Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IRINI83ναι σουβλιές νιώθω από κάτω τι είναι αυτό το φάρμακο που ανάφερες τροφοκατ μου έδωσε εμένα

Απλά στον πρώτο γιο παιδευόμουν με κολικούς και ούτε που ένιωθα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης αχ λες και είμαι πρώτη φόρα έγκυος καλύτερα αυτά τα πονάκια παρά κολικό

ειναι παυσιπονο για τα μερη τησ κοιλιασ!!!!εγω 3 εγκυμοσυνεσ και 2 γιατρουσ ,και οι 2 γιατροι παντα για boscopan μου ελεγαν και λενε....ειναι πολυ καλο!!!εννοειται οτι δεν κανω καταχρηση αλλα οταν αλλαζω μηνα ή οταν εχω αυτεσ τισ διαπεραστικεσ σουβλιεσ παιρνω 1-2 και μου περνανε!!ειδικα στην αγγελικη απο τον 7ο μηνα ειχα φριχτουσ πονουσ...αφου ολοι νομιζαμε καθε μερα που με επιαναν οτι θα γεννησω προωρα!!!!!τετοιοι πονοι!!και οταν επαιρνα μπουσκοπαν (παρολο που το ειχα υποτιμησει και νομιζα οτι δεν κανει τιποτα...),σε λιγο περνουσαμν...

Έχετε λυσσάξει με το tickerάκι μου σκατούλες μου!!

Αφού ούτως ή άλλως 2-3 μέρες το αλλάζω κάθε φορά που πάω για υπέρηχο... Μα ακόμα να με μάθετε?? Ακόμα ??? :tongue:

μα επειδη σε εχουμε καταλαβει ,γι αυτο σε πειραζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κλαιλουκω σημερα γιναμε 25 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Πεπελούδες μου!

ευτυχώς δρόσισε λίγο και κοιμήθηκα σαν άνθρωπος !!!!!!!

γραφειάκι, καφεδάκι, δουλίτσα :)

Clelia μήπως ξέρεις αν αύριο λειτουργεί κανονικά το μετρό; Έχω να πάω στο Έλενα για τρίπλεξ εμβρύου και δεν ξέρω πάλι αν θα σταθώ τυχερή!!!

περιμένουμε τα νέα σου :)

Αχ μακάρι πετρούλα μου να πάω μεθαυρίο για β επιπέδου και αν είναι όλα καλά σήμερα είχα και πολύ χαμηλή πίεση 7 -3 ζαλίστηκα στην λαϊκή και εγώ κολο δεν βάζω κάτω

χαλάρωσέ το βρε κοπελιά λίγο με τη λαική.......

Ρε κοπελούδες μου φαινεται ή είναι πανάκριβα τα λίκνα??? Δεν ξέρω τι να κάνω!:confused::confused:

Σας φιλώωωωωωωωω όλες (+1 έξτρα για την τσιπουρίτσα!)

δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, αλλά νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο το λινκο......

πάρε ένα κι από μένα μμμμμούτς :)

Εχω βαι στην μπεμπουλα να cd που μου δωσανε μ μουσικη κλασικη για μωρακια και εχει τρελαθει στις κλοτσιες!!!ελπιζω να μην ειναι πειδη δεν της αρεσει!!!:D

!

είχε η αδελφή μου ένα τέτοιο cd κάτι mozard baby νομίζω

είναι και για μετά, του αρέσουν πολύ!!!!!!!

της Ρένας πάλι θα τα δίνει όλα με SEX PISTOLS, ACDC, DOORS !!!!! :D:D:D:D

Κλέλια, Ειρήνη, Λιάνα, Αγγελικούλα, Μαράκι, Πετρούλα καλημέρα αλό και τρισαλό!

οι άλλες μπαίνουν αργότερα..... φιλιά σας... και καλή μας δουλιτσα! :cool:

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε???

