Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Renah περαστικά στο παιδάκι!!

Γιωτίτσα τέλειο το δωράκι, αλί σ' εμάς...

Ωχ βρε τσιπούρα ταλαιπωρία!!! Για το μετρό δεν έχω νεότερα, να φανταστείς ΣΗΜΕΡΑ μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έχουμε μετρό. ΣΗΜΕΡΑ! Ευχαριστούμε πολύ, το γνωρίζαμε από προχθές...

Έριξα έναν τσακωμό με 2 κ@λόγερους στο λεωφορείο! Πλάκα είχε!! :D Ήθελαν να με σηκώσουν για να κάτσει ο γέρος, τους είπα είμαι έγκυος και τους δείχνω την κοιλούμπα. Άρχισαν να ρωτάνε όποια μικρή σε ηλικία καθόταν "Εσύ είσαι έγκυος? Όχι!!!!??? Να σηκωθείς! Αυτές οι θέσεις είναι για ηλικιωμένους!!"

Μία-δύο τα κρανιοπήρα και τους λέω ότι δεν μπορούν να σηκώνουν τον κόσμο βάσει ηλικίας, μπορεί κάποιος να κάθεται για λόγους που δεν γνωρίζουμε. Με είπε η γριά γλωσσού, της είπα "Θα σου έλεγα τπτ για την ηλικία σου!!!" (είμαι μια θρασύτατη σκατούλα!! :D). Επίσης της υπέδειξα να σέβεται τον κόσμο και πως ο σεβασμός δεν πάει βάσει ηλικίας!!

Στο τέλος ο παππούς έκραξε για να σταματήσω να μιλάω (πώς κράζουμε στα πρόβατα?) "Οοοοοοοοοοο" και του απαντάω η ασεβής :D "Οοοοοοο να κάνεις στο χουριό σου!!!"

:tongue: :tongue: :tongue:

Μα να μην σέβομαι τους κ@λόγερους, γιατί????????

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτιτσα τυχερουλα καλο ταξιδακι και καλα να περασετε! Μην φας πολλα κουφετα, εχουν ζαχαρη! :)

Ρε Κλελια δεν παιζεισαι!!Κι εγω θελω να τους βλεπω με σεβασμο τους γηραιοτεορυς, αλλα τα παιρνω κρανιο (ασχετα που δεν μιλαω)οταν εσυ θες να εισαι μες την ευγενια κι αυτοι μιλανε λες κι ο κοσμος πρεπει να υποκλιθει μπροστα τους. Λες κι αν ηταν πιο ευγενικοι, δεν θα πετυχαιναν αμεσως τον στοχο τους... Anyway...

Σημερα μου λεει η κυρια της καθαριοτητας στην δουλεια (καμια 65αρια χρονων) " Ρε Ελενα εσυ εχεις πιο μεγαλο κ#λο απ΄ο,τι κοιλια" :roll::roll::evil::mad::mad: και ασχετο που ολοι μου λενε οτι δεν εχω παχυνει, δεν βρηκε τιποτα αλλο, πιο καλο κι ευγενικο να μου πει... Μετα τι να της απαντησεις?

Κλελια πηγες γιατρο???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Clelia μου σήμερα αποκλείεται να με πάρει... τέτοια ώρα δηλαδή..... οπότε το πρωί δεν θα έχω νέα..... ίσως περάσω το απόγευμα από το ιατρείο, να τα πούμε με τη βοηθό του..... δεν ξέρω.... ότι να' ναι λέω...

Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως υπάρχει άλλος άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, αλλιώς ανάλογα με το τι θα μου πει (για τα χρονικά όρια) θα ψάξω και αλλού....

Με εξοργίζει το γεγονός ότι θα μπορούσα να είμαι πχ. στην 23η εβδ. και να μην γινόταν να περιμένω 17 ημέρες, τότε πάλι δε θα έβρισκαν ραντεβού... και να θυμίσω ότι ακυρώθηκε με δική τους υπαιτιότητα, δεν το ζήτησα εγώ................. αλλά και πάλι κούκου-ρούκου.....

Αγγελικούλα μου πάρε τηλέφωνο στο μητέρα ή στο ιασώ και κλείσε ένα ραντεβού να κάνεις την εξέταση και μην σκας. Το ποσοό είναι πανω κατω το ίδιο και είναι σίγουρα καλοί οι γιατροί. Στο μητέρα έχω και δυο που τους ξέρω γιατί εξετασαν κι εμενα. Τα ονόματα είναι Αναγνωστόπουλος και Χαριτάτος. Όπως και να έχει μαιευτήρια είναι άρα αξιόπιστα...

