Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α! Νταξ, τώρα....:P

Το καταλαβαίνω, πολλές ώρες, πολλά έξοδα αν πας με αεροπλάνο....ασύμφορα έχουν γίνει...Με την Ταρα βρίσκεσαι καθόλου;Αν θυμάμαι καλά μένετε κοντά, ε;

ναι βρισκόμαστε όχι πολύ συχνά αλλά που και που τα καταφέρνουμε!

ok δεν παιζεσαι!!!!!! ενα τσιπουρακι το εχουμε σιγα μην το αφησουμε να πληρωσει!!!! Εγω ειμαι μεσα με τα χιλια!! οπου μονες μας με σλινγκ και σκυλια-γατια θα γινει χαμος!!! χαχχαχαχαχαχαχα αντε ρε κοριτσια παντως σοβαρα ειναι κριμα τοσες πεπελες στην ΑΘηνα και να μην συναντηθουμε....:tongue:

Κλελια οντως φαινεται πολυ οργανωμενη η Στελλα, ψηθηκα ηδη και αφου λετε οτι δεν ειναι δυσκολο με οδηγιες απο ιντερνετ, τι στο καλο μονο εγω ειμαι η ξανθια που δεν θα τα καταφερει εδω μεσα...??

Μέσα και εγώ για το καφέ αρκεί να είναι κάπου που φτάνει το μετρό και να μπορεί ο άντρας μου να μου κρατήσει τα παιδιά. Και αν θέλετε μπορώ να σας φέρω ένα sling, ένα pouch και ένα mei tai για να δείτε και από κοντά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρα και αποτελέσματα από τη γενική αίματος και ούρων. Πιστεύω ότι γενικά είναι καλά, θα τα δει και ο γιατρός βέβαια.

Όπως το περίμενα ο αιματοκρίτης είναι κατεβασμένος, 30,2 και η αιμοσφαιρίνη (αυτό τι είναι;) όπως και τα ερυθρά αλλά αυτά νομίζω ήταν και άλλη φορά και δε μου είπε κάτι.

Οσο για τη καμπύλη σακχάρου είμαι λίγο άσχετη αλλά μου φαίνεται καλή. Για πείτε

Φ.Τ. 70-110

0......79

60....130

120....91

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

vasdeli ζητω οι ξανθιες με ριζα ως τον αφαλο!!!!!! Δεν πειραζει, χαρα στο πραγμα, παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα 'ναι!

Ελενη δυστυχως δεν εχω ιδεα απο καμπυλη ζαχαρου, κατσε να σου πει καμια πιο εμπειρη.

Λοιπον κοριτσια επειδη μας βλεπω να ψηνομαστε για καφεδακι, οποια μπορει και θελει (ξερω θελουν κι αλλα κοριτσακια αλλα ειναι πολυυυυ μακρια, φιλακια στα κοριτσακια τα εκτος Αθηνας) να κανονισουμε για καφε Ιουλιο οσες ειστε ακομα ΑΘηνα.

Εχουμε μια παρουσια την δικη μου, αλλη μια της Ελενης, δηλωστε και οι υπολοιπες και οσες πιστες προσελθετε! αντε να ιδουμε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Εγω είμαι μέσα οπωσδήποτε για καφεδάκι, κἀποια στιγμη θα λείψουμε τον Ιούλιο αλλα κανονίζουμε και βλέπουμε αν είμαστε εδώ. Είναι πολύ ωραία ιδέα και θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και απο κοντά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλησπέρα εγκυουελες ς μου είστε καλά εγώ καλύτερα δεν νιώθω τόσουσ πόνους αύριο έχω β επιπέδου ψιλό ανχοθικα λίγο άντε να δούμε

Σα βάζω ένα μπλοκ για το μητρικό θηλασμό μιας και εξασκώ το άθλημα 2 σύναπτα έτι http://mitrikosthilasmos.blogspot.com/

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεέιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανονίζετε? ε? εμείς δηλαδή? πρέπει οποωσδήποτε να πείτε ημερομηνία συνάντησης νωρίτερα γιατί σκέφτομαι να κατεβώ έτσι κι αλλιώς σύντομα, οπότε γιατί όχι να πιω και καφέ μαζί σας..!!!!!!!!!!!!!!!

