Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα εγκυουλεσ μόλις γύρισα από μια βόλτα που είχαμε έξω και νιώθω πόνο στον τράχηλο από κάτω ρε κορίτσια τι είναι αυτό πάλι είναι φυσιολογικό το νιώθει καμία άλλη ?

Έχω κάτι πονάκια στο τράχηλο καμιά φορά αλλά είναι από το μωρό, τα ένιωθα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Επίησης ένιωθα κάποιους πόνους μυικούς στην περιοχή αλλά τελικά συνειδοτοποίησα ότι είναι επειδή κάθομαι συχνά κάτω είτε στο πάτωμα είτε σε σκαμνάκι και ανέβα κατέβα μετά πιάνομαι!

Αν δεν νιώθεις καλά ή δεν είσαι σίγουρη μίλα με το γιατρό σου. Πότε έχετε το επόμενο ραντεβού.

Clelia μήπως ξέρεις αν αύριο λειτουργεί κανονικά το μετρό; Έχω να πάω στο Έλενα για τρίπλεξ εμβρύου και δεν ξέρω πάλι αν θα σταθώ τυχερή!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τηλ στην γιατρό μου είπε ότι είχα 3 εκατοστά τράχηλο προχθές που με ειδε από κάτω να μην ανήσυχω θα ξανά μιλήσουμε αύριο βασικά αλλάζω μηνά απλά ήθελα να δω αν το νιώθετε και άλλες αυτό

στον γιο μου δεν θυμάμαι κάτι αντίστοιχο

απλά όταν περπατώ νιώθω την ενόχληση

βγήκα αγορά σήμερα

ευχαριστώ πολύ καλό βραδύ μπαίνω σας ζαλίζω και φεύγω αχ θα σας βοηθήσαμε τον θηλασμό δεσμεύομαι κούκλες

:tongue::tongue:

Ηλιανα και απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη εχω καταλήξει και εγω στο συμπέρασμα οτι ειναι απο το παιδι, όπως λέει και η Ελένη

Κλωτσιες δλδ απο την κτ πλευρά της μητρας...Αν σε καταλαβαίνω

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ μακάρι πετρούλα μου να πάω μεθαυρίο για β επιπέδου και αν είναι όλα καλά σήμερα είχα και πολύ χαμηλή πίεση 7 -3 ζαλίστηκα στην λαϊκή και εγώ κολο δεν βάζω κάτω

Μήπως πιάστηκες από το περπάτημα ή από κάτι άλλο; Εγώ νιώθω πόνους όταν περπατάω σαν τραβήγματα, δεν μπορώ να τους περιγράψω ακριβώς αλλά κατάληξα ότι είναι λόγω των χαμηλών καθισμάτων που με αναγκάζει να κάνω ο γιος μου!

Σε δυο μέρες που θα κάνεις τη Β επιπέδου θα μπορέσεις να το ξεκαθαρίσεις και αυτό. Ως τότε λίγη προσοχή δεν βλάπτει!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα φουσκωκοιλίτσες!

Σήμερα όλη μέρα σερνόμουν από νύστα, εί χα να βάλω 4 πλυντήρια (ζωή να 'χουμε 2 άτομα ΕΛΕΟΣ!) και με έπιασε και μια κριση να πάω να ξαναδώ τα έπιπλα που έχω βρει μπας και αποφασίσω (τζίφος) αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα η χαζοξανθιά :roll: :roll:...

Ρε κοπελούδες μου φαινεται ή είναι πανάκριβα τα λίκνα??? Δεν ξέρω τι να κάνω!:confused::confused:

Renah ολο μαγκιες εισαι! σε παω! ;) (βλεπε απο πανω!)

παρεπιμπτοντως, παιζει καμια στο zoo gr???

ellain είμαι κι εγώ στο zoo ως fraa αλλά μπαίνω λίγο για καμιά μπιρίμπα :tongue:

Αγγελικούλα δεν τον ξέρω τον γιατρό που μου είπες στο μητέρα. Μόνο τους 2 που μου έτυχαν κουτσοξέρω. ;)

Σας φιλώωωωωωωωω όλες (+1 έξτρα για την τσιπουρίτσα!)

ttB9p3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?????????????

Σήμερα είπα να σας γράψω πρωί πρωί!!!