Ploegisi με γειαααααααααααααααα αν και δεν τα πολυσυμπαθώ τα original πτηνά... :mrgreen::mrgreen:

Ενημερώνω κι εγώ:

Clelia: 18/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/06 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

Angelique1981: 04/07 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

fragolina: 05/07 καμπύλη - 08/07 επίσκεψη

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

Clelia όλα καλά να πάνε σήμερα... :-D:-D:-D

Σας φιλώ όλες και τα λέμε από Δευτέρα γιατί σ/κ θα μαστε Σούνιο μπας και κάνουμε καμιά βουτιά! :tongue:

ttB9p3.png

ellain γιατρό έχω στις 17.00, αλλά θα σας γράψω βράαααδυ... Στην κυριούλα να της πεις: "Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν κ@λο, οι μίζεροι ρυτίδες" :tongue: :tongue: :tongue:. Για τα πατώματα να σε ενημερώσω ότι έρχεται καθαρίστρια 2 φορές τον μήνα και μου κάνει γενική και σίδερο. Τις υπόλοιπες ημέρες κάνω η ανεπρόκοπη όσα βλέπει η πεθερά. Σκασίλα μου! Μια χαρά είναι το σπίτι!!

Angelique σε αυτό που έγραψες χθες, εννοούσα ότι λογικά σήμερα το πρωί θα σε καλούσε ο γιατρός σου, οπότε θα μας ενημέρωνες (αλήθεια, γιατί δεν τηλ αφού είδε την κλήση???). Αλλιώς αυτό που λέει η fragolina: υπάρχουν και άλλα κέντρα που μπορείς να κάνεις την εξέταση...

GEXxp3.png

Σημερα μου λεει η κυρια της καθαριοτητας στην δουλεια (καμια 65αρια χρονων) " Ρε Ελενα εσυ εχεις πιο μεγαλο κ#λο απ΄ο,τι κοιλια" :roll::roll::evil::mad::mad: και ασχετο που ολοι μου λενε οτι δεν εχω παχυνει, δεν βρηκε τιποτα αλλο, πιο καλο κι ευγενικο να μου πει... Μετα τι να της απαντησεις?

Κλελια πηγες γιατρο???

Καλα και δεν απαντησες;;;

''Ναι για να κλανω τους αγενης!!'

Ε μα.......Α εγω απανταω σε κατι τετοια..Αν και η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες αρκει μονο να κοιταξω....Χαχαχαχαχα!!!Σα δε ντρεπονται!!!

Διαφημίσεις

πραγματικά σήμερα μέσα στο λεωφορεία σας σκεφτόμουν, έλεγα μακάρι να μην τύχει στις gastrokores μου να μετακινηθούν...........

νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό, μία φιλιπινέζα γραπώθηκε από τη μέση μου και δεν με αφήνε! τσιριξα!!!!!!! αφενός γιατί θα έπεφτα, αφετέρου γιατί έχω θέμα με τη μέση μου (πονάω τώρα....), αφε.....τρίτου όσο χαδιάρα και αγκαλίτσας είμαι με δικούς μου ανθρώπους τόσο δεν μπορώ να με πιάνουν άσχετοι!!!!!! τρελαίνομαι!

Κλέλια καλά λες, εγώ δεν έκοψα τη φόρα σε μία γιαγιά χθες και παραλίγο να γίνουμε κολλητές, με τρέλανε!!!!! δεν φτάνει που με σήκωσε για να κάτσει ήθελε και κουβέντα (από που πήρα την τσάντα μου κλπ κλπ ) ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Ελενα αυτή την κυρία της καθαριότητας θα της βάλω το κεφάλι μέσα στον κουβά!

ellain γιατρό έχω στις 17.00, αλλά θα σας γράψω βράαααδυ... Στην κυριούλα να της πεις: "Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν κ@λο, οι μίζεροι ρυτίδες" :tongue: :tongue: :tongue:.

Angelique σε αυτό που έγραψες χθες, εννοούσα ότι λογικά σήμερα το πρωί θα σε καλούσε ο γιατρός σου, οπότε θα μας ενημέρωνες (αλήθεια, γιατί δεν τηλ αφού είδε την κλήση???). Αλλιώς αυτό που λέει η fragolina: υπάρχουν και άλλα κέντρα που μπορείς να κάνεις την εξέταση...

