Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να πω την αληθεια κι εγω οταν διαβαζα για το utrogestan ειχα τρομαξει ...λεγανε οτι εχει πολλες παρενεργεις.Οταν μου ειπε η γιατρος οτι θα τα περνω σ'ολο το 3τριμηνο τρομαξα και το πρωτο που την ρωτησα ειναι οι παρενεργειες.

Μπορω να πω οτι πινω 3 την ημερα και δεν εχω απολυτως τιποτα μεχρι τωρα.Προσεχω και την διατροφη μου γιατι μου ειπαν οτι μ'αυτα θα γινω σαν κιουπι {ετσι ειπαν :( οτι θα γινω}

Εγω ΙΑΣΩ θα γεννησω.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RENAH : ο γιατρός μου το μόνο που έχει απαγορεύσει ρητά είναι το internet!!!!!!

μόνο εδώ μπαίνω πλέον γιατί κόντευα να τρελαθώ

με κάρφωσε ο καλός μου στον γιατρό και με ξέχ...σε κανονικά

εφόσον έχεις άγχος πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο και μίλα του

επίσης η θετική ενέργεια του OCTOBER POWER τα ξεπερνάει όλα!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

:P

Ευχαριστω πολυ!!Σ αυτο δεν εχεις άδικο!!!!!Πρεπει να το κοψω πια το ιντερνετ.Ολο το λεω και όλο εκεί μέσα βολτάρω...Παντως και ο γιατρος στο νοσσοκομειο ηταν κουλ.Μου ειπε μην ανησυχεις οι περισσοτερες εχουν!!!

Άντε τσιπουρίτσα! Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα!!

RENAH παίρνεις τώρα κάποια αγωγή για την κολπίτιδα?? Μην ανησυχείς πάντως, αυτό που λένε οι υπόλοιπες τσούπρες ισχύει. Όσο διαβάζεις, τόσο φρικάρεις. Εδώ λένε για τα utrogestan ότι προκαλούν δεν ξέρω και εγώ τι και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εγκυμονούσων καταπίνει utrogestan σαν καραμέλες και μια χαρά ροζ μωράκια κάνουν...

Εγώ έχω ΠΗΤ 8/10 και γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ!! Ποιες θα είναι εκεί να μοιραστούμε το δωμάτιο να γλιτώσουμε και λεφτάκια??

Μου ειπε οχι τωρα αγωγη για το πρωτο τριμηνο 9ο δικος μου γιατρος).Ο του νοσοκομειου μου δωσε μια κρεμα.Την Δευτερα που θα παω θα το συζητησω με γιατρο μπας και βγαλουμε καμια ακρη!!!

Εγω κοριτσια θα γεννησω λιγο πιο μακρυα απο εσας ...κατα Θρακη μερια;)

Χαιρετω ολες τις εγγυουλες που ειναι σειρα!!!

τυχαια ειδα το θεμα δεν ηξερα οτι υπαρχει.Καλε ειμαστε παρα πολλες:-P:-P:-P

Με το καλο ολες μας να απολαυσουμε τις εγγυμοσυνες μας και τον Οκτωμβρη να κρατησουμε τα υγιεστατα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας.:-P:-P:-P

Εγω ειμαι εγγυος μετα απο δυο απωλειες γιαυτο και ειμαι ξαπλα στο σπιτι με προγεστερομη και ηπαρινη.Ειναι το πρωτο μου παιδακι και παρακαλαω τον Θεουλη αυτην την φορα να πανε ολα καλα.Ελπιζω να τα λεμε συχνα χαρηκα πολυ που σας ανακαλυψα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μπορω να πω οτι πινω 3 την ημερα και δεν εχω απολυτως τιποτα μεχρι τωρα.Προσεχω και την διατροφη μου γιατι μου ειπαν οτι μ'αυτα θα γινω σαν κιουπι {ετσι ειπαν :( οτι θα γινω}

Σκασίλα σου, θα τα χάσεις μετά!! Στην ουσία δεν παίρνεις κιλά με το utrogestan, πρήζεσαι...

