Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακι εδω ειμαι κα εγω!!!

Τρεχω για το πάρτυ και νομιζω πως τπτ δεν ειναι ετοιμο...Ευτυχως ο πυρετος μας κρατησε μονο ενα 24ωρο!!

Ειρηνη ζουλεύωωωωωωωωωωωω!!!!Κάνω υπομονη ομως ως τις 10/7 που θα φυγουμε και εμεις!!!

Καλα να περασετε!!!!

Ζηλεύω επίσης γκαστροσυναντηση!!!Κοριτσια να το κανονισετε ειναι πολύ καλή φαση..συναντιομαστε και εμεις με τις μανουλες του αλλου καφε και να το κανονισουμε κα εδω οι βορειες..εεεε????

Ελένη πολύ καλα μου φαινονται εκ πρωτης τα αποτελεσματα σου!!

Ειμαι ενα ρακος...Πήγα σημερα στη δουλεια και μου εμεινε και η αλλη Τεταρτη και μετα τελος!!!!:tongue::tongue:

Φιλακια πολλά σε όλες και κερναω παγωτακια γιατι εχω πέσει πάνω στο λαπιτόπι απο τη νυστα....Μουτς-μουτς!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα τυχερή είσαι με τον ολιγόωρο πυρετούλη...

Θα πας και διακοπές! Όλος ο κόσμος θα πάει... Ζουλεύω η ζουλιάρα!!!

Άντε, μέτρα και εσύ μέρες όπως η ellain...

Εδώ έχω αρχίσει και μετράω εγώ μέρες που στις 15/7 θα πάω στον γιατρούλη για να μου γράψει αναρρωτική... Πολύ άντεξα, δεν νομίζετε?? 5.35 εγερτήριο και πηγαινοέρχομαι στην δουλειά με λεωφορείο... Έναν μήνα τον δικαιούμαι πιστεύω...

Φιλούρες, κλείνω διακόπτες - όχι για να κοιμηθώ: να φτιάξω το σπίτι, να ετοιμαστώ για αύριο και να χαζέψω τηλεόραση...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

εγώ κουτουλάω από τη νύστα είχα εχτές αρρωστούλη το μικρό μου :(με εμετούς και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ να τον προσέχω μην μου κάνει μες στον ύπνο του

κανονίζετε συνάντηση ε; και εγώ μέσα είμαι.:)

ειρηνάκη καλό ταξίδι και να περάσετε σουπερ.:D

ellain 1 και σήμερα έμεινε άντε πέρασε η βδομάδα:)

Καλημέρες!!!

Μαράκι περαστικά στο γιο σου. Κάποια ίωση θα είναι, θα περάσει! Υπομονή και προσοχή!

Πετρούλα ευτυχώς γλυτώσατε τα χειρότερα! Έχετε και το πάρτυ μπροστά σας! Τέλεια!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τελικά μολις ξαπλωσα με επιασε ενας φρικτος πονοκεφαλος...σκα@#$κοιμηθηκα ολο το βραδυ και τωρα εκτος του οτι με ποναει ακομη, νοιωθω οτι θα μου πέσει...

Ζουζουνοκλέλια να κοιμασαι πιο νωρις κοριτσακι!!Με τετοιο βαρβαρο πρόγραμμα ασε τα ξενυχτια οταν θα πάρεις με το καλό την αδεια...θα ερθουν κι αλλα αργοτερα!!!

Μαρια περαστικα στον Θοδωρικο σου, ελπίζω να ειναι κτ πολύ γρηγορο και ελαφρυ...

Σας ειπα????Δεν σας ειπα!!!!Εδω και 20 μερες που πηγαινω στη δουλεια 1-2 μερες τη βδομαδα εχουμε κανει εντατικη εκπαιδευση στην πάνα και πλέον εχουμε να βαλουμε παμπερακι πάνω απο μια εβδομαδα..Τα λέμε κανονικα τα τσισα και τα κακακια μας και έξω πια και ας λειπουμε ώρες απο το σπίτι!!!!Τα κανουμε και στο χορταρακι...χαχα

Πολύ χαίρομαι γιατι ανταποκριθηκε πολύ γρηγορα ο ταρζανακος μου!!!!

Πλέον μας εχει μεινει η βραδυνη αλλα και εκεινη τη βλέπω πολύ πιο ελαφρια απ'ότι παλιοτερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone, μπράβο για την πάνα!!Να μας πεις και εμάς την εκπαίδευση που έκανες για όταν έρθει η δική μας ώρα!!!

Όσο για τον πονοκέφαλο, τι γκαντεμιά!! Υποτίθεται ότι τώρα έχουν μειωθεί αυτά τα συμπτώματα...

Δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίτερα, πάνε οι υπνηλίες του α' τριμήνου. Τώρα ενώ ξαπλώνω κατά τις 12.30, το μάτι γαρίδα!! Αν δεν πάει 1.30-2 παρά δεν κοιμάμαι... Είναι η ώρα των αϋπνιών μου φαίνεται... Πάλι καλά που κοιμάμαι το μεσημέρι - αν και με τέτοιο πρόγραμμα δεν νομίζω να την έβγαζα καθαρή χωρίς μεσημεριανό νάνι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Bonjourakia :)

Μαράκι μου περαστικά στον μικρό σου!!!!

Πετρούλα μπράβο για την εκπαίδευση, καλό τρέξιμο για το παρτάκι!!!!

περαστικά με τον πονοκέφαλο, είναι τρομερά σπαστικό :(

Αγγελικούλα και Έλενα άντε 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!(η κάθεμιά για δικούς της λόγους..... )

αύριο αύριο αύριο.... :) ξετρελαμένες μου !!!!!!!

Ευχομαι η Ειρήνη να περάσει καλά και αμαν πια αυτή η πεθερά της

Ηρώ δεν μας είπες, η Τασώ τί κάνει και τί ΣΟΥ κάνει;;;;;;;;

Ελένη μπράβο με την καμπύλη!!!!!!!

Τώρα για την συνάντηση, εγώ θα λείψω το 1ο 15νθήμερο του Αυγούστου, αλλά τον ιούλιο θα προσπαθήσουμε να λείπουμε σχεδόν κάθε σκ, οπότε αν μπορείτε να το κανονίσουμε καθημερινή ..... έστω και αργά ώστε να κρατήσουν τα στεφάνια τα μωράκια

και milk shakes και γαρδούμπες και ότι θέλεις Κλέλια!!!! χιχιχιχιιι

το έπιασα το υπονοούμενο στο όοοοοολες -φιλί

(ήρθε και η περίοδος, ότι πείτε εσεις κυρίες μου για ο μέλλον, άλλωστε δεν έχω πολλά δικαιωματα εδω όπως φαίνεται χιχιχιχιχιχιιι ότι μου πείτε θα κάνω αχαχαχαααα)

κουμπαρούλα κοίτα να έρθεις κι εσύ στην συνάντηση και οι όλες αν μπορείτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!:P

Τα νεακια σας ειναι σουπερ αν και επρεπε να διαβαζω και να διαβαζω και να διαβαζω......και τελειωμο δεν ειχανε:D:D:Dπαντα ετσι πολλα και ευχαριστα να ειναι τα νεακια μας.Εμεις καλα χθες μου κοψανε συνδεση γιατι αλλαξαμε εταιρια αλλα σημερα επιστρεψαμε....αμ πως!!!!:-D:-D

Καλε κοριτσια το ξερω ειμαι ξανθια αλλα μονο σε εμενα εβγαινα στα Ρωσικα τα σαιτ που μας εδωσε Μαμαλευτερακι για τα σλινγκ????:confused::confused::confused:και δεν εβρισκα να αλλαξω και γλωσσα....:roll::roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....ξεχασα να σχολιασω το σημαντικοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................κανονιζετε καφεδακι?????????/αααααααααααααααχ τι καλααααααααααααααααα.......ζουλευω πολυ πολυ πολυ πολυ.....οποτε οταν κανονισετε με καποια θα ανταλλαξω τηλ να σας παρω να με εχετε σε ανοιχτη ακροαση......οχι που θα ελλειπα8)8):cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα Κρισάκι !!!!!

τέλεια η ιδέα σου!

μπορούμε να κάνουμε 2 παράλληλες συναντήσεις μία στην αθήνα και μία στα βόρεια και έχουμε ζωντανή σύνδεση με κάμερα μέσω skype!

θα χρειαστούμε από ένα λαπτόπι με skype και κάμερα (απλό) και καφέ που να έχει wi-fi ελεύθερο!!!!!!

τέλεια τέλεια τέλεια

αααα και να μην έχει κόσμο..... γιατί θα γίνουμε ρόμπες!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχααααααααα

καλημέρα κοπελούδες!!!!!!!!!!!!

καλέ!!!!!!!!!!! αν είναι έτσι, τι το ψάχνουμε το θεματάκι? η καθεμιά μας στο σπίτι της, μπακλονάκι, γρανίτα, μιλκσέικ, καφέ ή ότι γουστάρει, skype και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεε!

χιχιχιχιχι

είστε άπαιχτες λέμεεεεεεεεεε!!!

αλλά, ναι.... εδώ που τα λέμε, μήπως να τις προλάβουμε τις αθηναίες εμείς εδώ??? ε???

είμαστε κάμποσες! νένα (χάθηκε αυτή... μόνο fb μπαίνει), πετρούλα, χρύσα, γκρέτα, ίσως η ρένα... είναι κι άλλες που ξεχνάω?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

chris, και μένα μου το έβγαζε στα ρώσικα το site, βέβαια δεν δοκίμασα καν να το αλλάξω...

Τσιπούρα!!! 13 και σήμερα ;)

χαχχαχαχαχαχ!!!

μέτρα καλά κουμπάρα γιατί εδώ μέσα δε μπορείς να ξεφύγεις!!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...