Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες!

η μπουμπου μας με εχει τρελλανει στην κλωτσια...ζωηρουλα θα βγει απ οτι φαινεται!

δροσισε σημερα και ειναι καλυτερα,πηραμε μια ανασα βρε παιδι μου...

εφτιαξα ενα cheesecake,σκετη αμαρτια.το εχω στο ψυγειο να κρυωσει λιγο και μετα θα το χτυπησω...αλυπητα!!!κερναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

την ερχομενη εβδομαδα καμπυλη ζαχαρου,μακαρι να πανε ολα καλα...

φιλακια κουκλιτσες!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσακια μου!!!!

Έχω πολλές μέρες να μπω!!!!Μιας και...Δουλεια δουλεια πολυ δουλεια!!!!Αλλα τι να κανώ;;;;Η μ@@@@@κιες πληρώνονται....

Για να δω τι θυμάμαι...

Γεια σου Δεσποινάκι!!!!

Ellain μου πότε μας έρχεσαι είπες;;;;

Τσιπουράκι μου γλυκό!!!!!!!!!!Είδα το θεματάκι με τις εξετασούλες!!!Αλλα αυτοχαστουκιστηκες και δεν έχω να πω πολλά παρα μόνο οτι εμείς είμαστε δίπλα σου!!!Α και έλα και για ένα καφεδάκι από Χανιά γιατί είχα πολλά θέματα αυτές τις μέρες με την πεθερούλα μου!!!

Vasdelakiiiiiiiiiiii ουουουου!!!!Πάμε γερά με τσαμπουκά!!!!

Διακοπές;;;;;;Θέλω και γω διακοπές!!!!Μέχρι πότε επιτρέπεται;;;;

Όποιες ξέχασα στέλνω φιλάκια και παγωτάκια και ότι τραβάει η όρεξη σας!!!Λέω να κάνω κανά μπανάκι να ηρεμήσω!!!Όσο για τα δικά μου νέα δεν θα πω πολλά παρά μονο οτι συγχίστηκα τόσο πολυ αυτη την εβδομάδα που η πίεση μου έφτασε 2 φορές στο 13!!!!!Που φυσιολογικά πανω από 9 δεν φτάνω...

Μάκια κοριτσάκια μου!!!

Μου λείψατε!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου!!!!!!

Ελπίζω όλες να είστε καλά!!!

Φιλάκια Γιωτιτσα, τσιπουρίτσα, ellain, renah, despoina, clelia, ploegisi, stone, μαμαλευτεράκι, Ελένη, fragolina, liana, maraki, irini, chris, hroukaki, Γκρέτα, Βάσω, nenaki (που είσαι; )… ελπίζω να μην ξέχασα πολλές….. στέλνω αγκαλίτσες σε όλες!!!!!!!

Σας διάβασα…. άντε... με τα μπανάκια σας, τα γλυκάκια σας, τα αποτελεσματάκια σας, τις αδειούλες, τις μετακομίσεις, τις αναζητήσεις για μάρσιπο-sling και δωμάτια μαιευτηρίου, τα πονάκια που ελπίζω να πέρασαν, τις κλωτσούλες, τα μεγαλύτερα παιδάκια που ταλαιπωρούνται με πυρετό κλπ, τις διακοπούλες που κανονίζετε, τις αυχενικές που επίσης κανονίζετε (vasdeli), τα ταξίδια που θα προγραμματιστούν για Καβάλα (tsipoura μου) κλπ κλπ κλπ…….

Sorry που δε σχολιάζω μια μια!!!!! Σας φιλώ ξανά…….

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα Πεπελάρες μου!

βαριέμαι και νυστάζω

περιμένω και να αδιαθετήσω και είμαι λίγο γκρ.... τα γνωστά

(νεύρα, πείνες κλπ κλπ )

τουλάχιστον δρόσισε λίγο και αναστηθήκαμε!

γειά σας κορίτσια!

πάει και το τρίπλεξ, όλα σούπερ!!!

ΜΠΡΑΒΟ !!!!! :D:D:D

ellain ζουλεύωωωω!!! Θέλω να έρθει η 15η Ιουλίου να πάρω αναρωτική και τέρμα για μένα!!!!

Γκρέτα μου δεν ξέρω για το 2ήμερο, θα σου πουν οι έμπειρες τσούπρες... Εγώ όμως δεν διαπραγματεύομαι ότι θέλω μονόκλινο και ας πάρουμε δάνειο. Ας προσέχαμε για να τα έχουμε, όχι τώρα να τρέχουμε. Σ Κ Α Σ Ι Λ Α Ρ Α Μ Ο Υ!!! Αν τύχαινε να γεννήσω ίδια ημερομηνία με κάποια από εσάς θα μοιραζόμουν το δωμάτιο! Άσχετη δίπλα μου με άσχετους επισκέπτες μου ΔΕΝ ΘΕΛΩ!! Άντε μην αρχίσω να δαγκάνω!!!!

