Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για να μην ξέχασω κατι απ αυτά που είπατε έχω κάνει αντιγραφή επικόλληση ενός μηνύματος,διαβάζω,σβήνω,γράφω....Αν κάνω καμιά στραβή μην φωνάξετε....

Λοιπόν...

Ellain άντε μπράβο μωρέ ,σιγά σιγά να καταλήγουμε στις αγορές μας.Να πάτε να δείτε το καροτσάκι και να μας πεις εντυπώσεις.

Αγγελικούλα η θετική μας ενέργεια είναι δεδομένη!:DΠώς είσαι σήμερα?Πες μας και τα νεότερα απ τον πεθερό.

μαμαλευτερακι είσαι καλύτερα?Στον γιατρό πήρες?Τι σου είπε?Πρόσεχε μωρέεεεε!!!

Κλελια μου τι να πεις.Ορισμένοι άντρες δεν έχουν ιερό και όσιο!Κι εγώ μένω παγωτό με τέτοιου είδους εκδηλώσεις θαυμασμού.Κάποια πράγματα απλά δεν μπορώ να τα καταλάβω...Κατά τ άλλα?Είσαι καλά?Καπου διάβασα και για το πρόγραμμά σου κι έφριξα!Θηρίο είσαι!Μπράβο!

Βασω μπράβο για το μωράκι σου!:DΣφαίρα πάμε!

Ηρουκάκι!!!!:DΠώς πάει στη δουλειά?Υπομονή κοριτσάκι.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!

σ' άρεσε ελενάκι το πεπέλες ε? σου χω και καλύτερο!

είδα που απάντησες στη νένα και είπες ότι είμαστε "γλωσσοκοπανες... λοιπόν μικρή μιλούσα πάρα πολυ! πάρα πολύ όμως, δε σταματούσα! και έχω ένα θείο ο οποίος με έλεγε γλωσσοκοπάνα... έτσι όταν με ρωτούσαν: "πως σε λέει ο θείος ο νίκος;" απαντούσα: [και σόρυ αλλα έτσι το έλεγα] "κ*λοπ**τανα"...8-)8-):cool:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισουλα γλωσσοκοπανα απο κουνια!!!!:D:tongue:

Ρε IRINAKI τι ηταν αυτο που επαθες με την αγγελικουλα σου??!! Το εχω παθει κι εγω να εχω γραψει ολοκληρο σεντονι και να κολλαει ο υπολογιστης!! χιχιχι

Γκρεταονι κρατα γερα!!! μην μασας, μια μερα ειναι (ειναι?) θα περασει, αλλωστε τι να κανουμε, αυτες οι γυναικες ειναι που εφεραν στον κοσμο τα γλυκα μας συζυγατα, οποτε τους αξιζει μια περιποιηση που και που :)

Οσο για τις αγορες εγω ειμαι της αποψης να δωσω περισσοτερα χρηματα στο καροτσι που καλα να ειμαστε θα φαει πολλη ταλαιπωρια (αφου για 1-1.5 χρονο δεν θα δουλευω σκοπευω να οργωσω τον Βολο, για να μην πω και Λαρισα και Τρικαλα!) και λιγοτερα στο κρεβατακι σαν επιπλο επενδυοντας στο στρωμα (εννοειται οτι φροντιζουμε για μη τοξικες βαφες). Παντως νομιζω οτι στην αογρα κυκλοφορουν τοσα που ορεξη να εχεις, αποκλειεται να μην βρεθει κατι του γουστου και της τσεπης μας

Vqyip2.png

B4Snp2.png

μαλλον εκανα λαθοσ στα ονοματα που απαντησα!!!!:tongue::tongue::tongue:για πορτ μπεμπε λοιπον ειχε ρωτησει η ploegisi και τησ παντησε η τσιπουριτσα!!!!!!

ε σε αυτεσ παει η παντηση!!!:tongue::tongue:

βρε γκρετονιο πρωινιατικο πωσ καταφερεσ και την κοιμησεσ την πεθεριξ????????????????να σε παρω εδω να μου κοιμιζεισ και την αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:ξινη σου βγηκε λοιπον η καβαλα....(αφου ειχεσ ωραιοτατο ξυπνημα!!!!)

