Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιάνα περαστικά κι από μένα

Γκρέτα σε ποια κλινική πήγες; (Θεσσαλονίκη φαντάζομαι...)

Κι εγώ το σκέφτομαι για μονόκλινο αν και μου λένε ότι είναι δύσκολο να βρεις σε Δημόσιο νοσοκομείο, το θέλω για να μπορώ να έχω τον αντρούλη μου μέσα μιας και δε θα μπορώ να έχω τη μανούλα μου..... και μόνο σε μονόκλινο θα είναι εφικτό......

Καλημέρα και σε σένα τσιπουράκι

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσάκια καλημέρα, επιστρεψαμε χθες μετα απο ενα γεμάτο ΣΚ απο εκδηλώσεις, ήταν πολυ ωραία όμως υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι ήταν και τα τελευταία γιατι με κούρασαν απίστευτα και πιο πολύ η πλάτη μου δεν ήξερα πως να βολευτώ, ασε που η μικρη δεν ηρεμούσε καθόλου με τάραξε στην κλωτσιά μάλλον απο τη δυνατη μουσική τι να πω.

Clelia μπράβο ολα καλά με τη μικρή.

Αγγελική ευτυχώς τελικά βρεθηκε λύση, αντε την Παρασκευή θα μας πείς τα υπέροχα νεακια σου.

Tsipoura πολύ σωστό το μαναράκι σου και υπέροχο δωράκι σου έκανε και ήρθε μαζί σου παρολο που δεν του αρέσει πολύ. Καλά όσο για τον ανηψιό σου τι να πώ, όλα τα λεφτα.

Liana μου περάστικα σου ευχομαι να σου περάσει γρήγορα και να πάτε και τις διακοπούλες σας.

Γκρέτα καποια λύση θα βρείς με το δωμάτιο στην κλινική σίγουρα, όσο για το θηλασμό δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλα πιστευω οτι οι μαίες βοήθανε πολύ σε αυτο το θέμα.

Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια πολλα και καλή εβδομάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

πεπελες μου καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Εχω να σας διαβασω απο την Παρασκευη και εχασα την μπαλα με τοσα που γραψατε!

Θα πω μονο περαστικουλια στην Λιανα με την μεση-πλατη, υπομονη και ισως ηπια ασκηση (?) αν φυσικα το επιτρεπει κι ο γιατρος.

Επισης, να πω στο τσιπουριδιοσυζυγατο ευγε!!! ωραιος ο δικος σου γοργανουλα μου!!! (κι εμενα μου την σπανε τα τακουνια στο Ηρωδειο, βαλε καλη μου ενα σανδαλι, σεβασου λιγο τον χωρο, anyway...)

Γιωτιτσα βαρια η καλογερικη ετσι? Καλο το ταξιδι αλλα μαλλον κουραστικο. Κι εγω ετσι θα παθω τον επομενο μηνα οταν με το καλο θα παμε να ψαξουμε για σπιτι στον Βολο (με λυπαμαι απο τωρα, αλλα απο την αλλη δεν θελω να αφησω και το χασμπαντ να παει μονος του ο καημενος...)

Εμεις ΣΚ μια χαρα, ωραια, ηρεμα, καναμε δουλιτσες στο σπιτι (οπου και συνειδητοποιησα οτι αν δεν ηταν το αγορι μου δεν θα τα τελειωνα ποτε, κουραζομαι απιστευτα συνδυασμος εγκυμοσυνη-υποταση-ζεστη), βολτιτσες και εφτιαξα και τα αγαπημενα σοκολατακια του αντρα μου , περιμενω να παω σπιτι να τσακισω 1-2 τωρα που παγψσαν κιολας,μμμμμμμμμμμ................

Α! ξεχασα να σας πω οτι ειναι η τελευταια μου εβδομαδα στην δουλεια!! Αντε να δουμε, 4 και σημερα!

Στα υπολοιπα κοριτσακια (δεν σας πιανω μια μια γιατι θα ξεχασω καμια και τελειωσανε τα λεφτα για παγωτα!!! :P ) καλημερα οοοοοοοοοοολη μερα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

και εφτιαξα και τα αγαπημενα σοκολατακια του αντρα μου , περιμενω να παω σπιτι να τσακισω 1-2 τωρα που παγψσαν κιολας,μμμμμμμμμμμ................

ΔΩΣΕ ΣΥΝΤΑΓΗ....ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

Α! ξεχασα να σας πω οτι ειναι η τελευταια μου εβδομαδα στην δουλεια!! Αντε να δουμε, 4 και σημερα!

!

ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ......

926570el8frip6p4.gif

2080900kn3ayh6c9a.gif

Διαφημίσεις

Ellain σίγουρα θα είναι κουραστικό το ταξίδι στο Βόλο, να κάνετε πολλες στάσεις στο δρόμο να ξεκουράζεσαι, αλλα πρέπει να πας γιατι σίγουρα μια γυναίκα ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κοιτάξει όταν ψάχνει για σπίτι.