Ε μα.......Α εγω απανταω σε κατι τετοια..Αν και η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες αρκει μονο να κοιταξω....Χαχαχαχαχα!!!Σα δε ντρεπονται!!!

τέλεια τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!!!!!!

αγγελικούλα μου πάντως όντως υπάρχουν πολλά και καλά κέντρα καθώς επίσης να σου πω ότι ο δικός μου ο γιατρός (που δεν είχα μεν μεγάλη επαφή από πριν, μια φορά είχα πάει πριν την εγκυμοσύνη) θεωρείτε από τους καλύτερους υπερηχογραφιστές και είναι στο Ιασω (για αυτό τον είχα επιλέξει, για να εχω τον ίδιο και όχι άλλους κλπ)

κάνει ο ίδιος τους β΄επιπέδου, αυχενικές κλπ κλπ αν θέλεις πες μου να σου πω

φιλιά

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaaαααααα!!!

Καλ εγω εχω και ενα απωθημενο με την καλαθουνα..

Οπως εχω αναφερει και παλιοτερα ,καλη χρυση η πεθερα ...αλλα οταν γεννηθηκε το μωρο με επρηζε!!!Εν απο αυτα ηταν και η καλαθουνα!!!

''Γιατι δεν το κοιμιζεις στην καλαθουνα;;Στην καλαθουνα το κοιμιζε και η κορη μου(που η κοπελα ειναι και γ... τα παιδια ) τρεις μηνες!!!!'''Γκρρρρρρρρρρρρ

α ε τοτε με το δικιο σου εχεισ απωθημενο με την καλαθουνα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:παντωσ κι εγω μονο το πρωτο βραδυ την κοιμησα στην καλαθουνα....απο εκει και περα την καλαθουνα την χρησιμοποιουσαμε μονο για τισ εξοδουσ μασ!!!!!

Κλημεραααααααααααααα σε ολες!!!!!!

σημερα σας αφηνω παμε για ΣΚ βολτιτσα στα πεθερικα στην θαλασσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπανιο φυσικα δεν προβλεπεται αλλα και μονο που θα την δω θα την ακουσω και θα πλατσουρησω τα ποδαρακια μου ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!:mrgreen:

και γιατι να μην κανεισ βουτιτσα?αν σε αφηνει ο γιατρουλησ σου ,τοτε μην το σκευτεσαι και πεσε!!!!!!!!!!!!!!εδω επεσα εγω!!!!!!

Χθες ειχα αρρωστη την μικρη με δεκατα και εμετους.Μοιαζει καλυτερα σημερα ομως.

Εδω γυρω θα μαι και θα σας παρακολουθω...Μαλλον θα ππαιξω και κανενα παιχνιδακι στο φ/β

περαστικα στην μικρουλα σου ρενεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιο παιχνιδι παιζεισ φ/β?εγω το cafeworld..

αγγελικακι ειχαμε κανενα νεο απο το ντοκτορι?παντωσ δεν παιζονται οι αλλοι γιατροι με το β επιπεδου...εφοσον ειναι εκ μερουσ τουσ η ακυρωση επρεπε να κοψουν το κεφαλι τουσ με καποιον τροπο να σε βαλλουν σε ενα αλλο ραντεβου ..εστω 12 το βραδυ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ρίξτε μια ματιά κ πείτε μου γνώμες!!!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-ovo-168-P13761.htm

θα μπω απόγευμα κ θα απαντήσω σε όλες... υπόσχεση...

μουτςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Ploegisi χωρίς να έχω δει τα χαρακτηριστικά του καροτσιού (δεν γνωρίζω από αυτά) είναι ΤΕΛΕΙΟ!!

Αφενός μου αρέσει το ροζουλί του....

Αφετέρου και πιο σημαντικό: το μωρό κοιτάει εσένα!!!

I like it lot-a lot-a lot!!

GEXxp3.png

ellain γιατρό έχω στις 17.00, αλλά θα σας γράψω βράαααδυ... Στην κυριούλα να της πεις: "Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν κ@λο, οι μίζεροι ρυτίδες" :tongue: :tongue: :tongue:.

Καλο!!!! Θα το πω στην μαμα μου να το κανει σλογκαν!! (καθοτι κυρια με προσοντα...)

Φοβερη ατακα!!!!Γμτ εμενα δεν μου ερχεται να απαντησω, εγω σεβομαι την ηλικια της, αυτη γιατι δεν σεβεται την κατασταση μου... :rolleyes:

ρίξτε μια ματιά κ πείτε μου γνώμες!!!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-ovo-168-P13761.htm

θα μπω απόγευμα κ θα απαντήσω σε όλες... υπόσχεση...

