Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υ.Γ. Vasdeli, κάπως έτσι σε φαντάζεσαι χάμου στο πάτωμα ?? :tongue: :tongue: :tongue:

Έτσι και ακόμα καλύτερα!!!!

Κορίτσια κάάαααπως καλύτερα σήμερα με τη ζέστη...Φυσάει τουλάχιστον λιγάκι...

Βέβαια κοιμήθηκα σαν το γομάρι μέχρι τις 11:oops::oops: και τα καλά μου παιδάκια που είχαν ξυπνήσει πιο μπροστά παίζανε στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να με ξυπνήσουν!!!!

Χθες είμαστε μέχρι τις 23.οο στη θάλασσα, τρελλή φάση!!!Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν! Έκανα κι εγώ το μπανάκι μου και το ευχαριστήθηκα....άλλαξα βέβαια αμέσως μαγιώ...

Σας φιλώ όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έτσι και ακόμα καλύτερα!!!!

Κορίτσια κάάαααπως καλύτερα σήμερα με τη ζέστη...Φυσάει τουλάχιστον λιγάκι...

Βέβαια κοιμήθηκα σαν το γομάρι μέχρι τις 11:oops::oops: και τα καλά μου παιδάκια που είχαν ξυπνήσει πιο μπροστά παίζανε στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να με ξυπνήσουν!!!!

Χθες είμαστε μέχρι τις 23.οο στη θάλασσα, τρελλή φάση!!!Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν! Έκανα κι εγώ το μπανάκι μου και το ευχαριστήθηκα....άλλαξα βέβαια αμέσως μαγιώ...

Σας φιλώ όλες!

μπραβο!!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου γλυκα να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ ολες!!!!!!!!!! πρωτη φορα σας αφηνω τοσες μερες...θα κλαψω:roll::rolleyes:

Κλελουκο μολις γυρισω θα μαθω τα νεακια απο την κορακλα σου!!!:mrgreen:

Γκρετονιο μου αρεσουν καλε να τις βλεπω αλλα απλα δεν θελω εγω...ασε δεν βγαζεις ακρη με την μουρλα μου:D

Τσιπουριτσα μου πολλα πολλα φιλακια!!!!!:P

Ισι σε χασαμε σηεμερις!!!

φιλακια τσουπριτσες μου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

vasdeli ου τι ωραια που κανατε μπανακι ως εκεινη την ωρα, νομιζω ειναι η καλυτερη ωρα!

Cleliaκι με το καλο να διαβασουμε και τα καλα νεα τα δικα σου!

Chrisακι αν και μαλλον την εχεις ηδη κανει, καλα να περασετε!!

Σε ολες τις πεπελες, φιλακιαααααααααααααααα και καλο ΣΚ!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

υποσχέθηκα ότι θα απαντήσω σε όλες, αλλά πάλι φόρτος εργασίας ρε γμτ... δεν είναι κατάσταση αυτή με τόση ζέστη...

τσιπούρα μου κουμπάρα μου... δεν κάνω σχόλιο για όλα όσα διάβασα από σένα (εκτός από το ότι συνήλθες και μπράβο σου) αλλά για όσα σου είπαν τα κορίτσια μας εδώ! η υπέροχη ομάδα του october power!!! εννοείται ότι είμαστε εδώ η μια για την άλλη! όλες για μιά!!! και μια γροθιά!

αγγελικάκι μας κανένα νεάκι για την εξέταση? χαλαρωσες καθόλου? (αχ μωρέ, το φαντάζομαι το κορίτσι μας και στεναχωριέμαι...) κάνε κάτι με το γιατρό σου και φρόντισε να τον δεις το συντομότερο!!!

οι υπόλοιπες πάτε για μπανάκι! κάνετε όμορφα σαββατοκύριακα! η κλέλια γύρισε? έχουμε νέα? χάθηκα...

κάποια με ρώτησε για το ροζουλί καριτσάκι... η γκρέτα??? (χαίρομαι που σας άρεσε παρεμπιπτόντως!!) το σκέφτηκα αυτό με το επόμενο παιδάκι, το συζήτησα και με το αμόρε (κι εγώ είμαι ιταλομαθής... γιατί να το κρύψω) και είπαμε καλά να είμαστε και να δούμε για άλλο παιδάκι σύντομα! κι αν είναι αγοράκι, τι να πω... να μας έχει ο θεούλης καλά να δουλεύουμε και να μπορούμε να παίρνουμε ό,τι θέλουμε!!! πάντως απο καριτσάκια είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ όλα και μάλλον θα το προτιμήσω!!!

