Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε μου τα ανοίγει!

Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή!

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=23 gia des esti

san poithta einai san kaskol apla xoyxoyliarika sto xrvma ligo kolav moy aresh poly to prasino kai to gri

:tongue::tongue:

Εγω προτιμω τα γκρι! Μου κανουν πιο χειμωνιατικα, χουχουλιαρικα, σαν κασκολ... Αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου. Δηλαδη κοριτσια-εμπειρα απο ποτε μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε αυτα?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγω προτιμω τα γκρι! Μου κανουν πιο χειμωνιατικα, χουχουλιαρικα, σαν κασκολ... Αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου. Δηλαδη κοριτσια-εμπειρα απο ποτε μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε αυτα?

Από νεογέννητο είναι αυτό και όλα τα σλινγ έχει και άλλες ποιότητα πχ

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=23 αυτά εδώ με 31 ευρώ με τα έξοδα έχουν έχτρα ύφασμα και τσεπούλα μετάξι με βαμβάκι

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=26&Itemid=23 αυτά στα 25 ευρώ με τα έξοδα βαμβακερά

http://carrrot.ru/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=56&Itemid=23 σκέτα μεταξωτά στα 37 ευρώ με τα έξοδα

απλά μου άρεσε αυτό το χουχουλιαρικο που είναι σαν κασκολ

μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από τις πρώτες μέρες! Έμενα με βόλεψε πάρα πολύ!

Καλά όμως θα είναι να δεις βίντεο και φωτογραφίες ή ακόμα να πας και σε μια συνάντηση για να σου δείξει κάποιος το σωστό τρόπο.

Δες εδώ www.babywearing.gr

Έλενα τελευταίες μέρες στη δουλειά!!! Άντε με το καλό και με το μαλακό να κάνετε τη μετακόμιση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από τις πρώτες μέρες! Έμενα με βόλεψε πάρα πολύ!

Καλά όμως θα είναι να δεις βίντεο και φωτογραφίες ή ακόμα να πας και σε μια συνάντηση για να σου δείξει κάποιος το σωστό τρόπο.

Δες εδώ www.babywearing.gr

Έλενα τελευταίες μέρες στη δουλειά!!! Άντε με το καλό και με το μαλακό να κάνετε τη μετακόμιση!

καλησπερα

:D:D:D

Πολύ ακριβά όμως στα αστεράκια τα πάντα τα έξτρα τα πληρώνεις

καλησπερα

:D:D:D

Πολύ ακριβά όμως στα αστεράκια τα πάντα τα έξτρα τα πληρώνεις

Είναι σίγουρα πιο οικονομική η σελίδα που προτείνεις.

Η Στέλλα όμως κάνει πολύ καλή δουλειά, είναι πολύ εξυπηρετική και έτοιμη να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Και αν δεν κάνω λάθος είναι η οικονομικότερη στην Ελλάδα. Έχει και οδηγίες αν θέλει κάποιος να το φτιάξει και μόνος του!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ, ειναι χρησιμες οι πληροφοριες

Εσεις τι προτεινετε για χειμερινους μηνες? Βαμαβκερο ή μεταξωτο? Βαμβακερο νομιζω, ε?

Ελενη ειδα οτι η κοπελα που τα φτιαχνει ειναι στην Γλυφαδα, νομιζω οτι μπορω να την επισκεφτω για να μαθω κιολας πώς φοριεται, τι μου ταιριαζει (μια και ο συζυγος δηλωσε οτι δεν το φοραει) και γενικα να παρω πληροφοριες! Οσο για την μετακομιση, να ειναι καλα οι γονεις μας που θα πεσει το βαρος πανω τους....Ξερεις εσυ απο μετακομισεις...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εσεις τι προτεινετε για χειμερινους μηνες? Βαμαβκερο ή μεταξωτο? Βαμβακερο νομιζω, ε?