Όσο για την διατροφή και εγώ προσέχω ουουουου, πώς το θες ;) !! Πάντως σήμερα είμαι 8 εβδομάδων ακριβώς και έχω πάρει 1,5-2 κιλά (αυτό το μισόκιλο όλο το χάνω, το βρίσκει η Δέσποινα, το ξαναχάνει, το ξαναβρίσκω, αυτή την δουλειά κάνουμε :D )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Χαιρετω ολες τις εγγυουλες που ειναι σειρα!!!

τυχαια ειδα το θεμα δεν ηξερα οτι υπαρχει.Καλε ειμαστε παρα πολλες:-P:-P:-P

Με το καλο ολες μας να απολαυσουμε τις εγγυμοσυνες μας και τον Οκτωμβρη να κρατησουμε τα υγιεστατα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας.:-P:-P:-P

Εγω ειμαι εγγυος μετα απο δυο απωλειες γιαυτο και ειμαι ξαπλα στο σπιτι με προγεστερομη και ηπαρινη.Ειναι το πρωτο μου παιδακι και παρακαλαω τον Θεουλη αυτην την φορα να πανε ολα καλα.Ελπιζω να τα λεμε συχνα χαρηκα πολυ που σας ανακαλυψα!!!

Chris με το καλό!! Όλα καλά θα σου πάνε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου (και μου).

Έχουμε το ίδιο ιστορικό. Και εγώ παίρνω utrogestan και κάνω ενέσεις ηπαρίνης. Ξάπλα ήμουν από τις 14-19/2 επειδή είδα λίγο ροζ, με τα utrogestan όμως κόπηκαν και είμαι μια χαρά, επέστρεψα και στην δουλειά!! Εσύ γιατί είσαι ξάπλα? Προληπτικά ή είδες κάτι?

Στην εβδομάδα που είσαι λογικά ακούσατε καρδούλα και όλα καλά, έτσι δεν είναι??

Η ομάδα του Οκτωβρίου είναι πολύ δυναμική (φτου φτου φτου μας) και έχει πολλή θετική ενέργεια που την μοιράζει απλόχερα σε όλα τα μέλη της (και μη), οπότε να μην ανησυχείς για τπτ!! Όλα καλά!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Σκασίλα σου, θα τα χάσεις μετά!! Στην ουσία δεν παίρνεις κιλά με το utrogestan, πρήζεσαι...

Όσο για την διατροφή και εγώ προσέχω ουουουου, πώς το θες ;) !! Πάντως σήμερα είμαι 8 εβδομάδων ακριβώς και έχω πάρει 1,5-2 κιλά (αυτό το μισόκιλο όλο το χάνω, το βρίσκει η Δέσποινα, το ξαναχάνει, το ξαναβρίσκω, αυτή την δουλειά κάνουμε :D )

Αχχχχχ αυτα τα ιδια κιλα πανε πανω κατω και σε μενα....

Αληθεια με το τσιγαρο {αν καπνιζει καμια} τι κανετε? :(:(:(

chris81 κι εγω εκανα κατι ενεσουλες λαδιου (δεν θυμαμαι πως λεγονται),αλλα εκανα 3 και στανιαρα...τελος το λιγο αιματακι που ειδα , τωρα ειμαι σε αδεια και στισ 8 μαρτιου που τελειωνει λεω να παω κανονικα κι εγω στο γραφειο.αλλα τα utrogestan τα συνεχιζω σ'ολο το 3μηνο οπως μου ειπε η γιατρος μου...

9zlup2.png

Αχχχχχ αυτα τα ιδια κιλα πανε πανω κατω και σε μενα....

Αληθεια με το τσιγαρο {αν καπνιζει καμια} τι κανετε? :(:(:(

chris81 κι εγω εκανα κατι ενεσουλες λαδιου (δεν θυμαμαι πως λεγονται),αλλα εκανα 3 και στανιαρα...τελος το λιγο αιματακι που ειδα , τωρα ειμαι σε αδεια και στισ 8 μαρτιου που τελειωνει λεω να παω κανονικα κι εγω στο γραφειο.αλλα τα utrogestan τα συνεχιζω σ'ολο το 3μηνο οπως μου ειπε η γιατρος μου...

