Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το καταλάβατε ότι είμαι χαλαρή σήμερα ε? ακυρώθηκε μάθημα των 11 και κωλοβαράω!!! και είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπορώ να επικοινωνήσω! μου λείψατε ρε!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα Κρισάκι !!!!!

τέλεια η ιδέα σου!

μπορούμε να κάνουμε 2 παράλληλες συναντήσεις μία στην αθήνα και μία στα βόρεια και έχουμε ζωντανή σύνδεση με κάμερα μέσω skype!

θα χρειαστούμε από ένα λαπτόπι με skype και κάμερα (απλό) και καφέ που να έχει wi-fi ελεύθερο!!!!!!

τέλεια τέλεια τέλεια

αααα και να μην έχει κόσμο..... γιατί θα γίνουμε ρόμπες!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχααααααααα

εισαι τρεληηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol::lol:

εσκασα στα γελια χαμενο!!!!!!:-D:-D:-D:-Dτο στησα στο μυαλο μου το σκηνικο και εχει τρελο γελιο!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

chris, και μένα μου το έβγαζε στα ρώσικα το site, βέβαια δεν δοκίμασα καν να το αλλάξω...

Τσιπούρα!!! 13 και σήμερα ;)

ααααααα ενταξει τοτες!!!εσυ μαλλον δεν ενδιαφερεσε για σλιγκ ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως παρολο που ειμαι διανοια......δεν μπορεσα να καταλαβψ τα Ρωσικα:roll::roll::roll:

Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναι ναι ναι και εμεις και εμεις και εμεις καπου ομως που να μπορουν να με παρκαρουν ευκολα :roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κι εμένα μου έλειψες κουμπαρούλα :)

Κρισάκι μου φαντάσου να σπρώχνεστε με τις κοιλιές μπροστά στο λαπτόπι;;;;

ιχιχιχιχιχιχιχιχχχχ

θεικό!

γίνεται όμως! είναι απλό

το σάββατο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου ;)

άντε γιατί βαρέθηκα :roll:

εισαι τρεληηηηηηηηηη!!!!:lol::lol::lol::lol:

εσκασα στα γελια χαμενο!!!!!!:-D:-D:-D:-Dτο στησα στο μυαλο μου το σκηνικο και εχει τρελο γελιο!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααα ενταξει τοτες!!!εσυ μαλλον δεν ενδιαφερεσε για σλιγκ ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως παρολο που ειμαι διανοια......δεν μπορεσα να καταλαβψ τα Ρωσικα:roll::roll::roll:

μα γιατί??? μάλλον δε έδωσες τη δέουσα προσοχή! την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου!!!

Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναι ναι ναι και εμεις και εμεις και εμεις καπου ομως που να μπορουν να με παρκαρουν ευκολα :roll::roll::roll:

όπου θέλετε! εγώ μπορώ να έρθω παντού! παίρνω το βουβού και δρόμοοοοο!!! έτοιμη για βόλτες είμαι! λέω και σήμερα να κατεβώ μια βόλτα! αγορά... για τη μπέμπα!

δε σας είπα! την είδα τη μικρή μου προχθές! μεγάλωσε το ζουζούνι μας! δε μας είπε πολλά γιατί πηγα αλπά να με δει και να μου διώξει το άγχος! είχα φρικάρει λιγάκι! ίσα ίσα 10 λεπτά που έκανε τις μετρήσεις! είναι πολύ γκουγκουφκάκι!!! τρέλαααααααααααα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κι εμένα μου έλειψες κουμπαρούλα :)

Κρισάκι μου φαντάσου να σπρώχνεστε με τις κοιλιές μπροστά στο λαπτόπι;;;;

ιχιχιχιχιχιχιχιχχχχ

θεικό!

γίνεται όμως! είναι απλό

το σάββατο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου ;)

άντε γιατί βαρέθηκα :roll:

τζα να κάνεις, να το σαββατο κουμπαδούδι μου! άντε και να έχεις τα πιο όμορφα νέα να σου φύγει όλη η πίεση!

θα σπρώχνουν οι κοιλίτσες και στο τέλος δε θα βλέπουμε προσωπα, κοιλίτσες θα βλέπουμε!!! χιχιχι

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Μαρή chris???

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για sling?? Εγώ??? Που έχω γίνει η κινητή διαφήμιση της Στέλλας? Από πριν μείνω έγκυος ήξερα ότι θα το πάρω!!

Ploegisi πολύ χαίρομαι με το κοριτσάκι σου που το είδες!!!

