Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε τσιπουριδιον τωρα ειδα οτι η kitty σου δεν εχει ποδια και ειναι γοργονογατο!!!!! αργησα εναν αιωνα αλλα το επιασα !!!

;) όχι παίζουμε!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εμένα οι πεθεροί μου είναι πολύ καλοί άνθρωποι, τους βλέπω μία φορά την εβδομάδα περίπου (λογικό).

Το αστείο είναι ότι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια γιατί η <3λλλλίνα είναι αδελφός του κολλητού μου από το σχολείο.

Αρα οι άνθρωποι με ξέρουν από όταν ήμουν 15 χρονών, δεν με γνώρισαν ννννύυφη......! επίσης έχω βαφτίσει και το παιδάκι του φίλου μου (έτσι και ξαναβρεθήκαμε με τον καλό μου, είχαμε να ειδωθούμε 10 χρόνια από ένα γάμο........ και ερωτευθήκαμε......πριν από σχεδόν 4 χρόνια- το γούρι που λέγαμε φιλενάδες για την βάπτιση....;) )

πάντα τους συμπαθούσα και εκείνοι εμένα!

είναι ψιλοτρελοί και μου ταιριάζουν!

η πεθερά μου με ψιλοπρήζει να παντρευτούμε κλπ κλπ και εγώ την πειράζω:

- Σας τον έχω έκθετο ε;;;;;;; θέλετε να τον αποκαταστήσω???? θέλετε να κάνουμε ένα γλεντάκι γάμου την επόμενη κυριακή που θα έρθουμε με κεφτεδάκια, πατατούλες και χόρτα; τί να βάλω;;;;;

κι εκεινη:

πάλι άρχισες τα τρελλά σου, δεν θα συνενοηθούμε!!!!!!!

αλλά γελάει, λεει: μου έχουν λειψει κι εμένα τα κεφτεδάκια να κάνουμε! αλλά να ξέρεις ότι δεν την έχουμε τελειώσει αυτή τη κουβέντα!

χαχαχαχαααααααααα

ουουουουο να μαι παλι!!!!

τελικα ειστε πραγματικες γλωσσοκοπανες!!!Εμ γραφετε συνεχεια αλλα και καθε ποστ σας ξεπερναει τις 20 σειρες!!!!

λοιπον!!!!

Ειρηνη μου ωστε η ζουζουνα κανει και τετοιες δουλειες εεεε?εμενα ευτυχως δε πειραζει τετοια πραγματα (αααα μονο το πληκτρολογιο) και βασικα αποφευγω να γραφω οταν ειναι μαζι μου!Για τις δημιουργιες σε ευχαριστω πολυ!!!

Αγγελικη μου υπομονη κοπελα μου και θα περασει ο καιρος και θα δειτε το μπεμπακι!!!Πρεπει να ναι πολυ σπαστικο αυτο με τις αλλαγες παντως.

Τσιπουριτσα μου,καλα ο πιτσαρας ολα τα λεφτα!!!χαχαχαχχαχαχα πολυ γελιο!!!!εμενα το μονο που λεει ακαταλληλο η μικρη μου ειναι (μου!!!!νια) αλλα τονιζει το μου και εννοει την μυτη!!!!χαχαχαχ

Γκρετακι μου,περαστικα με την πεθερα σου!!!!!ποσο θα κατσει?εμενα παλι στην αρχη τι καλοι που ηταν!!!μετα ομως πωπωπωπωπω.τα παραλεω βεβαια αλλα εμενα μου την δινουν!!!και δε θα μπορουσα με τιποτα να τους εχω στα ποδια μου,αφου οταν κατεβαινω στο χωριο πλεον με την εγκυμοσυνη πολυ αραια καθομαι εγω στη μια καρεκλα η πεθερα στην αλλη και βλεπουμε τηλεοραση (αυτη βλεπει δηλ εγω κανω πως βλεπω γιατι δε εχειτι αλλο να κανω)

Οσο για το ονειρο ειναι λογω εγκυμοσυνης και της επιθυμιας ναδεις το μωρακι σου!