βρε κοριτσια να σασ ρωτησω κατι?οι κοπελεσ που ειστε στην εβδομαδα μου πωσ τα νιωθετε πλεον τα μωρακια?ειναι 2-3 μερεσ που δεν μου κανει πολλα κλωτσομπουνητα αλλα νιωθω πολλεσ μπουρμπουλιθρεσ!!!!!!!!!μολισ που περασε 1 χρονοσ απο την εγκυμοσυνη τησ αγγελικουλασ και τα ξεχασα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα Ειρήνη!!!:DΠώς είσαι?

Λοιπόν κι εγώ πιστεύω πως εμείς οι πρωτομάνες θα έχουμε τα πάντα αγορασμένα για τα μωρά μας και στην πορεία θα διαπιστώσουμε πως πολλά ή κάποια απ αυτά δεν τα χρησιμοποιήσαμε.Και δεν είναι ότι δεν μας προειδοποιήσανε οι φίλοι κι οι γνωστοί που τα περάσανε,αλλά προκειμένου να μας φάει το άγχος του αν είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα,θα υποπέσουμε σε "σφάλματα",κοινώς θα προσπαθούμε ν αγοράσουμε τα πάντα και τα καλύτερα.πχ μ έχουν συμβουλεύσει ν αγοράσω αποστειρωτή από τα jumbo,γιατί και καλός είναι και φθηνός και μου το λένε κάποιοι που είχαν και τον επώνυμο αποστειρωτή.Έλα ντε όμως που θέλω κι εγώ τον επώνυμο για την αρχή....τι κάνεις?Γι αυτό λέω στα δεύτερα θα μαστε αλλιώς!

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γκρεταονι κρατα γερα!!! μην μασας, μια μερα ειναι (ειναι?) θα περασει, αλλωστε τι να κανουμε, αυτες οι γυναικες ειναι που εφεραν στον κοσμο τα γλυκα μας συζυγατα, οποτε τους αξιζει μια περιποιηση που και που :)

Οσο για τις αγορες εγω ειμαι της αποψης να δωσω περισσοτερα χρηματα στο καροτσι που καλα να ειμαστε θα φαει πολλη ταλαιπωρια (αφου για 1-1.5 χρονο δεν θα δουλευω σκοπευω να οργωσω τον Βολο, για να μην πω και Λαρισα και Τρικαλα!) και λιγοτερα στο κρεβατακι σαν επιπλο επενδυοντας στο στρωμα (εννοειται οτι φροντιζουμε για μη τοξικες βαφες). Παντως νομιζω οτι στην αογρα κυκλοφορουν τοσα που ορεξη να εχεις, αποκλειεται να μην βρεθει κατι του γουστου και της τσεπης μας

Δε μασάω κοριτσάκι!Αντέχω!Κι η αλήθεια είναι πως για να μην βλέπω τον Γκρετινάκο μου ταλαιπωρημένο κάνω υποχωρήσεις,αλλιώς είμαι μεγάλη μουλάρα και δεν ιδρώνει τ αυτάκι μου!:cool:Το ελπίζω να βρούμε κάτι της αρεσκείας μας γιατί η αλήθεια είναι πως νομίζω ότι δεν έχω πολλές επιλογές από τα εδώ καταστήματα.Αλλά ίσως και να προτρέχω...Θα δούμε!

μαλλον εκανα λαθοσ στα ονοματα που απαντησα!!!!:tongue::tongue::tongue:για πορτ μπεμπε λοιπον ειχε ρωτησει η ploegisi και τησ παντησε η τσιπουριτσα!!!!!!

ε σε αυτεσ παει η παντηση!!!:tongue::tongue:

βρε γκρετονιο πρωινιατικο πωσ καταφερεσ και την κοιμησεσ την πεθεριξ????????????????να σε παρω εδω να μου κοιμιζεισ και την αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:ξινη σου βγηκε λοιπον η καβαλα....(αφου ειχεσ ωραιοτατο ξυπνημα!!!!)

