Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχώς προς το παρόν ο μικρούλης μου δείχνει να είναι καλύτερα γιατί τα συμπτώματα που είχε σε γαστρεντερίτιδα μου έκαναν.

και εγώ στη λίστα

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

εντωμεταξύ εγώ μπορεί να πεταχτώ και μεχρι τα βόρεια κάποια στιγμή καθότι η μαμά μου είναι θεσσαλονικιά και το μισό μου σόι είναι εκεί

Μαράκι σε περιμένουμε για βόλτες στην παραλία,γλυκά στου Χατζή και ταβερνάκια στην Άθωνος!!!:DΧάιρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός σου!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

το σάββατο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου ;)άντε γιατί βαρέθηκα :roll:

καλή επιτυχία!!!!!!!! ξεκίνα πάλι δυναμικά!!!

δε σας είπα! την είδα τη μικρή μου προχθές! μεγάλωσε το ζουζούνι μας! δε μας είπε πολλά γιατί πηγα αλπά να με δει και να μου διώξει το άγχος! είχα φρικάρει λιγάκι! ίσα ίσα 10 λεπτά που έκανε τις μετρήσεις! είναι πολύ γκουγκουφκάκι!!! τρέλαααααααααααα!

γιατί αγχώνεσαι καλε;;; Μια χαρά είναι το γκουγκουφκάκι σας!!!

Καλε κοριτσια το ξερω ειμαι ξανθια αλλα μονο σε εμενα εβγαινα στα Ρωσικα τα σαιτ που μας εδωσε Μαμαλευτερακι για τα σλινγκ????:confused::confused::confused:και δεν εβρισκα να αλλαξω και γλωσσα....:roll::roll::roll::roll:

Νομίζω ήταν ρουμάνικα. Και εγώ λέξη δεν κατάλαβα μόνο τις φωτογραφίες είδα και ότι μας είπε η μαμαλευτεράκι.

Κια μια που το θυμήθηκα καλά αποτελέσματα μαμαλευτεράκι στη β επιπέδου. Περιμένουμε νέα!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τελικά μολις ξαπλωσα με επιασε ενας φρικτος πονοκεφαλος...σκα@#$κοιμηθηκα ολο το βραδυ και τωρα εκτος του οτι με ποναει ακομη, νοιωθω οτι θα μου πέσει...

Σας ειπα????Δεν σας ειπα!!!!Εδω και 20 μερες που πηγαινω στη δουλεια 1-2 μερες τη βδομαδα εχουμε κανει εντατικη εκπαιδευση στην πάνα και πλέον εχουμε να βαλουμε παμπερακι πάνω απο μια εβδομαδα..Τα λέμε κανονικα τα τσισα και τα κακακια μας και έξω πια και ας λειπουμε ώρες απο το σπίτι!!!!Τα κανουμε και στο χορταρακι...χαχα

Πολύ χαίρομαι γιατι ανταποκριθηκε πολύ γρηγορα ο ταρζανακος μου!!!!

Πλέον μας εχει μεινει η βραδυνη αλλα και εκεινη τη βλέπω πολύ πιο ελαφρια απ'ότι παλιοτερα...

Πετρούλα αν δε το αντέχεις δεν παίρνεις ένα ντεπόν ή έστω μισό;

Όσο για την πάντα μπράβο βρε θηρία!!!! Εμάς μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ ο Δημήτρης. Να φανταστείς έχει κανένα μήνα :oops: που την βγάλαμε. Τελικά ήταν πολύ πιο δύσκολο από την πιπίλα. Τώρα ευτυχώς δε τη φοράμε καθόλου αλλά έχουμε άλλο πρόβλημα. Επειδή κράτησε μια δυο φορές τα κακά του και τον δυσκόλεψαν μετά, φοβάται ότι θα ξαναπονέσει και ενώ κάθεται στο γιογιό του δεν προσπαθεί να τα κάνει παρά μόνο όταν δεν πάει πια άλλο. Έτσι πάμε ανά 3 μέρες και το πρόβλημα φυσικά συνεχίζεται. Για αυτό και οι πόνοι που ανέφερα ότι νιώθω. Κάθομαι μαζί του με τις ώρες στην τουαλέτα, μη πω με τις μέρες!!! Τώρα θέλω να ξεκινήσω και τη μικρή αλλά όλο το αναβάλλω...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Δε σας είπα επιτέλους έκλεισα ραντεβού για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Έλενα! Θα πάω στις 9 Αυγούστου!