Απο επιπλα που λεγατε και εγω ειμαι τις αποψης οχι πανακριβα κομματια και να βολευουν,πχ εγω δε θα επερνα σκετο κρεβατακι καγκελα γιατι ηταν το πρωτο και δε το ηθελα τοσο απλο,αλλα απο την αλλη δε θα επερνα με ζωγραφια κρεβατακι,υπαρχουν τελεια αυτοκολλητα-αφρωδη που μπορειτε να κολλησετε.Απο καροτσι ειχα μαζι με την καλαθουνα του οπου η μικρη κοιμοταν εκει και το ειχα στην κρεβατοκαμαρα μεχρι 3 μηνων,μετα πηγε στο δωματιο της και στο κρεβατακι της.

Να σας βαλω φωτο το δωματιακη της?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Να με και εγώ πήγα τελικά γιατρό να με δει και είχα μερικές συσπάσει από την κούραση ευτυχώς όχι από τον θηλασμό

Αχ αχ και ερχόμενη από το νοσοκομείο μπροστά μου ξεφόρτωναν ένα παιδικό δωμάτιο μια κούνια συρτάρια καρότσι και όλα τα συναφή

αχ πως ένιωσα λέω κάποια κοπέλα γέννησε και της Φεραν τα έπιπλα σπίτι αχ τη όμορφα

το λέω για εσάς κούκλες της πρωτότοκος που είστε σε ερευνά αγοράς τώρα τι ωραία εμπειρία εμείς δεν θα πάρουμε σχεδόν τίποτα όλα τα έχουμε

:tongue::tongue:

Καλησπέρα π[ολυλογουδες,,,σημερα στη δουλεια ετρεχα και δεν εφτανα..Μονο καλημερα πρόλαβα να σας πώ και τωρα σας διαβασα....

Για να ξεκινησω γιατι εχω και τον κατουρλιαρη στο μυαλο μου...χαχα

εδώ το καλό το ιταλικό το site!!!!!!!!! διαλιέχτε κυρίες μου!!!!!χιχιχιιιι

http://www.bimbomarket.it/

Νατο το ενημερωμενο ψαρακι μας!!!χαχα

Μπραβο καλή μου!!!Αυτο εννοουσα

Αληθεια ο Γιωργος ειναι ακόμη που#$%ρας????χαχα

Τρελοκομειο!!!!!

Η εξέταση αναβλήθηκε για 4/7/2010 (Κυριακή 3:30ʼ), ο ιατρός ήταν άρρωστος……. και η αγωνία παρατείνεται……. 17 ημέρες ακόμα….. έλεος :(

Καθε εμπόδιο για καλό Αγγελικη μου, η αγωνια θα τραβηξει λίγο αλλα το αποτελεσμα θα ειναι αριστο, να το θυμασαι!!!

η μαμά μου μου έκανε δώρο πουλάκι, αηδονάκι! και κορίτσια κελαηδάει υπέροχα! με ξύπνησε στις 7.45 σήμερα, αλλά δε μ' ένοιαξε!!! ααα! και έλεγα από καιρό ότι ήθελα πουλάκι και μου έλεγε η πεθερά "τι να το κάνεις κι άλλο? δε σου φτάνει ένα?"!!!!!!!!!!! και βέβαια απάντησα: θέλω όποιο κελαηδάει πιο πολύ! :cool:

χαχαχα Ατακα φοβερη!!!!Με κανετε και γελάω βρε σκατούλες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εχω φτασει στα ορια της βαρεμαρας... βαριεμαι να κανω οτιδηποτε(βλεπε περπατημα, γυμναστικη, σιδερωμα) αλλα μου την σπαει κιολας που βαριεμαι... ξερω ανιατη περιπτωση... παω σπιτι να δω τι θα κανω με την βαρεμαρα. Σας φιλω πεπελες μου!!! τα λεμε αυριο

υ.γ. τελικα Κλελια πώς γυρισες σπιτι?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Αχ αχ αχ!!!

