Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνακι οπως το βλεπω εγω σημασια εχει που θα πατε διακοπουλες και θα ξεσκασετε, θα ξεκουραστειτε και γενικα θα ειστε τα δυο σας, ρομαντικα κι ωραια! Τωρα ο προορισμος δεν ειναι και τοσο σημαντικος! Καλα να ειστε θα πατε και Σαντορινη, με τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης σας ;) !!

καλέ ξέχασες την αγγελικούλα! εκτός κι αν μου την στείλουν εμένα να την κρατήσω! (αν της βάλουν τα γυαλιά βέβαια...... ) :tongue:

όσο για την σαντορίνη... είναι μοναδική θέλω να ξαναπάω κάποτε ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνακι οπως το βλεπω εγω σημασια εχει που θα πατε διακοπουλες και θα ξεσκασετε, θα ξεκουραστειτε και γενικα θα ειστε τα δυο σας, ρομαντικα κι ωραια! Τωρα ο προορισμος δεν ειναι και τοσο σημαντικος! Καλα να ειστε θα πατε και Σαντορινη, με τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης σας ;) !!

τα τρια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την αγγελικουλα μου που την πηγεσ????????:tongue::tongue::tongue::tongue:για να μην πω τα τεσσερα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι και η εσωτερικη!!!!;););)ο αντρασ μου με τισ 3 γυναικεσ του!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλέ ξέχασες την αγγελικούλα! εκτός κι αν μου την στείλουν εμένα να την κρατήσω! (αν της βάλουν τα γυαλιά βέβαια...... ) :tongue:

όσο για την σαντορίνη... είναι μοναδική θέλω να ξαναπάω κάποτε ......

τσιπουρακι την θυμηθηκεσ ε??????:tongue::tongue::tongue::tongue:θα παω λοιπον στα mothercare και θα σου παρω κ εσενα ενα ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!!αντι για παγωτακι!!!!!!λογω διαιτουλασ ε?αληθεια περασε εβδομαδα ,ζυγιστηκεσ?

α και που να δεισ που πηραμε σαγιοναρα-πεδιλο δερματινη benneton!!!!!ολα τα λεφτα!!!!!σε συνδιασμο με το γυαλικο!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπουρακι την θυμηθηκεσ ε??????:tongue::tongue::tongue::tongue:θα παω λοιπον στα mothercare και θα σου παρω κ εσενα ενα ζευγαρι!!!!!!!!!!!!!!!αντι για παγωτακι!!!!!!λογω διαιτουλασ ε?αληθεια περασε εβδομαδα ,ζυγιστηκεσ?

α και που να δεισ που πηραμε σαγιοναρα-πεδιλο δερματινη benneton!!!!!ολα τα λεφτα!!!!!σε συνδιασμο με το γυαλικο!!:tongue::tongue::tongue:

Εχουν πάθει πλάκα όλες μου οι φίλες με την φωτό της!!!!!!!

το συζητάς; είναι η απόλυτη Ντίβα του facebook!

Οσο για εμένα δεν ζυγίζομαι μεν, συνεχίζω να προσέχω όσο μπορώ δε (κάνω και καμιά κουτσουκελίτσα) περιμένω να αδιαθετήσω και κατά την 3-5 ημέρα θα πάω να κάνω όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε η ενδοκρινολόγος μια και καλή - δεν με παίρνει να λείψω κι αλλο από το γραφείο.....

Πεδιλο ασορτί με το γυαλί, αυτά είναι !!!! από μικρές να μαθαίνουν!!!!!!!

SEX AND THE CITY θα την κάνεις!!!! χιχιχιχιχιιιιιι

τα τρια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την αγγελικουλα μου που την πηγεσ????????:tongue::tongue::tongue::tongue:για να μην πω τα τεσσερα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι και η εσωτερικη!!!!;););)ο αντρασ μου με τισ 3 γυναικεσ του!!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! Δεν φταινε οι ορμονες, φταιει το λειψο κουκουτσι που εχω για μυαλο!!(και το λεει και το τικερακι παναθεμα με!!!) ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ σπευσε για μαστιγωμα τωρα, στησε με στον τοιχο!!! Συγγνωμη Ειρηνακι!! :roll::roll: Θα ειστε τα 3 σας λοιπον, εκτος και παιξει καμια γιαγια, ωστε οντως να ειστε τα 2 σας!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

διακοπούλες!!!!!!!!!!! προγραμματίζετε και πολύ με αρέσει που λέμε!!! εγώ δε μπορώ να προγραμματίσω... όλο και υπάρχουν ιδέες και προσκλήσεις από φίλους του στυλ πάμε εκεί, έρχεστε? αλλά δεν ξέρω ακόμη! ο γιατρός μου είπε μέχρι τέλη ιουλίου καλύτερα, όχι πιο μετά και εδώ τα σεμινάρια τελειώνουν στις 15 ιουλίου... άρα καλά είναι αν κανονίσουμε κάτι σε κανα δεκαήμερο να αρχίσω να κλείνω!