πονηρούλες... μόνες θέλετε ε?:rolleyes:

ελενάκι η καμπύλη σου είναι σούπερ!!!

σας φιλώ όλες και περιμένω νέα σας! μη μου θυμώσετε, χρόνο δεν έχω πολύ αλλά που θα πάει, δε θα χαλαρώσω? θα δείτε μετά κατεβατά!!!:mrgreen:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπουράκι, του χρόνου τέτοια εποχή!!!!! Άντε να έρθει και η περίοδος και μετά κι αυτή... του χρόνου πάλι. Πίστεψέ με δε θα σου λείψει καθόλου. ;)

Clelia κι εγώ θέλω 1κλινο για άλλους λόγους όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω πρόβλημα με τις άλλες στη συγκατοίκηση

Γεια σου κι εσένα Ρενάκι

Ειρήνη μεγεια το καρότσι και καλά να περάσεις στις διακοπούλες!!!

Μαράκι κι εγώ μια απ' τα ίδια... μας φάγανε (με τη δουλειά)

ellain είπαμε... μαζί μετράμε εμείς, αν και για άλλους λόγους

vasdelaki φυσικά και θα περάσει και η 18η εβδ., άντε με το καλό να κλείσεις και αυχενική να χαρείς το καμάρι σου

Ελένη μια χαρά τη βλέπω την καμπύλη σου, ότι πει βέβαια και ο ιατρός σου

μαμαλευτεράκι με το καλό αύριο

Συνάντηση κανονίζουμε βλέπω άντε να μετρήσουμε τις κοιλίτσες μας!!!

Ploegisoula μας, σε θέλουμε βρε!!!

Φιλάκια σε όσα κοριτσάκια δεν αναφέρθηκα. μάκια

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdeli ζητω οι ξανθιες με ριζα ως τον αφαλο!!!!!! Δεν πειραζει, χαρα στο πραγμα, παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θα 'ναι!

Ελενη δυστυχως δεν εχω ιδεα απο καμπυλη ζαχαρου, κατσε να σου πει καμια πιο εμπειρη.

Λοιπον κοριτσια επειδη μας βλεπω να ψηνομαστε για καφεδακι, οποια μπορει και θελει (ξερω θελουν κι αλλα κοριτσακια αλλα ειναι πολυυυυ μακρια, φιλακια στα κοριτσακια τα εκτος Αθηνας) να κανονισουμε για καφε Ιουλιο οσες ειστε ακομα ΑΘηνα.

Εχουμε μια παρουσια την δικη μου, αλλη μια της Ελενης, δηλωστε και οι υπολοιπες και οσες πιστες προσελθετε! αντε να ιδουμε....

Και εγω μεσα εννοειται! θα ειμαι αθηνα απο 16-30 ιουλιου. θα βολευε σκ για να κρατησει το στεφανι τη μελινα (γιατι θελω να πιω καφε και οχι να κυνηγαω μια μαιμου:mrgreen::mrgreen:)

Σκατούλες μου!!!

Και εγώ είμαι μέσα για milk shake!!!!! Και μετά μαμ!!!!!

Και θα είμαστε όοοοοοολες γκαστρωμένες!!!!

Και θα φέρω το πατσαβούρι μου να το βάλουμε στο sling!!!!

(Τι υπέρμετρος ενθουσιασμός με έπιασε, συγκρατήστε με!!).

Vasdeli μου η αυχενική γίνεται από την 11η-14η εβδομάδα, εγώ την έκανα 11 εβδ+5 ημ. Άντε κοντεύεις!! Να δούμε τι θα έχεις: μνάκι ή τσουτσουνάκι???

