Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε Δεσποινακι, εσυ ετσι κι αλλιως εισαι σε διακοπες!!! Σιγα μην κατσεις να φτιαξεις σοκολατακια! Αλλωστε ασε μας εμας να παρηγορηθουμε με κανενα σοκολατακι οσο εσυ γινεσαι κορμαρα και απολαμβανεις τις βουτιες σου!!@@

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ρε Δεσποινακι, εσυ ετσι κι αλλιως εισαι σε διακοπες!!! Σιγα μην κατσεις να φτιαξεις σοκολατακια! Αλλωστε ασε μας εμας να παρηγορηθουμε με κανενα σοκολατακι οσο εσυ γινεσαι κορμαρα και απολαμβανεις τις βουτιες σου!!@@

μαρη θελω 100 σοκολατακια και 10 τουρτες τωρα!!!! χεστηκα για τα κιλα!!εχε χαρη που ανησυχησα για το μπεμπη αλλιως θα σου λεγα αν θα τιμουσα τα σοκολατακια σου!!στην ζακυνθο ειμαι οχι στην αιθιοπια...εχει και εδω κουβερτουρα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εγω κυρα Δεσποινα θελω να κανω μπανια, αλλα μονο στην μπανιερα μου θα κανω φετος και μαλιστα απο τον ερχομενο μηνα στην μπανιερα του πατρικου μου με νουμερακι ποιος θα προλαβει!! Ασε που εχω και αναζητηση σπιτιου και μετακομιση μεσα στην ζεστη!! Γι' αυτο κανε εσυ τα μπανια σου κι ασε να φαμε εμεις κανενα σοκολατακι που σου λεω να παρηγορηθουμε οι καψερες!!!Δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σ'αυτην την ατιμη ζωη (και να 'ξερες πως λαχταραω λιγο νερακι να βρεξω τις πατουσιτσες μου....)

αληθεια οταν λεμε οτι δεν κανει να φας γλυκα εννοουμε καθολου???ντιπ καθολου?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Λιανα περαστικα σου!!!Γρηγορα να γινεις καλά και να πάς και διακοπουλες, μην ανησυχεις..μεγάαααλο καλοκαιρι εχουμε μπροστα μας!!!!

Γκρέτα έχω την εντύπωση πως εδώ και 1 χρόνο σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να είσαι, αν ζητήσεις rooming in, θα έχεις το μωρό συνεχώς δίπλα σου... Για πάρε στο μαιευτήριο και ρώτα...

Κλέλια δεν ξερω να μπορεις να το εχεις συνεχεια διπλα σου σε αλλο δωματια περαν του μονοκλινου, αλλα σιγουρα μπορεις να θηλασεις αποκλειστικα ακομη και σε εξακλινο δωματιο...Γκρετα αυτα τα τερτιπια τους -αν σου εχουν πει οτι σε αποκλειστικο θηλασμο δινουν μονοκλινο- να τα αφησουν κατα μερος!!!!Μια χαρα μπορεις να θηλασεις αποκλειστικα και σε εξακλινο αν γουσταρεις, αρκει να τους τοπεις και καθε φορα που θα ξυπναει η μικρη τσουπ θα στην φερνουν..οτι ωρα και να ειναι, να το ξερεις αυτο!!

Κατα τα αλλα τι κανετε???

Δεσποινακι στη ζουλα το internet???xaxa σε πάω!!Καλα μπανακια!!!!

Σοκολατακια πο χρυσοχερες διαβαζω???Δεν εχω δοκιμασει ποτε να φτιαξω σοκολατακια..Ελενα ειναι ευκολα???

Αγγελικη μου με το καλό η εξεταση την Παρασκευη..Θα μπω το βραδυ μετα τοπαρτυ μας να διαβασω τα νεα σου που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια!!!

Τσιπουρα και Πλοηγησούλα πήζετε ε??Καλη δουλειτσα, τουλάχιστον εχετε δροσούλα????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γειά σας GastroΠεπελάρες μου!

Αγγελικούλα σούπερ θα είναι ο γιατρός βρε, ετοιμάσου για ομορφιές την παρασκευή!!!!!!

Πετρούλα ετοιμασίες με το παρτάκι;;;;;

Η κουμπάρα μου πήζει, η Έλενα μας διαολίζει με τα σοκολατάκια, η Κλέλια θα κάνει νάνι τέτοια ώρα, Η Ειρήνη μακάρι κι εκεινη και να μην τρέχει γύρω γύρω από την πριγκιπέσσα της!

Μα καλά όλες για ύπνο είστε;;;;;;; ζζζζζζζ βαριέμαι μονννηηηηη σαν την ανεμώννννη :mrgreen:

κι εγώ θέλω!!!!!!!

νανι

ανεμωνη κι εγω ειμαι μονη κι ερημη και βαριεμαι................