Νομίζω βαμβακερό, το μεταξωτό είναι καλύτερο για το καλοκαίρι. Αν τελικά πας στη Στέλλα θα σου εξηγήσει τα πάντα, θα δοκιμάσεις διάφορα slings και θα δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια μπήκα για μια γρήγορη καλησπέρα,σας διάβασα και χαίρομαι που είστε όλες καλά.:D

Ευχαριστώ και όλα τα κορίτσια που μου απάντησαν για τον προβληματισμό μου για το δωμάτιο-θηλασμό.Εγώ θα γεννήσω ή Γέννεσις ή Βιοκλινική,την δεύτερη δεν την επισκέφθηκα ακόμα αλλά το χω στο πρόγραμμα.Rooming in ,δηλαδή να χεις το μωρό όλη μέρα μαζί σου στο δωμάτιο,σε δίκλινο και κάτω, στο Γέννεσις δεν γίνεται.Μπορείς όπως ανέφερε και η Πετρούλα να ζητήσεις πως θέλεις αποκλειστικό θηλασμό,αλλά δυστυχώς με τόσα που χω διαβάσει και ακούσει δεν μπορώ να εμπιστευτώ πως θα τηρήσουν οι μαίες την επιθυμία μου και δεν θέλω σ εκείνες τις στιγμές της ζωής μου να μαλώσω και να χαλαστώ για τ'ο,τιδήποτε(σε κάθε άλλη περίπτωση αρπάζω φωτιά με τη μία).Θα κάνω και την περιήγηση στην Βιοκλινική και θα δω.Αλήθεια,εσείς οι δευτερομανούλες για πείτε τη γνώμη σας.Οι 4 μέρες διαμονής στην κλινική είναι απαραίτητες στην νεοτόκο ή και στις 2 να βγαίνατε δεν θα σας πείραζε καθόλου?Γιατί στην Βιοκλινική έχεις την επιλογή να βγεις στις 2 μέρες και να σ επισκεφθεί σπίτι μια μαία με χαμηλό κόστος ,πληρώνοντας έτσι μισή τιμή.

Ο Γκρετίνος μου λέει να μην προβληματίζομαι και τόσο ( σ ελεύθερη μετάφραση βαρέθηκα το πρήξιμο)κι ότι ακόμα και την σουίτα να ζητήσω θα την κλείσουμε για να χουμε τις καλύτερες αναμνήσεις(δεν λέει πως μόλις άκουσε πως ο συνοδός έχει τις ίδιες παροχές με την μάνα,βλ.φαγητό,μπουρνούζια,κρεββάτι κ.ά.του τρέξανε τα σάλια:mrgreen:).Αλλά δεν είναι εποχές για υπερβολές σωστά?Και για μένα η καλύτερη ανάμνηση θα ναι να έχω το μωρό μου υγιές και χορτάτο στην αγκαλίτσα μου.:P

Αύριο έχω ραντεβού γι αποτρίχωση και γυναικολόγο να κάνω κολπική καλλιέργεια και να δει αποτελέσματα εξετάσεων οπότε θα δω και την μπεμπούλα μου!Θα σας "δω" μεθαύριο τσουπρίτσες!

Φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ελενη ειδα οτι η κοπελα που τα φτιαχνει ειναι στην Γλυφαδα, νομιζω οτι μπορω να την επισκεφτω για να μαθω κιολας πώς φοριεται, τι μου ταιριαζει (μια και ο συζυγος δηλωσε οτι δεν το φοραει) και γενικα να παρω πληροφοριες! Οσο για την μετακομιση, να ειναι καλα οι γονεις μας που θα πεσει το βαρος πανω τους....Ξερεις εσυ απο μετακομισεις...

Η Στελλα ειναι 3 στενα πανω απο το σπιτι μου!!!! κανονισε κακομοιρα μου να ερθεις και να μην σε δω!!! θελω και εγω να παω να δοκιμασω τα mei tai!!!! νομιζω πως βολευουν περισσοτερο απο τα sling...