τι να μαγειράψω σήμερα? να κάνω καμιά φακή που το θέλει κι ο καιρός? έχουμε 20 μέρες και να φάμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Χαίρετε, χαίρετε!!!

Χάθηκα λίγο, είχα ένα σπίτι μπ@****λο!!! Πήγαμε και για ψάρεμα χθες οικογενειακώς....και πιάσαμε μια τσιπούρα!!!!(Πλάκα κάνω, ούτε λέπι δεν πιάσαμε αυτή τη φορά, απογοήτευση όχι τόσο τα μικρά όσο ο vasdeloσύζυγος!!!

Σήμερα είδα ότι άλλαξε πάλι το τικεράκι μου, το χαζεύω και μου αρέσει τόοοοοσο πολύ! Μπήκα στην 11 εβδομάδα, οεο!!!

Υποφέρω από υπόταση(σε όλες τις εγκυμοσύνες...).Χθες είχα 9 με 4....δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Έχει δροσίσει λιγάκι μετά την χθεσινή βροχή αλλά σήμερα βάζουμε aircondition, δεν παλευεται πια...Να φανταστείτε ότι σήμερα μου ετοίμασαν το πρωινό τα μανάρια μου...τόσο πολύ σέρνομαι ώρες ώρες και συνεχώς νυστάζω...

Vasdelaki κάθε φορά που πας για μπάνιο θα κάνεις μια βουτιά και για μένα (που δεν πάω γιατί πραγματικά σιχαίνομαι την διαδικασία στην Αθήνα, υπερπαραγωγή έχει καταντήσει, ΕΛΕΟΣ )

Με μεγάλη μου χαρά τσιπουρίτσα μου!!!

Για πείτε γνώμη βρε κορτσούδια!Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά οπότε το μονόκλινο είναι μονόδρομος για μένα,αφού μόνο με μονόκλινο μπορείς να έχεις όλη μέρα το νινί μαζί σου.Το κόστος όμως ενός μονόκλινου είναι κατά πολύ μεγαλύτερο απ ό,τι ένα απλό δίκλινο.Οπότε στην περίπτωση που δεν τα καταφέρω να το θηλάσω τι γίνεται?Σίγουρα θα αισθανθώ μεγάλος μαλέας αφού οι ξενοδοχειακές παροχές της κλινικής δεν μ ενδιαφέρουν.Και λέω...πώς μπορώ να διασφαλίσω όσο μπορώ το θέμα θηλασμού?έχω την δυνατότητα να έχω μία σύμβουλο μαζί μου στην κλινική?Γιατί μπορεί χθες οι μαίες να με διαβεβαίωναν πως είναι υπέρ του θηλασμού,αλλά πάντα στο τέλος βάζανε ένα αλλά...

Σας ζάλισα το ξέρω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Μακάρι να μου περίσσευαν αυτά τα λεφτά να μην είχα τώρα τέτοιους προβληματισμούς.

Γκρέτα, νομίζω ότι αν θέλεις να αποφύγεις το μονόκλινο μπορείς να ζητήσεις από πριν να σε βάλουνε σε δίκλινο ή τρίκλινο όπου θα είναι κοπέλες που θα έχουν ζητήσει και εκείνες rooming in.Θα έχετε όλες τα μωράκια σας συνεχώς, και θα εγκατασταθεί πιο γρήγορα ο θηλασμός, έτσι. Μπορείς να ρωτήσεις αν αυτό είναι εφικτό εκεί που θα γεννήσεις(αλήθεια, πού γεννάς;) Είναι η νέα τάση που επικρατεί τουλάχιστον σε Μητέρα και Ιασώ γιατί θέλουν να το παίξουν breastfeeding friendly(άσχετα αν όλα γίνονται για το μάρκετινγκ...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! Δεν φταινε οι ορμονες, φταιει το λειψο κουκουτσι που εχω για μυαλο!!(και το λεει και το τικερακι παναθεμα με!!!) ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ σπευσε για μαστιγωμα τωρα, στησε με στον τοιχο!!! Συγγνωμη Ειρηνακι!! :roll::roll: Θα ειστε τα 3 σας λοιπον, εκτος και παιξει καμια γιαγια, ωστε οντως να ειστε τα 2 σας!