κι εγώ χαλιέμαι (εκτός όλων των άλλων......) γιατί είχα υπολογίσει ότι θα δούλευα μέχρι 20 ιουλίου και μετά για ένα χρόνο ....... θα είμουν εκτος.... αλλά καλά να είμαστε και δουλειά να έχουμε γιατί είναι δύκολα τα πράγματα...........

οι περισσότεροι γιατροί δεν προτείνουν το μονόκλινο για να έχεις παρέα άλλη μανούλα ...... εσύ είσαι κοινωνική βρε γιατί χαλιέσαι; νομίζω ότι θα σου αρέσει καλύτερα με αλλη μία μανούλα! είναι και πανάκριβα βρε γμτ........

... η γνώμη μου ........μην βαράς.......

καλησπερα κοριτσαρες!

η μπουμπου μας με εχει τρελλανει στην κλωτσια...ζωηρουλα θα βγει απ οτι φαινεται!

δροσισε σημερα και ειναι καλυτερα,πηραμε μια ανασα βρε παιδι μου...

εφτιαξα ενα cheesecake,σκετη αμαρτια.το εχω στο ψυγειο να κρυωσει λιγο και μετα θα το χτυπησω...αλυπητα!!!κερναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

την ερχομενη εβδομαδα καμπυλη ζαχαρου,μακαρι να πανε ολα καλα...

φιλακια κουκλιτσες!

μπράβο κοριτσάκι!!!!!! έτσι χαρωπή και ζωηρή να είναι η μικρή σου πάντα!

όσο για το γλυκό κόλαση..... αχ αχ αχ πονεμένη ιστορία.....

!!!Α και έλα και για ένα καφεδάκι από Χανιά γιατί είχα πολλά θέματα αυτές τις μέρες με την πεθερούλα μου!!!

Όποιες ξέχασα στέλνω φιλάκια και παγωτάκια και ότι τραβάει η όρεξη σας!!!Λέω να κάνω κανά μπανάκι να ηρεμήσω!!!Όσο για τα δικά μου νέα δεν θα πω πολλά παρά μονο οτι συγχίστηκα τόσο πολυ αυτη την εβδομάδα που η πίεση μου έφτασε 2 φορές στο 13!!!!!Που φυσιολογικά πανω από 9 δεν φτάνω...

και δεν έρχομαι????? μια χαρά τα χανιά!

τί σου έκανε καλέ η Τασώ; κοίτα να μην ταράζεσαι! πρόσεχε βρε καλό μου!

Γκρετόνιο έχεις μπέμπα σήμερα ε;;;;;;

Δεσποινάκι τραγούδα μας μια ωραία Αρέκα ή Καντάδα :tongue:

ελπίζω να μην βαριέσαι πολύ εκει....

Ελένη μου στο έλενα μπορεί να πηγαίνει κανείς κι απόγευμα; το σκέφτομαι να βρω κάποιον γιατρό εκει αλλά πρωινά μου είναι αδύνατον!

τα silngs είναι τέλεια!!!!!!!!!!

bonjour a Angelique e bebe :)

Κρισάκι, Μαράκι, Λιάνα που είστε καλέ;

Η Έλενα, η Ισι και Ειρήνη είναι πιο μεσσημεριανές ....;)

φιλιάααααααα

Καλημέρα!!!

Τσιπουρίτσα μου, δεν μπορώ να ανεχθώ άλλον σε νοσοκομείο (έστω μαιευτήριο). Θέλω να είμαι μόνη μου με το μωρό μου. Ούτε λεχώνα δίπλα μου ούτε τους επισκέπτες της. Εκτός βέβαια αν την ήξερα - έστω και διαδικτυακά. Εκεί θα δεχόμουν να ήμουν και στα παλιά τα 6κλινα (αν βέβαια ήξερα τις υπόλοιπες 5).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια..