αααα! επίσης ποια ρώτησε για το zoo? είμαι κι εγώ με το γνωστό όνομα!!! δεν μπαίνω και πολύ συχνά, αλλά παίζω σχεδόν όλα τα παιχνίδια! μόνο στείλε μνμ με το δικό σου για να μην κάνω αγνόηση!!!

δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω ξανά, διαφορετικά τα λέμε αυριο ή δευτέρα!!! φιλούρες άπειρες!!!!!!!!!!!!!!!!! xxx

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσάκια μου όλα τέλεια!! Ο πλακούντας τέλειος και μεγάλος, ο τράχηλος κλειστός, η μπέμπα κοιμόταν (ενώ είχα πιεί σοκολατούχο γάλα) αλλά πού και πού κουνιόταν είναι μία χαρά και εμείς καλύτερα!!

Λίγο πριν πάω στο επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου (την τρίωρη)...

Ο γιατρός μου δεν μπορεί τελικά να αλλάξει την ΠΗΤ μου, λέει ότι μπορεί να μας τσακώσει το ΙΚΑ από τα αρχεία του ΜΗΤΕΡΑ. Μπορεί όμως να μου γράψει όσες αναρωτικές θέλω. Οπότε στο επόμενο ραντεβού που έχουμε στις 15/7 θα του ζητήσω και θα μου δώσει αναρρωτική 1 μήνα. Άλλωστε 12-13/8 σταματάω για άδεια.

Αυτάααα...

Φιλάκια, πάω να δω tv

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια μου, τα νέα μου:

μετά από πολύ ταλαιπωρία και από τον "Άννα στον Καϊάφα", έκλεισα ραντεβού για:

Παρασκευή 25/6 με τον ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

που μου σύστησαν με τα πολλά.... από το γραφείο ιατρού…….

στο internet είδα ότι είναι «Εξειδικευμένος στην Εμβρυϊκή Ιατρική - συνεργάτης του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ» κάτι άλλο δεν ξέρω….

Τον ξέρει καμιά σας;

maraki32, chris 81, Γιωτιτσα, ploegisi ευχαριστώ για τη συμπαράσταση

Γκρετα ευχαριστώ για την αγκαλίτσα, όντως την είχα ανάγκη

ellain ευχαριστώ για τη θετικά ενέργεια

fragolina μου σʼ ευχαριστώ (έκλεισα στον Σταύρου που απʼ ότι είδα στο net συνεργάζεται με το ΜΗΤΕΡΑ, όπως είπα και πιο πάνω… μήπως τον έχεις ακούσει μιας και ξέρεις από το Μητέρα; )

αγγελικακι ειχαμε κανενα νεο απο το ντοκτορι?παντωσ δεν παιζονται οι αλλοι γιατροι με το β επιπεδου...εφοσον ειναι εκ μερουσ τουσ η ακυρωση επρεπε να κοψουν το κεφαλι τουσ με καποιον τροπο να σε βαλλουν σε ενα αλλο ραντεβου ..εστω 12 το βραδυ!!!!!!!
αχ IRINI83 μου αυτό είπα κι εγώ αλλά δεν... τέλος πάντων περασμένα, δε θέλω να το σκέφτομαι άλλο...

Αγχώθηκα, ελπίζω να είναι όλα καλά..... γιατί ξέρω από τέτοιες εξετάσεις από 2 φιλενάδες μου που είχαν προβλήματα σύλληψης.....

tsipouraki κι εσύ να χαμογελάς κοριτσάκι μου και να ξεχάσεις!
η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη δεν ήρθε δύσκολα,

....

δεν σας έχω πει γιατί δεν ήθελα να το κάνουμε θέμα εδώ... ότι το πόρισμα ήταν ότι επρόκειτο για χρωμοσωματική ανωμαλία του εμβρύου....

ο γιατρός με συμβούλεψε να μην κάνω περαιτέρω εξετάσεις γιατί ήταν η φυσική επιλογή και όχι κάποιο πρόβλημα στην κύηση (και ότι μετά από 2-3 παλίνδρομες κάνει κανεις εξετάσεις κλπ κλπ - ποιος ξέρει πως τον κοίταξα και σταμάτησε να μιλάει ο καημένος....)

Χρυσόκαρδο ψαράκι, μην τα σκέφτεσαι πια αυτά και συμφωνώ που δεν το έψαξες παραπάνω, αφού δεν υπάρχει ιστορικό, είναι πολύ ψυχοφθόρο....

Σε σκέφτομαι κοριτσάκι και το κόβω εδώ. stop

_________

chris καλά να περάσεις και να το ευχαριστηθείς πολύ

Γιωτιτσα μπράβο κι από μένα στον αντρούλη σου και καλά να περάσεις και το ΣΚ

RENAH περαστικά στο κοριτσάκι σου, ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα

Clelia μπράβο για το κοριτσάκι σου! Όσο για αυτά στα λεωφορεία.. τα γνωστά που είπε η chris: εκνευρισμός, σπρωξίδι, φτερνίσματα κλπ.