σε συγχωρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:και σου δινουμε και παγωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζει καμια γιαγια!!!!!!!η μητερα μου δουλευει απο το πρωι εωσ το βραδυ και το αντιθετο....για πεθερα ασ μην σχολιασω(πριν λιγο τα ειπα στισ αλλεσ και ξεθυμανα ή μπορει και να φουντωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue::tongue:

βασδελουκω με το καλο να μπεισ και στην 40η εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

2η φορά που έχω γράψει κατεβατό και το έχω σβύσει κατά λάθος......

δεν παλεύομαι σήμερα...... νανι, βαριέμαι, πεινάω.... γκρρρρρρρρρρ

αλλά παρόλα αυτά θα πεταχτώ για ένα καφεδάκι στην Χίο το απόγευμα, έχω μία δουλίτσα στην πεθερά της ειρήνης!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελενάκι σε εσένα θα έρθω αλλά μόνο για καφέ, σοκολατάκι και μία αγκαλίτσα :)

vasdelaki :) πάμε γεράααααααααααα

Σήμερα είδα ότι άλλαξε πάλι το τικεράκι μου, το χαζεύω και μου αρέσει τόοοοοσο πολύ! Μπήκα στην 11 εβδομάδα, οεο!!!

Υποφέρω από υπόταση(σε όλες τις εγκυμοσύνες...).Χθες είχα 9 με 4....δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...

vasdeli με το καλο να κλεισεις και την 40η και να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!

Οσο για την υποταση, join the club. καφεδακι ελληνικο και πατατακι, ξερω και τα 2 υποθετικα δεν επιτρεπονται αλλα τι να κανουμε, να σφουγγαρισουμε τα πατωματα???

σε συγχωρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:και σου δινουμε και παγωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζει καμια γιαγια!!!!!!!η μητερα μου δουλευει απο το πρωι εωσ το βραδυ και το αντιθετο....για πεθερα ασ μην σχολιασω(πριν λιγο τα ειπα στισ αλλεσ και ξεθυμανα ή μπορει και να φουντωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω για το παγωτακι αν και δεν μου αξιζει!!!

αφου δεν παιζει γιαγιουλα, θα παιξει Αγγελικουλα μαζι, δεν πειραζει εχει κι αυτο το χαζι του. Κι οταν κοιμηθει η μικρουλα, ποτακι στο μπαλκονακι κατω απο το φεγγαρακι κι αγκαλιτσες....τι ωραια που τα λεω....

τσιπουρακι γλυκο, κι απο μενα μια αγκαλιτσα <3, κι ελα για σοκολατακι, οσο μενουν αυτα γινονται καλυτερα, το σιροπι τα ποτιζει.... μμμμμμμμμμμμμμμμ...

σε καταλαβαινω, κι εγω νυσταζω....κι οσο ειμαι στη δουλεια ολα μου φταινε, η καρεκλα δεν βολευει, ζεσταινομαι. οταν παω σπιτι και απλωσω την αραδα μου στον καναπε εστω μιση ωρα, μου περνανε ολα ως δια μαγειας... Αρα την κανω την καταλληλη στιγμη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

είμαι στην αναζήτηση για σλινγ για νεογέννητο δες τε λίγο αυτά εδώ τα σχέδια πιο χρώμα να διαλέξω ? σασ ζαλιζω αλα εχω κοληση με τα σλινγ τελευταια

:tongue::tongue:

γειά σας κορίτσια!

πάει και το τρίπλεξ, όλα σούπερ!!!

τώρα ξανά την παρασκευή ραντεβού με το γιατρό μου και τον ενδοκρινολόγο.

Αύριο μάλλον θα πάρω και τα αποτελέσματα από γενική αίματος, ούρων και καμπύλης.

Μόνο για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής δεν βρήκα κανένα. θα ξαναδοκιμάσω την Παρασκευή

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

είμαι στην αναζήτηση για σλινγ για νεογέννητο δες τε λίγο αυτά εδώ τα σχέδια πιο χρώμα να διαλέξω ? σασ ζαλιζω αλα εχω κοληση με τα σλινγ τελευταια

μάλλον ξέχασες να βάλεις το link!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

γειά σας κορίτσια!

πάει και το τρίπλεξ, όλα σούπερ!!!

τώρα ξανά την παρασκευή ραντεβού με το γιατρό μου και τον ενδοκρινολόγο.

Αύριο μάλλον θα πάρω και τα αποτελέσματα από γενική αίματος, ούρων και καμπύλης.

Μόνο για τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής δεν βρήκα κανένα. θα ξαναδοκιμάσω την Παρασκευή

Φιλιά σε όλες!

Ελενη σουπερ, ολα πηγαν καλα!!! Αντε να βγουν και οι εξετασεις σου αυριο και προχωραμε!! Μπραβο!

μαμαλευτερακι βαλε μας το link!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...