Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia: 17/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/06 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

Angelique1981: 04/07 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

ελα αγγελικακι μην στεναχωριεσαι, κοιτα σε εβαλα στην λιστα με καινουρια ημερομηνια, λοιπον εσυ θα μετρας μερες για Β επιπεδου κι εγω για να φυγω απο δω και να γυρισω πατριδα! Αντε μαζι θα μετραμε!

Παρεπιμπτοντως, Κλελια, εχεις επισκεψη σημερα??????????????? Μας διεφυγε τελειως!!:rolleyes::confused: παρε ενα παγωτακι

Γκρετα δεν ξερω τι μπορει να σημαινει το ονειρο σου, μαλλον εχεις υπερβολικη ανησυχια οπως ολες μας πώς θα ειναι το μωρακι μας.

vasdeli καλωστην! για να το λεει η κλελια για την διατροφη κατι θα ξερει..

τσιπουριδιον ουδεν σχολιο με τον πιτσαρααααα.........!!!!!!!!!!!!!!!

(απο την συχνοτητα των μηνυματων μου μπορειτε να καταλαβετε ολες οτι σημερα βαραω μυγεεεεεεεεςςςςςςςςςς στην δουλεια, πώς θα περασει αυτη η μερα...?ουφ και ποναει και η πλατη μου)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Κοριτσάκια μου γλυκά δυστυχώς δεν έχω νέα να σας πω…. Η εξέταση αναβλήθηκε για 4/7/2010 (Κυριακή 3:30ʼ), ο ιατρός ήταν άρρωστος……. και η αγωνία παρατείνεται……. 17 ημέρες ακόμα….. έλεος :(

θα περάσει ο καιρός τσάκα μπαμ! και όταν θα δεις την κοράκλα θα είναι τσουπωτή τσουπωτή :)

Τσιπούρα με κάνεις και γελάω με τον πο$#@!##ρα και θα ξυπνήσει η πεθερά και τι θα κάνω!Τράβας λούκι με τις απεργίες ε?Υπομονή...τι άλλο μένει να κάνεις?Μήπως καμιά άδεια τάχα μου δήθεν μου πως έχεις μια επείγουσα δουλίτσα στην Καβάλα?

Ερώτηση προς τις απανταχού ονειροκριτούδες...Αν δεις πως έχεις γεννήσει ένα μωράκι που μοιάζει με μαϊμουδάκι να το πω?με σκαντζοχοιράκι να το πω?όμορφο δεν θα το πω,άχαρο όμως θα το πω! τι σημαίνει?Και το είδα προχθές οπότε μην βιαστείτε να δώσετε ως απάντηση ότι θα κάνω πεθεριδιοsitting!Γιατί κορτσούδια σκιάχτηκα να πω την αλήθεια!:roll:

με τέτοια ζέστα στην Καβάλα;;;;;;;; μην ξεχνάς ότι ζω με τον Αλ Γκορ!!!!!

δεν βάζουμε αρκουδίσιον..... γιατί καταστρέφουμε το περιβάλλον!

τέλειο τέλειο τέλειο όνειρο και εξηγήσιμο - εκτός από χαστουκίστρα, σκορδου θα είμαι και ονειροκριτού!

οι τρίχες έχουν να κάνουν γιατί λυσσάξαμε να λέμε για τις τρίχες 1 ολόκληρη εβδομάδα !!!!!! τυχαίο;;;; δεν νομίζω!!!!!!

άσε που προσυφυλάσσει η ομορφιά της για να μην την ματιάξεις!

καλά κουμπάρα είμαι κι εγώ... ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχ! έτσι ο γιωργάκης ε? βρε? μπας και έχασες κανά κελεπούρι??? χιχιιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

η μαμά μου μου έκανε δώρο πουλάκι, αηδονάκι! και κορίτσια κελαηδάει υπέροχα! με ξύπνησε στις 7.45 σήμερα, αλλά δε μ' ένοιαξε!!! ααα! και έλεγα από καιρό ότι ήθελα πουλάκι και μου έλεγε η πεθερά "τι να το κάνεις κι άλλο? δε σου φτάνει ένα?"!!!!!!!!!!! και βέβαια απάντησα: θέλω όποιο κελαηδάει πιο πολύ! :cool:

έχω κελεπούρι ;)

βλέπω ότι δεν αλλάξαμε και που μεγαλώσαμε βρε κουμπάρα μου....από μικρές φαινόμασταν....... :tongue::tongue::tongue:

αγγελικούλα υπομονή θα περάσουν οι μέρες πριν το καταλάβεις.