Και ναι, είναι τέλειο όταν και ο άντρα βοηθάει στις δουλειές του σπίτιου, σίγουρα τελειωνεις νωρίτερα αλλα είναι και το αίσθημα οτι σε συμμερίζεται, εμένα ευτυχως με βοηθούσε όσο μπορούσε και πρίν την εγκυμοσύνη.

Με ρέγουλο τα σοκόλατακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Αλοοοο απο ζακυνθο!!!!!! κλεβω ιντερνετ επιτελους!!!! τι κανετε γκαστρωμενες κορες;;;

κατι για σοκολατακια διαβαζω και φρικαρα!!!! εχουμε και διαβητικες εδω μεσα ΕΛΕΟΣ!!!! ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Εχω πηξει στο βραστο κολοκυθι λεμε!!!! εχασα 2 κιλα σε μια εβδομαδα (απο τη στεναχωρια που δεν τρωω χαχαχαχαχαχα)....

τσιπουριδιον ο αντρας ειναι θεος...εμεις εχουμε να βγουμε απο την συναυλια των new order νομιζω....δηλαδη χροοοοονιαα πριν!!!!! το κερατο μου!!!!!

τον βριζω τον ερμο και τον εχω παρατησει στην αθηνα να δουλευει και εγω διακοπαρω...φτου μου!!!!

εχουμε κανει καμια 10αρια μπανακια, η θαλασσα ειναι σουπερ εδω... αλλα βαριεμαι χωρις το στεφανι...κλαψ....

αυτα και απο εμαααςςςς......

υ.γ. τι εγινε με την αγγελικη;; διαβαζω πισω αλλα δεν βρισκω κατι! πειτε μου!!!

Δεσποινάριον!!!

Τελικά κορμάρα θα γίνεις σε αυτή την εγκυμοσύνη παιδί μου!!!

Νομίζω ότι η Αγγελική έκλεισε τελικά να κάνει Β' επιπέδου στις 25(ή 26)-6 στο ΜΗΤΕΡΑ. Καλά θυμάμαι καλέεεεεεεεε??

Φιλάκια κοριτσάκι και καλά να περνάς!!!

Υ.Γ. Τι μαγιό φοράς?? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα και καλή βδομάδα κοπελούδες μου!!!

καλά να περνάτε όλες ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν είστε, ότι κι αν μασουλατε ή όχι... 8-)8-):cool:

πάλι δεν έχω χρόνο σήμερα, μπαίνω, σας διαβάζω, δεν προλαβαίνω να απαντήσω, χτυπάνε κουδούνια, τηλέφωνα... καλά συνεννοημένοι είναι όλοι τους???

θα προσπαθήσω να μπω αργότερα για να σχολιάσω!

είμαι πολύ μπερδεμένη όσον αφορά τα ψώνια του μωρού... θα τα πούμε άλλη ώρα βέβαια!!!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Δεσποινααααακιιιιιιιιιιιι μουρλοζακυνθινο!!!! κλεβεις ιντερνετ ρε? καλα κανεις!!!και μπανακια ακουω, και κιλακια μειον ακουω, μια χαρα σε βρισκω!!! ενταξει τωρα χωρις στεφανι κανε λιγο υπομονη, μην νομιζεις ισως ειναι καλυτερα και γι'αυτον να σας νιωθει τουλαχιστον εσας σε καλο περιβαλλον!

Γιωτιτσα ναι ετσι σκοπευω να κανω, πολλες συχνες στασεις, δεν θα εχει ερθει ακομα και το δικο μας αυτοκινητο απο Κυπρο και θα παρουμε των γονιων λη πεθερικων που ειναι λιγο πιο...αβολα να τα πω. Αλλα δεν πειραζει. Οσο για τις δουλειες, δεν μπορω να πω, βοηθουσε και πριν το αγορι μου. Κοιτα οταν δουλευεις ειδικα ειναι απαραιτητος ο καταμερισμος, απο Νοεμβρη που θα ειμαι σπιτι, νομιζω μονο τα βαρια θα κανουμε μαζι.

Ρενακιιιιιιιιιιι----> εδω σου εχω συνταγουλα!

υλικα

1)2 κουπες (750 γρ) καρυδι (αλεσμενο, αλλα οχι σκονη, μπορειτε και φουντουκι!)

2)1 κουπα μπισκοτα (αλεσμενα σκονη, το εχω κανει και με μιραντα, digestive, αγλυκα μπισκοτα ολικης αλεσης, και για νηστησιμα με φρυγανια, χωρις κρεμα γαλακτος στην κουβερτουρα φυσικα)

3)κανελα

4)κονιακ (ενα σφηνακι, μην το παρακανετε μπεκρουδες!)

