Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξει κοιτουσα ολες τις προηγουμενες σελιδες εκτος απο αυτην !!!!!

Κλεκουκοοοοοοοοοοο την ειδα!!!!!!!!!!!!αααααααααααααχ κομματια η καημενη ειναι δροσερα τα πλακακια αραγες ή απλος δεν μπορει να παρει τα ποδια της η κακομοιρα απο την ζεστη???:roll::roll::roll:

δεν θα την κουρεψεις καθολου???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το paypal είναι τέλειο! Σου προφυλάσσει την πιστωτική κάρτα, δεν διαρρέουν τα στοιχεία της και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ήδη εκνευρίζομαι όταν δεν το έχουν πολλές σελίδες και αναγκάζομαι ή να δίνω πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή....

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πάνω δεξία έχει να αλλάξεις γλώσσα :)

εκει που λέει : Lingua Italiana το πατάς και βάλε Inglese

όσο για το payπal, το χρησιμοποιώ αρκετά, θεωρείτε αξιόπιστο κι έτσι δεν δίνω τα στοιχεία μου το κάθε ασχετο site (αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν που ψώνιζα.... τώρα είμαστε στην ΔΝΤ εποχή!!!!!)

το λλλοιπόν:

ανοίγεις ένα λογαριασμό στο paypal, βάζεις τα στοιχεία σου (όνομα, κάρτα κλπ)

όταν ψωνίζεις λοιπόν μέσω net αντί να δώσεις την κάρτα σου στο bibmomarket στην προκειμένη περίπτωση, πλΕρώνεις μέσω paypal

ακούγεται περίπλοκο, δεν είναι όμως :)

ρίξε μια ματιά και ότι θέλεις ρώτα πάλι

https://www.paypal.com/gr

tsipouridion γλυκο μου και καλα πληροφορημενο, παω να ψαξω στο λινκ που μου εδωσες να δω περι τινος προκειται.

Οσο για τα Ιταλικα, λεω για τις φιλεναδες που ισως θελησουν να στειλουν ενα mail ή τελοσπαντων καποια βοηθεια με τα Ιταλικα, ειμαι εδω για να βοηθησω. Εσυ με τα χρωματα, εγω με τις λεξεις :-D:-D;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Οσο για τα Ιταλικα, λεω για τις φιλεναδες που ισως θελησουν να στειλουν ενα mail ή τελοσπαντων καποια βοηθεια με τα Ιταλικα, ειμαι εδω για να βοηθησω. Εσυ με τα χρωματα, εγω με τις λεξεις :-D:-D;)

αχ βρε αγαπούλα το μπέρδεψα!!!!!!

καλά το έχω κάψει το μυαλό μου...... πάεειιιιιι

και Ιταλομαθής!!!!!! εύγε!!!! έκανα 2 χρόνια ιταλικά αλλά τώρα τα έχω ξεχάσει και αυτά τα λίγα που ήξερα

Νέα: πήρα την ενδοκρινολόγο (στεναχωρήθηκε με τα νέα μου γιατί είναι ωραίος τύπος και κάπως σαν οικογενειακή φίλη) μου έδωσε ένα σκασμό εξετάσεις να κάνω του θυροειδή που περίμενα αλλά και άλλες ορμονικές που δεν έχω ξανακάνει FSH LH προλακτίνη, Ε2.

Αγχώθηκα, ελπίζω να είναι όλα καλά..... γιατί ξέρω από τέτοιες εξετάσεις από 2 φιλενάδες μου που είχαν προβλήματα σύλληψης.....

μου είπε να τις κάνω 3-9 ημέρα άρα πάμε σε 15 μέρες περίπου

αυτά

tsipouridion σου ζητω να αυτοχαστουκιστεις για να συνελθεις!! Σου ειπε κανεις οτι εχεις προβλημα συλληψης??? Θα τρελαθουμε τελειως??? Ενταξει, καλως θα κανεις τις εξετασεις, αλλωστε η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια. Αλλα κακως κανεις να ανησυχεις. Τωρα προετοιμαζεις το συστημα ωστε να λειτουργουν ολα ρολοϊ. Ελα πλιζ κοριτσακι, ελα στα συγκαλα σου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

tsipoura, με πρόλαβε η ellain!

