Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Τώρα γύρισα από το μπάνιο!!

Ειρήνη για 40 μέρες μετά την γέννα τις έβαζες?? Εγώ κάτι είχα ακούσει για 10...

Ο γιατρούλης μου είπε ότι θα συνεννοηθεί με τον αιματολόγο για τις ενέσεις, καθώς αν δεν είναι απαραίτητες θα τις σταματήσουμε 2 ημέρες πριν τον τοκετό. Αφενός φέρνουν τρελλή αιμορραγία, αφετέρου αν κάνεις ένεση, δεν πρέπει στο επόμενο 24ωρο να κάνεις επισκληρίδιο (δεν ρώτησα τον λόγο, δεν με αφορά!)...

Τσιπουρίτσα!! Καλά να περάσεις στο Ηρώδειο!!

Εγώ θα πάω το βράδυ στην νονά της μπέμπας μου!! Οργανώνει χορευτικό πάρτυ και χαριτολογώντας ανέφερε ότι απαγορεύονται τα παιδιά (θα έχει αφήσει τον γιο της στην γιαγιά του). Μόνο σε εμένα "επέτρεψε" να φέρω το παιδί μου :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλελουκω καλα να περασεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ναι 1-2 μερεσ πριν την γεννα δεν κανεισ εννεσουλα!!!!και οσον αφορα την επισκληριδιο-εννεσεισ εχω ακουσει πολλεσ αποψεισ εδω στο φορουμ...αλλοι γιατροι λενε οτι επιτρεπεται αλλοι οχι!εγω ειχα κανει ραχιαια(μοιαζει με την επισκληριδιο αλλα η ραχιαια σε 2-3 ωρεσ που θα περασει η επιδραση τησ πονασ κανονικοτατα!!!!!!!!!!!!).εχει κ αλλεσ πολλεσ διαφορεσ αλλα ασ τισ τωρα...

οπωσ και αν παιρνεισ σαλοσπιρ ,τοτε κι αυτο κοβεται...

DnfMp3.pngqTarp3.png

,ετσι χτεσ για ενα 3ωρο σιδερωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ θηρίο, με τέτοιο καύσωνα πώς σιδέρωνες; Εκτός και αν είχες το air-condition στο φουλ!!! Αχ, τι θα κάνω που έχω 3 πλυντήρια για σίδερο; Αλλά δεν έχω air-condition και όοοολο το μεταθέτω για αργότερα...:roll:

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα πάω στο Ηρώδειο να δω Νόρμα!!!!

(τα εισητηριακια ήταν έκπληξη από τον καλό μου που δεν είναι φαν της όπερας αλλά ξέρει πόσο μου αρέσει ! )

είναι γλυκοdonkey :tongue:

Αχ, τσιπουροπεπέλα μου!!!

Ώρες ώρες από donkeys γίνονται πράγματι γλυκοdonkeys!!! Πολύ γλυκιά κίνηση! Καλά να περάσεις!

αχ και που να δειτε αγαπημενεσ γκαστρουλεσ κλελουκω,χρυσακι ,βασδελουκω,οταν σαραντησουμε (γιατι τισ βαζουμε και 40 μερεσ μετα την γεννα...)εκει πια τισ εβαζα τελειωσ με βαρυα καρδια!!!...εφοσον ειχα φερει εισ περασ την εγκυμοσυνη ,δεν με ενδιεφερε μετα καθολου το θεμα εννεση.....(ασχετα πωσ πλεον τισ εβαζα για τον δικο μου οργανισμο...)

Εμένα πάλι μου είπε ότι ενδέχεται να μου τις σταματήσει σε λίγο και έπαθα παράκρουση....Δεν θέλω!!! Ρε παιδί μου, όλες ίδιες είμαστε... Για να δούμε τι θα γίνει τελικά...

Καλή Κυριακή!!!:-D Πάω για μπάνιο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ειρήνη!!!!

Αφού σου είχε σταματήσει τις ενέσεις, γιατί έκανες ραχαία???

Άουτς δηλαδή!!!

τισ ενεσεισ τισ ειχε σταματησει 1 ή 2 μερεσ πιο πριν!!!παρολα αυτα σε μενα μου εκαναν ραχιαια ωσ ειδικη περιπτωση και κατ εξαιρεσην!!!!!εδω υπαρχει μονο η κανονικη ναρκωση.............:rolleyes::mad::confused:.απλα λογω του οτι ειχα ζησει μια πολλη ασχημη εμπειρια συν οτι η ραχιαια ριχνει πιο πολυ την πιεση μου την εκαναν....αλλιωσ κανονικη αναισθησια...

