Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι το παρατήρησα πως είχε κόσμο. Αν είναι να βρεθεί άκρη ας περιμένουμε, τι να κάνουμε. Το κέντρο κ εμένα μου φάνηκε ανοργάνωτο δλδ. Απλά δε ξέρω αν είναι καλύτερα να προχωρήσω με Σφακ. στη περίπτωση μου ή όχι. Ο λόγος που δε πήγα Μαντ. (Είχα κάνει παλιά ένα ραντεβού μαζί του) είναι πως ξέρω εξειδικεύεται στον φυσικό κύκλο ο Σφακ.

Πρακτικές όπως? PRP?

ναι ναι κ εκχυσεις αντιβιωσεων, ακομα κ τα νικα 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαίρομαι που περάσατε ωραία! Στο έτερο ήμισυ άρεσε η όπερα;

Πρέπει να είναι μαγικά στο Ηρώδειο, δεν έχω δει καμιά παράσταση και ούτε προβλέπεται αλλά θα το ήθελα πολύ!!! Νομίζω το μαγικά που χρησιμοποίησες τα λέει όλα!

Όσο για τα παρατράγουδα βρίσκονται παντού!!!

δεν τρελαίνεται για όπερα αλλά δεν αλλά νομίζω ότι του άρεσε :)

το ούτε προβλέπεται που λες το κρατάμε για φέτος (με την κοιλιά τούρλα δεν είναι ότι πιο βολικό) αλλά τουχρόνου αν το θέλεις μπορούμε να πάμε μαζί!!

θα το χαρώ πάρα πολύ!!!!

(το καλό με το φεστιβαλ αθηνών είναι ότι έχει και οικονομικά εισητήρια αρκεί να τα κλείσει κανείς σχετικά νωρίς ;) )

πάμε στα πεθερικά για μαμ, θα είναι και ο σουπερ μάγκας ρεμπέτης βαφτισιμιός μου εκει!!!!!!!! (5 ετών, Ο γάμπρος για τις κοράκλες σας, αλλά έχει ένα κόλλημα με τις μηχανές - πήρε από την Νονά του....... επίσης μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάει σχολείο γιατί όταν μεγαλώσει θα γίνει ΣOΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!! θεικό! :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες καλημέρααααααα!!!!:D

Κλελούκο συγχαρητήρια για την μπεμπούλα!Πτου πτου να μην την ματιάξουμε!Πώς περάσατε στο παρτυ?Μάνα και κόρη ξεσαλώσατε?:cool:

Αγγελικούλα άντε μπράβο κοριτσάκι.:D:DΠάει κι αυτό το άγχος.Λίγες μέρες τώρα υπομονή και θ απολαύσεις την κοράκλα σου!;)

Τσιπουρίτσα με τις μαγικές σου στιγμές!!!!Χαίρομαι κοριτσάκι που πέρασες σούπερ και δεν είχα καμιά αμφιβολία πως ο βαπτισιμιός θα ταν μοναδικός σαν την νονά του!

Ειρήνη,Ελένη,Πετρούλα,Vasdelaki, και λοιπά σουρτούκικα κοριτσάκια φιλούρες ατελείωτες!:D

Εμείς από χθες δροσιζόμαστε,πάει ο καύσωνας ευτυχώς,αλλά πρέπει να την πάτησα από τις γύμνιες που ρίχνω και το ξημέρωμα το πέρασα με ατελείωτες σουβλίτσες στην κοιλίτσα και αγκαλιά την τουαλέτα....έζησα κι εγώ μαγικές στιγμές Τσιπουρίτσα μου,τι μόνο εσύ?:mrgreen:

Επίσης σήμερα θα βρεθώ με εκατοντάδες νινάκια,ζουλια ζουλια.Θα πάω να επισκεφθώ φιλεναδίτσα που γέννησε και ανυπομονώ να δω τα μωράκια τ ατελείωτα πίσω από το τζάμι!

Καλό υπόλοιπο σκ και να περνάτε ζάχαρη!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ελένη ειναι πολύ σημαντικο που μας ενημερωνεις για τη σταση που πρεπει να κρατησουμε απέναντι στα πρωτα παιδακια μας...Θα περιμενουμε κι αλλες πολυτιμες συμβουλες και οτι αλλο θυμασαι επ'αυτου να μας μεταφερεις τις εμπειρίες σου..

Τσιπουρα κι εγω δεν ειμαι fun της οπερας αλλα τοσες φορες που βρεθηκαμε στο Μιλανο εστω και σαν εμπειρια θα ηθελα να παρευρεθω σε μια παρασταση ετσι για την εμπειρια, ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα το μετανοιωσω αλλα το donkey το δικο μου εχει αλλη αποψη...

Ωστε ετσι ε, πολύ λατερνα στο Ηρωδειο????