Λιανα νοιωθεις καλύτερα???

Ηλιανα εσυ, πως αισθανεσαι σημερα???

Εμεις εχουμε τον μικρο με πυρετό και κανενα αλλο συμπτωμα...Προς το παρόν ειναι απύρετος και ελπίζω να μην το ταλαιπωρησει άλλο τον καλό μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Πεπελούδες μου!

ευτυχώς δρόσισε λίγο και κοιμήθηκα σαν άνθρωπος !!!!!!!

γραφειάκι, καφεδάκι, δουλίτσα :)

Σε ζηλεύω τρελααααααααααααα τρελά τώρα αχ αχ

Πετρούλα μου καλά είμαι αλά νιώθω το κατη της μου περιμένω να ξυπνήσει ο άντρας μου να πάει ταχυδρομείο να στείλει κάτι δέματα με τον μικρό και να καθίσω λίγο μπήκα να γράψω της διεύθυνσης από τα πραγματα και είπα αν πω και μια καλημέρα

:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου ομορφα και ζουμπουρλουδικα καλημερααααααααααααααααα!!!

Ηλιαννα κι εγω εχω που και που τετοιους πονους και μαλιστα και αυτους που ανεφερε το μαρακι σαν να βαραινω αποτομα. Κι εμενα ο γιατρος μου εχει συστησει buscopan για την περιπτωση των πονων ή συσπασεων (ειναι σπασμολυτικο, ειναι καλο να το παιρνεις και για τους πονους περιοδου).

Φραουλιτσα το καλυτερο που εχεις να κανεις με το λικνο ειναι να το ονοματισεις για καποιον συγγενη που σιγουρα θελει να σου παρει κατι περιττο και χαριτωμενο, που ομως να τα εχει τα λεφτακια του. Εγω ευτυχως θα παρω της βαφτιστηρας μου το οποιο ειχαμε διαλεξει εμεις οταν γεννηθηκε, οποτε ειναι και του γουστου μου (σωστη???)

Τρελοκοριτσα των 25 εβδομαδων ευχομαι να κλεισετε τις 35 και να μην καταλαβετε για ποτε θα περασει ο καιρος!!

Ελενη περιμενουμε νεα σου!!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια, ως γνωστον, φιλακιαααα ρουφηχτα, ρουφηχτα φιλακια !!!

3 + σημερα , ξερετε τι σημαινει, ετσι??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απολυομαι, απολυομαι, απολυομαι μωρα μου και τρελαινομαι!! χιχιχιχιχιχιι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

:D :D

youpi

youpi

ya

ya

:D :D

ναι ναι γιουπι!!!!!!!!!!!αχ ξερεισ οτι καθε μερα που περναει την μετραω πωσ κ πωσ!!!!!!!οχι για να μην παιδευομαι εγω λογω ζεστησ ,εγκυμοσυνησ κτλ...οχι!!!αλλα για να μπορεσω να φτασω σε μια εβδομαδα που θα ειναι πλεον βιωσιμο το νινακι μου !οταν εγινε αυτο με το αμνιακο υγρο ημουν 20 εβδομαδων....τοτε θυμαμαι που ελεγα <αντε μακαρι να κρατηθει μεσα μου αλλεσ 8-10 εβδομαδουλεσ >για να καταφερει να επιβιωσει...το ξερω οτι τοτε ειναι αλλο θεμα,ειναι δυσκολο να γεννηθει τοσο προωρο αλλα τουλαχιστον θα ειναι ζωντανο!!

θυμαμαι και στην αγγελικουλα μου ,λογω του οτι ειχα περασει...ειχα σαν στοχο τισ 30 εβδομαδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω τα καταφερα εωσ την 38!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω και τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CongratsBaby2byStormyAmbi.jpg

:D:D:D:D:D:D:D

ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και στα δικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρδουλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ τι ωραία δροσιά είναι αυτή!!

