Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτέλους τέλειωσα προς το παρόν και θα χαλαρώσω λίγο γιατί και το βράδυ πιάστηκα στον ύπνο μου καθότι ο μικρός από όταν τον βγάλαμε από την κούνια μπορεί και ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι του και μας κάνει βραδυνές επιδρομές για να κοιμηθούμε παρέα. οπότε εγώ κοιμήθηκα στο ένα πλευρό για να μην φαω και καμια κλωτσιά

ιρινάκι μεγεια το καινούργιο καρότσι σας και ελπίζω να τελειώσει η απεργία να κάνετε τις διακοπούλες σας

vasdeli με το καλο να κλεισεις και την 40η και να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!

Οσο για την υποταση, join the club. καφεδακι ελληνικο και πατατακι, ξερω και τα 2 υποθετικα δεν επιτρεπονται αλλα τι να κανουμε, να σφουγγαρισουμε τα πατωματα???

Thank you,thank you...όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι ξεαγχώνομαι, αντε να περάσει και η 18 βδομάδα...

Καφεδάκι ελληνικό, ναι, πατατάκια όχι...φετούλα και φρυγανίτσα ίσως!!!

γειά σας κορίτσια!

πάει και το τρίπλεξ, όλα σούπερ!!!

τώρα ξανά την παρασκευή ραντεβού με το γιατρό μου και τον ενδοκρινολόγο.

Αύριο μάλλον θα πάρω και τα αποτελέσματα από γενική αίματος, ούρων και καμπύλης.

Μπράβο Ελένη μου! Περιμένουμε και τα υπόλοιπα ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις σου!!!!

Θα πάτε καθόλου Αλεξ/πόλη; Εμείς μάλλον όλον τον Αυγουστο εκεί θα τον βγάλουμε...

Ακούς vasdeli?? Πότε έκλεισες αυχενική σκατούλα μου????

Δεν έκλεισα ακόμη...Μου είπε ο γιατρούλης μου μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου πρέπει να γίνει...Την 13 βδομάδα δε γίνεται; Θυμάμαι καλά; Πρέπει να του τηλεφωνήσω για να το κλείσω γιατί θα έρθω Αθήνα.

Τσιπουριδιο μην στεναχωριεσαι!!!οταν εμεις θα γυριζουμε στις δουλιες μας ,εσυ θα εχεις αδειουλα...μεγαληηηηηηηηηηη ....και πιστεψε με ολες θα σε ζηλευουμε τοτε..;)

Θα την πιάσω από το χέρι και θα είμαστε τα επίτημα μέλη!!!χε χε!!! τσιπούρα μου, μαζί θα είμαστε εγκυούλες!!!!Και εγώ ως πιο έμπειρη, βεβαίως, βεβαίως θα σε πρήζω....:D

Πώς έχουμε τώρα την vasdeli στα ώπα-ώπα?? Κάτι τέτοιο και εντονότερο θα είναι με την τσιπούρα μας!! :D

Τώρα να ζηλέψω;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μπράβο κοριτσάκι!!!!!! έτσι χαρωπή και ζωηρή να είναι η μικρή σου πάντα!

όσο για το γλυκό κόλαση..... αχ αχ αχ πονεμένη ιστορία.....

Ελένη μου στο έλενα μπορεί να πηγαίνει κανείς κι απόγευμα; το σκέφτομαι να βρω κάποιον γιατρό εκει αλλά πρωινά μου είναι αδύνατον!

τα silngs είναι τέλεια!!!!!!!!!!

Φυσικά μπορείς να πηγαίνεις στα απογευματινά ιατρεία. Νομίζω κοστίζουν 60 ευρώ με απόδειξη.

Kαλημερα κοριτσακια..

Βαριεμαι ,βαριεμαι, βαριεμαι..αφηστε που ξαναχειμωνιασε!!!