γκρέτα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης βλέπουμε συνήθως τα πιο περίεργα όνειρα μάλλον το άγχος μας βγαίνει με αυτόν τον τρόπο θα δεις που το μωράκι σου θα είναι ένα κουκλάκι.

Ploegisi σ ευχαριστώ για την συμπαράσταση!Κι εγώ δε μπορώ να πω ότι τη βλέπω συχνά μην λέω και ψέμματα.Αηδονάκι ε?Τέλεια!!!Αχ είχα κι εγώ παπαγαλάκι κάποτε και μου λείπει η παρείτσα του.Πρώτο μέλημα είναι να το πας σε πτηνίατρο,μην το ξεχάσεις.

Ξύπνησε ....κορίτσια σας φιλώ!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Σε ενδοκρινολόγο πήγα, ,μου είπε τα ίδια(ότι δηλαδή είναι καλή η καμπύλη μου απλά πρέπει να προσέχω και να κάνω γεύματα διαβητικού για να το παρατείνω όσο μπορώ χωρίς να απορρυθμιστεί η κατάσταση...Αν προσέξω από τώρα μπορεί και να μην εμφανίσω καθόλου διαβήτη κύησης.:D

δεν θα εμφανίσεις, στο λέω εγώ η λεμονιά που έχω κάνει 1000 προξενιά!

Tsipoura δεν έχουμε κάτι νεότερο για το ΜΕΤΡΟ, και εμείς ό,τι μάθαμε, από το ραδιόφωνο είναι. Όντως λένε μέχρι την Τρίτη θα διαρκέσει η απεργία τους με διάλειμα το Σαβ/κο.

Υ.Γ. Να σχολιάσω το π@@τσαράς, πες, να το σχολιάσω??? :D

τέλεια με την απεργία , τέλεια, τέλεια!!!! αν δείτε μία να αυτοπυρπολείτε στο σύνταγμα δεν θα είναι καμιά Κούρδα αυτονομίστρια, εγώ θα είμαι!!!!!!!!

το στανιό μου

όσο για το πΟ#$*&&**ς και δεν το σχολιάζεις μαμα-γκομενάρα??? είμαστε εδώ όλες μας.... σωστά κορίτσια.......;) και όχι παρθενόπες!

αχ αχ αχ βαριέμαι τρελά και πρέπει να τελειώσω κατι σχεδια.....

Διαφημίσεις

vasdelάκι!!! Τι κάνεις βρε παιδί?????

Ξέρεις εσύ από διατροφή προσεκτική για διαβητικούς, δεν σε φοβάμαι, είσαι θηρίο :tongue:

Ναι, ναι απλά όταν θέλω γλυκό ξεσπάω στον άμοιρο....:D

Έχω λαλήσει από την ζέστη!!! Χθες μείναμε μέχρι τις 10μμ στη θάλασσα....Βοήθεια...τα έχω παίξει!

δεν θα εμφανίσεις, στο λέω εγώ η λεμονιά που έχω κάνει 1000 προξενιά!

<3 Τώρα που το έμαθα ποιος με πιάνει!!!!!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλε ποσα γραψατε παλι????γουσταρωωωωωωωωωωω!!!!:D:D

Καποιες καποιες να μην γρινιαζουν για πεθερικα που βέπουν μια φορα στο τοσο τι να πουμε και εμεις που τα εχουμε 3 τετραγωνα πιο κατω???:roll::roll::roll:

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:mrgreen::mrgreen:

Αντζελικα μου:roll: τι να πω ρε κοριτσακι μου αμα ν και αυτος ο γιατρουλης που πηγε και αρρωστησε...ξερω θα εχεις σκασει αλλα αφου δεν μπορεις να κανεις αλλιως μην μου στεναχωριεσαι δεν λες καλα που εχεις επισκεψη τωρα στα κοντα να παρεις λιγη δοση :roll:

Κλελουκο αναβεις φωτιες ε?????σεξυ μαμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τσιπουριτσα μου που εισαι κολλημενη και ταλαιπωρησε???δεν ειχα παρει χαμπαρι για τις απεργειες και εχει και πολυ ζεστη μη μου συγχηζεσαι πρεπει να κρατας δυναμεις:rolleyes:

επισης να σας πω οτι με εχουνε μπερδεψει πολλα απο αυτα που διαβαζω ..τωρα ή ειναι λογω χρωματος ή εχασα καποια μηνυματα παω να τσεκαρω:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καποιες καποιες να μην γρινιαζουν για πεθερικα που βέπουν μια φορα στο τοσο τι να πουμε και εμεις που τα εχουμε 3 τετραγωνα πιο κατω???:roll::roll::roll:

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:mrgreen::mrgreen:

νομίζω όμως ότι το βραβείο των πεθερικών το κερδίζω εγώ καθότι μένουν από πάνω μας:cool::cool: οπότε τους βλέπουμε κάθε μέρα πολλές φορές.

