Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη, αλλά από μικρή με φωνάζουν Νένη... και όπως καταλαβαίνεις, νενάκι είναι το χαϊδευτικό μου!!!:P

αντε πες πως σε λενε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη, αλλά από μικρή με φωνάζουν Νένη... και όπως καταλαβαίνεις, νενάκι είναι το χαϊδευτικό μου!!!:P

γιαυτο σε ρωτησα επειδη δεν πιστευα να εχουμε το ιδιο ονομα!!ασε το δικο μου καλυτερα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Να σας ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί τις βδομάδες τις μετράτε από την ημερα της τελευταίας περιόδου ή από τις πραγματικές βδομάδες που υπολογίζει ο γιατρός με βάση τον πρώτο υπέρηχο;

Καλησπέρα Οκτωβριανές μανούλες!!:D

Καλωσορίζω και τα καινούρια κοριτσάκια!Είμαστε μεγάλο club τελικά!

Σήμερα μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι καλύτερα.Είχα μια απίστευτη ανακατωσούρα στο στομάχι όλες αυτές τις μέρες,δεν είχα εμετούς αλλά το στομάχι μου είχε τιναχτεί...σταμάτησα να πω και την αλήθεια όλα τα χάπια που έπαιρνα,σίδηρο,φυλλικό και ασβέστιο σε ταμπλέτα με γεύση μέντα...μπλιαχχχχ... και είπαμε με το ντόκτορ να πάρω πρώτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά θα γκρινιάξει...:cool:.Τι να πω...χθες τα σταμάτησα και σήμερα αισθάνομαι περίφημα...ίσως να είναι και ψυχολογικό,ίσως πάλι να είναι πολύ παρθένος ο οργανισμός μου και να μην άντεξε τόσα χαπάκια:rolleyes:.Αύριο πάω για τις πάρα πολλές αιματολογικές εξετάσεις κι ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Τσιπούρα και μένα με παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος και μου γραψε κι αυτός κι άλλες εξετάσεις πχ θυροειδή.Από βδομάδα θα πάρω τ αποτελέσματα.

Λίγο έχασα τα νέα σας αλλά θα επανέλθω δριμύτερη,αν συνεχιστεί η καλοδιαθεσία μου!:tongue:

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες!:D

υ.σ.μήπως να κάνουμε μια λίστα με τα μέλη του OCTOBER POWER?

π.χ. Γκρετα ΠΗΤ 15/10.

Αν και τηντελευταία φορά μου την άλλαξε την ΠΗΤ σύμφωνα με τον υπέρηχο για 11/10 αλλά ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι...

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

Να σας ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί τις βδομάδες τις μετράτε από την ημερα της τελευταίας περιόδου ή από τις πραγματικές βδομάδες που υπολογίζει ο γιατρός με βάση τον πρώτο υπέρηχο;

Γεια σου liana!:DΚαλώς ήρθες!

Eμείς τη μετράμε από την τελευταία ημερομηνία περιόδου.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Γεία σας κορίτσια και από εμένα.

Καλωσορίζω όλες τις νέες κοπέλες! Με το καλό κορίτσια!

Αυτές τις μέρες δεν είμαι πάλι πολύ καλά για αυτό αποφεύγω τον υπολογιστή γιατί με κουράζει. Βασικά τελευταία νοιώθω μια αδυναμία, ζαλάδα. Άρχισα από χθες να παίρνω και σίδηρο μια και ο αιμοκρίτης μου είναι λίγο παραπάνω από το 34. Τελικά η τρίτη μου εγκυμοσύνη αποδείχτηκε (προς το παρόν τουλάχιστον) η δυσκολότερη!

Η αυχενική πράγματι είναι μια υπέροχη εμπειρία! Στο πρώτο παιδί που ήταν αγόρι ο γιατρός είχε δει το φύλο από τότε. Στην μικρή στο Β' επιπέδου!

Εξετάσεις θυροειδή κάνω και εγώ μια και παίρνω Τ4 από το Σεπτέμβρη που έκανα ολική αφαίρεση θυροειδή εξαιτίας δυο όζων. Ο γιατρός που με παρακολουθούσε του τηλεφώνησα και μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω ανα μήνα ή δίμηνο για να βλέπουμε τις τιμές. Τώρα θα πρέπει να βρω εδώ μάλλον έναν ενδοκρινολόγο. Ξέρει κανείς για το Έλενα; Είδα ότι έχει τμήμα ενδοκρινολογικό; Θα μπορούσα να πάω εκεί; Τέλος πάντων την επόμενη φορά θα ρωτήσω το γυναικολόγο που με παρακολουθεί εκεί.

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

nenaki μπράβο, μπράβο, όλα τέλεια, είδες :D?? Τι είπες τώρα? Έχει στόμα, χεράκια, ποδαράκια?? Και το δικό μου ελατήριο έτσι θα είναι σε 3-4 εβδομάδες?? Θέλω να το δωωωωωωωωω!!!

liana ο δικός μου γιατρός στην αρχή μετρούσε ηλικία της εγκυμοσύνης βάσεις της τελευταίας περιόδου, μετά την καρδούλα όμως είδαμε ότι συμπίπτουν οι ημερομηνίες με τον υπέρηχο. Αλλάζεις σκεπτικό και μετράς την ηλικία βάσει υπερήχουν αν έχεις απόκλιση από την ημέρα της περιόδου σου, αν πχ βάσει περιόδου είσαι 7 εβδομάδων αλλά έγινε η σύλληψη αργά, οπότε μπορεί να είσαι ουσιαστικά 6 εβδομάδων...