Ο βαφτισιμιος μοναδικος ε??Ατακα super!!Αυτα θα εχουμε να ακουμε απο τα αγορια μας..για ηρωες και σουπερμαν!Μετα πως να μη γινουν κεφτεδες...χαχα

Γκρετα θα πας στα νινακια ε??Πεθυμησα κι εγω συνωστισμο απο γατακια και νιαουρισματα....Αντε να ερθεις να μας πεις πως σου φανηκαν όλα μεσα στα πυρεξακια τους..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσιααααααααα ο Μπαρκουληηηηηηης!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γυρισαμεεεεεεεε!!!!καλε μια φορα μετα απο τοσο καιρο ειπα να φυγω και εγω και εκανε κατακλυσμο.................τυχαιο?????δεν νομιζωωωωωωωωωωωωωω!!!!!:D:D

Κλελουκοοοοοοοοοοο την πιασατε στον υπνο την μικρη ε???ολα καλα πανε φτου φτου!!!:Pτωρα χτυπα και μια αδειαρα να χαλαρωσεις!!!

Μαρη Ειρηνη δεν το ηξερα αυτο οτι θα τρυπιομαστε και μετα:shock::shock::shock:

δεν θελω δεν θελω δεν θελω:evil:

Αντζελικα μου μπραβο ρε κοριτσι μου αντε .....μα δεν ηταν κατασταση αυτη θα εσκαγε βρε πουλακι μου στο περιμενε!!!!!με το καλο λοιπον ο καινουριος μας μεγλος υπερηχος!!!:mrgreen::mrgreen:

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια θα σας δω αυριο ελπιζω!!!:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

δεν τρελαίνεται για όπερα αλλά δεν αλλά νομίζω ότι του άρεσε :)

το ούτε προβλέπεται που λες το κρατάμε για φέτος (με την κοιλιά τούρλα δεν είναι ότι πιο βολικό) αλλά τουχρόνου αν το θέλεις μπορούμε να πάμε μαζί!!

θα το χαρώ πάρα πολύ!!!!

(το καλό με το φεστιβαλ αθηνών είναι ότι έχει και οικονομικά εισητήρια αρκεί να τα κλείσει κανείς σχετικά νωρίς ;) )

πάμε στα πεθερικά για μαμ, θα είναι και ο σουπερ μάγκας ρεμπέτης βαφτισιμιός μου εκει!!!!!!!! (5 ετών, Ο γάμπρος για τις κοράκλες σας, αλλά έχει ένα κόλλημα με τις μηχανές - πήρε από την Νονά του....... επίσης μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάει σχολείο γιατί όταν μεγαλώσει θα γίνει ΣOΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!! θεικό! :D:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά του χρόνου το καλοκαίρι άλλη δε θα μπορεί γιατί θα έχει άλλες προτεραιότητες:D!!!

Οσο για το βαπτιστικό σου τρομερή φατσούλα και η ατάκα καταπληκτική.

Και ο δικός μου τελευταία μου λέει συνέχεια "μαμά,όχι εγώ Μίμης, Μπάζ" (από το Toy story). Παλαιότερα μου έκανε και τον Μπακ από το Ice of Age III και έγλυφε το πάτωμα!

Και μια που το έφερε η κουβέντα θέλουμε να τα πάμε να δούμε το Toy story III στο cinema αλλά φοβάμαι μήπως φοβηθούν, ειδικά αν είναι τριστιάστατα. Να το τολμήσουμε ή θα κλαίμε τα λεφτά μας;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα!! τι μου κάνετε;

αχ διάβασα πήγατε για μπανάκι, στην όπερα καλοπεράσατε εεε;

και εγώ ανυπομονώ αυτό το σ/κ να φύγουμε διήμερο να κάνω την πρώτη μου βουτιά.

αγγελική ο γιατρός που ρώταγες έχει ξεγεννήσει μια φίλη μας και η συνηφάδα έκανε σ'αυτόν την β επιπέδου. και οι δύο πάντως ήταν πολύ ευχαριστημένες.

κλέλια μια χαρά η μικρή

αχ ρε ελένη και εγώ το σκέφτομαι αυτό με το μικρό πως θα δεχθεί το μωρό όταν με το καλό έρθει στο σπίτι

ευτυχώς δροσισε κορίτσια γιατί δεν αντεχόταν άλλο η ζέστη

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

τσιπουριδιον σουπερ το σαββατοβραδο ε?παντα τετοια!!!!!

ελαινακι ευχαριστουμε για τισ συμβουλεσ!!!!οντωσ θα τισ χρειαστουμε γιατι θα ειναι μια ψιλοδυσκολη περιοδοσ για τα πιο μεγαλα μασ παιδακια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες, ψυχούλες μου!!!

Βρήκα αυτό για τα Βλαστοκύτταρα: http://biohellenika.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=211%3A2010-05-11-12-43-57&catid=16%3Arokslide&Itemid=106〈=el , δεν το έχω ψάξει όμως......, δείτε αν σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε!

αγγελική ο γιατρός που ρώταγες έχει ξεγεννήσει μια φίλη μας και η συνηφάδα έκανε σ'αυτόν την β επιπέδου. και οι δύο πάντως ήταν πολύ ευχαριστημένες.

Σ' ευχαριστώ Μαρία μου, μακάρι να είναι καλός........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερούδια!!!