Με προκαλείτε να απαντήσω και να σχολιάσω για την πεθερά μου,αν και θέλω πολύ να σεβαστώ τα πολλά και καλά χρόνια που πέρασα μαζί της!Αλλά θα τα πω!:cool:

Λοιπόν...είμαι με τον Γκρετίνο 15 χρόνια κορίτσια,(ο μπαμπούλης του κι ο πολυαγαπημένος πεθερούλης πέθανε στα 9 χρόνια σχέση),παντρευτήκαμε πριν 4.Μέχρι και πριν το γάμο ήταν η καλύτερη πεθερά του κόσμου.Πάντα όλοι μου λέγανε τι τέλεια σχέση που έχετε πτου πτου κι εγώ παινευόμουνα!:rolleyes:Μετά το γάμο όμως,κάτι η μοναξιά,κάτι που "έχασε" τον μοναχογιό της,παραιτήθηκε σιγά σιγά απ τη ζωή και μόνη της έννοια ήταν να είναι ολημερίς με τον Γκρετινάκο.Κι εκεί αρχίσε η κατρακύλα.όχι ότι μου χει κάνει εμένα προσωπικά κάτι φοβερό αλλά όταν τηλ ανα 5 λεπτά για να πει "δεν θα ρθεις να με δεις,πεθαίνω,δεν μ αγαπάς" πώς ν αντιδράσω και να αισθανθώ?Σακατεύει τον άντρα μου,που της έχει και αδυναμία εννοείται αλλιώς δεν θα την άντεχε και που δουλεύει 14 ώρες τη μέρα και δεν τ αντέχω!!!!!!:evil:

Αφήστε που τα τελευταία 2 χρόνια έχει γίνει η μετουσία του κατα φαντασίαν ασθενής.....Και μέσα σ όλα το παίζει και χαζή.Και λέω το παίζει γιατί το τι γιατρούς γυρίσαμε για να εξακριβώσουμε αν έχει αλτσχάιμερ,προχωρημένη άνια κτλ δεν λέγεται!!!Δεν έχει τίποτα το σοβαρό,λέγεται γερονταντίαση(γέρος που θέλει να νταντεύεται)!!οπότε καταλαβαίνετε τι τραβάμε.Τώρα της έχουμε όλη μέρα γυναίκα,αλλά κι αυτή παίρνει μια φορά την εβδομάδα ρεπό.Οπότε όπως καταλαβαίνετε σήμερα ήταν η μέρα του ρεπό.Από τις 8 το πρωί σπάσανε τα τηλ "είμαι μόνη,τι θα κάνω,θα πεθάνω".Κι ο Γκρετίνος να πρέπει να πάει στη δουλειά...ε,άρα του λες φέρτην εδώ να μην γίνει βάρος και στους συγγενείς της γιατί κι αυτοί δεν την παλεύουν άλλο.

Τώρα είναι ακόμη εδώ και έχω απαντήσει στις ερωτήσεις "το χάπι μου το πήρα?,θα χω φαγητό το βράδυ?πού είναι ο γιος μου?ακόμα να ρθει?γιατί είμαι εδώ?πού είναι αυτή που με φροντιζει?θα πεθάνω,πονάει το στομάχι μου,κεφάλι,χέρι,πόδι,μάτι,κ@λος,θέλω να κοιμηθώ με τον γιο μου:shock::shock: " πάνω από χίλιες φορές ,με την ίδια σειρά πάντα...θα βάλω κασετοφωνάκι στο τέλος να απαντάει!

ώρες ώρες απορώ πώς έμεινα έγκυος ζώντας αυτό τον εφιάλτη.Απόρω πώς του έκανε κούκου του Γκρετίνου με τα άγχη που πέρασε,γιατί μέσα σ όλα έπρεπε να χει και μένα ήρεμη και ικανοποιήμενη,κι εγώ είμαι και tough cookie αν μου χαλάς τη ζαχαρένια!

Γι αυτό ellainάκι φαίνεται πως είσαι νια ακόμα στο κουρμπέτι,και φυσικά σου έυχομαι πάντα μα πάντα να στε αγαπημένοι με τα πεθερικά σου έτσι?Μην με παρεξηγείς.:wink:Και θα είστε βέβαια γιατί αυτό που έτυχε σε μένα νομίζω είναι τζακ ποτ!

Άρα δεν θα έλεγα ότι παίζει ρόλο κρισάκι και μαράκι η συχνότητα μόνο που βλέπεις τα πεθερικά,αλλά και η ποιότητα ....:mrgreen:

Νενάκι σε καταλαβαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!:?