Την πότισα καφέ,την τάισα πεινιρλάκια και παγωτό, της έβαλα και το dvd του γλεντιού του γάμου στη διαπασόν ε...πολύ θέλει!ήρθε και κόρωσε η γυναίκα....έχει και μια ηλικία!:mrgreen:Στα παιδιά είμαι καλύτερη!!!!εμοτικόν αγγελάκι φτερωτό που πετάει κείθε δώθε!!!

Ξινή δεν θα πει τίποτα....:?

Διαφημίσεις

Αγαπημένες GastroΠεπέλες μου καλή σας ημέρα!

έχω καταταλαιπωρηθεί και ξεφραγκιαστεί με την απεργία του Μετρό!

είμαι έξαλλη!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

άκουσα ότι θα έχουν διαρκειας μέχρι και την τρίτη αλλά με διακοπή το σκ!

θα πηδηχτώ από κανένα παράθυρο! Κλέλια ξέρεις κάτι;;;;;;;;;

Σας διάβασα και παραθέτω:

πηγαμε στο γιατρουλη,ολα καλα.η κορη μας ειναι 720 γραμμαρια,με παααρα πολυ καλη αναπτυξη.χαρηκα πολυ!μπανακια μου επετρεψε να κανω αφοβα,αρα μια χαρα και απο αυτη την πλευρα.ο τραχηλος κλειστος,αρα απεκλεισε προωρο τοκετο.η ζουζουνιτσα μας εχει το κεφαλακι της ψηλα,στο υψος του αφαλου δηλαδη.ο γιατρος ειπε οτι εχουμε καιρο ακομα μεχρι να παρει θεση.καμπυλη ζαχαρου μου ειπε να κανω απο βδομαδα και να τον ενημερωσω για το αποτελεσμα.κλεισαμε ραντεβου και για το doppler,στο embryocare,στις 19/07.

μπράβο στη ζουζούνα!!!!!!! ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :D

χαρά στο κουράγιο σου βρε κούκλα τόση υπομονή για τόση αναμονή (αν και λένε ότι την αξίζει ο Χασιάκος)

οχι, δεν παρέθεσα εγώ το ιταλικό site, δεν θυμάμαι ποια το έκανε. Εγώ το γερμανικό site είχα συστήσει...

εδώ το καλό το ιταλικό το site!!!!!!!!! διαλιέχτε κυρίες μου!!!!!χιχιχιιιι

http://www.bimbomarket.it/

Κλέλια μακάρι να σε γυρίσει κάποιος γιατί δεν παλεύεται ούτε η ζέστη ούτε η κίνηση σήμερα!!!!! όσο για το πεσιμο... τι να κάνει ο άνθρωπος σε είδε και φούντωσε :tongue::tongue::tongue:

Πήραμε τʼ αποτελέσματα από τις εξετάσεις του πεθερού μου: οι «περίεργες» εξετάσεις ήταν καλές, κάποιες άλλες όμως στα ύψη, σύσταση για περαιτέρω έλεγχο (με εισαγωγή σε νοσοκομείο)….. προς το παρόν έπιασαν τόπο οι ευχές σας κούκλες μου.

Τώρα είμαι λίγο μελαγχολική και απλά περιμένω να ξημερώσει……

!!

μπράβο για τον πεθερό, όλα καλά θα πάνε

εννοείτε πως πιάνουν οι ευχές του october power... αν δεν το πίστευα αυτό θα είχα φουντάρει εδώ και καιρό :roll:

σήμερα δεν είσαι μελαγχολική όμως!!!!! είναι μία καινούργια GastroΜέρα!!!!

γεια σας κοριτσια (ναι εγω ειμαι η νενα....)

φιλακια κουκλες μου!

γειά σου !!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, να είστε καλά και με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα περιστεράκια μας στην αγκαλιά μας (και αυτές που προσεχώς θα φουσκώσουν με το καλό… :-D)

Α! Τα πεθερικά μου δεν με πήραν να μου ευχηθούν… και να σκεφτείτε ότι είμαστε μαζί με τον donkey μου 9 χρόνια εκ των οποίων 2 παντρεμένοι…

πάντα μου άρεσαν τα προσεχώς στο σινεμά! ;)

όσο για την πεθερά ΕΡΧΟΜΑΙ Η ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!!!

(δεν τα μπορώ αυτά τα περιέργα ......)

καλημέρα!!!