Καινούργιο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης να ξυπνάω πρωί πρωί......, που είναι εκείνες οι ωραίες υπνηλίες !!!!

Φιλάκιαααααααααααααααα...............:-D!!!!!!!!!!

καλημέρα!!!

δεσποινάκι κάνε και καμιά βουτιά για μας από την ωραία ζάκυνθο

ηλιάννα συμφωνώ με τα κορίτσια και εγώ έχω τέτοιους πόνους και μάλιστα πολλές φορές αισθάνομαι ότι η κοιλιά μου βαρένει απότομα. τώρα τα μωράκια έχουν μεγαλώσει αρκετά και καθε φορά που κουνιούνται χτυπάνε και τα υπόλοιπα όργανα γύρω από τη μήτρα.

ρε fragolina μου μέχρι να αποφασίσεις θα αλλάξεις εκατό γνώμες μην αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό

Καλημέρα κούκλες!!!

Ελένη μου χθες όπως κατάλαβες είχα ήδη κλείσει το laptop. Λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα (διότι εμείς δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση), ανεστάλη η απεργία του Μετρό από χθες... Οπότε δεν θα ταλαιπωρηθείς, ούτε εσύ, ούτε η τσιπουρίτσα, ούτε καμία-καμία...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?ηλιανακι απο τετοια εχω και τωρα και στην εγκυμοσυνη τησ αγγελικουλασ,σαν σουβλιεσ κατω στον τραχυλο δεν ειναι?το ντοκτορι σου σε αφηνει να παιρνεισ κανενα buscopan?αν ναι ,εγω σε δυνατουσ πονουσ παιρνω μεχρι 2!!βοηθανε!!

ευχομαι ομωσ σημερα να ειναι ολα ενταξει!!

μαρη κλελια παλι αλλαξεσ τικερακι και μικρυνεσ το μπεμπε σου??????????????????????απο τωρα το παιδευεισ το καημενουλικο!!!!!!!!!!!!!χε χε!!αφου θυμαμαι οτι με παιρνουσεσ 3-4 μερεσ...

ρενεδακι μασ εβαλεσ λιγο χειμωνιατικη πεπελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρομπα,παντοφλεσ ζεστεσ και ζεστο καφε?????????????????????????????????ζεσταινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!

καλε τι καιρος ειναι τουτος???ξυπνησα και νομιζα οτι ειναι ακομα 6 απο το φως που ειδα:roll::roll:

Ααααααααααχ και σημεαρα δεν θα σας δω περιμενω κοσμο και εχω να κανω ψιλοδουλιτσες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα ειστε κοριτσακια μου???

Εχω βαι στην μπεμπουλα να cd που μου δωσανε μ μουσικη κλασικη για μωρακια και εχει τρελαθει στις κλοτσιες!!!ελπιζω να μην ειναι πειδη δεν της αρεσει!!!:D

μαμαλευτερακι μου και εγω δεν νομιζω να ειναι τιποτα η μητρα θα ειναι που μεγαλωνει και μεγαλωνει και μεγαλωνει.......!!!!!:D

φιλια σε ολες σας!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ευχαριστώ κορίτσια καλημέρα σε άλλες να είστε καλά

IRINI83ναι σουβλιές νιώθω από κάτω τι είναι αυτό το φάρμακο που ανάφερες τροφοκατ μου έδωσε εμένα

Απλά στον πρώτο γιο παιδευόμουν με κολικούς και ούτε που ένιωθα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης αχ λες και είμαι πρώτη φόρα έγκυος καλύτερα αυτά τα πονάκια παρά κολικό

fragolina_3834τι το θες το λινκνο για λίγο καιρό είναι νομίζω άχρηστα λεφτά

chris 81 ωχ λες να μην τις ραΐσουν τα τραγούδια και να σε κοπαναει ?

καλημέρα και φιλια σε όλες συγγνώμη που δεν μπαίνω συχνά απλά αποσυντονιζομαι σε δυο καφέ

Έχετε λυσσάξει με το tickerάκι μου σκατούλες μου!!

Αφού ούτως ή άλλως 2-3 μέρες το αλλάζω κάθε φορά που πάω για υπέρηχο... Μα ακόμα να με μάθετε?? Ακόμα ??? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...