Τα πα και τι κατάλαβα?Φούντωσα κι άλλο.....:rolleyes: και ξέχασα κι αν ήταν να σχολιάσω κάτι άλλο απ αυτά που γράψατε....

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

IRINI83, Γκρετα, ploegisi, Γιωτιτσα, Clelia, ellain, tsipoura, maraki32, chris 81, nenaki, Stone σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια!

chris 81 δυστυχώς η επίσκεψη δεν είναι τώρα κοντά αλλά 17/7 ( ακόμα αργότερα δηλαδή)…… οπότε ούτε με αυτό μπορώ να παρηγορηθώ….

Θα το ξεπεράσω, σημασία έχει να είναι καλά το μωράκι μου, αλλά τα έχω πάρει γιατί οκ ακυρώθηκαν τα σημερινά ραντεβού του για τον Α ή Β λόγο, αλλά νέο ραντεβού σε 17 ολόκληρες ημέρες, που θα είμαι οριακά μέσα στις επιθυμητές εβδομάδες;;;;;;; Δεν ξέρω, θα μιλήσω και με το δικό μου γιατρό και βλέπουμε……

ploegisi "μεγεια" το πουλάκι σου

μαμαλευτεράκι ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα

Clelia με το καλό η επίσκεψη σου αύριο

Γκρέτα (και υπόλοιπα κοριτσάκια) υπομονή με τα πεθερικά

Βάσω μου μπράβο για την κοράκλα σου! Πάει και μια φίλη μου έγκυος στον Χασιάκο και μου έχει πει τι τρελοκομείο είναι, απορώ πως αντέχει αυτός ο άνθρωπος και πότε πρόλαβε κι έκανε 4 παιδιά!!

Λοιπόν απʼ ότι ξέρω σε αυτή την ερώτηση απαντάει: «ε στο ασανσέρ φυσικά….» είναι και η γυναίκα του ιατρός (σε εξωσωματική ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω ακριβώς) οπότε λογικό μου ακούγεται.

Ουφ τα νεύρα μου……… :mad:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

IRINI83, Γκρετα, ploegisi, Γιωτιτσα, Clelia, ellain, tsipoura, maraki32, chris 81, nenaki, Stone σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια!

chris 81 δυστυχώς η επίσκεψη δεν είναι τώρα κοντά αλλά 17/7 ( ακόμα αργότερα δηλαδή)…… οπότε ούτε με αυτό μπορώ να παρηγορηθώ….

Θα το ξεπεράσω, σημασία έχει να είναι καλά το μωράκι μου, αλλά τα έχω πάρει γιατί οκ ακυρώθηκαν τα σημερινά ραντεβού του για τον Α ή Β λόγο, αλλά νέο ραντεβού σε 17 ολόκληρες ημέρες, που θα είμαι οριακά μέσα στις επιθυμητές εβδομάδες;;;;;;; Δεν ξέρω, θα μιλήσω και με το δικό μου γιατρό και βλέπουμε……

ploegisi "μεγεια" το πουλάκι σου

μαμαλευτεράκι ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα

Clelia με το καλό η επίσκεψη σου αύριο

Γκρέτα (και υπόλοιπα κοριτσάκια) υπομονή με τα πεθερικά

Λοιπόν απʼ ότι ξέρω σε αυτή την ερώτηση απαντάει: «ε στο ασανσέρ φυσικά….» είναι και η γυναίκα του ιατρός (σε εξωσωματική ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω ακριβώς) οπότε λογικό μου ακούγεται.

Ουφ τα νεύρα μου……… :mad:

Συγνωμη Αγγελικουλα μου:roll: δεν ειδα καλα η βλαμενη:roll:

ρε κοριτσι μου αν ο γιατρος σου μπορει να σε δει πιο νωρις γιατι να μην κλεισεις ενα ραντεβου μαζι του πιστευω οτι θα αισθανθεις πολυ καλυτερα

και παλι συγνωμη για την γκαφα μου!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε κοριτσι μου αν ο γιατρος σου μπορει να σε δει πιο νωρις γιατι να μην κλεισεις ενα ραντεβου μαζι του πιστευω οτι θα αισθανθεις πολυ καλυτερα

δίκιο και σωστό! συμφωνώ! γιατί δεν πετάγεσαι μια βόλτα να σε δει?