Ρένα υπομονή λίγο ακόμα! Πότε σταματάς; Αποφάσισες τελικά που θα γεννήσεις;

α δεν σασ ειπα........σημερα 4 τα ξημερωματα (μαλλον αξημερωτα...)αναχωρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα ο θεοσ!!!ευελπιστουμε δηλαδη γιατι απο οτι ακουσα εχουν απεργεια τα καραβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!μα βρε κοριτσια τετοια καντεμια με τα ταξιδια?????????????????????????????????????????

μεσα στο χειμωνα 3 φορεσ κανονησα την ρωμη ,3 ακυρωθηκε (ευτυχωσ την τριτη φορα για καλο λογο.....βλ.εσωτερικη πριγκιπισσα...),τωρα σαμο χαλαει το πλοιο ,μετα μυτηλινη και εχει απεργειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μασ θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Καλορίζικο το νέο σας σούπερ καρότσι! Εμείς όταν γενήθηκε η Εβελίνα πήραμε ένα διπλό καρότσι αλλά όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και κάθονται δίπλα, αλλά μπρος πίσω που είναι όχι ακριβώς για δίδυμα αλλά για αδερφάκια. Έτσι κουβαλούσαμε μόνο ένα κορότσι και μας βόλεψε αφάνταστα! Βέβαια οι τιμές από εκεί που το πήραμε δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την ελληνική πραγματικότητα!!!

Ειρήνη διακοπούλες ε; Να περάσετε σούπερ!!!!!!!!! Και όχι άλλες αναποδιές!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Ποια μετραει 2 + σημερα??? ποια? ποια???? χιχιχιχιχιχιχιιχ!!!! απολυομαι ψαρουκλες τα μαλλια μου κανω μπουκλες!!!

Λοιπον λυπαμαι που θα στεναχωρησω οποια κοριτσακια σχεδιαζαν να πανε στην Στελλα για σλινγκ για να τους δειξει, διοτι γραφει στο σαιτ πως η τελευταια συναντηση εγινε τον Ιουνιο και τωρα δεν θα ξαναγινει γιατι η κοπελα ειναι στον 8ο. Μπορουμε ομως να κανουμε το εξης, να μαζευτουμε σε κανενα καφε (ανοιχτο, μην μας παρουν και στο ψιλο οι υπολοιποι θαμωνες χιχι) και καποια εμπειρη να μας δειξει!! Τι λετε?? Νομιζω οτι οι παραγγελιες θα συνεχιζονται κανονικα.

Λοιπον αν δεν κάνω λάθος η Στέλλα γενάει Αύγουστο και ουσιαστικά μόνο εκείνο το μήνα δε θα κάνει συναντήσεις. Το Σεπτέβριο θα ξαναγίνουν κανονικά. Και σίγουρα δεν είναι από τις κοπέλες που κλείνονται στο σπίτι. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε μια λύση!

επιτέλους τέλειωσα προς το παρόν και θα χαλαρώσω λίγο γιατί και το βράδυ πιάστηκα στον ύπνο μου καθότι ο μικρός από όταν τον βγάλαμε από την κούνια μπορεί και ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι του και μας κάνει βραδυνές επιδρομές για να κοιμηθούμε παρέα. οπότε εγώ κοιμήθηκα στο ένα πλευρό για να μην φαω και καμια κλωτσιά

Και εμείς για αυτό ακόμα δεν βγάλαμε τα κάγκελα αν και δε το έχουν σε τίποτα να τα σκαρφαλώσουν. Ευτυχώς τα τελευταία βράδυα κοιμηθήκαμε χωρίς ενοχλήσεις. Το τελευταίο καιρό ο Γιώργος το έβγαζε κατά τα ξημερώματα είτε στο πάτωμα στο δωμάτιο τους είτε στο καναπέ στο σαλόνι. Τώρα που δρόσισε λίγο κοιμούνται καλύτερα!

Καλημέρα!!!