Ρε συ θηρίο, με τέτοιο καύσωνα πώς σιδέρωνες; Εκτός και αν είχες το air-condition στο φουλ!!! Αχ, τι θα κάνω που έχω 3 πλυντήρια για σίδερο; Αλλά δεν έχω air-condition και όοοολο το μεταθέτω για αργότερα...:roll:

ελα που δεν ηταν 3???!!!παραπανω ειχα ,γιατι μου ειχαν μεινει πολλα ρουχα απο τοτε που ημουν ξαπλα....

και δεν ειχα αναψει aircondition....:):):)απλα καθομουν μπροστα στο παραθυρο.

Αχ, τσιπουροπεπέλα μου!!!

Ώρες ώρες από donkeys γίνονται πράγματι γλυκοdonkeys!!! Πολύ γλυκιά κίνηση! Καλά να περάσεις!

Εμένα πάλι μου είπε ότι ενδέχεται να μου τις σταματήσει σε λίγο και έπαθα παράκρουση....Δεν θέλω!!! Ρε παιδί μου, όλες ίδιες είμαστε... Για να δούμε τι θα γίνει τελικά...

εμενα στην περσινη εγκυμοσυνη μου τισ εδωσαν μεσω του ντοκτοριου μου απο το ιασω...απλα επειδη ειχαν κατι εξετασεισ μου....οταν μετα απο 1 μηνα πηγα στον αιματολογο μου ειπε οτι μου τισ εδωσαν τελειωσ στο ασχετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:μου ειπε βεβαια οτι εκεινην την στιγμη ηταν λιγο δυσκολο να μου τισ κοψει ,επειδη τισ ειχε μαθει ο οργανισμοσ αλλα και απο την αλλη παλι ισωσ να μου εφερναν μεγαλη αιμοραγια αφου δεν τισ χρειαζομουν...μπροσ γκρεμοσ και πισω ρεμμα!!!!!!!παρολα αυτα εγω δεν ηθελα να τισ κοψω......

οπωσ και στην τωρινη εγκυμοσυνη...απο την αρχη ηξερα οτι τισ εκανα στο <ετσι.αλλα πολυ τισ θελω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή Κυριακή!!!:-D Πάω για μπάνιο!

καλο μπανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσια μερεσ τωρα το σκευτομαι και σημερα καθομαι τωρα ποση ωρα και χαζευω σαιτ....

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????

ελαινακι οποτε μπορεισ ,θα μπορεσεισ να με διαφωτισεισ ...αφου τα παιδακια μασ θα εχουν ιδια διαφορα ηλικιασ....???

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως ανετότατα θα μπορεί να κοιμάται σε κρεβατάκι αρκεί να της βάλετε προστατευτικό. Η δικιά μου ήταν λίγο μεγαλύτερη όταν πήγε σε κρεββάτι γιατί γεννήθηκε ο αδερφούλης της, Ήταν 2,5 ετών και μεταπήδησε στο κρεβάτι με μεγάλη χαρά και χωρίς προστατευτικό. Άλλά ήταν μεγαλύτερη, βέβαια...

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να δανειστείς από καμιά φίλη μια δεύτερη κούνια, αν υπάρχει δυνατότητα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπέρα!

χάθηκα λίγο γιατί με αυτή τη ζέστη δεν αντέχω να κάθομαι στο δωμάτιο του υπολογιστή και να στάζω στην κυριολεξία! Ευτυχώς σήμερα περάσαμε air condition αλλά πάλι εδώ μέσα ζέστη έχει! Από αύριο όμως ξεκινάω πάλι σιδέρωμα μια και που αυτές τις μέρες μαζεύτηκαν πολλά πλυντήρια!

Σήμερα έκανα την καμπύλη σακχάρου που έγραψε ο γιατρός. Έκανα τα 75ml, δυο ώρες κράτησε. Είχα τρομοκρατηθεί με αυτά που διάβαζα και άκουγα αλλά η καλή μου φίλη Tara με συμβούλεψε να πάρω μαζί μου χυμό λεμονιού και δεν ήταν τόσο άσχημα, στην πραγματικότητα ήταν σαν να έπινα λεμονάδα. Λίγο μόνο με ζάλισε στην αρχή αλλα΄ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Κάναμε και μπανάκι σήμερα!

