Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν: με επέστρεψε τελικά ο συνάδελφος, με ενημέρωσε 10' πριν σχολάσω... Πάλι καλά, δεν είχα καμία διάθεση να ψάχνω για ταξί... Μετά που ξύπνησα πήγα τον σκύλο βόλτα και μετά μαγείρεψα και τελείωσα στις 9.30. Άργησα επειδή πάνε οι εποχές που πήγαινα το πατσαβουράκι με γοργά βηματάκια βόλτα. Τώρα... χελώνα... Έβαψα και τα νυχοχεράκια μου. Στα νυχοποδαράκια μου έκανα βιο-τζελ την Δευτέρα!!

Γκρέτα, τέλεια η περιγραφή!! Η πεθερά δε: κλαψομ@@να :tongue: :tongue: (αυτό δεν είναι στόμα που έχω, βόθρος είναι :tongue: ).

Όσο για τα νύχια, δεν νομίζω να είναι η κρέμα, παίζει να είναι το ασβέστιο που παίρνεις. Λογικά και τα μαλλιά σου θα έχεις παρατηρήσει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση...

Επειδή αύριο έχω γιατρούλη, θα πάω 3 ώρες αργότερα στην δουλειά μου, ώστε να πάω κατευθείαν εκεί μετά που θα σχολάσω... Που σημαίνει: εγερτήριο στις 8.05 :D !!!!!

Υ.Γ. Vasdeli, κάπως έτσι σε φαντάζεσαι χάμου στο πάτωμα ?? :tongue: :tongue: :tongue:

post-19378-14825440310734_thumb.jpg

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angelique θα σας πάρει τηλ λογικά ο γιατρός σου και πιστεύω θα σου βρει κάποια λύση. Και να συνεργάζεται με ένα κέντρο, δεν μπορεί να δεχτεί άλλος ειδικός υπερήχων να σου την κάνει?? Λογικά θα έχεις νέα αύριο το πρωί, να μας πεις!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Angelique θα σας πάρει τηλ λογικά ο γιατρός σου και πιστεύω θα σου βρει κάποια λύση. Και να συνεργάζεται με ένα κέντρο, δεν μπορεί να δεχτεί άλλος ειδικός υπερήχων να σου την κάνει?? Λογικά θα έχεις νέα αύριο το πρωί, να μας πεις!!

Clelia μου σήμερα αποκλείεται να με πάρει... τέτοια ώρα δηλαδή..... οπότε το πρωί δεν θα έχω νέα..... ίσως περάσω το απόγευμα από το ιατρείο, να τα πούμε με τη βοηθό του..... δεν ξέρω.... ότι να' ναι λέω...

Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως υπάρχει άλλος άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, αλλιώς ανάλογα με το τι θα μου πει (για τα χρονικά όρια) θα ψάξω και αλλού....

Με εξοργίζει το γεγονός ότι θα μπορούσα να είμαι πχ. στην 23η εβδ. και να μην γινόταν να περιμένω 17 ημέρες, τότε πάλι δε θα έβρισκαν ραντεβού... και να θυμίσω ότι ακυρώθηκε με δική τους υπαιτιότητα, δεν το ζήτησα εγώ................. αλλά και πάλι κούκου-ρούκου.....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Μα ποσα γραψατε παλι;;;;Πολυλογουδες πια!!!

Χθες ειχα αρρωστη την μικρη με δεκατα και εμετους.Μοιαζει καλυτερα σημερα ομως.Κριμα που θα χασουμε την θαλασσα ομως.Περιμενε πως και πως .Ειχε ετοιμασει και την βαρκα-μπαλα Μπαρμπι το πουλακι μου.Δεν πειραζει ,ετσι κι αλλιως βροχες λεει για το σ/κ.Καλα να μαστε.......

Τσιπουαρακι φοβερη η πεθερα ..Μπραβο!!!Και γω παραπονο δεν εχω..Μια χαρα ειναι!!

Ρε κοριτσια πως κοιμιζατε σε καλαθουνα τα παιδια.;;Εγω απο την αρχη στο κρεβατακι την ειχα.Η καλαθουνα μου φαινοταν πολυ σκληρη για να πω την αληθεια!!!

Παλι ζεστη και ανια σημερα....

ellain Και γω βαριεμαι αφορητα .....ποσο σε καταλαβαινω!!!Που θα παει..θα ρθει η 31/7!!!!!

Εδω γυρω θα μαι και θα σας παρακολουθω...Μαλλον θα ππαιξω και κανενα παιχνιδακι στο φ/β

καλημέρα συνγκαστρούλες!!!