σ' άρεσε ελενάκι το πεπέλες ε? σου χω και καλύτερο!

είδα που απάντησες στη νένα και είπες ότι είμαστε "γλωσσοκοπανες... λοιπόν μικρή μιλούσα πάρα πολυ! πάρα πολύ όμως, δε σταματούσα! και έχω ένα θείο ο οποίος με έλεγε γλωσσοκοπάνα... έτσι όταν με ρωτούσαν: "πως σε λέει ο θείος ο νίκος;" απαντούσα: [και σόρυ αλλα έτσι το έλεγα] "κ*λοπ**τανα"...8-)8-)8-

κουμπαρούλα έτσι ήμουν κι εγώ!!!!!

όταν ήμουν 4 χρονών άνοιξε μια πιτσαρία στην γειτονιά μας και είχαν ένα παιδάκι 14 χρονών κάτι τέτοιο και έφερνε τις πιτσες (γλυφάδα τότε σαν χωριό ήταν.....) τον Γιώργο! εγώ τον είχα ερωτευτεί αφενός γιατί μου μίλαγε κλπ (μωρό ήμουν) αφετέρου γιατί έφερνε πίτσες!!!!! (κλασικά κοιλιόδουλη)

έλεγα λοιπόν σε όλους: οταν μεγαλώσω θα παντρευτώ τον Γιώργο γιατί είναι ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος πΟ#τσαράς της γλυφάδας!

αχαχαχαχχααααααα

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου...καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με εκανεσ και κοκκινησα!!!!!:tongue::tongue::tongue:αληθεια το λεω!!

λέω την αλήθεια και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι άλλες!

Γκρετούλα μου το πεθεροσιτινγκ .... σκληροπυρινικό extreme sport θα έλεγα!

χαίρομαι που πέρασες τέλεια χθες!!!!!!!!!

Πετρούλα, Γιωτίτσα, Μαράκι, Έλενα, Ηλιάννα (άσε τα καρπούζια κοπέλα μου), Ηρώ μου φιλιάαααα και σε όποια ξέχασα διπλή δόση παγωτό σήμερα!:D

για τα έπιπλα η γνώμη μου να προσπαθήστε να πάρετε κάτι που να μην είναι βαμμένα τοξικά κλπ, καλά φυσικά υλικά κι ας μην έχουν πολλά σχέδια κλπ (για οικονομικούς λόγους) αν θέλετε κολλάτε

αυτοκόλλητα πάνω.

Καλημέρα,

Κοριτσάκια μου γλυκά δυστυχώς δεν έχω νέα να σας πω…. Η εξέταση αναβλήθηκε για 4/7/2010 (Κυριακή 3:30ʼ), ο ιατρός ήταν άρρωστος……. και η αγωνία παρατείνεται……. 17 ημέρες ακόμα….. έλεος :(

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νέα σας, γιατί έμεινε πίσω η δουλειά με τα σημερινά…..

Σας φιλώ

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα,

Κοριτσάκια μου γλυκά δυστυχώς δεν έχω νέα να σας πω…. Η εξέταση αναβλήθηκε για 4/7/2010 (Κυριακή 3:30ʼ), ο ιατρός ήταν άρρωστος……. και η αγωνία παρατείνεται……. 17 ημέρες ακόμα….. έλεος :(

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νέα σας, γιατί έμεινε πίσω η δουλειά με τα σημερινά…..

Σας φιλώ

δεν πειραζει αγγελικακι μου!μην στεναχωριεσαι...θα δεισ για ποτε θα περασουν οι μερεσ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αγγελικούλα κοριτσάκι!Μην στενοχωριέσαι και αγχώνεσαι προκαταβολικά.Είναι και πολλές οι μέρες.Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σαι σίγουρη πως όλα καλά θα πάνε!;)

Τσιπούρα με κάνεις και γελάω με τον πο$#@!##ρα και θα ξυπνήσει η πεθερά και τι θα κάνω!Τράβας λούκι με τις απεργίες ε?Υπομονή...τι άλλο μένει να κάνεις?Μήπως καμιά άδεια τάχα μου δήθεν μου πως έχεις μια επείγουσα δουλίτσα στην Καβάλα?