Τσιπουρίτσα μου, δεν μπορώ να ανεχθώ άλλον σε νοσοκομείο (έστω μαιευτήριο). Θέλω να είμαι μόνη μου με το μωρό μου. Ούτε λεχώνα δίπλα μου ούτε τους επισκέπτες της. Εκτός βέβαια αν την ήξερα - έστω και διαδικτυακά. Εκεί θα δεχόμουν να ήμουν και στα παλιά τα 6κλινα (αν βέβαια ήξερα τις υπόλοιπες 5).

Clelia να κάνεις έτσι όπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα κοριτσάκια.

Ελένη μπράβο τέλειο το τριπλεξ.

Γκρέτα με το καλό που θα πας στο γιατρό και περιμένουμε νέα σου.

Ειρήνη μεγια το καινουριο καρότσι και ελπίζω να λήξει η απεργία και να πάτε τις διακοπές σας και να περάσετε τέλεια.

Ellain ωραια η ιδεα σου για τον καφε και την επίδειξη των σλίνγκ

Στις υπόλοιπες κοπέλες φιλάκια πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

http://www.smallplanet.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=62&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=200053〈=el

κυκλοφόρησε σε dvd για όποιες δεν το είχαν δει και ενδιαφέρονται

διάβασα κάτι πολύ ωραίο πριν από λίγο στην athens voice

«Η ζωή είναι σαν το χορό. Αν κάνεις ένα λάθος βήμα, απλώς συνεχίζεις.» Εκτός αν είσαι ναρκαλιευτής"

:cool:

Κλελια την ειδες την απαντηση απο την εμπειρια (Ελενη), αν η κοπελα γενναει οντως Αυγουστο και ξαναρχισει τις συναντησεις Σεπτεμβριο, ετοιμαστειτε!! Αλλιως ξαναπροτεινω συναντηση για καφε σε περιοχη με καλη προσβαση για ολες και μια εμπειρη (Ελενη για ποιον χτυπαει η καμπανα??) θα το παιξει παρουσιαστρια!

Εσυ καλε ξερεις πώς δενει αυτο το πραγμα ή θα βρεθεις δεμενη χειροποδαρα με το Κλελοπαιδο να γελαει και να σε δειχνει με το δαχτυλο???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

«Η ζωή είναι σαν το χορό. Αν κάνεις ένα λάθος βήμα, απλώς συνεχίζεις.» Εκτός αν είσαι ναρκαλιευτής"

Τσιπούρα, εγώ το ήξερα πως είσαι από αυτές!!! Τις αισιόδοξες!!! :D

vasdeli μου να μην ζουλεύεις, εσένα πάντα θα σε αγαπάωωωωωωωω!!!!!!! Όσο γκαστρούλα και να είσαι!! Και μετά που θα γεννήσεις!!!

ellain ούτε η φίλη μου που της το πήρα δώρο είχε ιδέα, ούτε πήγε σε κάποια συνάντηση. Αφενός στο site της Στέλλας έχει κατατοπιστικότατες οδηγίες ΚΑΙ βιντεάκια. Αφετέρου όταν μου το έστειλε είχε φυλλάδιο και cd παρουσίασης για το πώς να το χρησιμοποιείς... Είναι πολύ οργανωμένη η Στέλλα....

Υ.Γ. Άψογη η περιγραφή πάντως! Είναι σίγουρο ότι το μωρό μου θα πάρει όοοολο τον κόσμο στο ψιλό...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μπράβο Ελένη μου! Περιμένουμε και τα υπόλοιπα ευχάριστα νέα από τις εξετάσεις σου!!!!

Θα πάτε καθόλου Αλεξ/πόλη; Εμείς μάλλον όλον τον Αυγουστο εκεί θα τον βγάλουμε...

Ευχαριστώ!!! Σε λίγο θα έχω και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενική, νομίζω ότι γίνεται γύρω στη 13η εβδομάδα.