Κορίτσια τι άντρες έχετε!!! Μα τέτοια δώρα!!! Σκόρδα!!!

αχ βρε κοριτσια μερεσ τωρα το σκευτομαι και σημερα καθομαι τωρα ποση ωρα και χαζευω σαιτ....

λοιπον η αγγελικουλα μου οταν πρωτα ο θεοσ γεννηθει η αδελφη τησ θα ειναι 15 μηνων...εννοειται οτι θα κοιμαται ακομα σε κουνια!!!σκευτομουν λοιπον τουσ πρωτουσ 6 μηνεσ να κοιμιζω το μωρο σε ενα παρκοκρεβατο που γινεται κουνια στο δωματιο μου....αλλα μετα απο αυτο το διαστημα που το μικρο θα ειναι 6 μηνων και η αγγελικη 21 ,η αγγελικη θα μπορει να κοιμηθει σε κρεβατακι?ωστε να παρει το μικρο την κουνια τησ αγγελικησ και η αγγελικη να παρει ενα κρεβατι?ή θα πρεπει να παρω και 2η κουνια?????

ελαινακι οποτε μπορεισ ,θα μπορεσεισ να με διαφωτισεισ ...αφου τα παιδακια μασ θα εχουν ιδια διαφορα ηλικιασ....???

Ειρήνη εμείς στο Δημήτρης είχαμε πάρει από την αρχή ένα κρεβατάκι-κούνια που αργότερα αφαιρείς τα κάγκελα και γίνεται παιδικό κρεβατάκι (άσχετα αν ακόμα το έχουμε με τα κάγκελα, όλο λέω στον άντρα μου να το μετατρέψει και όλο το αναβάλει!). Έτσι όταν γενήθηκε η αδερφή του πήραμε μια κούνια αυτή τη φορά με τη σκέψη ότι θα πηγαίναμε σπίτι μας θα είχανε μεγαλώσει και θα είχανε χωριστά δωμάτια και θα αλλάζαμε ίσως λίγο τα έπιπλα. Τώρα με προβληματίζει τι να κάνω με το μωρό, αλλά μάλλον καταλήξαμε ότι θα το έχω στο δωμάτιο μας και αν τελικά δε πάρουμε μετάθεση θα του φτιάξουξε δωμάτιο εδώ όταν θα κοιμάται πλέον όλο το βράδυ διαφορετικά θα μετακομίσει από το λίκνο στο παρκοκρέβατο για μερικούς μήνες γιατί αν τελικά πάρουμε τη μετάθεση που θέλουμε θα τους κάνω τα δωμάτια τους δικό μας σπίτι που και οι χώροι είναι διαφορετικοί.

Να περάσετε όλες ένα όμορφο βράδυ και να έχετε μια ακόμη καλύτερη Κυριακή! Φιλάκια!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Koριτσια καλησπέρα!!!!!!

Τι κανετε???Μεχρι να σας διαβασω νυσταξα...Εμεις απο βολτα σε βόλτα και κ@&ο δεν βαζουμε κάτω..Σημερα πήγαμε ψωνισαμε για το πάρτυ του μικρου που θα γινει την Παρασκευη, το Σαββατο ομως κλείνει τα 2!!Το παλικαρακι μου όσο μεγαλώνει τοσο ζωηρεύει...

Ολες βολτιτσα και εκδρομουλα ειστε??Να περασετε πολύ καλά και να το χαρείτε!!

Τσιπουριτσα πολύ γελασα με την φιλιππινεζα!!Σου στελνω τα φιλια μου και μια ζεστη αγκαλια!!!!Καλα να περασεις απόψε!!

Κλέλια η κοριτσαρα μια χαρα στα ζεστα και στα σκοτεινα ε???

Πάρε την αδειουλα να προετοιμαστείς, θα χρειαστει σε ολες μας μια ανασα ξεκουρασης πριν ερθουν τα ζουζουνια και μας ξετιναξουν στα ξενυχτια..

Αχ αμαρτια παίρνω αλλα αυτο τον υπνο πολύ τον σκεφτομαι ρε κοριτσια...Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν κοιμομουν καθολου καλά κατα τη διαρκεια της...Μετα οταν γεννηθηκε το ταλιμπανακι μου εκανα να κοιμηθω 11 ολοκληρους μηνες για περισσότερο απο 3ωρο..Ρολοι ειχε ο σκατουλης μου και χτυπουσε καθε τρείς ωρες..Τωρα εχω καλομαθει πολύ καθως εδω και ενα χρονο παρα την τρελα που παρουσιαζει όλη τη μερα, το βραδυ κοιμαται σαν πουλάκι...