Γκρέτα, μια χαρά οι εξετάσεις! Ελπίζω να μη βγάλει τίποτα και η κολπική.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Πετρούλα αν δε το αντέχεις δεν παίρνεις ένα ντεπόν ή έστω μισό;

Όσο για την πάντα μπράβο βρε θηρία!!!! Εμάς μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ ο Δημήτρης. Να φανταστείς έχει κανένα μήνα :oops: που την βγάλαμε. Τελικά ήταν πολύ πιο δύσκολο από την πιπίλα. Τώρα ευτυχώς δε τη φοράμε καθόλου αλλά έχουμε άλλο πρόβλημα. Επειδή κράτησε μια δυο φορές τα κακά του και τον δυσκόλεψαν μετά, φοβάται ότι θα ξαναπονέσει και ενώ κάθεται στο γιογιό του δεν προσπαθεί να τα κάνει παρά μόνο όταν δεν πάει πια άλλο. Έτσι πάμε ανά 3 μέρες και το πρόβλημα φυσικά συνεχίζεται. Για αυτό και οι πόνοι που ανέφερα ότι νιώθω. Κάθομαι μαζί του με τις ώρες στην τουαλέτα, μη πω με τις μέρες!!! Τώρα θέλω να ξεκινήσω και τη μικρή αλλά όλο το αναβάλλω...

και εμείς τη βγάλαμε την πάνα εκτός από το βράδυ. και να σου πω την αλήθεια είχαμε και εμείς το πρόβλημα με τα κακά του δεν ήθελε με τίποτα το γιογιο και κατέληγε να τα κάνει επάνω του. πήγα και εγώ και του πήρα το καθισματάκι που μπαίνει στη λεκάνη και τον βόλεψε καλύτερα.

Διαφημίσεις

Γκρέτα!!! Όταν είσαι κουρασμένη είσαι πολύ στρίντζω μιλάμε :D :D :D LOL!!!

Να υποθέσω πως αν κάποιος άσχετος σου χαϊδέψει την κοιλιά, τον δαγκάνεις, ναι?? :D :D :tongue:

Εμένα πάντως στο λεωφορείο πάνε οι εποχές που έκαναν τους τυφλούς. Τώρα το βλέπεις ρε παιδί μου! Νιώθουν άσχημα, τύψεις και σκοτώνονται να σηκωθούν για να καθήσω!! Οι αλλοδαποί ποτέ (αυτοί που μου έχουν τύχει σε λεωφορεία τουλάχιστον). Να βλέπεις τον πιτσιρικά να κάααθεται, να σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα και να σου κάνει ματάκια :confused:. Θες και φλερτ, ωρέ??? Εγώ θέλω να κάτσω (όχι σε σένα!!)!!

Επιπλέον βάζουνε και το παιδάκι τους δίπλα και πιάνει θέση - όχι, δεν το κρατάνε αγκαλιά, δεν κάνει, θα πάθουν τπτ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αφήστε που όλοι μου λένε το μακρύ και το κοντό τους για τη γέννα,το θηλασμό,την κλινική,τις αγορές,τα κιλά,τη διατροφή λες και γνωριζόμαστε χρόνια και μετράει η γνώμη τους.Και μου ρίχνουν και κάτι βλέμματα στην κοιλιά λες και κρύβω κανα γρίφο και πρέπει να τον λύσουν.Κοιτάς που κοιτάς μωρή ρίξε και κανά χαμόγελο!

καλα αυτο εχει πολλη φαση, και η πλακα ειναι που μου δινουν συμβουλες μανουλες που γεννησαν τον προηγουμενο μηνα (λες κι εχουν την φοβερη εμπειρια!), ενταξει καταλαβαινω καποιοι το κανουν καλοπροαιρετα αλλα δεν σου ζητησα την γνωμη σου ρε καλη μου, αν την ζητησω μου λες... Οποτε Γκρετα μου μπαινακης απο το αριστερο και βγαινακης απο το δεξι!

Οσο για το καρφωμα στην κοιλια, κι εμενα με ενοχλει γιατι ειναι σαν να το κανει απο ζηλια, καλε πες εναν καλο λογο... τι να πεις...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δε σας είπα επιτέλους έκλεισα ραντεβού για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Έλενα! Θα πάω στις 9 Αυγούστου!

Γκρέτα, μια χαρά οι εξετάσεις! Ελπίζω να μη βγάλει τίποτα και η κολπική.