Και τώρα να γράψω αυτό για το οποίο συνδέθηκα....

παρατήρησα πως τα νυχάκια μου τις τελευταίες 2 βδομάδες σκληρύνανε και μακρύνανε(εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα νυχάκια μακριά και γερά,όλο σπάνε και ξεφλουδίζονται).Έχω λοιπόν την αίσθηση πως αυτή την καταπληκτική νέα εμφάνιση των νυχιών μου την οφείλω στην κρέμα που βάζω για τις ραγάδες!!!:P:p:p(Τόσο καιρό έβαζα λαδοgel αλλά τώρα λόγο της αφόρητης ζέστης δεν μπορώωωωωω!!!Θα κολλάω πιο πολύ!)Καλό?:D

γκρετούλα τα νύχια και τα μαλλιά δυναμώνουν λόγω του σίδηρου και του ασβέστιου.

Clelia μου σήμερα αποκλείεται να με πάρει... τέτοια ώρα δηλαδή..... οπότε το πρωί δεν θα έχω νέα..... ίσως περάσω το απόγευμα από το ιατρείο, να τα πούμε με τη βοηθό του..... δεν ξέρω.... ότι να' ναι λέω...

Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως υπάρχει άλλος άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, αλλιώς ανάλογα με το τι θα μου πει (για τα χρονικά όρια) θα ψάξω και αλλού....

Με εξοργίζει το γεγονός ότι θα μπορούσα να είμαι πχ. στην 23η εβδ. και να μην γινόταν να περιμένω 17 ημέρες, τότε πάλι δε θα έβρισκαν ραντεβού... και να θυμίσω ότι ακυρώθηκε με δική τους υπαιτιότητα, δεν το ζήτησα εγώ................. αλλά και πάλι κούκου-ρούκου.....

αγγελική δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου πάλι σήμερα δεν μπορεί μόνο με έναν συνεργάζεται για την β επιπέδου.

Καλημερα κοριτσακια!!!

Χθες ειχα αρρωστη την μικρη με δεκατα και εμετους.Μοιαζει καλυτερα σημερα ομως.Κριμα που θα χασουμε την θαλασσα ομως.Περιμενε πως και πως .Ειχε ετοιμασει και την βαρκα-μπαλα Μπαρμπι το πουλακι μου.Δεν πειραζει ,ετσι κι αλλιως βροχες λεει για το σ/κ.Καλα να μαστε.......

Τσιπουαρακι φοβερη η πεθερα ..Μπραβο!!!Και γω παραπονο δεν εχω..Μια χαρα ειναι!!

Ρε κοριτσια πως κοιμιζατε σε καλαθουνα τα παιδια.;;Εγω απο την αρχη στο κρεβατακι την ειχα.Η καλαθουνα μου φαινοταν πολυ σκληρη για να πω την αληθεια!!!

Παλι ζεστη και ανια σημερα....

ellain Και γω βαριεμαι αφορητα .....ποσο σε καταλαβαινω!!!Που θα παει..θα ρθει η 31/7!!!!!

Εδω γυρω θα μαι και θα σας παρακολουθω...Μαλλον θα ππαιξω και κανενα παιχνιδακι στο φ/β

ρένα περαστικά στη μικρούλα σου.

την καλαθούνα την χρησιμοποίησα μόνο σαράντα μέρες και μόνο για το βράδυ κυρίως γιατί η κούνια δεν χώραγε στο δωμάτιο μας.

άντε να δροσίσει λίγο γιατί δεν αντέχεται άλλο η τόση ζέστη

Διαφημίσεις

Aaaaaαααααα!!!

Καλ εγω εχω και ενα απωθημενο με την καλαθουνα..

Οπως εχω αναφερει και παλιοτερα ,καλη χρυση η πεθερα ...αλλα οταν γεννηθηκε το μωρο με επρηζε!!!Εν απο αυτα ηταν και η καλαθουνα!!!

''Γιατι δεν το κοιμιζεις στην καλαθουνα;;Στην καλαθουνα το κοιμιζε και η κορη μου(που η κοπελα ειναι και γ... τα παιδια ) τρεις μηνες!!!!'''Γκρρρρρρρρρρρρ

Πολυ με εχει κουρασει αυτο....Οτι και να κανουμε αμεσως τι κανει η κορη της και τα εγγονια!!!πφφφφφφφφφφφφφφφ

Τεσπα εχει χαρη οπως ειπα που ειναι καλοι ανθρωποι....Τα πα και γω και ησυχασα...

Πεθεροκουβεντες....