Άσχετο: εγώ - εκτός των άλλων - λέω την μπέμπα μου "Γκουσγκούνα μου!". Με τέτοια μάνα τι παιδί θα βγει Θε μου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δε σας είπα! την είδα τη μικρή μου προχθές! μεγάλωσε το ζουζούνι μας! δε μας είπε πολλά γιατί πηγα αλπά να με δει και να μου διώξει το άγχος! είχα φρικάρει λιγάκι! ίσα ίσα 10 λεπτά που έκανε τις μετρήσεις! είναι πολύ γκουγκουφκάκι!!! τρέλαααααααααααα!

γκουφκουφάκι γλυκό και πολυτραγουδισμένοοοοοοο λαλαλαλααααααα

σκόρδα μαρή!!!!!

μα καλά εσένα τώρα σε έπιασε το άγχος; στην αρχή ήσουν μέσα στην χαλαροτητα κλπ κλπ και τώρα έχεις γίνει αγχωτική που όλα είναι μετρήσιμα και ελεγχόμενα;;;; (πρώτα ο Θεός πάντα!)

απαιτώ άμεση χαλάρωση :)

κορες του γυαλου και του ποταμου καλημεραααααααααααααα!!!!

1 + σημερα!!!ποιες??? ποιες???? εγω και η αγγελικη!!!!! απολυομαι μωρο μου και τρελαινομαι (στο μεταξυ με τοση χαρα που εχω θα νομιζετε οτι με μαστιγωναν εδω, λοιπον οχι, για να ειμαι δικαιη, ευχομαι σε ολες τις εργαζομενες να ειχαν "αφεντικο" και συναδελφους σαν τους δικους μου. Δεν εξρω αν κανεις στεκεται τοσο τυχερος στην ζωη του, ωστε να βρει δευτερη φορα τετοια ατομα... αλλα απο την αλλη ο τερματισμος της εργασιας μου σημαινει οτι ανοιγει ενα αλλο κεφαλαιο, μαζεμα, μετακομιση, ετοιμασια νεου σπιτιου για να υποδεχτουμε το ....παπακι!!!!οποτε δικαιολογημενα ειμαι ενθουσιασμενη)

μαρακι ελπιζω να ειναι καλυτερα το αγορακι σου, μωρε ταλαιπωρηθηκε το καημενο, κι εσυ μαζι φυσικα....

Πετρουλα παμε δυνατα για τρελοπαρτυ!!!!ολα μια χαρα θα τα ετοιμασεις αφου το κανεις με αγαπη για το ζουζουνι σου! και επισης ειναι και κυριος ο δικος σου, που εκοψε την πανα, και μεγαλο αγορι και κανει οικονομια στην τσεπη της μαμας και του μπαμπα ;)

κλελακι μαλλον εσενα σε επιασαν αυτες οι αυπνιες για τις οποιες μιλανε ολοι... υπομονη νυχτοπουλι μας...

τσιπουριτσα ηρθε η ρημαδα και μετα ποιος μας πιανεειιιιιιιιιιιιιιιι, α ρε Καβαλα ετοιμασου κι ερχομαστε!!!

Ισι κι εσυ μας ελειψες παλιοκοριτσο, αντε να τελειωσουν τα μαθηματα σου να σε εχουμε συχνα!!!

χρυσα, αυτο περι διανοιας που δεν κατανοει τα ρωσικα το αντιπαρερχομαι!!!τρελη!!!:P:P

αγγελικη, ελενη καλημερεςςςςςςςς !!!!

επισης, για να μπορεσουμε να συννενοηθουμε για τον καφε-φαγητο (το ειδα και τον υπνο μου, φαντασου λαχταρα που την εχω η γυναικα!), φτιαχνω μια λιστα με ονομα κ ημερομηνιες που βολευουν την καθεμια για να βρουμε ακρη, οκ? Κανω την αρχη (ολα ολα τα κοριτσακια και τα μακρινα μας ειναι καλοδεχουμενα!!!!!)

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μαρή chris???

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για sling?? Εγώ??? Που έχω γίνει η κινητή διαφήμιση της Στέλλας? Από πριν μείνω έγκυος ήξερα ότι θα το πάρω!!

Ploegisi πολύ χαίρομαι με το κοριτσάκι σου που το είδες!!!

Άσχετο: εγώ - εκτός των άλλων - λέω την μπέμπα μου "Γκουσγκούνα μου!". Με τέτοια μάνα τι παιδί θα βγει Θε μου!!!

για βάλε πάλι το site της στέλλας, σκέφτομαι να παρω της αδελφής μου ένα!

όσο για το γκουσγκούνα.... τί να πω;;;;; εύγε!!!!!!

Τσιπούρα: www.babywearing.gr.

Σήμερα η μαμαλευτεράκι έχει την β' επιπέδου της, σωστά??? Καλή επιτυχία και θέλουμε λεπτομέρειες!!