Σ ευχαριστώ Ελένη μου!:DΑχ θα ξεκινήσεις μαθήματα ε?Τι καλά!Εγώ που ρώτησα μου είπανε ότι ξεκινάνε την 32η βδομάδα στην Βιοκλινική και μια φίλη μου είπε πως στο Ιπποκράτειο είναι μέχρι και την 25η βδομάδα.Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά?Από τη μια σκέφτομαι πως όσο πιο αργά τόσο πιο φρέκα θα τα χουμε στο μυαλό μας,αλλά από την άλλη αν στραβώσει κάτι δεν έχεις άλλα περιθώρια,μετά γεννάς.Θεσσαλονικούλες,εσέις τις κάνατε με τα μαθήματα?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

γκρετόνι! από το να είσαι παρμένη με όλους και με όλα, δεν κάνεις μια δουλίτσα? δεν κανονίζεις ημερομηνία συνάντησης? θεσσαλονίκη είστε πιο πολλές, άρα μη σας κουβαλάμε εδώ (αν και απο δροσιά θα ήταν καλύτερα)!

άντε βάλε μπροστά πριν ξεκινήσουμε να διακοπάρουμε και μετά δε μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!

κλέλια είδες? φάνταξες! κι εδώ το ίδιο γίνεται, στο δρόμο όμως! κάνουν στην άκρη να περάσω!! χιχιχιι! έχει πολλή πλάκα!

ελένη είχα καιρό να σε δω! μωρέ! πότε θα κανονίσουμε να μου φτιάξεις ένα photo book? νομίζω ότι είμαι έτοιμη να το γεμίσω σιγά σιγά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γκρετόνι! από το να είσαι παρμένη με όλους και με όλα, δεν κάνεις μια δουλίτσα? δεν κανονίζεις ημερομηνία συνάντησης? θεσσαλονίκη είστε πιο πολλές, άρα μη σας κουβαλάμε εδώ (αν και απο δροσιά θα ήταν καλύτερα)!

άντε βάλε μπροστά πριν ξεκινήσουμε να διακοπάρουμε και μετά δε μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!

κλέλια είδες? φάνταξες! κι εδώ το ίδιο γίνεται, στο δρόμο όμως! κάνουν στην άκρη να περάσω!! χιχιχιι! έχει πολλή πλάκα!

ελένη είχα καιρό να σε δω! μωρέ! πότε θα κανονίσουμε να μου φτιάξεις ένα photo book? νομίζω ότι είμαι έτοιμη να το γεμίσω σιγά σιγά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλήμερα.

Καλή επιτυχία στη Β επιπέδου μαμαλευτεράκι σἠμερα και Αγγελική αυριο, με το καλό να δείτε τα μωράκια σας.

Ellain αντε κι εσυ την έφαγες την τελευταια εβδομάδα.

Stone περαστικά με τον πονοκέφαλο.

Γκρέτα καλα αποτελέσματα στις εξέτάσεις σου.

Tsipoura τώρα μπορείς να μετράς αντίστροφα και μαζι με σένα θα μετράμε κι εμείς έτσι για να μην ξεχαστείς.

Στις υπόλοιπες φιλάκια πολλά.

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γκρέτα!!! Όταν είσαι κουρασμένη είσαι πολύ στρίντζω μιλάμε :D :D :D LOL!!!

Να υποθέσω πως αν κάποιος άσχετος σου χαϊδέψει την κοιλιά, τον δαγκάνεις, ναι?? :D :D :tongue:

Εμένα πάντως στο λεωφορείο πάνε οι εποχές που έκαναν τους τυφλούς. Τώρα το βλέπεις ρε παιδί μου! Νιώθουν άσχημα, τύψεις και σκοτώνονται να σηκωθούν για να καθήσω!! Οι αλλοδαποί ποτέ (αυτοί που μου έχουν τύχει σε λεωφορεία τουλάχιστον). Να βλέπεις τον πιτσιρικά να κάααθεται, να σε κοιτάει με λάγνο βλέμμα και να σου κάνει ματάκια :confused:. Θες και φλερτ, ωρέ??? Εγώ θέλω να κάτσω (όχι σε σένα!!)!!

Επιπλέον βάζουνε και το παιδάκι τους δίπλα και πιάνει θέση - όχι, δεν το κρατάνε αγκαλιά, δεν κάνει, θα πάθουν τπτ...

Ε χε χε χε!!:mrgreen:Ναι είμαι Τασσώ με τα όλα μου!Να μου χαιδέψουν την κοιλιά?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ο μπαμπάς μου μια φορά τόλμησε και παράλληλα είπε τι κάνει το εγγονάκι μου? και του λέω εξασκείται στο μούντζωμα!:tongue::oops:Και τ άκουσε κι από την μάνα μου γιατί ως γονιός οφείλει να ξέρει τις ιδιαιτερότητες των παιδιών του,νομίζω?Τώρα σε ξένους δεν έτυχε να απαντήσω καταλλήλως γιατί το ύφος μου λέει πολλά κι έτσι δεν κοντοζυγώνουν.Στο κάτω κάτω της γραφής ο Βούδας είμαι και θα σ ευλογήσω αν μ αγγίξεις?Ε μα!Μόνο απ τον Γκρετίνο δέχομαι χάδια!