Ενέσεις λαδιού?? Τι είναι αυτές?? Πρώτη φορά το ακούω... Μήπως τις έκανες πριν μείνεις έγκυος? Ποιος σου τις έδωσε, γυναικολόγος, αιματολόγος?

Εγώ κάπνιζα 1,5 πακέτο την ημέρα αλλά δεν μου άρεσε, κάπνιζα για να μην το ρίξω στην ηρωίνη :confused:. Το έκοψα εντελώς όταν είδα +++, από τότε έκανα 2 φορές από μισό τσιγάρο (μέχρι την 6η εβδομάδα) μετά τπτ. Τονίζω βέβαια ότι δεν μου άρεσε που κάπνιζα οπότε μου ήταν εύκολο.

GEXxp3.png

Chris με το καλό!! Όλα καλά θα σου πάνε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου (και μου).

Έχουμε το ίδιο ιστορικό. Και εγώ παίρνω utrogestan και κάνω ενέσεις ηπαρίνης. Ξάπλα ήμουν από τις 14-19/2 επειδή είδα λίγο ροζ, με τα utrogestan όμως κόπηκαν και είμαι μια χαρά, επέστρεψα και στην δουλειά!! Εσύ γιατί είσαι ξάπλα? Προληπτικά ή είδες κάτι?

Στην εβδομάδα που είσαι λογικά ακούσατε καρδούλα και όλα καλά, έτσι δεν είναι??

Η ομάδα του Οκτωβρίου είναι πολύ δυναμική (φτου φτου φτου μας) και έχει πολλή θετική ενέργεια που την μοιράζει απλόχερα σε όλα τα μέλη της (και μη), οπότε να μην ανησυχείς για τπτ!! Όλα καλά!!

Ειμαι ξαπλα προληπτικα και προγεστερονη περνω γιατι ο οργανισμος μου δεν παραγει την απαιτουμενη.

Δοξα το Θεο ακουσαμε καρδουλα την 6 εβδομαδα αλλα επειδη και στα αλλα δυο ειχα ακουσει αυτο δεν με ηρεμησε αρκετα.αυριο εχω ραντεβου με τογιατρο και ανυπομονω να δω οτι ειναι ολα καλα!!!!!

Χαιρομαι πολυ για την θετικη ενεργεια λιγο σας διαβασα και αμεσως ενιωσα καλυτερα:-P:-P

Ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Οχι τωρα τις εκανα για να σταματησει η αιμοραγια που ειχα.

Δεν θυμαμαι πως τις λενε τις εχω αφησει στο πατρικο μου γιατι μονο τον φαρμακοποιο της γειτονιας μου εκει εμπιστευομαι να μου κανει ενεση στα οπισθια μου :P:p

καταφερες και το εκοψες εισαι ηρωιδα...Εγω καπνιζα 2,5 πακετα {το πακετο ειχε μεσα 25 τσιγαρα φουγαρο λεμε} και το εσω φτασει να κανω 10-15 την ημερα...αλλα ειναι ωρες που οταν το βαζω στο στομα με βριζω αλλα δεν το σβηνω :(:(:( εχει γινει εξαρτηση γμτ μου!!!!:mad::x:x:x

9zlup2.png

Οχι τωρα τις εκανα για να σταματησει η αιμοραγια που ειχα.

Δεν θυμαμαι πως τις λενε τις εχω αφησει στο πατρικο μου γιατι μονο τον φαρμακοποιο της γειτονιας μου εκει εμπιστευομαι να μου κανει ενεση στα οπισθια μου :P:p

καταφερες και το εκοψες εισαι ηρωιδα...Εγω καπνιζα 2,5 πακετα {το πακετο ειχε μεσα 25 τσιγαρα φουγαρο λεμε} και το εσω φτασει να κανω 10-15 την ημερα...αλλα ειναι ωρες που οταν το βαζω στο στομα με βριζω αλλα δεν το σβηνω :(:(:( εχει γινει εξαρτηση γμτ μου!!!!:mad::x:x:x

και εγω καπνιζα αρκετα αλλα στρυφτο.στις προηγουμενες ειχα προβλημα το εκοβα αλλα το μυαλο μου το ειχα εκει και ολο εκανα απο κανενα.