Ωραίες οι ατάκες σας:

Clelia: "Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν κ@λο, οι μίζεροι ρυτίδες" και

renah: ''Ναι για να κλανω τους αγενης!!'

vasdeli καλά πέρασες χθες απ' ότι διάβασα

Ενημέρωσα και τη λίστα:

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/6 επίσκεψη

Angelique1981: 25/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

fragolina: 5/7 καμπύλη - 8/7 επίσκεψη

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

Καλό βράδυ και από δω και πέρα μόνο ευχάριστα!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Νέα: πήρα την ενδοκρινολόγο (στεναχωρήθηκε με τα νέα μου γιατί είναι ωραίος τύπος και κάπως σαν οικογενειακή φίλη) μου έδωσε ένα σκασμό εξετάσεις να κάνω του θυροειδή που περίμενα αλλά και άλλες ορμονικές που δεν έχω ξανακάνει FSH LH προλακτίνη, Ε2.

Αγχώθηκα, ελπίζω να είναι όλα καλά..... γιατί ξέρω από τέτοιες εξετάσεις από 2 φιλενάδες μου που είχαν προβλήματα σύλληψης.....

μου είπε να τις κάνω 3-9 ημέρα άρα πάμε σε 15 μέρες περίπου

αυτά

Το είδα κατόπιν εορτής αλλά.....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....Μετά την λυπηρή ιστορία του Οκτώβρη από μόνη μου έκανα ένα σωρό εξετάσεις γιατί είχα πάθει κλακάζ....Ο γιατρός μου προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν χρειαζόταν όλα αυτά, μου έλεγε ότι είχα ήδη 2 παιδιά και ότι αν υπήρχε πρόβλημα θα είχε φανεί εκεί....

Θα κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις εσένα καλά ψαράκι μου...

tsipouridion σου ζητω να αυτοχαστουκιστεις για να συνελθεις!! Σου ειπε κανεις οτι εχεις προβλημα συλληψης???

Αυτό!!!

Κοριτσάκια μου όλα τέλεια!! Ο πλακούντας τέλειος και μεγάλος, ο τράχηλος κλειστός, η μπέμπα κοιμόταν (ενώ είχα πιεί σοκολατούχο γάλα) αλλά πού και πού κοιμόταν είναι μία χαρά και εμείς καλύτερα!!

Λίγο πριν πάω στο επόμενο ραντεβού σε 1 μήνα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου (την τρίωρη)...

Ο γιατρός μου δεν μπορεί τελικά να αλλάξει την ΠΗΤ μου, λέει ότι μπορεί να μας τσακώσει το ΙΚΑ από τα αρχεία του ΜΗΤΕΡΑ. Μπορεί όμως να μου γράψει όσες αναρωτικές θέλω. Οπότε στο επόμενο ραντεβού που έχουμε στις 15/7 θα του ζητήσω και θα μου δώσει αναρρωτική 1 μήνα. Άλλωστε 12-13/8 σταματάω για άδεια.

Αυτάααα...

Φιλάκια, πάω να δω tv

Μπράβο!!! Πάμε γερά!

Angelique1981 καλή επιτυχία την άλλη βδομάδα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καλε κοιμαστε?????να σασ στειλω μια απο εκει την αγγελικουλιτσα να σασ ξυπναει????????????????????να σημειωσω οτι χτεσ το βραδυ κοιμηθηκε στισ 1!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω κατουμιζα στον καναπε αλλα εκεινη απτοητη!!ηθελε να κοιμαται καναπε!!!περιτο να πω οτι δεν κοιμηθηκε ουτε το μεσημερι ,ετσι χτεσ για ενα 3ωρο σιδερωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα!!!!!!!!!!!στισ 11.30 εχω ραντεβου με τον αιματολογο!!!ειναι αυτοσ που με παρακολουθει στασ αθηνασ αλλα κανει και περιοδειεσ!!χι χι!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου κανε αυτο που σε κανει να νιωθεισ καλυτερα!!!!!!το τεραστιο πακετο (οχι αυτεσ που σου εβαλε τωρα...)τισ ειχα κανει....αλλα σε εμενα δεν ειχε βρεθει απολυτωσ τιποτα στο μωρακι κ ηταν σε πολυ προχωρημενη κυηση.γι αυτο και τισ εκανα.πιστευω οτι σε σενα αφου βρεθηκε η αιτια ,να κανεισ μονο τισ εξετασεισ του ενδοκρινολογου και να προχωρησεισ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Δεν σας διαβασα καθόλου , ειμασταν απο παιδότοπο σε παιδότοπο και σε γενέθλια..