καλε....Καλησπερααα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ελενη μου μπραβο για το τριπλεξ!!! σε ενδοκρινολογο στο ελενα θα πας?? εγω εκει πηγα (και εφαγα το κραξιμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) αλλα ηταν παρα πολυ καλος αυτος που με ειδε.μια ωρα με ειχε μεσα και με λιβανιζε!!:mrgreen::mrgreen:

γκρετονιο εγω εκατσα μεσα 4 βραδια και εφριξα..σιγουρα δεν χρειαζοταν για μενα να κατσω τοσα βραδια γιατι 4 ωρες μετα τη γεννα ημουν περδικι και τριγυρνουσα στους διαδρομους!!! το ντοκτορι ομως ηθελε να κατσω για το μωρο και οχι για μενα..και εννοειται οτι υπακουσα! αλλα πολυ βαρεμαρα λεμε!!! γεννησα και 30 δεκεμβρη και εφαγα μεσα την πρωτοχρονια και μου την εδωσε!( αν και ανημερα την πρωτοχρονια ολη μου η οικογενεια ηταν ολη μερα στο μαιευτηριο και μου φερνανε φαι και γλυκα!!!χοχοχο!!)

επισης εχει να κανει και το πως θα γεννησεις..εννοειται οτι με καισαρικη θα κατσεις οπωσδηποτε τοσες μερες για παρακολουθηση..αλλα και φιλες μου που γεννησαν φυσιολογικα με επισκληριδιο ειχαν παρενεργειες (τρελη φαγουρα!)...εγω το μονο που επαθα (αφου γεννησα χωρις ουτε ενα ντεπον που λεει ο λογος) ηταν οτι με ενοχλουσαν τα ραμματα και δεν μπορουσα να κατσω σαν τον ανθρωπο...

ellain ζουλεύωωωω!!! Θέλω να έρθει η 15η Ιουλίου να πάρω αναρωτική και τέρμα για μένα!!!!

Ελένη σούπερ το τρίπλεξ, μπράβο κορίτσι μου!!

Ειρήνη καταλαβαίνω πολύ καλά πώς νιώθεις, έχεις δίκιο αλλά να ξέρεις δεν θα χρειαστεί να σκεφτείς κάτι τέτοιο ποτέ πια!!! Ό,τι πέρασες το πέρασες δεν έχει άλλο!! Από εδώ και πέρα, το πολύ να μας ταλαιπωρούν τα νινιά μας και να μας τρομάζουν (λίγο). Τπτ άσχημο δεν θα γίνει!!!

Ακούς vasdeli?? Πότε έκλεισες αυχενική σκατούλα μου????

Ηλιάννα εμένα που μου αρέσουν τα χρώματα ως γνωστό, περισσότερο προς το πράσινο γέρνω...

ellain όπως πολύ σωστά σου είπε (η Ελένη??) τα sling είναι για χρήση από ωρών που θα είναι το μωρό σου!!! Και εγώ θα πάρω από την Στέλλα, έμεινα σούπερ ευχαριστημένη!! Θα το πάρω βαμβακερό, ροζουλί, με έξτρα ύφασμα, τσέπη κλπ...

Γκρέτα μου δεν ξέρω για το 2ήμερο, θα σου πουν οι έμπειρες τσούπρες... Εγώ όμως δεν διαπραγματεύομαι ότι θέλω μονόκλινο και ας πάρουμε δάνειο. Ας προσέχαμε για να τα έχουμε, όχι τώρα να τρέχουμε. Σ Κ Α Σ Ι Λ Α Ρ Α Μ Ο Υ!!! Αν τύχαινε να γεννήσω ίδια ημερομηνία με κάποια από εσάς θα μοιραζόμουν το δωμάτιο! Άσχετη δίπλα μου με άσχετους επισκέπτες μου ΔΕΝ ΘΕΛΩ!! Άντε μην αρχίσω να δαγκάνω!!!!

Τσιπούρα για τελείωνε με τις εξετάσεις να μας πεις τα αποτελέσματα και μετά έχουμε δουλειά να κάνουμε!!!

Δεσποινακι!!! Τι κάνεις βρε τρελλόπαιδο στας εξοχάς???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Στο Έλενα πήγαινω, με βλέπει κάποιος Ηλίας, αν και την πρώτη φορά με είδε μια βοηθός του. Αλλά είχε πολλές ώρες αναμονή, ήμουν από τις 10:30 το ραντεβού ήταν 11:30 και μπήκα στις 1! Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαι πιο τυχερή!

Με τα μαθήματα έκανες τίποτα; Δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο, έχω αφήσει 2 μηνύματα και σήμερα δεν βρήκα κανέναν εκεί! Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...