Μη ζητάς συγγνώμη κοριτσάκι μου, τι φταις εσύ; Μέχρι κι εγώ μπέρδεψα την ημ/νία της επίσκεψης 21/7 τελικά... ακόμα πιο χάλια...

Πήραμε τηλ. στο Embryo.. να τους πιέσουμε....αλλά δεν αλλάζει κάτι, μόνο για τις 4/7 μπορεί ο Ελευθεριάδης (πιο πριν θα λείπει...) και 29/6 μπορεί μια άλλη γιατρός, δε θυμάμαι όνομα...

Πήρα τηλ. στο ιατρείο του δικού μου ιατρού (σήμερα δε κάνει ιατρείο ο ίδιος αλλά είναι οι κοπέλες του εκεί για τα τηλέφωνα) δεν απάντησαν όμως... Πήρε ο σύζυγος τον ιατρό στο κινητό, να τον ρωτήσουμε αν συνεργάζεται και με άλλο κέντρο, γιατί στενεύουν τα χρονικά όρια..... (μας είχε πει να κάνουμε τη Β' 15-20/6) δεν απάντησε κι αυτός... Οπότε όλο αυτό έφερε εκνευρισμό και στους 2 μας και μανουριάσαμε λίγο.. :(

Αυτά τα όμορφα :evil: είχαμε σήμερα..... σας πρήζω κι εσάς........

ααααααα τοσο καλα!!!! μην ξαναπεις οτι μας πρηζεις γιατι θα σε μαλωσω και ας εισαι εγκυουλα!!!!!!!:rolleyes:

Αλλωστε ολες καταλαβαινουμε πως αισθανεσαι γατι ειναι μεγαλη λαχταρα να κανουμε τον μεγαλο υπερηχο και να πανε ολα καλα και οποιαδηποτε θα ειχε σκασει:roll::roll::roll:

ελπιζω σημερα να βρεις τον γιατρουλη σου και να βρειτε μια πιο γρηγορη λυση να ηρεμησεις και εσυ λιγο!!!!!!

Κλημεραααααααααααααα σε ολες!!!!!!

σημερα σας αφηνω παμε για ΣΚ βολτιτσα στα πεθερικα στην θαλασσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπανιο φυσικα δεν προβλεπεται αλλα και μονο που θα την δω θα την ακουσω και θα πλατσουρησω τα ποδαρακια μου ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Aaaaaαααααα!!!

Καλ εγω εχω και ενα απωθημενο με την καλαθουνα..

Οπως εχω αναφερει και παλιοτερα ,καλη χρυση η πεθερα ...αλλα οταν γεννηθηκε το μωρο με επρηζε!!!Εν απο αυτα ηταν και η καλαθουνα!!!

''Γιατι δεν το κοιμιζεις στην καλαθουνα;;Στην καλαθουνα το κοιμιζε και η κορη μου(που η κοπελα ειναι και γ... τα παιδια ) τρεις μηνες!!!!'''Γκρρρρρρρρρρρρ

Πολυ με εχει κουρασει αυτο....Οτι και να κανουμε αμεσως τι κανει η κορη της και τα εγγονια!!!πφφφφφφφφφφφφφφφ

Τεσπα εχει χαρη οπως ειπα που ειναι καλοι ανθρωποι....Τα πα και γω και ησυχασα...

Πεθεροκουβεντες....

και εμενα δεν μου αρεσει η καλαθουνα και ας μην εχω απωθημενα!!!!θα την βαλω συν Θεο σε πορτ μπεμπε που θα μου δωσει η αδερφη μου για καμια εβδομαδα μεχρι να συνελθω και να δυναμωσω απο την γεννα-καισαρικη και μετα στο κρεβατακι της και ας κουραζομαι περισσοτερο δεν ξερω γιατι εχω φαει στραβωμα με αυτο το θεμα η αδερφη μου λεει πως δεν θα αντεξω και θα την εχω το λιγοτερο 40 μερες....δεν ξερω τι να πω:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

και εμενα δεν μου αρεσει η καλαθουνα και ας μην εχω απωθημενα!!!!θα την βαλω συν Θεο σε πορτ μπεμπε που θα μου δωσει η αδερφη μου για καμια εβδομαδα μεχρι να συνελθω και να δυναμωσω απο την γεννα-καισαρικη και μετα στο κρεβατακι της και ας κουραζομαι περισσοτερο δεν ξερω γιατι εχω φαει στραβωμα με αυτο το θεμα η αδερφη μου λεει πως δεν θα αντεξω και θα την εχω το λιγοτερο 40 μερες....δεν ξερω τι να πω:roll::roll::roll:

χρύσα τι εννοείς να την έχεις μια βδομάδα στο δωμάτιο σου και μετά στο δωμάτιο της; γιατί αν εννοείς αυτό η αδερφή σου έχει δίκιο το ξενύχτι και το πήγαινε έλα σε άλλο δωμάτιο είναι στην αρχή άστα να πάνε

Κοριτσάκια καλήμερα.