ευτυχώς γιατί η έγκυος σήμερα θα πάω και το αμάξι για σερβις. θα με δούν στο συνεργείο και θα πάθουν συγκοπή οι άνθρωποι.

και θέλω να βγω για ψώνια του μικρού σήμερα ο οποίος έχει αρχίσει και γίνεται το πιστό αντίγραφο του πατέρα του ότι κάνει εκείνος και ο μικρός από πίσω, με δύο αγόρια ε ρε τι έχει να γίνει:tongue:.

πετρούλα περαστικά στο μικρούλη σου

Διαφημίσεις

ναι ναι γιουπι!!!!!!!!!!!αχ ξερεισ οτι καθε μερα που περναει την μετραω πωσ κ πωσ!!!!!!!οχι για να μην παιδευομαι εγω λογω ζεστησ ,εγκυμοσυνησ κτλ...οχι!!!αλλα για να μπορεσω να φτασω σε μια εβδομαδα που θα ειναι πλεον βιωσιμο το νινακι μου !οταν εγινε αυτο με το αμνιακο υγρο ημουν 20 εβδομαδων....τοτε θυμαμαι που ελεγα <αντε μακαρι να κρατηθει μεσα μου αλλεσ 8-10 εβδομαδουλεσ >για να καταφερει να επιβιωσει...το ξερω οτι τοτε ειναι αλλο θεμα,ειναι δυσκολο να γεννηθει τοσο προωρο αλλα τουλαχιστον θα ειναι ζωντανο!!

θυμαμαι και στην αγγελικουλα μου ,λογω του οτι ειχα περασει...ειχα σαν στοχο τισ 30 εβδομαδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω τα καταφερα εωσ την 38!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω και τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλενάδα μου στην προκειμένη περίπτωση θα ροδοψηθεί η Πριγκηπέσσα μέχρι τέλους και μετά θα κάνει την έξοδο, όχι παίζουμε!!!!!!!!!!!

:wink:

αχχχχχχχχχχχχχ! καλημέραααααααααα!!!

τι κάνετε ομορφιές μου? πονάκια διαβάζω... κι εγώ... έχει τώρα 2 μέρες με τάραξε... όμως δεν είναι τράχηλος μάλλον... λεκάνη ή ισχύο είναι... δεξιά... θα πάω αργότερα να με δει ο γιατρός για σίγουρα!

ευτυχώς ο καιρός μας κάνει το χατίρι σήμερα και έχει λιγάκι δροσούλα! χάθηκε ο κόσμος να πάει όοοοοολο το καλοκαίρι έτσι? χιχιχιιχ!

έχω μάθημα σε λιγάκι μέχρι τις 12.30, οπότε θα τα ξαναπούμε αργότερα! σας φιλώ προς το παρόν, και για να μη με πείτε και τσιγκούνα, κερνάω πανακότα που έκανα χθες! :tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

φιλενάδα μου στην προκειμένη περίπτωση θα ροδοψηθεί η Πριγκηπέσσα μέχρι τέλους και μετά θα κάνει την έξοδο, όχι παίζουμε!!!!!!!!!!!

:wink:

αχ τσιπουρακι μου!!απο το στομα σου κ στου θεου το αφτι!!!!!!σευχαριστω πολυ!!!

δεν σασ ειπα?τελικα ειχαμε καταληξει για διακοπουλεσ στην σαμο.....

πηγαμε την κυριακη να κοψουμε εισητηρια και ειχε χαλασει ο Θεοφιλοσ.....:mad::mad::mad::mad:το πλοιο δηλαδη που παει εκει!!ηλπιζα να το φτιαξουν....αλλα ακομα οχι!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: επειοδη ο αντρασ μου ηδη ζητησε αδεια και δεν αλλαζει τωρα ,θα παμε τελικα μυτιληνη... πηρα και στα ξενοδοχεια εκει κ ευτυχωσ σε καποια βρηκα τελευταια στιγμη ....