Σε αυτο ευτυχως επειδη εχω στομαχικες διαταραχες απο την προγεστερονη δεν θελω ουτε να το μυρισω.Κοριτσι μου νομιζω απο το λιγο που εχω συζητησει και με τις φιλες μου εχει να κανει και με το πως ειναι η εγγυμοσυνη σου.Ξερω οτι αισθανεσαι ασχημα και εγω ετσι αισθανομουνα συνεχισε να το παλευεις!!!

Διαφημίσεις

nenaki μπράβο, μπράβο, όλα τέλεια, είδες :D?? Τι είπες τώρα? Έχει στόμα, χεράκια, ποδαράκια?? Και το δικό μου ελατήριο έτσι θα είναι σε 3-4 εβδομάδες?? Θέλω να το δωωωωωωωωω!!

ναι κλελια μου εχει τα παντα το μωρο!!!χαχαχα!!!θα τρελαθεις οταν το δεις και εσυ!ααα ειδαμε και αυτακια!!!χαχα αν καταφερω θα σας βαλω μια φωτο που μας χαιρεταει!πολυ καλο!

chris καλως ηρθες και ευχομαι να σου πανε ολα καλα.....

εγω κοριτσια και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με τα outrogestan δεν ειχα πρηξιμο,ουτε τιποτα.απλα αυτην την φορα που εφερναν φοβερες ζαλαδες και υπνηλια.Σαν τα σταματησα βρυκολακιασα...

καλημεραααααααααααααααααααααααααα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ναι κλελια μου εχει τα παντα το μωρο!!!χαχαχα!!!θα τρελαθεις οταν το δεις και εσυ!ααα ειδαμε και αυτακια!!!χαχα αν καταφερω θα σας βαλω μια φωτο που μας χαιρεταει!πολυ καλο!

chris καλως ηρθες και ευχομαι να σου πανε ολα καλα.....

εγω κοριτσια και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με τα outrogestan δεν ειχα πρηξιμο,ουτε τιποτα.απλα αυτην την φορα που εφερναν φοβερες ζαλαδες και υπνηλια.Σαν τα σταματησα βρυκολακιασα...

καλημεραααααααααααααααααααααααααα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και σε ευχαριστω!

μαλλον εκανες αυχενικη ε???αααααχ πρεπει να ειναι τελεια εικονα φτου φτου σκορδα με το καλο να ερθει και η σειρα μας σε λιγες εβδομαδες:lol:

θα ηθελα πολυ να δω φωτο:roll::roll:

ναι chris εκανα εχθες και ηταν τελεια.θα σας ανεβασω το μεσημερακι (ωστε να κοιμηθει το αγριμακι μου)καποιες φωτο οσο καθαρες θα φαινονται βεβαια γιατι θα τις τραβηξω με την φωτογραφικη.

κοριτσια σημερα κλεινω το πρωτο τριμηνο και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!αντε να με φτασετε και εσεις να παρετε την ιδια χαρα.Σας το ευχομαι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια!! Καθομαι σε αναμμενα καρβουνα, οπως ολες μας φανταζομαι. Τι αγωνια ειναι αυτη στην αναμονη, πώς θα περασει ο καιρος να κλεισει το 1ο τριμηνο να ηρεμησουμε λιγακι....Μετα θα αρχισουν αλλα ομως, ετσι??? Αν δεν το παρουμε στην αγκαλια μας δεν θα ηρεμησουμε μου φαινεται!χαχαχαχα

Chris καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια!! Καθομαι σε αναμμενα καρβουνα, οπως ολες μας φανταζομαι. Τι αγωνια ειναι αυτη στην αναμονη, πώς θα περασει ο καιρος να κλεισει το 1ο τριμηνο να ηρεμησουμε λιγακι....Μετα θα αρχισουν αλλα ομως, ετσι??? Αν δεν το παρουμε στην αγκαλια μας δεν θα ηρεμησουμε μου φαινεται!χαχαχαχα

Chris καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

Ετσι νομιζω και εγω :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...