Αγγέλικούλα μην αγχώνεσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου , να δεις που θα βρεθει μια λύση τελικά.

Γκρέτα τι να πω η πεθερα ανεκδιήγητη, υπομονή όμως τι να κάνεις για να μην στενοχωρείς και τον Γκρετίνο.

Κορίτσια ακούστε τι μου έκανε δώρο χθες το μαναράκι μου, δυο επισκέψεις για spa ποδιων απο μια ωρα η καθεμία + πεντικιούρ, είναι να μην τον λατρευεις μετα;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή παρασκευή!!!!!!!!!

έφτασα στη δουλειά κουρασμένη μετά από 2 ώρες, 2 λεωφορεία, 1 ταξί , - 5 ευρώ - 1 τεχνητό νύχι........... θκατά :twisted:

Και τώρα να γράψω αυτό για το οποίο συνδέθηκα....

παρατήρησα πως τα νυχάκια μου τις τελευταίες 2 βδομάδες σκληρύνανε και μακρύνανε(εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα νυχάκια μακριά και γερά,όλο σπάνε και ξεφλουδίζονται).Έχω λοιπόν την αίσθηση πως αυτή την καταπληκτική νέα εμφάνιση των νυχιών μου την οφείλω στην κρέμα που βάζω για τις ραγάδες!!!:P:p:p(Τόσο καιρό έβαζα λαδοgel αλλά τώρα λόγο της αφόρητης ζέστης δεν μπορώωωωωω!!!Θα κολλάω πιο πολύ!)Καλό?:D

είναι το ασβέστιο και ο σίδηρος :)

αλλά για πες την κρεμούλα γιατί θέλω να παρω μία

Πήραμε τηλ. στο Embryo.. να τους πιέσουμε....αλλά δεν αλλάζει κάτι, μόνο για τις 4/7 μπορεί ο Ελευθεριάδης (πιο πριν θα λείπει...) και 29/6 μπορεί μια άλλη γιατρός, δε θυμάμαι όνομα...

Πήρα τηλ. στο ιατρείο του δικού μου ιατρού (σήμερα δε κάνει ιατρείο ο ίδιος αλλά είναι οι κοπέλες του εκεί για τα τηλέφωνα) δεν απάντησαν όμως... Πήρε ο σύζυγος τον ιατρό στο κινητό, να τον ρωτήσουμε αν συνεργάζεται και με άλλο κέντρο, γιατί στενεύουν τα χρονικά όρια..... (μας είχε πει να κάνουμε τη Β' 15-20/6) δεν απάντησε κι αυτός... Οπότε όλο αυτό έφερε εκνευρισμό και στους 2 μας και μανουριάσαμε λίγο.. :(

Αυτά τα όμορφα :evil: είχαμε σήμερα..... σας πρήζω κι εσάς........

είναι εκνευριστικό όλο αυτό! κουράγιο και ένα μεγάλο χαμόγελο :)

γιατρούλη, θα πάω 3 ώρες αργότερα στην δουλειά μου, ώστε να πάω κατευθείαν εκεί μετά που θα σχολάσω... Που σημαίνει: εγερτήριο στις 8.05 :D !!!!!

:

με το καλό να δεις την γκομενάρα!!!!!!!!

(έχω παραγγείλει έξτρα σκόρδα! )

ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκες χθες, εγώ έζησα μία κόλαση χθες αλλά και σήμερα το πρωί!

Καλημερα κοριτσακια!!!

περαστικά στη μικρούλα :)

άντε να δροσίσει λίγο γιατί δεν αντέχεται άλλο η τόση ζέστη

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

σημερα σας αφηνω παμε για ΣΚ βολτιτσα στα πεθερικα στην θαλασσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπανιο φυσικα δεν προβλεπεται αλλα και μονο που θα την δω θα την ακουσω και θα πλατσουρησω τα ποδαρακια μου ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!:mrgreen:

αχ τι καλά!

Κορίτσια ακούστε τι μου έκανε δώρο χθες το μαναράκι μου, δυο επισκέψεις για spa ποδιων απο μια ωρα η καθεμία + πεντικιούρ, είναι να μην τον λατρευεις μετα;

τέλειο τέλειο τέλειο!!!!!!!

στέλνω σκόρδα!