ΙΣουλα τελειο το καροτσακι!!! το ροζακι ειναι πολυ χαδιαρικο!!Μου αρεσει ο σκελετος και το συνολικο design, ειναι πολυ κοντα σε αυτο που αρεσει σε εμενα (θελω να γλυτωσω απο το βαλε-βγαλε ξεχωριστα αξεσουαρ, οποτε μαλλον θα καταληξω σε αυτο http://www.bimbomarket.it/gb/en/skate-system-tropical-P17324.htm, το οποιο ειναι αρχικα πορτ μπεμπε και με μετατροπη γινεται καθισματακι). Επισης με ενημερωνεις (καθοτι ψιλοασχετη και καθοτι εχω αποφασισει οτι καροτσακι θα μου ερθει εισαγωμενο), τι ακριβως ειναι το paypal?

Επισης ξερω οτι υπαρχουν οι μηχανες μεταφρασης, αλλα αν καποιο κοριτσακι θελει βοηθεια με τα ιταλικα, εδω η καλη γλωσσοκοπανα και σε ξενογλωσση εκδοση.:)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ααααααααααα Ισι μου τι ωραιο που ειναι!!!!μου αρεσει πολυ αν και ειμαι ασχετη δεν εχω παει για ερευνα αγορας αλλα η τιμη μου φενεται πολυ καλη!!!:mrgreen:

εμεις να δουμε τι θα κανουμε με καροτσι που πρεπει να βρουμε καποιο που να χωραει στο μικρο ανσανσερ μας ανοιχτο και να χωραει και στο μικρο πορτ μπαγαζ μας κλειστο και να ειναι και ωριαο και φτηνο και ελαφρυ και να κλεινει και ευκολα και...........καταλαβενεται τι εχουν να τραβηξουν οι πωλητριες!!!:mrgreen:

Μαρη Ρεναααααααααα τρελη ατακα ετσι!!!!:-D:-D:-D:-D

Ειρηνιω μου ο γιατρουλης με αφηνει να μπω αλλα απο Ιουλιο και μετα να ζεστανει και αλλο η θαλασσα λεει:roll::roll: με βλεπω σε στρογγυλη πισινουλα απ εξω απο αυτες για τα μωρα ξερετε!!!!!!!!κουκλα θα ειμαι αν με αντεξει!!!:rolleyes:

Αχ ρε Τσιπουριτσα μου ειναι απο τα πραγματα που ευχαριστω το Θεο που εχω αποφυγει μεχρι τωρα....το τι αγκωνιες σφαλιαρες και σπρωξιες εχω φαει μεσα στα λεωφορεια δεν λεγεται!!!!!!!ασε δε τα φρεναρισματα που σε εκτοπιζουν κανονικοτητα....γιατι οι μυρωδιες με αυτην την μυτη που εχουμε που το πατε???:roll::roll::roll:

Καλε Κλελουκο που ειναι αυτη η φωτο με το πατσαβουροσκυλο να την δω και εγω γκαβομαρα εχω δεν την βρισκω:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μετατροπη γινεται καθισματακι).τι ακριβως ειναι το paypoll?

Επισης ξερω οτι υπαρχουν οι μηχανες μεταφρασης, αλλα αν καποιο κοριτσακι θελει βοηθεια με τα ιταλικα, εδω η καλη γλωσσοκοπανα και σε ξενογλωσση εκδοση.:)

πάνω δεξία έχει να αλλάξεις γλώσσα :)

εκει που λέει : Lingua Italiana το πατάς και βάλε Inglese

όσο για το payπal, το χρησιμοποιώ αρκετά, θεωρείτε αξιόπιστο κι έτσι δεν δίνω τα στοιχεία μου το κάθε ασχετο site (αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν που ψώνιζα.... τώρα είμαστε στην ΔΝΤ εποχή!!!!!)

το λλλοιπόν:

ανοίγεις ένα λογαριασμό στο paypal, βάζεις τα στοιχεία σου (όνομα, κάρτα κλπ)

όταν ψωνίζεις λοιπόν μέσω net αντί να δώσεις την κάρτα σου στο bibmomarket στην προκειμένη περίπτωση, πλΕρώνεις μέσω paypal

ακούγεται περίπλοκο, δεν είναι όμως :)

ρίξε μια ματιά και ότι θέλεις ρώτα πάλι

https://www.paypal.com/gr

Κουμπάρα τέλειο τέλειο το καρότσι! φτου φτου καλέ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...