ευτυχώς που τα πάμε καλά γιατί θα είχα πηδηχτεί από το παράθυρο:rolleyes:

ellain ξέχασα να σας ενημερώσω πως χθες μου τηλ η γραμματέας του γιατρούλη μου και το ραντεβού το κανονίσαμε για αύριο, οπότε:

Clelia: 18/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/06 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

Angelique1981: 04/07 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

Νυστάζω και βαριέμαι! Σήμερα (ΝΑΙ!! Σήμερα) κοιμήθηκα στις 3+ :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Δεν νύσταζα... Ήμουν ξαπλωμένη από τις 12.30, κατά τη 1.30 έκλεισα την τηλεόραση και μετά έκανα σβούρες και τσακωνόμουν με την μαξιλάρα μου (το πατσαβουρόσκυλο σκάει - κυκλοφορεί με την γλώσσα όξω συνέχεια - και κοιμάται κάτω από το κρεβάτι για να δροσίζεται...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεν νύσταζα... Ήμουν ξαπλωμένη από τις 12.30, κατά τη 1.30 έκλεισα την τηλεόραση και μετά έκανα σβούρες και τσακωνόμουν με την μαξιλάρα μου (το πατσαβουρόσκυλο σκάει - κυκλοφορεί με την γλώσσα όξω συνέχεια - και κοιμάται κάτω από το κρεβάτι για να δροσίζεται...)

βρε λες να το δοκιμάσω κι εγώ μπας και δροσιστώ;;;;;:D:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

να μην έχεις έννοιες και να σκέφτεσαι νανουρίσματα που θα λες στην κόρη σου! θα κοιμάσαι πουλάκι

κι εμένα οι γάτουλες κάτω από το κρεββάτι κοιμούνται!!!!!!

τους λυπάμαι με τη ζέστη γιατί είναι μαλλιαροί και γαιδουρόγατα (ο ένας είναι 5 κιλά και ο άλλος 8!) αλλά δεν μπορώ ούτε να τους κουρέψω ούτε να τους βρέξω! με μόνο που με πλησιάζουν (ειδικά ο ένας αν μπορούσε θα ήταν στο κεφάλι μου όλη την ημέρα) ζεσταίνομαι περισσότερο!

βρε λες να το δοκιμάσω κι εγώ μπας και δροσιστώ;;;;;:D:tongue:

το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά θα έχουμε συνοστισμό!

φανταστείτε την έκπληξη τους αν με δουν να ξαπλώνω κάτω από το κρεββάτι!

εγω παλι χτεσ το βραδυ ημουν ετοιμη να δωσω μια σκουντια στο αντρουλη να τον πεταξω κατω απο το κρεβατι....για τοση ζεστη λεμεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα τον λυπηθηκα...κριμα ειναι δουλευει σε 2 δουλιτσεσ και απο πανω να τον ξεκρεβατωνω κι εγω?δεν λεει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

νομίζω όμως ότι το βραβείο των πεθερικών το κερδίζω εγώ καθότι μένουν από πάνω μας:cool::cool: οπότε τους βλέπουμε κάθε μέρα πολλές φορές.

ευτυχώς που τα πάμε καλά γιατί θα είχα πηδηχτεί από το παράθυρο:rolleyes:

Νομιζω οτι το βραβειο το παιρνω εγω, που μενουμε χιλιομετρα μακρια, αλλα πολυ θα ηθελα να μεναμε κοντα γιατι ειναι φοβεροι τυποι!!! :D

Κλελια ενα διαστημα που ηταν το συζυγατο συνεχως ασκησεις και δεν μπορουσα να κλεισω ματι μοναχη, εφτιαχνα ενα ποτηρακι χλιαρο γαλατακι (νουνου κατα προτιμηση, ειναι γλυκο και θυμιζει την μανουλα....), μιση ωρα πριν τον υπνο και κοιμομουν τσιου τσιου!! Μπας και να το δοκιμαζες ή δεν εισαι φαν? Παντως λιγες οι ωρες υπνου σου βρε παιδακι μου.

Ραντεβουδακι σοτν γιατρο αυριο, εληφθη.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...