Ελένη από τα ελάχιστα που γνωρίζω από καμπύλη ζαχάρου, μου φαίνεται τέλεια η δική σου!!! Αιματοκρίτης - αιμοσφαιρίνη λογικό είναι να έχουν πέσει λίγο. Η αιμοσφαιρίνη είναι παράγοντας βάσει του οποίου βγαίνει ο αιματοκρίτης. Πάνε αναλογικά δλδ, όταν ανεβαίνει η μία τιμή, το ίδιο και η άλλη και τούμπαλιν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλειούλα μου!!!

είδα κόσμο κ χάρηκα! άντε που μου θέλεις και milkshake! τρομάρα σου! χιχιιχιχ

καλέ κι εγώ θέλωωωωω! ζηλέυω!!! μακάρι να μπορέσω να είμαι...!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Koίταξε, εγώ θα μείνω Αθήνα, οπότε σίγουρα θα βρεθεί ημερομηνία να μας καλύπτει όλες-όλες-όλες!!

Γιατί με κοροϊδεύεις για το milk-shake, εεε? Αφού μπύρα δεν μπορώ να πιώ. Μάλλον μπορώ, αλλά τι να σου κάνει ένα ποτηράκι?? Ή θα κατεβάζεις τα container, ή τσου!!!!

Και cosmopolitan μου αρέσει, σλουρπ!!!

Τελείωσε! Θα γίνω μια αλκοολική όταν γεννήσω, το αποφάσισα!!! :tongue:

GEXxp3.png

χαχαχαχχα!

να πούμε στη μικρή σου πριγκιπέσσα τότε να έχει το νου της!!! LoL

καλέ ναι, κανονίστε εσείς που είστε εκεί, και αν βολέψει θα χαρώ πολύ να πιω καφέ! (γιατί εγώ καφέ πίνω κανονικότατα!!!) μαζί σας!!! ή ό,τι άλλο θέλετε τέλος πάντων! χαλάω εγώ χατήρια!

μας φαντάζεσαι! πολλές κοιλίτσες μαζεμένες? εγώ θα χαμογελούσα αν έβλεπα το θέαμα παντως!

σ' αφήνω, θα τα πούμε αυριο πάλι!!!!!!!!!!! φιλάκιαααα

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κοριτσια ευχαριστω για τισ ευχεσ!!!!!!!!!πιασαν τοπο....

βασδελουκω ερχομαστε στο νησι σου!!!!!!!!!!!!!!!!,0

θα αναχωρησουμε τελικα και μαλιστα σε καλυτερη ωρα....αντι 4 τα ξημερωματα στισ 9 το πρωι!!!!

λιγο τωρα ψιλοχαλαστηκα μονο...εωσ πολυ...

πηρα την πεθερα ,να την χαιρετησω για να μην λεει τιποτα και η μαυριλα και η κακομοιρια τησ και τα λεγομενα τησ με καταχαλασαν...δεν το ξερε,δεν τησ το ειπε κανεισ και διαφορα τετοια...

ελενακι μια χαρα ακουγονται τα αποτελεσματα!!!ευχομαι να ειναι οντωσ πολυ καλα !!!!!

οσο για την γκαστροσυναντηση......ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα τουτη και τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η επομενη σε ενα χρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(για την περιοδο εννοω...)

κοριτσια καλα να περασετε ολη αυτην την εβδομαδα που θα λειπω!!!!!!!!!!!!!να προσεχετε!!!!!!!!και μην πειτε πολλα για να καταφερω να σασ διαβασω οταν επιστρεψω!!!!!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρήνη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!

Καλά να περάσετε, κοίταξε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις μπαταρίες για το καινούριο νινί που θα έρθει (και για το μεγαλύτερο που ήδη σε κάνει και τρέχεις-τρέχεις!!!).

Σκασιλάρα σου η πεθερά!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...