Γκρετα δεν σε εχω ξεχασει!!

Ελπίζω να ειστε ολες καλά και επιφυλλάσομαι για.. σεντονακι το μεσημερι..χαχα

Φιλια και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα ΓκαστροΠεπελάρες μου!!!

πίνω καφεδάκι :) με τις φιλενάδες μου, εσας δηλαδή!

Clelia ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Οσο για την άδεεια σιγά μην την αφήσεις σσσσσίγουρα! κι από τώρα μην σου πω... ;)

Αγγελικούλα μου μπράβο αγάπη μου, άντε με το καλό. Για να στον συστήσουν από τον γιατρούλη σου άριστος θα είναι ο άνθρωπος!

Ειρηνάκι μου στείλτη μου αλλά με την προυπόθεση να φοράει τα σούπερ γυαλιά της!!! έχω πάθει πλάκα χιχιχιιιι είναι σταρ!

Κουμπαρούλα μου τέλειο το καρότσι να το πάρεις και με γειά σας! Αν το επόμενο μωράκι είναι Γκουγκουφκος (εφαρμόζεται και στο αρσενικό ο χαρακτηρισμός; ) αγοράκι τέλος πάντων φαντάζομαι μπορείς να αντικαταστήσεις τα υφάσματα (σε όλα τα καρότσια γίνεται αυτό)

Πετρούλα party animal σε βρίσκω σε τόσα πάρτυ :tongue::tongue::tongue:

Vasdelaki καλημέρα, ρίξε μια βουτιά και για μένα βρε!

Σε όλες bonjourakia και καλό μας σκ :)

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω όλες όλες όλες για τις ευχές σας, τις εμπειρίες σας που μοιραστήκατε μαζί μου (είτε από εδώ είτε σε π.μ.), τα χαστούκια σας..... και το σταματάμε εδώ... <3

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα πάω στο Ηρώδειο να δω Νόρμα!!!!

(τα εισητηριακια ήταν έκπληξη από τον καλό μου που δεν είναι φαν της όπερας αλλά ξέρει πόσο μου αρέσει ! )

είναι γλυκοdonkey :tongue:

Ειρηνάκι μου στείλτη μου αλλά με την προυπόθεση να φοράει τα σούπερ γυαλιά της!!! έχω πάθει πλάκα χιχιχιιιι είναι σταρ!

οκ!!!!!!!!!!!!!τησ βαζω το γυαλικο και την στελνω!!!!!!!!!!!!!!θα στην διακοσμησω πολυ τρεντυ!!!!!!!χε χε!!!!!

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω όλες όλες όλες για τις ευχές σας, τις εμπειρίες σας που μοιραστήκατε μαζί μου (είτε από εδώ είτε σε π.μ.), τα χαστούκια σας..... και το σταματάμε εδώ... <3

ενταξει οτι ειπαμε ,ειπαμε .αν ειναι ασ μην το σχολιαζουμε αλλο ,δεν θελω να στεναχωριεσαι περισσοτερο ε?????????????????απλα οτι χρειαστεισ να μην διστασεισ ειτε με pm ειτε εδω να το ζητησεισ ε????????????????????καρδουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα πάω στο Ηρώδειο να δω Νόρμα!!!!

(τα εισητηριακια ήταν έκπληξη από τον καλό μου που δεν είναι φαν της όπερας αλλά ξέρει πόσο μου αρέσει ! )

είναι γλυκοdonkey :tongue:

μα ειδεσ τι τσιπουρο εχεισ?χιλια μπραβο του ,που σε σκευτεται!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασεισ τσιπουριτσα!!!!!!

α ξεχασα να σασ πω...πηγα στον αιματολογο οπωσ σασ εγραψα το πρωι...

για αλλη μια φορα μου επιβεβαιωσε ποσο αδικα βαζω τισ εννεσουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θελω να τισ κοψω και αυτοσ ομωσ μου λεει καλυτερα να τισ βαζω σαν μια υποβοηθεια!!!!αυτο μονο....

αχ και που να δειτε αγαπημενεσ γκαστρουλεσ κλελουκω,χρυσακι ,βασδελουκω,οταν σαραντησουμε (γιατι τισ βαζουμε και 40 μερεσ μετα την γεννα...)εκει πια τισ εβαζα τελειωσ με βαρυα καρδια!!!...εφοσον ειχα φερει εισ περασ την εγκυμοσυνη ,δεν με ενδιεφερε μετα καθολου το θεμα εννεση.....(ασχετα πωσ πλεον τισ εβαζα για τον δικο μου οργανισμο...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...