Δεν θυμαμαι πολλά πραγματα, συγχωρεστε με, νυσταζω κιόλας μόνο για την καλαθουνα θα σας πώ οτι την χρησιμοποίησα για 3-4 μηνες ώσπου χειμωνιασε, μεγάλωσε ο μικρος και πήγαμε στο κρεβατακι...Τον είχα δίπλα μου για 11 ολοκληρους μηνες-είπαμε ντε το τρίωρο, που να σηκωνομαι 3 και 4 φορες να πηγαινοερχομαι για μαμ.Οσο για τον μεγαλο μου, σκεφτομαι να του κανουμε δωματιο μεχρι τον Αυγουστο και οταν θα ερθει με το καλό το μωρο και περασει ενα τρίμηνο θα ειναι -πιστεύω- πιο ευκολο να δεχτει και ο μεγαλος οτι το κρεβατι του θα πάει πλέον στον μικρο του αδερφούλη...Σεναρια κανω που με βολεύουν..χαχα μακαρι τα μισα απ'όσα σκεφτομαι να βγουν αληθινα!!!

Καλό βραδυ και πολλά φιλια σε όλα τα κοριτσακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ?πωσ τα περασατε χτεσ βραδυ?ευχομαι πολυ ωραια!!!

σασ ευχαριστω κοριτσια για τισ πληροφοριεσ σασ!!!!καπωσ , με τισ δικιεσ σασ γνωμεσ και των κοριτσιων ιουνιου αρχιζω και ξεκαθαριζω λιγο στο μυαλο μου....

μαλλον θα παρω κρεβατακι στην αγγελικη και θα αγορασουμε και καγκελακια για να μην πεφτει κατω..!!!ολα αυτα μετα τουσ 6 μηνεσ που θα μεινει η μικρη μαζι μου (στο δωματιο μου ,στο παρκοκρεβατο...το μονο που θα μεινει λιγο αδικημενη η μικρη ,αφου αλλη γεννιεται (πρωτα ο θεοσ)και αλλη θα αγοραζει κανουρια!!!!!χι χι!!!

σκευτομουν να αγορασω αλλη μια εστω οικονομικη κουνια αλλα μετα τι θα τισ κανω τοσεσ κουνιεσ????:rolleyes:για να δανειστω ,δυστυχωσ καμια φιλη μου δεν εχει γεννησει και απο ξαδελφεσ ειναι ολεσ με μικρα παιδακια και τισ χρησιμοποιουν...

και στην μικρη να αγορασω εστω καινουρια προικα,αν και τησ αγγελικησ ειναι ολοκαινουρια,αλλα μαλον ολεσ οι αγορεσ θα μετατεθουν προσ τον χειμωνα οπου θα γινει και η μεταφορα τησ μικρησ στην κουνια και τησ μεγαλησ(ναι μεγαλησ...1 ετουσ...:tongue::tongue::tongue::tongue:)στο κρεβατι..

αυτα ολα τα ειχα στο νου μου ...αλλα απο την θεωρια στην πραξη δεν ηξερα κατα ποσο θα πετυχουν!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ειρηνη!!!!

Δυστυχως αυτα εχουν τα δευτερα και ειδικα οταν ειναι ιδιου φυλου με τα πρωτα...Δεν θα το καταλαβει ομως μη στενοχωριεσαι και μετα με τον καιρό μεγαλώνοντας μονες τους θα θελουν να ανταλλάσουν ρουχα και πραγματα..

Θα παιρνει και δικα της αλλα σε πρωτη φαση πάντα θα βολευτεται με τις αδερφουλας της κι αυτο δεν ειναι καθολου κακό, αντιθετως θα ελεγα..

Μια χαρα βολεύει κι εμας..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα πετρουλιτσα!!!!!!

εμεισ παλι ζεστη.....!!!!ευτυχωσ αρχισε να φυσαει λιγο...

καλεσ ετοιμασειεσ και για το παρτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλη κυριακη σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα αγαπούλες :)

ήταν μία μαγική βραδυά η χθεσινή στο ηρώδειο !!!!!

ευτυχώς δρόσισε και λίγο

TYl8GRJGnBY

δεν ήταν και Κάλλας βέβαια... αλλά ήταν τέλεια! ευτυχώς είχα βάλει αδιάβροχη μάσκαρα !!!!