Συνεχίζω την λίστα:

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

τι να κάνω η κακομοίρα μου! 2 μέρες είχα πονάκια και 1,5 μέρα δεν την άκουσα καθόλου και φρίκαρα! και μάλιστα δεν ήθελα να το παραδεχτώ! το αμόρε πήρε το γιατρό και πήγαμε να το δούμε!

κι επό τότε με τάραξε! και ρε κορίτσια, λες και καταλαβαίνει ότι μιλάω γι αυτήν, δίνει κάτι κλώτσους! χαίρεται το καμάρι μου!

κουμπάρα μου χαλάρωσα αρκετά! μόνο με τον ύπνο έχω ένα θεματάκι... εκεί που το πήγαινα σερί 8ωρο, τώρα σηκώνομαι 1-2-3 φορές... ανάλογα! θα το υπομείνω κι αυτό! κι απ' ότι διάβασα κι άλλες ζορίζονται, άρα μάλλον είναι τώρα ο καιρός τέτοιος που θα έχουμε θεματάκια με τον ύπνο!

καλέ! δε σχολίασα το ελενάκι μας! τέλος! τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες????????????????? τέλεια! άντε να επαναπατρισθείς κι εσύ και να μπορέσεις να ετοιμάσεις το σπιτάκι σου!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ευτυχώς προς το παρόν ο μικρούλης μου δείχνει να είναι καλύτερα γιατί τα συμπτώματα που είχε σε γαστρεντερίτιδα μου έκαναν.

και εγώ στη λίστα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

εντωμεταξύ εγώ μπορεί να πεταχτώ και μεχρι τα βόρεια κάποια στιγμή καθότι η μαμά μου είναι θεσσαλονικιά και το μισό μου σόι είναι εκεί

Καλημέρα κορτσούδια μουυυυυυ!!!:D

Κανονίζετε συνάντηση ε?Τέλειαααααααααααα!!!!:D

Μαμάλευτεράκι καλή επιτυχία στην Β!:D

Κοριτσάκια χαίρομαι που είστε όλες καλά,χαίρομαι που κάποιες φεύγουν διακοπούλες(Ειρήνηηηηηηη),που κάποιες κανονίζουν,που κάποιες τελειώνουν την δουλειά και κάποιες που κοντεύουν να τελειώσουν!!!!

Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρούλα:D,οι εξετάσεις μου επίσης αλλά έκανα και κολπική καλλιέργεια γιατί είχα ενοχλήσεις.Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ με θεραπείες.

Πήγα είδα και την Βιοκλινική και η αλήθεια είναι με την διαφορά που έχει στις τιμές από το Γέννεσις,παίρνεις και σουίτα άνετα!Αλλά,όχι που δεν θα χα ένα αλλά,έπεσα σε "ξεναγό" τζιμάνι και συγχίστηκα.Τα κατάφερε να μην μου εμπνεύσει καμία εμπιστοσύνη το μέρος...Και Κλέλια εννοείται πως κι εγώ ψηφίζω μονόκλινο δαγκωτό.Πρέπει να είμαστε ήρεμες όσο μπορούμε και δυστυχώς εγώ ενοχλούμαι πολύ εύκολα(κοινώς είμαι ξινή και δύστροπη:mrgreen:).Αλλά όταν μου δέιξανε μονόκλινο κατώτερης ποιότητας από δίκλινο,ε,μου ρθε να φάω τα σίδερα!όχι και να τους χρυσοπληρώνουμε και να μας πιάσουν και Κώτσο!!!:evil:

Α,επίσης σήμερα είμαι στην δουλειά,νυστάζω αφόρητα γιατί χθες μέσα σ όλα είχα και τους γείτονες ως τις 2 για μπούρου μπούρου και τώρα σέρνομαιιιιιιιιιιιιιιιιι....Αφήστε που όλοι μου λένε το μακρύ και το κοντό τους για τη γέννα,το θηλασμό,την κλινική,τις αγορές,τα κιλά,τη διατροφή λες και γνωριζόμαστε χρόνια και μετράει η γνώμη τους.Και μου ρίχνουν και κάτι βλέμματα στην κοιλιά λες και κρύβω κανα γρίφο και πρέπει να τον λύσουν.Κοιτάς που κοιτάς μωρή ρίξε και κανά χαμόγελο! Κι έχω και την υπάλληλο που μόλις κουνηθώ τρέχει να με βοηθήσει λες και είμαι ανάπηρο...Από καλοσύνη το κάνει το ξέρω αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ!Ξέρω γκρινιάζω...απ την νύστα είναι...σαν τα μωρά!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...