Πετρουλα την Παρασκευη εχετε το παρτυ σας?? αντε πες μας καμια λεπτομερεια για στολισμο, λιχουδιτσες, τουρτα, κι ολα αυτα τα ωραια που κανουμε στα παρτυ! Οσο για τα σοκολατακια, τα συγκεκριμενα μου φαινονται ευκολα. Αν τα σκεφτεσαι, σφυρα για βοηθεια. :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

αχ μωρέ κοπελούδες μου... τι καλές που είστε!!!

τι ωραία που μπορείτε και τα λέτε!!! δεν έχω χρόνο λέμεεεεεεε!!! και με πήρε τώρα μια φίλη τηλέφωνο να ρθουν το βράδυ για κρασάκι και θα φύγω λίγο νωρίτερα να ετοιμάσω κατιτίς... και δε μου κατεβαίνει και καμιά ιδέα!!!

θα απαντήσω σε όσες θυμάμαι!

ελενάκι τα μαθήματα δεν τέλιωσαν ακόμη, σε κανα 12ήμερο εντελώς, αλλά έχουμε τρέξιμο με νέα σεμινάρια, που αυτά δεν έχουν εποχή! επίσης δεν είναι και εποχή για πρόσληψη γραμματέα, οπότε τρέχα βέγγο!!!! τι να πει και το αμόρε μου που ολημερίς πφφφφφ και πφφφφφ είναι... έχει σκάσει! δε μπόρεσε να με πάει και το σκ εκεί που ήθελε! ακόμη δεν ξέρω που! έκπληξη! και όλο τον καθησυχάζω! (τέλεια η συνταγή, θα την κάνω μόλις έρθει η ευκαιρία να περιμένω κόσμο, μην τα φάω όλα μόνη μου)

κάτι θα γίνει! μόνο το δεσποινιώ μπανάκια με μπικινάκι? δε θα ρθει και η σειρά μας??? φιλάκια και βούτα και για μένααααααααααααα!

κουμπάρα μου!!! πέρασες καλά το σκ έμαθα! άντε βρε, πάντα τέτοια!!! άντε γιατί από την υπερένταση σε έπιασε μόλις η νύστα ε? άργησε λιγάκι όμως! καλή ξεκούραση τώρα!!!

πετρούλα μου από δροσούλα κάτι γίνεται! να μην είχα και αυτήν την πίεση θα ήμουν ακόμη καλύτερα!

λιάνα κοπέλα μου περαστικούλια σου και να προσέχεις! μήπως σε χτύπησε κανένα ρεύμα??? δεν πειράζει για τις διακοπούλες! θα βρείτε χρόνο και αργότερα! εμένα μέχρι τέλη ιουλίου άνετα μου είπε!!

γκρέτα σε ποιο μαιευτήριο πήγες? ρε κορίτσια δε θέλω καθόλου σε ιδιωτικό... κακό είναι? πάντως αυτό με το θηλασμό πρώτη φορά το ακούω!

γιώτα, ρένα και κλέλια και ελένη και όποια άλλη ξεχνώ, συγχωρέστε με μωρέ!!! έχω πάθει blackout τελευταία!

σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να με βοηθήσετε κι εμένα (όταν ξαναμπω) που το σάββατο πελάγωσα με τα πράγματα για το δωμάτιο του μωρού...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ελενη μου καλα τρεξιματα τωρα και θα απολαυσετε τους καρπους τους αργοτερα! Καλα να περασετε με τα φιλαρακια αποψε και πιειτε κι ενα κρασακι και για μας (μονο 1, ε?!)

Πεπελες μου σας χαιρετω κι εγω (ευτυχως που ειναι η τελευταια εβδομαδα δουλεια, γιατι εχει αρχισει και τσιτωνει ασχημα η μεση και η πλατη μου...υπομονη...). Καλο απογευμα, see u tomorrow!!!!

filakia

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα εγκυουλεσ μόλις γύρισα από μια βόλτα που είχαμε έξω και νιώθω πόνο στον τράχηλο από κάτω ρε κορίτσια τι είναι αυτό πάλι είναι φυσιολογικό το νιώθει καμία άλλη ?

:tongue::tongue:

Τι εννοείς Ηλιάννα?? Εσωτερικά??

Γενικώς πάντως όλες λίγο πολύ έχουμε πονάκια, εγώ είχα κάποια στην περιοχή του κόλπου (και έχω να χρησιμοποιήσω αυτή την περιοχή κάτι μήνες :tongue: )...

Αν είναι τόσο ενοχλητικοί οι πόνοι ή ανησυχητικοί, να πάρεις τον γιατρό σου...

Αν και πιστεύω πως δεν είναι κάτι τέτοιο. Χωρίς να έχουμε ιδία εμπειρία, πιστεύω πως το ανησυχητικό θα το καταλαβαίναμε αμέσως...

Υ.Γ. Και μην σηκώνεις καρπούζια καλέεεεεεεεεεεε

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...