κι εμένα μου κάνει τέτοια... και γίνομαι αλοιφή..... :)

αλλά να σας πω κάτι; αυτά μας αξίζουν!

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

δε σας γράφω πολλά, σας στέλνω τα φιλιά μου! έχω πολλή δουλίτσα σήμερα, θα σας διαβάζω και μπορεί να απαντήσω αργότερα!!!

λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

πεπελακια καλημερα!!!!

λοιπον πρωτα απο ολα στελνω ολη την θετικη ενεργεια μου στην Αγγελικουλα μας για να μην μας στεναχωριεται (και μην ξαναπεις οτι μας πρηζεις). Ωστοσο πραγματικα πιστευω πως δεν πρεπει να αγχωνεσαι καθως εχεις ακομα χρονο μπροστα για να κανεις την Β επιπεδου. Αν δεν σου συστησει ο ιδιος ο γιατρος αλλο κεντρο, θα σου συστησουμε εμεις. Μην μανουριαζεις και μην τρελαι!!! Αντε σκασε ενα χαμογελακι!!!

Μετα εχω να πω, Γκρετονιο, μπραβο, ξερω πως ειναι να ζεις με ανθρωπο που εχει τετοιου ειδους προβληματα, εχει αλτσι (χαϊδευτικο του αλτσχαϊμερ) η γιαγια μου και κανει τα απιστευτα (μερικες φορες ειναι για κλαματα, αλλα γελας για να μην κλαις) και οπωσδηποτε περα απο την συνεχη φροντιδα, θελει γερα νευρα για οποιον την αναλαμβανει. Καθε φορα που μιλαμε στο τηλ μου λεει "αχ αντε να κρατησω το κοριτσακι σου αγκαλια και μετα να κλεισω τα ματια μου", και καθε φορα της λεμε οτι θα ειναι αγορι αλλα ....τσου. Τελοσπαντων...

Κλελια νομιζω οτι μια χαρα σου εκατσε ο συναδελφος χθες και δεν ταλαιπωρηθηκες! Οσο για το πατσαβουροσκυλακι, τι λιωσιμο στα πατωματα ειναι αυτο??? Απαιχτο!! (υ.γ. το πατωμα γυαλι λεμε!!! γεια σου ρε Κλελια νοικοκυρα!). Περιμενουμε νεα σου απο ντοκτορ!!!

Τσιπουρακι μου ψηθηκες χθες και σημερα, και νευρα τσαταλια φανταζομαι!! Ελα μωρε θα τελειωσουν κι αυτες οι απεργιες τι να κανεις? Οσοι εχουμε ζησει Αθηνα σε καταλαβαινουμε αλλα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα. Τουλαχιστον δεν επαιρνες το ταξι εξαρχης να μην ταλαιπωρηθεις...

Ρενα περαστικα στην μικρουλα σου και να γινετε καλα γρηγορα να πατε για μπανιο την αλλη βδομαδα :)

Γιωτιτσα τι εκπληξουλα υπεροχη ηταν αυτη!!!μπραβο στον Γιωτιτσο (κατα τον Γκρετινο), τον βρισκω σωστο και μαγκα!! Καλη απολαυση στο σπα σου οποτε πας!

μαρακι, χρυσακι, ισι καλημερα!!!

εγω σημερα συνεχιζω να βαριεμαι αλλα μαλλον καπως λιγοτερο (σιδερωσα τελικα χθες προς καταπολεμηση της βαρεμαρας και σημερα θα κανω γενικη να δουμε αν θα πιασει). Χασαμε και την καρτα του συζυγατου (την χρεωστικη) και ανησυχω γιατι με αυτην πας στα μαγαζια και αγοραζεις ο,τι θες, κανεις δεν ζηταει ταυτοτητα (κανεις οτι δηθεν δεν θυμασαι το pin και σου την περνανε σαν πιστωτικη). Του ειπα να ψαξει και αν δεν την βρει να παρει για ακυρωση... για να δουμε.... (ααα και εννοειται πως για ο,τι χανεται στο σπιτι, ευθυνομαι εγω λες και ειμαι ο κοπερφιλντ και εξαφανιζω ο,τι βρισκεται στο διαβα μου...)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κορίτσια μου σας χαιρετώ γιατι σε λίγο θα φύγουμε για ΣΚ, εχουμε μια γαμοβαφτιση το Σαββατο και ενα σκετο γάμο την Κυριακη (έλεος). Σας φιλώ ελπίζω να περάσετε ενα τέλειο Σαββατοκυριακο, θα προσπαθησω βέβαια να μπω αυριο να μάθω τα νέα της Clelias απο το γιατρό τα οποια θα είναι τέλεια.

Φιλακια πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...