2270333rdgw56rfxt.gif

Το ηπιαμε το χυμουλι μας σημερα;;;

Τσιπουριδιο μην στεναχωριεσαι!!!οταν εμεις θα γυριζουμε στις δουλιες μας ,εσυ θα εχεις αδειουλα...μεγαληηηηηηηηηηη ....και πιστεψε με ολες θα σε ζηλευουμε τοτε..;)

Βαριεμαι ,βαριεμαι, βαριεμαι..αφηστε που ξαναχειμωνιασε!!!

ellain, despoina, clelia, ploegisi, stone,Angelique1981, μαμαλευτεράκι, Ελένη, fragolina, liana, maraki, irini, chris, hroukaki, Γκρέτα, Βάσω, nenaki ,Γιωτιτσα...ποια ξεχασα.....καλημερα σας!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριδιακι μου τι κανεισ?αδιαθετησεσ ή οχι ακομα?μην μου χαλιεσαι ε????καρδουλεσ καρδουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε λητω και πηρα τησ αγγελικουλιτσα καλοκαιρινο ελαφρυ καροτσι ενα τησ chicco το lite way...(εν τελει δεν ειναι και τοσο καλοκαιρινο αφου εχει τα παντα και οτι ακριβωσ εχει και ενα πιο βαρυ καροτσι....(ποδοσακουσ ,κουκουλα βροχησ ,εξτρα επενδυση...κτλ.)

φοβερο και πολυ καλοβολο!!!!μαλιστα ψιλομετανιωσα που δεν πηρα αυτο απο την αρχη,αφου κανει και απο 0+.μαλιστα εχτοσ απο τουσ χρωματισμουσ που ειχε στανταρ ,κοκκινο-γκρι και μπλε-θαλασσι στα λητω το βρηκα και σε κοκκινο ροζ ,το οποιο και πηρα.εωσ τωρα ολα τα επαιρνα σε ουδετερα χρωματα,ε ειπα αυτο να το παρω καθαρα κοριτσιστικο,αφου θα μπει η αγγελικη και μετα πρωτα ο θεοσ η αδελφουλα τησ!!!

αμφιβαλω αν ξαναπιασω το αλλο μασ καροτσι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τωρα που βολευτηκα με το ελαφρυ και πανευκολο!!!!γι αυτο κοριτσια προσεξτε πολυ την αγορα καροτσιου..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τσιπουριδιο μην στεναχωριεσαι!!!οταν εμεις θα γυριζουμε στις δουλιες μας ,εσυ θα εχεις αδειουλα...μεγαληηηηηηηηηηη ....και πιστεψε με ολες θα σε ζηλευουμε τοτε..;)

καλημερα ρενεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα το πιστεψεισ?αυτο ακριβωσ τησ ειχα γραψει κι εγω και το σβησα....μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιπουρακι οταν θα πνιγομαστε εμεισ στην δουλεια ή οταν θα ετοιμαζομαστε για να γυρισουμε εσυ θα νανουριζεισ το τσιπουρομωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α δεν σασ ειπα........σημερα 4 τα ξημερωματα (μαλλον αξημερωτα...)αναχωρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα ο θεοσ!!!ευελπιστουμε δηλαδη γιατι απο οτι ακουσα εχουν απεργεια τα καραβια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!μα βρε κοριτσια τετοια καντεμια με τα ταξιδια?????????????????????????????????????????

μεσα στο χειμωνα 3 φορεσ κανονησα την ρωμη ,3 ακυρωθηκε (ευτυχωσ την τριτη φορα για καλο λογο.....βλ.εσωτερικη πριγκιπισσα...),τωρα σαμο χαλαει το πλοιο ,μετα μυτηλινη και εχει απεργειεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μασ θελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

αγαπούλες <3 <3 <3

(μάλλον για αύριο ή μεθαύριο το βλέπω να αδιαθετώ, οπότε την δευτέρα θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου :) άντε να προχωράω )

Ειρήνη τί λες θα έχει απεργία αύριο στα πλοία;

ελπίζω να πάτε μια χαρά και να μην ταλαιπωρηθείτε !!!!!!!

να έχετε τέλειες διακοπούλες που τις χρειάζεστε πραγματικά

ροκού μου !!!!!! ευχαριστώ για την πορτοκαλάδα αν και σήμερα ενδοφλέβια νομίζω ότι χρειάζομαι την καφείνη!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ζζζζζζζζζ

κλέλια αν χαλιέσε με το κόσμο πάρε το μονόκλινο και όλα μια χαρά! είμαστε η καθεμιά με τα δικά της

(γενικά κι εγώ δεν μπορώ τους ασχέτους, με εκνευρίζουν .......)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Ποια μετραει 2 + σημερα??? ποια? ποια???? χιχιχιχιχιχιχιιχ!!!! απολυομαι ψαρουκλες τα μαλλια μου κανω μπουκλες!!!