Είπαμε να μην πάμε φέτος. Πολλές ώρες με το αυτοκίνητο, πολλά τα έξοδα (διόδια+ πετρέλαιο), ανεβήκαμε και πολλές φορές φέτος πάνω λόγω του πεθερού μου. Θα ήθελα βέβαια να πάω γιατί είναι ωραία το καλοκαίρι εκεί αλλά από την άλλη είναι λίγο ταλαιπωρία. Θα δούμε μήπως πάμε πουθενά εδώ πιο κοντά για λίγες μέρες. Εκτός απροόπτου Αλεξανδρούπολη μας βλέπω να πηγαίνουμε του χρόνου το καλοκαίρι είτε με μετάθεση (μακάρι!) είτε απλά για τη βάπτιση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Τσιπούρα, εγώ το ήξερα πως είσαι από αυτές!!! Τις αισιόδοξες!!! :D

vasdeli μου να μην ζουλεύεις, εσένα πάντα θα σε αγαπάωωωωωωωω!!!!!!! Όσο γκαστρούλα και να είσαι!! Και μετά που θα γεννήσεις!!!

ellain ούτε η φίλη μου που της το πήρα δώρο είχε ιδέα, ούτε πήγε σε κάποια συνάντηση. Αφενός στο site της Στέλλας έχει κατατοπιστικότατες οδηγίες ΚΑΙ βιντεάκια. Αφετέρου όταν μου το έστειλε είχε φυλλάδιο και cd παρουσίασης για το πώς να το χρησιμοποιείς... Είναι πολύ οργανωμένη η Στέλλα....

Υ.Γ. Άψογη η περιγραφή πάντως! Είναι σίγουρο ότι το μωρό μου θα πάρει όοοολο τον κόσμο στο ψιλό...

θα συμφωνήσω με την Clelia. Αν και εγώ δε το πήρα από τη Στέλλα αλλά κέρδισα ένα σλινγκ της Στέλλας στην πρώτη κλήρωση που έκανε το parents έμαθα πως να τα χρησιμοποιώ (αν και νομιζω ότι χρειάζομαι επανάληψη) από βιντεάκια και φωτογραφίες στο ιντερνετ. Οι οδηγίες που έχει είναι πολύ καλές και σωστές!

όσο για το καφέ μπορούμε να κανονίσουμε και χωρίς επείδηξη (με άγχωσες!) εκτός να έρθει και η Στέλλα και κάνει την παρουσίαση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

θα συμφωνήσω με την Clelia. Αν και εγώ δε το πήρα από τη Στέλλα αλλά κέρδισα ένα σλινγκ της Στέλλας στην πρώτη κλήρωση που έκανε το parents έμαθα πως να τα χρησιμοποιώ (αν και νομιζω ότι χρειάζομαι επανάληψη) από βιντεάκια και φωτογραφίες στο ιντερνετ. Οι οδηγίες που έχει είναι πολύ καλές και σωστές!

όσο για το καφέ μπορούμε να κανονίσουμε και χωρίς επείδηξη (με άγχωσες!) εκτός να έρθει και η Στέλλα και κάνει την παρουσίαση!

λοιπόν το βρήκα:

θα κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση χωρίς την στέλλα και θα προσπαθησουμε μόνες μας με το σλιγκ , αντί για μωρό μπορούμε να βάλουμε το πατσαβουράκι της κλέλιας ή το μπουζουκάκι το δικό μου (ο ένας από τους 2 γάτους μου, jazz και μπουζούκι, είναι το εύρος της μουσικής μου γκάμας....... χιχιχιιι)

χαμός θα γίνει!!!!!!