δεν πειραζει ,το καλοσκευτηκα ασ ειναι και κοντα...και δεν πειραζει που εχω παει πολλεσ φορεσ , σημασια εχει να ξεσκασουμε λιγο.. ειδικα ο αντρασ μου!!!!!!!!

καποια στιγμη θα παμε και σαμο ή και σαντορινη που ηθελα..

το σκευτηκα λογω τησ βλαβησ του πλοιου και τησ ακυρωσησ τησ σαμου να κανονιζα για σαντορινη που ξθελα εξαρχησ...αλλα σε 2 μερεσ λιγο δυσκολο,και στην κατασταση μου καλυτερα το πιο κοντινο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχχχχχχχχχχχχχ! καλημέραααααααααα!!!

τι κάνετε ομορφιές μου? πονάκια διαβάζω... κι εγώ... έχει τώρα 2 μέρες με τάραξε... όμως δεν είναι τράχηλος μάλλον... λεκάνη ή ισχύο είναι... δεξιά... θα πάω αργότερα να με δει ο γιατρός για σίγουρα!

ευτυχώς ο καιρός μας κάνει το χατίρι σήμερα και έχει λιγάκι δροσούλα! χάθηκε ο κόσμος να πάει όοοοοολο το καλοκαίρι έτσι? χιχιχιιχ!

έχω μάθημα σε λιγάκι μέχρι τις 12.30, οπότε θα τα ξαναπούμε αργότερα! σας φιλώ προς το παρόν, και για να μη με πείτε και τσιγκούνα, κερνάω πανακότα που έκανα χθες! :tongue:

γειά σου βρεΚουμπαρούλα μου χρυσοχέρα!

αχ τσιπουρακι μου!!απο το στομα σου κ στου θεου το αφτι!!!!!!σευχαριστω πολυ!!!

δεν σασ ειπα?τελικα ειχαμε καταληξει για διακοπουλεσ στην σαμο.....

πηγαμε την κυριακη να κοψουμε εισητηρια και ειχε χαλασει ο Θεοφιλοσ.....:mad::mad::mad::mad:το πλοιο δηλαδη που παει εκει!!ηλπιζα να το φτιαξουν....αλλα ακομα οχι!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: επειοδη ο αντρασ μου ηδη ζητησε αδεια και δεν αλλαζει τωρα ,θα παμε τελικα μυτιληνη... πηρα και στα ξενοδοχεια εκει κ ευτυχωσ σε καποια βρηκα τελευταια στιγμη ....

δεν πειραζει ,το καλοσκευτηκα ασ ειναι και κοντα...και δεν πειραζει που εχω παει πολλεσ φορεσ , σημασια εχει να ξεσκασουμε λιγο.. ειδικα ο αντρασ μου!!!!!!!!

καποια στιγμη θα παμε και σαμο ή και σαντορινη που ηθελα..

το σκευτηκα λογω τησ βλαβησ του πλοιου και τησ ακυρωσησ τησ σαμου να κανονιζα για σαντορινη που ξθελα εξαρχησ...αλλα σε 2 μερεσ λιγο δυσκολο,και στην κατασταση μου καλυτερα το πιο κοντινο...

κρίμα για το πλοίο ... αλλά κάθε εμπόδιο για καλό! θα πιες καφέ και με τη Vasdeli!!!!!!!!! αν δεν κάνω λάθος... :)

σαντορίνη σούπερ ντούπερ αλλά Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Η .......... :(

Ειρηνακι οπως το βλεπω εγω σημασια εχει που θα πατε διακοπουλες και θα ξεσκασετε, θα ξεκουραστειτε και γενικα θα ειστε τα δυο σας, ρομαντικα κι ωραια! Τωρα ο προορισμος δεν ειναι και τοσο σημαντικος! Καλα να ειστε θα πατε και Σαντορινη, με τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης σας ;) !!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...