Τι μου κάνετε? Σας διαβάζω αλλά δεν μπορούσα να σας γράψω! Είμαι στις μαύρες μου αυτές τις μέρες, είμαι στο κρεβάτι από τρελούς πόνους απ΄ τη μέση. Στο οποίο συμπέρασμα καταλήξαμε μετά από διάφορες εξετάσεις για να αποκλείσουμε άλλα σενάρια (σκωληκοειδιτιδα κτλ).

Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα και κατάφερα να σηκωθώ! Και η γκαντεμιά θα φεύγαμε τη παρασκευή για διακοπούλες μια βδομάδα αλλά τα ακυρώσαμε!:(:(

Αυτά τα νεάκια μου! Να έχουμε μια σούπερ βδομάδα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορτσούδιαααααααααα!!!!

Λιάνα μου περαστικά κι αγύριστα,ελπίζω να μην ξαναταλαιπωρηθείς έτσι κι όσο για τις διακοπούλες ξέρω ότι πειράζει πολύ αλλά ίσως κάπου παρακάτω να κανονίσετε ξανά!

Ανζελίκ μου,αυτή τη σελίδα την είχα δει κι εγώ αλλά απ ό,τι κατάλαβα μέχρι τέλη Ιουνίου ισχύει,άρα δεν πιάνει εμάς που γεννάμε Οκτώβρη.Η διάθεσή σου πώς είναι?

Ειρήνη καλημέρα και σε σένα!

Λοιπόν εγώ πέρασα σούπερ στην κλινική(ότι θα ρχόταν μέρα που θα το λεγα κι αυτό...),τα νινιά υπέροχα.Με τον Γκρετίνο όλη την ώρα κοιταζόμασταν σαν χάνοι χα χα!!!Μου κάνανε και ξενάγηση,έμαθα και τιμές και φυσικά γύρισα μέσα στον προβληματισμό....Για πείτε γνώμη βρε κορτσούδια!Θέλω να θηλάσω αποκλειστικά οπότε το μονόκλινο είναι μονόδρομος για μένα,αφού μόνο με μονόκλινο μπορείς να έχεις όλη μέρα το νινί μαζί σου.Το κόστος όμως ενός μονόκλινου είναι κατά πολύ μεγαλύτερο απ ό,τι ένα απλό δίκλινο.Οπότε στην περίπτωση που δεν τα καταφέρω να το θηλάσω τι γίνεται?Σίγουρα θα αισθανθώ μεγάλος μαλέας αφού οι ξενοδοχειακές παροχές της κλινικής δεν μ ενδιαφέρουν.Και λέω...πώς μπορώ να διασφαλίσω όσο μπορώ το θέμα θηλασμού?έχω την δυνατότητα να έχω μία σύμβουλο μαζί μου στην κλινική?Γιατί μπορεί χθες οι μαίες να με διαβεβαίωναν πως είναι υπέρ του θηλασμού,αλλά πάντα στο τέλος βάζανε ένα αλλά...

Σας ζάλισα το ξέρω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Μακάρι να μου περίσσευαν αυτά τα λεφτά να μην είχα τώρα τέτοιους προβληματισμούς.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ανζελίκ μου,αυτή τη σελίδα την είχα δει κι εγώ αλλά απ ό,τι κατάλαβα μέχρι τέλη Ιουνίου ισχύει,άρα δεν πιάνει εμάς που γεννάμε Οκτώβρη.Η διάθεσή σου πώς είναι?

Καλημέρα Γκρέτα, είδα ότι λέει μέχρι τέλη Ιουνίου αιτήσεις και κατάλαβα ότι μπορούμε να κάνουμε αίτηση μέχρι τότε, ανεξάρτητα με το πότε γεννάμε, καλύτερα να το επιβεβαιώσουμε όμως μαζί τους...

Από διάθεση normal, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η Παρασκευή!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα ζουζούνες και καλή εβδομάδα!!!

liana :( περαστικούλια!! Δεν παίρνεις κανένα μαξιλάρι να σε βολέψει λίγο??

Γκρέτα έχω την εντύπωση πως εδώ και 1 χρόνο σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να είσαι, αν ζητήσεις rooming in, θα έχεις το μωρό συνεχώς δίπλα σου... Για πάρε στο μαιευτήριο και ρώτα...

Καλά πέρασα στο πάρτυ το Σάββατο, καθόοοοοοομουν....

Χθες ήμουν σε βαφτίσια, και το πρωί και το απόγευμα! Εργολαβία το πήρα!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Παλι γραψατε ενα σωρο!!!!

Για το κρεβατι που λετε ,εγω την ειχα την μικρη μεχρι τα δυο σε μικρο κρεβατακι και μετα της πηρα κανονικο.Αγορασα και ενα προστατευτικο απο το τζαμπο σουπερ.

Λινα περαστικα σου!!!

Γκρετα για δημοσιο νοσοκομειο δεν το σκεφτεσαι καθολου;;;

Εγω παλι τις φοβαμαι τις κλινικες!!!Βεβαια ετσι που ειναι στην επαρχια..λογικο!!!

Νοσοκομειο και παλι νοσοκομειο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...