(μετά φάγαμε καλιτεχνικότατα σουβλάκια :tongue::tongue::tongue: )

πάντως το τι εμφανίσεις είδα βρε κορίτσια, ούτε στην Πέγκυ Ζήνα να είμασταν, και μεγάλες γυναίκες!!!!! τι λαμέ, τι τακουνάρες (που απαγορεύονται για τα μάρμαρα - άσε που γκρεμοτσακίζεσαι...) - τι βαψίματα με την κ@λ@ζεστη.... τι να πω!!!!???????? :roll::roll::roll:

μπανάκια ακούω :D, παρτάκια ακούω :D, σίδερο ακούω :twisted:

Ειρηνάκι μου υπάρχουν και κούνιες που γίνονται ωραιότατα κρεβατάκια!

Vasdelaki κάθε φορά που πας για μπάνιο θα κάνεις μια βουτιά και για μένα (που δεν πάω γιατί πραγματικά σιχαίνομαι την διαδικασία στην Αθήνα, υπερπαραγωγή έχει καταντήσει, ΕΛΕΟΣ )

Ελένη μου πάει πέρασε η σιχαμένη η καμπύλη :) καλημέραααααα

Πετρούλα μου <3 στον ταλιμπάν!

Καλημέρα!

όσες έχετε ήδη παιδάκι και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλό θα ήταν να τις κάνετε πριν έρθει το μωρό στο σπίτι. Θα είναι πιο εύκολο για αυτό.

Επίσης όταν με το καλό έρθει το μωράκι καλά θα ήταν η πρώτη η εικόνα που θα δει να μην είναι να το κρατάτε εσείς αγκαλιά αλλά κάποιος άλλος, να του φέρει ένα δωράκι και να μην αναφέρεστε συνέχεια στο μωρό αλλά στο ρόλο του παιδιού σε σχέση με το μωρό, η μεγάλη αδερφή, ο μεγάλος αδερφός κτλ. Να περνάτε όσο μπορείτε ποιοτικό χρόνο με το μεγαλύτερο παιδάκι κάνοντας κάποια πράγματα οι δυο σας και όταν είστε όλοι μαζί να του ζητάτε να σας βοηθάει και να συμμετέχει όσο μπορεί.

Όσο για τα πραγματάκια που θα τα παρει από το μεγαλύτερο παιδάκι αυτό μάλλον είναι λεπτομέρειες που στο δικό μας κόσμο έχουν σημασία αλλά τα παιδιά αυτό που μόνο χρειάζονται είναι αγάπη. Κάποιες φορές θέλω και εγώ τόσο πράγματα και στεναχωριέμαι και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τα έχω ή να τα προσφέρω (βλέπε καταναλωτισμός) αλλά τελικά σκέφτομαι τις προτεραιότητές μου και τι είναι αληθινά σημαντικό και έτσι παρηγοριέμαι λιγάκι!

Για μπανάκι και εμείς λέγαμε σήμερα να ξαναπηγαίναμε αλλά δεν ξέρω γιατί φυσάει λιγάκι και το απόγευμα προβλέπονται νεφώσεις!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα αγαπούλες :)

ήταν μία μαγική βραδυά η χθεσινή στο ηρώδειο !!!!!

ευτυχώς δρόσισε και λίγο

δεν ήταν και Κάλλας βέβαια... αλλά ήταν τέλεια! ευτυχώς είχα βάλει αδιάβροχη μάσκαρα !!!!

(μετά φάγαμε καλιτεχνικότατα σουβλάκια :tongue::tongue::tongue: )

πάντως το τι εμφανίσεις είδα βρε κορίτσια, ούτε στην Πέγκυ Ζήνα να είμασταν, και μεγάλες γυναίκες!!!!! τι λαμέ, τι τακουνάρες (που απαγορεύονται για τα μάρμαρα - άσε που γκρεμοτσακίζεσαι...) - τι βαψίματα με την κ@λ@ζεστη.... τι να πω!!!!???????? :roll::roll::roll:

Χαίρομαι που περάσατε ωραία! Στο έτερο ήμισυ άρεσε η όπερα;

Πρέπει να είναι μαγικά στο Ηρώδειο, δεν έχω δει καμιά παράσταση και ούτε προβλέπεται αλλά θα το ήθελα πολύ!!! Νομίζω το μαγικά που χρησιμοποίησες τα λέει όλα!

Όσο για τα παρατράγουδα βρίσκονται παντού!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...