Λοιπον λυπαμαι που θα στεναχωρησω οποια κοριτσακια σχεδιαζαν να πανε στην Στελλα για σλινγκ για να τους δειξει, διοτι γραφει στο σαιτ πως η τελευταια συναντηση εγινε τον Ιουνιο και τωρα δεν θα ξαναγινει γιατι η κοπελα ειναι στον 8ο. Μπορουμε ομως να κανουμε το εξης, να μαζευτουμε σε κανενα καφε (ανοιχτο, μην μας παρουν και στο ψιλο οι υπολοιποι θαμωνες χιχι) και καποια εμπειρη να μας δειξει!! Τι λετε?? Νομιζω οτι οι παραγγελιες θα συνεχιζονται κανονικα.

Βασω μια χαρα σε κοβω με το τσιζκεικ σου, φαε ο,τι μπορεις γιατι την αλλη εβδομαδα ερχεται η καμπυλη!!! Ο,τι φαμε κι ο,τι πιουμε!

Ηρουκακι που εισαι εσυ μαναρακι? Τοση δουλεια πια εγκυος γυναικα? χαλαρωσε λιγο τους ρυθμους! Οσο για την Τασω, τι εκανε αυτην την φορα αραγε?! Ερχομαι 14 Ιουλιο, μην ανησυχεις θα σας το πω τοσεςςςςςς φορες μεχρι να ερθω που θα το εμπεδωσετε!χαχαχα

Τσιπουρακι καλημερα, παλι νυσταγμενο εισαι, καμαρι του γυαλου??? Αντε Τεταρτη σημερα, υπομονη και παει κι αυτη η εβδομαδα!

Ρενακι δεν ηπιαμε χυμουλη, ηπιαμε γαλατακι και χτυπησαμε κι ενα σταφιδοψωμο .... :confused::tongue: χιχι (για δεκατιανο, το πρωιονο το ειχα φαει....δεν παιζομαι ετσι??). Ελα να κανουμε παρεα εγω, εσυ κι η τσιπουρα που βαριομαστε επισης!

Ειρηνακι μεγεια το καροτσι και καλες βολτιτσες!!!!!!!!!!!!!!Οσο για την αγορα εγω νομιζω οτι θα την παθω, θα παω να παρω αυτο που αρεσει, και αν και θα το εχω ψαξει τελικα καποια στιγμη θα ξαναγορασω καροτσι που θα με βολεψει περισσοτερο. Δεν πειραζει καθε αρχη και δυσκολη, θα μαθουμε κι εμεις.... Δυστυχως κι εγω το ακουσα αυτο για την απεργια, ομως ειπανε 24ωρη δηλαδη ληγει αποψε τα μεσανυχτα, οποτε μαλλον δεν θα εχετε προβλημα. Ωστοσο ενημερωσου μην πατε να στηθειτε λιμανι και ταλαιπωρηθειτε. Αντε βρε μην σε παιρνει απο κατω, ολα καλα θα πανε. Να δεις που θα ειναι σουπερρρρρρρ οι διακοπουλες Μυτιληνη!

μαρακι, αγγελικουλα, κλελια φιλακια κι οποια αλλη ξεχναω παγωτακιαααααααα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ποια μετραει 2 + σημερα??? ποια? ποια???? χιχιχιχιχιχιχιιχ!!!! απολυομαι ψαρουκλες τα μαλλια μου κανω μπουκλες!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΔΩΩΩΩΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

καλημερα ρενεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα το πιστεψεισ?αυτο ακριβωσ τησ ειχα γραψει κι εγω και το σβησα....μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιπουρακι οταν θα πνιγομαστε εμεισ στην δουλεια ή οταν θα ετοιμαζομαστε για να γυρισουμε εσυ θα νανουριζεισ το τσιπουρομωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧ μα ειδες παιδι μου;;;;Τα μεγαλα πνευματα....με το ιδο ονομα....:tongue::tongue:

!

2153487t3uv8wycj2.gif

Ειρήνη μου με γειά το καροτσάκι!!! Πιστεύω να έχει λήξει τα ξημερώματα που θα αναχωρήσετε και ελπίζω να μην στραβώσει τίποτε!!!

ellain, λογικά η Στέλλα γεννάει Σεπτέμβριο, καλά κατάλαβα? Εγώ ούτως ή άλλως δεν θα πάω σπίτι της να το αγοράσω. Θα το παραγγείλω και θα μου το στείλει (όπως έγινε και με την φίλη μου που της το πήρα δώρο). Οπότε αφού θα έχει γεννήσει, δεν θα δουλεύει από το σπίτι της???

Η τσιπούρα θα είναι η μικρή της παρέας, πάει και τελείωσε. Πώς έχουμε τώρα την vasdeli στα ώπα-ώπα?? Κάτι τέτοιο και εντονότερο θα είναι με την τσιπούρα μας!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...