Δεν έχεις πρόβλαμα σύλληψης, εκτός αν παιδευόσουν καιρό για να μείνειςς έγκυος... Οι εξετάσεις θα δείξουν αν έχεις κάτι και σε εμποδίζει να χάσεις κιλά (δεν σε έχω ξεχάσει, θα ρωτήσω τον γιατρούλη το απόγευμα και θα σου στείλω πμ το βράδυ) και υπάρχει 1 περίπτωση στις 1000 να δείξουν αν από εκεί έγινε ό,τι έγινε...

GEXxp3.png

ενα μεγαλο μεγαλο χαστουκακι στο ψαρακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε συ γιατι σκευτεσαι παλι αρνητικα?ολεσ τελειεσ θα ειναι ενταξει??????????????????

καρδουλεσ καρδουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

DnfMp3.pngqTarp3.png

tsipouridion σου ζητω να αυτοχαστουκιστεις για να συνελθεις!! Σου ειπε κανεις οτι εχεις προβλημα συλληψης??? Θα τρελαθουμε τελειως??? Ενταξει, καλως θα κανεις τις εξετασεις, αλλωστε η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια. Αλλα κακως κανεις να ανησυχεις. Τωρα προετοιμαζεις το συστημα ωστε να λειτουργουν ολα ρολοϊ. Ελα πλιζ κοριτσακι, ελα στα συγκαλα σου!

<3

η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη δεν ήρθε δύσκολα, από την άλλη όμως τικ τακ τικ τακ (το πόσο έχω μετανοιώσει τον 1ο γάμο που έκανα από κάθε άποψη ..... βέβαια δεν ξερεις ποτέ μπορεί να μην είχα γνωρίσει και εκτιμήσει την <3 λλλλίνα μου αν δεν είχα παντρευτεί και χωρίσει τον μ@λ.....)

δεν σας έχω πει γιατί δεν ήθελα να το κάνουμε θέμα εδώ... ότι το πόρισμα ήταν ότι επρόκειτο για χρωμοσωματική ανωμαλία του εμβρύου....

ο γιατρός με συμβούλεψε να μην κάνω περαιτέρω εξετάσεις γιατί ήταν η φυσική επιλογή και όχι κάποιο πρόβλημα στην κύηση (και ότι μετά από 2-3 παλίνδρομες κάνει κανεις εξετάσεις κλπ κλπ - ποιος ξέρει πως τον κοίταξα και σταμάτησε να μιλάει ο καημένος....)

αυτές είναι άλλες εξετάσεις το ξέρω (το λέω για να προλάβω τις εξπερ μας) αλλά και πάλι δείχνουν πράγματα , ξέρω ότι είναι χαζό αλλά σας λέω την αλήθεια : ΦΟΒΑΜΑΙ :( (και ντρέπομαι για αυτό)

επίσης δεν θέλω αλλους γιατρούς ή οτιδήποτε τέτοιο... δεν αντέχω

και στα μαιευτήρια κάνω αποχή (πήγα στην αδελφή μου αρχή αρχή κιόλας, πως δεν τρελάθηκα βρε κορίτσια τότε) για να είμαι σούπερ ντούπερ έτοιμη όταν θα έρθω σε ΕΣΑΣ βέβαια!!!!!!!!!!!

τα΄πα και ξαλαφρωσα κι εγώ

(τι έχουμε πάθει;;;; χιχιχιχιχιι)

φιλιά

Καλημέρα/σπέρα κορίτσια!!:DΞύπνησα επιτέλους...:tongue:

Ανζελίκ σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μπορεί να λέω υπομονή αλλά κι εμένα τα νεύρα μου κρόσια θα χαν γίνει!!!Ίσως να κανόνιζες κάπου αλλού την εξέταση που λένε και τα κορίτσια,αν δεν βγάλεις πάλι άκρη σήμερα.Πάντως προσπάθησε να ηρεμήσεις,όσο μπορείς,τα νευράκια δεν κάνουν καλό στην κατάστασή μας.Να πάρε μι αγκαλίτσα!!!:D:D

Κορίτσια κι εγώ στην αρχή υπέθεσα πως ήταν από το ασβέστιο που παίρνω,αλλά τώρα στον 6ο έπιασε η δράση του και δυνάμωσαν τα νύχια?:roll:Δεν μου κολλάει.Η κρέμα που χρησιμοποιώ Τσιπουρίδιον είναι αυτή http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32278.

Ρένα περαστικά στην κόρη!