5)σιροπι που θα φτιαξετε σε αναλογια 2 κουπες ζαχαρη- 1 νερο(εγω βαζω λιγοτερη ζαχαρη)

για την επικαλυψη

σοκολατα κουβερτουρα(γυρω στα 250-300 γρ)

κρεμα γαλακτος

εκτελεση

αναμιγνυετε τα 1,2,3,4. Στο μεταξυ εχετε φτιαξει το σιροπι (να παρει μια βραση) και αφου κρυωσει το ριχνετε κι αυτο μεσα στο μειγμα. Βαζατε ψυγειο για καμια ωρα να δεσει για να μπορειτε να πλασετε σε μπαλακια.

βαζετε τις κουβερτουρες και λιγη κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι. Αφου λιωσει και γινει ωραια και γυαλιστερη, βουτατε ενα ενα τα μπαλακια του μειγματος και βαζατε σε πυρεξακι (εδω αν θελετε ριχνετε απο πανω λιγη τρουφα ή ινδοκαρυδο ή καρυδι ή ο,τι φανταστειτε). Μολις τελειωσετε, ολο το πυρεξακι ψυγειο και την αλλη μερα σε μικρα χαρτακια για σοκολατακια αν θελετε ψαρωτικη εμφανιση, αν οχι απλα καταβροχθιστε τα.

Παραλλαγη

Αντι να βαλετε το μειγμα στο ψυγειο και να το πλασετε μετα μπαλακια, το τυλιγετε σε λαδοχαρτο σε μπαστουνι και βαζετε καταψυξη. Κατοπιν κοβετε σε φετακια και βουτατε στην σοκολατα κι ετσι εχετε καριοκες!

Καλη επιτυχια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

αρρώστησα με τα σοκολατάκια!!!!!!!

Δοκτωρ κάνε μπανάκια και για εμας!!!!!!!!!!!!!!

διαταγή!

κοριτσάκι μου νυστάζω σήμερα... ζζζζζζζζ........ πως θα περάσουν οι ώρες;;;;

(και μην αρχίσετε τα περίεργα, δεν τρέχει κάτι.... ακόμα τουλάχιστον...)

:P

Κλελια νομιζω καλα τα λες για την Αγγελικη.

Ρενα εφυγες για την κουζινα σου!!! να τρωει αλλωστε κανεις ενα σοκολατακι την ημερα δεν ειναι και υπερβολη.

τσιπουρακι πιες ΦΡΑΠΕΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να ξυπνησεις!!!

Ισουλα δεν τελειωσαν τα μαθηματα καλε?? γιατι τοσο τρεξιμο ακομα??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ρενακιιιιιιιιιιι----> εδω σου εχω συνταγουλα!

υλικα

1)2 κουπες (750 γρ) καρυδι (αλεσμενο, αλλα οχι σκονη, μπορειτε και φουντουκι!)

2)1 κουπα μπισκοτα (αλεσμενα σκονη, το εχω κανει και με μιραντα, digestive, αγλυκα μπισκοτα ολικης αλεσης, και για νηστησιμα με φρυγανια, χωρις κρεμα γαλακτος στην κουβερτουρα φυσικα)

3)κανελα

4)κονιακ (ενα σφηνακι, μην το παρακανετε μπεκρουδες!)

5)σιροπι που θα φτιαξετε σε αναλογια 2 κουπες ζαχαρη- 1 νερο(εγω βαζω λιγοτερη ζαχαρη)

για την επικαλυψη

σοκολατα κουβερτουρα(γυρω στα 250-300 γρ)

κρεμα γαλακτος

εκτελεση

αναμιγνυετε τα 1,2,3,4. Στο μεταξυ εχετε φτιαξει το σιροπι (να παρει μια βραση) και αφου κρυωσει το ριχνετε κι αυτο μεσα στο μειγμα. Βαζατε ψυγειο για καμια ωρα να δεσει για να μπορειτε να πλασετε σε μπαλακια.

βαζετε τις κουβερτουρες και λιγη κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι. Αφου λιωσει και γινει ωραια και γυαλιστερη, βουτατε ενα ενα τα μπαλακια του μειγματος και βαζατε σε πυρεξακι (εδω αν θελετε ριχνετε απο πανω λιγη τρουφα ή ινδοκαρυδο ή καρυδι ή ο,τι φανταστειτε). Μολις τελειωσετε, ολο το πυρεξακι ψυγειο και την αλλη μερα σε μικρα χαρτακια για σοκολατακια αν θελετε ψαρωτικη εμφανιση, αν οχι απλα καταβροχθιστε τα.

Παραλλαγη

Αντι να βαλετε το μειγμα στο ψυγειο και να το πλασετε μετα μπαλακια, το τυλιγετε σε λαδοχαρτο σε μπαστουνι και βαζετε καταψυξη. Κατοπιν κοβετε σε φετακια και βουτατε στην σοκολατα κι ετσι εχετε καριοκες!

Καλη επιτυχια!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ;;;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...