καλά γκρετα απίστευτη ιστορία η πεθερά!!! χαρά στα κουράγια σας και των δυο!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

γειά σας :)

είχαμε πάει βολτίτσα

καμίνι το σπίτι, δεν αντέχω....

γκρετόνιο ζόρικο το θέμα με το πεθερόνιο...... κουράγιο......

Κλέλια πως γύρισες τελικά;

εγώ ράκος, έκανα 2 ώρες κυριολεκτικά, 2 λεωφορεία και 1 ταξί (δεν τη γλύτωσα στο τέλος)

σε όλες παγωτό και φιλί

:)

νάνι

Κοριτσάκια μόλις έκανα μπανάκι και έβαλα ξανά το air condition!Aπίστευτο?Και κάποια δόση είχε ένα αεράκι,πού πήγε οεο?Θα λιώσω σήμερα!!!:?

Πεθερά έφυγε over!:cool:Σόρι κοριτσάκια αν σας ψυχοπλάκωσα με την περιγραφή αλλά κι αυτά μες τη ζωή είναι,τι να κάνουμε?Και δεν μ αρέσει καθόλου να το παίζω καϊλάκι,αλλά ήμουν σε στιγμή αδυναμίας.:mrgreen:Θα κάνω υπομονή πάντως τόσα χρόνια όσο κράτησαν και οι όμορφες στιγμές που μοιράστηκα μ αυτή τη γυναίκα.Αλλά μετά κομμένη!

Τσιπουρίτσα,ploegisoula,Αγγελικούλα σας ευχαριστώ για τη σκέψη σας!:D

Και τώρα να γράψω αυτό για το οποίο συνδέθηκα....

παρατήρησα πως τα νυχάκια μου τις τελευταίες 2 βδομάδες σκληρύνανε και μακρύνανε(εγώ ποτέ μα ποτέ δεν είχα νυχάκια μακριά και γερά,όλο σπάνε και ξεφλουδίζονται).Έχω λοιπόν την αίσθηση πως αυτή την καταπληκτική νέα εμφάνιση των νυχιών μου την οφείλω στην κρέμα που βάζω για τις ραγάδες!!!:P:p:p(Τόσο καιρό έβαζα λαδοgel αλλά τώρα λόγο της αφόρητης ζέστης δεν μπορώωωωωω!!!Θα κολλάω πιο πολύ!)Καλό?:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Το Ηράκι μολις τώρα μπηκε σπίτι...Σας διαβάζω και έρχομαι...

αλό και τρισαλό Ηρουκάκι!!!:DΚι επειδή θα σου πάρει ώωωωωρα να μελετήσεις θα σε καληνυχτίσω!

Καλό βράδυ κοριτσάκιαααααααααααα!!!!:D

Μη ζητάς συγγνώμη κοριτσάκι μου, τι φταις εσύ; Μέχρι κι εγώ μπέρδεψα την ημ/νία της επίσκεψης 21/7 τελικά... ακόμα πιο χάλια...

Πήραμε τηλ. στο Embryo.. να τους πιέσουμε....αλλά δεν αλλάζει κάτι, μόνο για τις 4/7 μπορεί ο Ελευθεριάδης (πιο πριν θα λείπει...) και 29/6 μπορεί μια άλλη γιατρός, δε θυμάμαι όνομα...

Πήρα τηλ. στο ιατρείο του δικού μου ιατρού (σήμερα δε κάνει ιατρείο ο ίδιος αλλά είναι οι κοπέλες του εκεί για τα τηλέφωνα) δεν απάντησαν όμως... Πήρε ο σύζυγος τον ιατρό στο κινητό, να τον ρωτήσουμε αν συνεργάζεται και με άλλο κέντρο, γιατί στενεύουν τα χρονικά όρια..... (μας είχε πει να κάνουμε τη Β' 15-20/6) δεν απάντησε κι αυτός... Οπότε όλο αυτό έφερε εκνευρισμό και στους 2 μας και μανουριάσαμε λίγο.. :(

Αυτά τα όμορφα :evil: είχαμε σήμερα..... σας πρήζω κι εσάς........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...