Κρισάκι μπανάκι ακούω?Αχ τυχερούλααααα!!!Εντάξει μπορεί να μην βουτήξεις αλλά όντως και μόνο που θα σαι στην παραλιούλα φτάνει!Βρέξε μικρό δαχτυλάκι του ποδιού και για μένα(του αριστερού αν είναι έυκολο....):mrgreen:.Και γιατί δεν σ αρέσει η καλαθούνα?Εμένα όλα τα μωροέπιπλα μ αρέσουν!Τα θέλω όοοοοολαααααα!!!

Γιωτίτσα spa?;)Τα συγχαρητήρια στον σύζυγο!Να πας και να περάσεις τέλεια και χαλαρωτικά!:D

Πλοηγησούλα καλή δύναμη στην δουλειά!:DΠολύ ωραίο το καρότσι,αλλά μια απορία.Αν το δεύτερο παιδάκι μας είναι αγοράκι,ξαναγοράζουμε καρότσι,αλλάζουμε υφάσματα?:roll:Το χεις σκεφτεί το θεματάκι κι αν ναι,για πεςςςςς!

Εllain το αλτσχάιμερ είναι πολλή δύσκολη περίπτωση και για γερά νεύρα όπως είπες.΄Λύπαμαι πολύ που το ζείτε αυτό!:(Εύχομαι να βρεθεί και η κάρτα του συζύγου,τι άγχος κι αυτό το ζησα με πιστωτική.Και πες του να μην σε κατηγορεί.Δεν φταίμε για όλα εμείς!:cool:Και κρατώ αυτό για τη μετάφραση ιταλικών έτσι?

Κλελούκο θα περιμένουμε νέα σου από τη συνάντηση με την μπέμπα σου!!!

Τσιπουρίτσα κι εγώ δεν αντέχω τ αγγίγματα γενικώς!!Ευτυχώς που έχουμε και σένα και μας μαθαίνεις τα πειπαλ και μειμαλ!Νοιώθω ήρεμη!!:-D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Τσιπορίτσα μου γλυκιάαααα!!!:DΠάρε μι αγκαλίτσα μωρέ!

Πρώτ απ όλα για τις εξετάσεις.Μην τρελλαίνεσαι!Κι εγώ πάω σε ενδοκρινολόγο τα τελευταία 4 χρόνια και είναι από τις καλύτερες ειδικότητες για τον γυναικείο οργανισμό.Όλα τα κλειδιά του βρίσκονται εκεί,στις ορμόνες.Οπότε όπως πολύ σωστά είπε και η Κλελούκο το πολύ πολύ να βρείτε την αιτία των παραπανίσιων κιλών και να βοηθηθείς σε απίστευτο βαθμό.Εγώ βρήκα λύση στα νεύρα τ απίστευτα που είχα:tongue:

Η αιτία της αποβολής που δυστυχώς είχες είναι και η συνηθέστερη.Αλλά εγώ μόλις πήρα την απόφαση να κάνω παιδί στο τρίμηνο ξεκίνησα τις εξετάσεις.Θέλω εγώ να τα έχω όλα υπο έλεγχο γι αυτό!Οπότε μάλλον δεν θα συμφωνούσα με τον γιατρό που δεν θέλει να ξεκινήσεις το ψάξιμο,εκτός κι αν θεωρεί πως θα αγχωθείς υπερβολικά κι έτσι θα δημιουργήσεις πρόβλημα στον ευατό σου από κει που δεν υπάρχει.Αλλά μη μασάς!Πιστεύω πως η νέα σύλληψη είναι καθαρά θέμα λίγων εβδομάδων μόνο,νταξ!

Και αν πρόσεξες δεν σε χαστουκίζω....γιατί διάβασα που συνήλθες!:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Τσιπορίτσα μου γλυκιάαααα!!!:DΠάρε μι αγκαλίτσα μωρέ!

Πρώτ απ όλα για τις εξετάσεις.Μην τρελλαίνεσαι!Κι εγώ πάω σε ενδοκρινολόγο τα τελευταία 4 χρόνια και είναι από τις καλύτερες ειδικότητες για τον γυναικείο οργανισμό.Όλα τα κλειδιά του βρίσκονται εκεί,στις ορμόνες.Οπότε όπως πολύ σωστά είπε και η Κλελούκο το πολύ πολύ να βρείτε την αιτία των παραπανίσιων κιλών και να βοηθηθείς σε απίστευτο βαθμό.Εγώ βρήκα λύση στα νεύρα τ απίστευτα που είχα:tongue:

Η αιτία της αποβολής που δυστυχώς είχες είναι και η συνηθέστερη.Αλλά εγώ μόλις πήρα την απόφαση να κάνω παιδί στο τρίμηνο ξεκίνησα τις εξετάσεις.Θέλω εγώ να τα έχω όλα υπο έλεγχο γι αυτό!Οπότε μάλλον δεν θα συμφωνούσα με τον γιατρό που δεν θέλει να ξεκινήσεις το ψάξιμο,εκτός κι αν θεωρεί πως θα αγχωθείς υπερβολικά κι έτσι θα δημιουργήσεις πρόβλημα στον ευατό σου από κει που δεν υπάρχει.Αλλά μη μασάς!Πιστεύω πως η νέα σύλληψη είναι καθαρά θέμα λίγων εβδομάδων μόνο,νταξ!

Και αν πρόσεξες δεν σε χαστουκίζω....γιατί διάβασα που συνήλθες!:tongue:

Γκρετόνιο σε ευχαριστώ πολύ πολύ <3

Σε ενδοκρινολόγο πάω εδώ και χρόνια, είχα θεματάκι με τον θηροειδή μου, ευτυχώς τον κανονίσαμε κάπως και έκοψα το φάρμακο κάποια στιγμή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μάλιστα είχα χαρεί πολύ γιατί δεν είχε απορυθμιστεί!

όσο για τον γυναικολόγο τί να σας πω; 3 γιατροί που ρώτησα (καθώς και τον πατέρα μου που ήταν χασαποχειρούργος και η πεθερά που ήταν αναισθησιολόγος ) λένε να μην κάνω το πακέτο των εξετάσεων (για τις καθ'έξιν αποβολές), είναι υπερβολή κλπ κλπ

τι να πω;;;;;;;; προς το παρόν δεν έκανα τίποτα γιατί δεν άντεχα, πιστεύω ότι τώρα που θα πάω στην ενδοκρινολόγο θα με συντονίσει εκεινη (συμφωνώ ότι η ενδοκρινολόγος είναι η γιατρός της γυναίκας standard)

φιλί φιλί και ευχαριστώ

αλλά σας παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε γιατί έδω μόνο :) πρέπει να έχουμε και καρότσια, αυτοκόλλητα, χρωματάκια κλπ όμορφα πράγματα που να εσας σας χαλαρώνουν και εμένα με κάνουν να ελπίζω :)

<3 σε όλες

Ψαράκι μου,

τα αποτελέσματα που αφορούν χρωμοσωμικές ανωμαλίες δείχνουν ότι ήταν τυχαίο γεγονός, δεν έφταιγε κάτι που θα το έβρισκες με εξετάσεις.

Να μην φοβάσαι για τις εξετάσεις, ό,τι δείξουν θα το αντιμετωπίσουμε μαζί...

Να μην φοβάσαι για το μέλλον, διότι όλα καλά θα σου πάνε και θα έχεις όλες εμάς δίπλα σου...

Και εννοείται ότι θα έχεις πρόβλημα με τα μαιευτήρια, άνθρωπος είσαι και πονάς!! Όχι για πολύ όμως, περίμενε και θα σου πω το βράδυ...

GEXxp3.png

Ψαράκι μου,

τα αποτελέσματα που αφορούν χρωμοσωμικές ανωμαλίες δείχνουν ότι ήταν τυχαίο γεγονός, δεν έφταιγε κάτι που θα το έβρισκες με εξετάσεις.

Να μην φοβάσαι για τις εξετάσεις, ό,τι δείξουν θα το αντιμετωπίσουμε μαζί...

Να μην φοβάσαι για το μέλλον, διότι όλα καλά θα σου πάνε και θα έχεις όλες εμάς δίπλα σου...

Και εννοείται ότι θα έχεις πρόβλημα με τα μαιευτήρια, άνθρωπος είσαι και πονάς!! Όχι για πολύ όμως, περίμενε και θα σου πω το βράδυ...

αυτό το μαζί το βλέπω να κρατάει χρόνια

πραγματικά έχουμε δεθεί πάρα πολύ εδώ :)

(όσο για τα μαιευτήρια δεν με ενοχλούν τα μωράκια, ίσα ίσα!!!!! εδώ θα ήμουν αλλιώς καλέ;;;;!!!!!

αλλά θυμάμαι την δική μου τελευταία επισκεψη και χαλιεμαι)

να στείλες ένα φιλί στην γκομενάρα το απόγευμα από μένα !

να της το πεις κιόλας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...