τα καφεδάκια (decaf) δικά μου! :tongue:

http://www.smallplanet.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=62&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=200053〈=el

κυκλοφόρησε σε dvd για όποιες δεν το είχαν δει και ενδιαφέρονται

διάβασα κάτι πολύ ωραίο πριν από λίγο στην athens voice

Εγώ πάλι αυτό το άκουσα από την Μακρυπούλια στο Dancing with the stars!! Για τον ναρκαλιευτή δεν είπε βέβαια τίποτα...:cool:

Α! Νταξ, τώρα....:P

Ευχαριστώ!!! Σε λίγο θα έχω και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενική, νομίζω ότι γίνεται γύρω στη 13η εβδομάδα.

Είπαμε να μην πάμε φέτος. Πολλές ώρες με το αυτοκίνητο, πολλά τα έξοδα (διόδια+ πετρέλαιο), ανεβήκαμε και πολλές φορές φέτος πάνω λόγω του πεθερού μου. Θα ήθελα βέβαια να πάω γιατί είναι ωραία το καλοκαίρι εκεί αλλά από την άλλη είναι λίγο ταλαιπωρία. Θα δούμε μήπως πάμε πουθενά εδώ πιο κοντά για λίγες μέρες. Εκτός απροόπτου Αλεξανδρούπολη μας βλέπω να πηγαίνουμε του χρόνου το καλοκαίρι είτε με μετάθεση (μακάρι!) είτε απλά για τη βάπτιση!

Το καταλαβαίνω, πολλές ώρες, πολλά έξοδα αν πας με αεροπλάνο....ασύμφορα έχουν γίνει...Με την Ταρα βρίσκεσαι καθόλου;Αν θυμάμαι καλά μένετε κοντά, ε;

qwlrp3.png

λοιπόν το βρήκα:

θα κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση χωρίς την στέλλα και θα προσπαθησουμε μόνες μας με το σλιγκ , αντί για μωρό μπορούμε να βάλουμε το πατσαβουράκι της κλέλιας ή το μπουζουκάκι το δικό μου (ο ένας από τους 2 γάτους μου, jazz και μπουζούκι, είναι το εύρος της μουσικής μου γκάμας....... χιχιχιιι)

χαμός θα γίνει!!!!!!

τα καφεδάκια (decaf) δικά μου! :tongue:

ok δεν παιζεσαι!!!!!! ενα τσιπουρακι το εχουμε σιγα μην το αφησουμε να πληρωσει!!!! Εγω ειμαι μεσα με τα χιλια!! οπου μονες μας με σλινγκ και σκυλια-γατια θα γινει χαμος!!! χαχχαχαχαχαχαχα αντε ρε κοριτσια παντως σοβαρα ειναι κριμα τοσες πεπελες στην ΑΘηνα και να μην συναντηθουμε....:tongue:

Κλελια οντως φαινεται πολυ οργανωμενη η Στελλα, ψηθηκα ηδη και αφου λετε οτι δεν ειναι δυσκολο με οδηγιες απο ιντερνετ, τι στο καλο μονο εγω ειμαι η ξανθια που δεν θα τα καταφερει εδω μεσα...??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ok δεν παιζεσαι!!!!!! ενα τσιπουρακι το εχουμε σιγα μην το αφησουμε να πληρωσει!!!! Εγω ειμαι μεσα με τα χιλια!! οπου μονες μας με σλινγκ και σκυλια-γατια θα γινει χαμος!!! χαχχαχαχαχαχαχα αντε ρε κοριτσια παντως σοβαρα ειναι κριμα τοσες πεπελες στην ΑΘηνα και να μην συναντηθουμε....:tongue:

Κλελια οντως φαινεται πολυ οργανωμενη η Στελλα, ψηθηκα ηδη και αφου λετε οτι δεν ειναι δυσκολο με οδηγιες απο ιντερνετ, τι στο καλο μονο εγω ειμαι η ξανθια που δεν θα τα καταφερει εδω μεσα...??

Όχι, δεν είσαι η μόνη!!! Κι εγώ ξανθιά είμαι, άσχετα αν η ρίζα έφτασε στο αυτί τώρα, και θα ήταν πολύ ωραίο να δω τις κοιλούμπες σας αν συναντηθούμε!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...