Σύμφωνα με το τεστάκι το ζυγάκι μου θα έχει τσουτσούνι :D!! Αν ρωτήσετε την μάνα θα σας πει ότι μάλλον έχει μνάκι!! Αλλά δεν με νοιάζει, ροζ μωράκι να είναι και δεν με νοιάζει φύλο :D!!

Γκρετούλα, Ελενίτσα περαστικούλια σας!! Σας στέλνω πολλά φιλάκια!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσάκια καλημερούδια τι κάνετε;

εγώ είμαι πολύ χαρούμενη πήρα τις εξετάσεις και είναι όλες πολύ καλές μια είχα ένα άγχος αφού στην πρώτη εγκυμοσύνη έχα φάει μια φρίκη γιατί είχαμε βρει ουρεόπλασμα αλλά τώρα όλα ΟΚ

pleogisi έκανα το τεστ και μου βγήκε αγόρι αλλά που να θυμάμαι πότε ήταν η ημέρα σύλληψης

νενακι μπράβο όλα μια χαρά

Μπράβο maraki!! Πολύ καλά τα νέα σου! Πάντα τέτοια!!

Και εγώ δεν γνωρίζω ημέρα σύλληψης, αλλά βάσει άλλων σελίδων στο ίντερνετ και αφού γνωρίζω ότι ο κύκλος μου είναι 28 ημέρες, υπολόγισα με προσθαφαίρεση την ημέρα σύλληψης... Σιγά, παιχνιδάκι είναι, έχουμε 50-50 πιθανότητες να πέσει μέσα :D

GEXxp3.png

Καλημέρα σας!!!!!!!

Πανικός στο OCTOBER POWER !!!!!

έκανα κι εγώ το τεστ, αν δεν βάλω ομάδα αίματος μου βγάζει κοριτσάκι :)

όταν βάζω την ομάδα μου βγάζει αγοράκι :)

τι να πω

προτιμάω κοριτσάκι αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι γερό παιδάκι!!!!!!!!

μετράμε σε σχεση με την τελευταία περίοδο, εγώ εχω ΠΗΤ 12.10 !!!!

να δούμε τί θα μας πει ο ντοκτορ σήμερα που θα πάμε

μακάρι να ακούσουμε καρδούλα και να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!

σας φιλώ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια !!!

Και εγω εχω ΠΗΤ 12/10/2010 λογω καθυστερημενης συλληψης!!!

Βασικα ειμαι τρομερα αγχωμενη σημερα.Ειχα παρα πολλα υγρα, πηγα στο γιατρο μου χθες και ηταν καπως ετσι:shock::shock::shock: οταν με είδε ...τελικα περασα και απο το νοσοκομειο εκανα τεστ για διαρροη αμνιακου και ολα καλα μ αυτο το θεμα!!!Εχω ομως κολπιτιδα και διαβαζω απο το πρωι στο ιντερνετ οτι ευθυνεται για αποβολες και εχω πεσει σε καταθλιψη:(:(:( .

Θα ξαναπαω την Δευτερα οποτε θα τον ζαλισω με ολα αυτα!!!!ΑΧ παντως δεν το γλυτωνεις το αγχος σε καθε εγκυμοσυνη,παντα κατι προκυπτει!!

Στην προηγουμενη πχ ειχα αποκολληση το πρωτο τριμηνο.

Αντε να δουμε!!Τα λεμε αργοτερα!

RENAH : ο γιατρός μου το μόνο που έχει απαγορεύσει ρητά είναι το internet!!!!!!

μόνο εδώ μπαίνω πλέον γιατί κόντευα να τρελαθώ

με κάρφωσε ο καλός μου στον γιατρό και με ξέχ...σε κανονικά

εφόσον έχεις άγχος πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο και μίλα του

επίσης η θετική ενέργεια του OCTOBER POWER τα ξεπερνάει όλα!!!!!!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

:P

Καλημερα κι απο μενα .....

Βλεπω πολλες ειμαστε κοντινες ημερομηνιες ΠΗΤ λετε να ειμαστε και στο ιδιο μαιευτηριο ????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Άντε τσιπουρίτσα! Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα!!

RENAH παίρνεις τώρα κάποια αγωγή για την κολπίτιδα?? Μην ανησυχείς πάντως, αυτό που λένε οι υπόλοιπες τσούπρες ισχύει. Όσο διαβάζεις, τόσο φρικάρεις. Εδώ λένε για τα utrogestan ότι προκαλούν δεν ξέρω και εγώ τι και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εγκυμονούσων καταπίνει utrogestan σαν καραμέλες και μια χαρά ροζ μωράκια κάνουν...

Εγώ έχω ΠΗΤ 8/10 και γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ!! Ποιες θα είναι εκεί να μοιραστούμε το δωμάτιο να γλιτώσουμε και λεφτάκια??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...