Τώρα που λες για τα λεωφορεία...χθες μ έτυχε κάτι αντίστοιχο.Λέει η μάνα στο παιδί 8 ετών,σήκω πάνε κάτσε πάνω στην γιαγιάσ ου να κάτσει ο παππούλης και το κοριτσάκι την κοιτούσε σαν να ήταν alien η μάνα της.Και αναρωτήθηκα,θα γίνει το δικό μου το παιδί τέτοιο βουδ?Δεν θα τ αντέξωωωωω!!!Σαν τον χάνο κοίταζε.Και φυσικά σηκώσανε ένα 16 χρονο κορίτσι για να κάτσει ο παππούς...με το ζόρι....

καλα αυτο εχει πολλη φαση, και η πλακα ειναι που μου δινουν συμβουλες μανουλες που γεννησαν τον προηγουμενο μηνα (λες κι εχουν την φοβερη εμπειρια!), ενταξει καταλαβαινω καποιοι το κανουν καλοπροαιρετα αλλα δεν σου ζητησα την γνωμη σου ρε καλη μου, αν την ζητησω μου λες... Οποτε Γκρετα μου μπενακης απο το αριστερο και βγενακης απο το δεξι!

Οσο για το καρφωμα στην κοιλια, κι εμενα με ενοχλει γιατι ειναι σαν να το κανει απο ζηλια, καλε πες εναν καλο λογο... τι να πεις...

Πού να τον βρουν τον καλό λόγο χαρά μου?Χρωστούμενο τον έχουν?άσε άσε γιατί αν κατέγραφα τις κακίες που έχω ακούσει κατά καιρούς,μια ζωή δεν θα φτανε να της διαβάσουμε!(όταν νυστάζω είμαι και υπερβολική!:tongue:)

Αχ καλέ θα συναντηθούμε κι εμείς?Δεν το κατάλαβα!!SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!:DΑν μπορέσουμε να πάμε και στην Αθηναική συνάντηση ε?

Λοιπόν....πώς σας φαίνεται η 10η Ιουλίου,ημέρα Σάββατο?Λίγο πριν μπούμε στον 7ο?Εσύ από Κατερίνη είσαι ploe?

Κοριτσάκια καλήμερα.

Καλή επιτυχία στη Β επιπέδου μαμαλευτεράκι σἠμερα και Αγγελική αυριο, με το καλό να δείτε τα μωράκια σας.

Ellain αντε κι εσυ την έφαγες την τελευταια εβδομάδα.

Stone περαστικά με τον πονοκέφαλο.

Γκρέτα καλα αποτελέσματα στις εξέτάσεις σου.

Tsipoura τώρα μπορείς να μετράς αντίστροφα και μαζι με σένα θα μετράμε κι εμείς έτσι για να μην ξεχαστείς.

Στις υπόλοιπες φιλάκια πολλά.

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

S ευχαριστώ Γιωτίτσα μου!Αχχχχ!!!Διακοπούλες ε?Τυχερή!!!Και σε πολύ ωραία περίοδο!Ρε παιδιά τελικά μόνο εγώ δεν θα πάω διακοπές?Μα γιατί είμαι τόσο φοβικιά ρε γμτ?

γκρετόνι είσαι τρέλλα!!!!!!

όσο για τα λεωφορεία κλπ να ζητάτε να κάθεστε!!!!!!!

αλίμονο δηλαδή

για τα υπόλοιπα μπενακης βγαινάκης... μην δίνεται σημασία.....

τα ίδια θα κάνετε κι εσεις βρε.... σε μένα...... :tongue:

ελένη μπράβο με τα μαθηματάκια στο έλενα

όσο για την συνάντηση μέχρι στιγμής το βλέπω για

Δ26, Τ27, Τ28, Π29 ιουλίου? σωστά;

Γκρέτα μου κλεισαμε κάπου κοντα και μας βγαίνει και πολύ οικονομικά, στα Βασιλικά Ευβοιας μας έχουν πεί οτι είναι πολύ ωραία. Εσυ γιατί φοβάσαι, αν είναι καθαρή η θάλασσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τσιπουρίτσα μου φαίνεται απο τα συμφραζόμενα οτι είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες αλλα είναι και άλλες κοπέλες να συμπληρώσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...