Ερώτηση προς τις απανταχού ονειροκριτούδες...Αν δεις πως έχεις γεννήσει ένα μωράκι που μοιάζει με μαϊμουδάκι να το πω?με σκαντζοχοιράκι να το πω?όμορφο δεν θα το πω,άχαρο όμως θα το πω! τι σημαίνει?Και το είδα προχθές οπότε μην βιαστείτε να δώσετε ως απάντηση ότι θα κάνω πεθεριδιοsitting!Γιατί κορτσούδια σκιάχτηκα να πω την αλήθεια!:roll:

καλά κουμπάρα είμαι κι εγώ... ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχ! έτσι ο γιωργάκης ε? βρε? μπας και έχασες κανά κελεπούρι??? χιχιιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

γκρέτα μου υπομονή... πεθεροπληξία πρωινιάτικο... πάλι καλά που κοιμήθηκε! η δικιά μου δεν ξέρει τι θα πει ύπνος... αλλά ετυχώς δεν την έχω με συχνές επισκέψεις! έρχεται πολύ σπάνια! κι αυτό μαζί με τον πεθερό - μην τον χάσει - γιατί δεν οδηγά! οπότε πηγαίνουμε εμείς μια φορά τη βδομάδα ή το 15ήμερο και μια χαρά!

η μαμά μου μου έκανε δώρο πουλάκι, αηδονάκι! και κορίτσια κελαηδάει υπέροχα! με ξύπνησε στις 7.45 σήμερα, αλλά δε μ' ένοιαξε!!! ααα! και έλεγα από καιρό ότι ήθελα πουλάκι και μου έλεγε η πεθερά "τι να το κάνεις κι άλλο? δε σου φτάνει ένα?"!!!!!!!!!!! και βέβαια απάντησα: θέλω όποιο κελαηδάει πιο πολύ! :cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

[quote name='Clelia;438844

vasdeli η Δέσποινα δεν θα σου απαντήσει' date=' θα λείψει για 1 μήνα η σκατούλα σε διακοπές... Πότε θα πας σε ενδοκρινολόγο να σου λύσει τις απορίες???

[/quote']

Διάβασα ότι θα φύγει διακοπές, αλλά επίσης διάβασα ότι θα πάρει και laptop μαζί της... Αλλά καλύτερα να της στείλω πμ, έχεις δίκαιο!

Σε ενδοκρινολόγο πήγα, ,μου είπε τα ίδια(ότι δηλαδή είναι καλή η καμπύλη μου απλά πρέπει να προσέχω και να κάνω γεύματα διαβητικού για να το παρατείνω όσο μπορώ χωρίς να απορρυθμιστεί η κατάσταση...Αν προσέξω από τώρα μπορεί και να μην εμφανίσω καθόλου διαβήτη κύησης.:D

Λοιπόν κι εγώ πιστεύω πως εμείς οι πρωτομάνες θα έχουμε τα πάντα αγορασμένα για τα μωρά μας και στην πορεία θα διαπιστώσουμε πως πολλά ή κάποια απ αυτά δεν τα χρησιμοποιήσαμε.Και δεν είναι ότι δεν μας προειδοποιήσανε οι φίλοι κι οι γνωστοί που τα περάσανε,αλλά προκειμένου να μας φάει το άγχος του αν είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα,θα υποπέσουμε σε "σφάλματα",κοινώς θα προσπαθούμε ν αγοράσουμε τα πάντα και τα καλύτερα.πχ μ έχουν συμβουλεύσει ν αγοράσω αποστειρωτή από τα jumbo,γιατί και καλός είναι και φθηνός και μου το λένε κάποιοι που είχαν και τον επώνυμο αποστειρωτή.Έλα ντε όμως που θέλω κι εγώ τον επώνυμο για την αρχή....τι κάνεις?Γι αυτό λέω στα δεύτερα θα μαστε αλλιώς!

Παιδια, ένα θα σας πω!!!!

Έχω πατήσει τρικούβερτους καυγάδες με τον vasdeloσύζυγο όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί, την κόρη μας που τώρα είναι σχεδόν 8 χρόνων....Εγώ, πρωτάρα τότε τα ήθελα όλα καινούργια...εκείνος έχοντας ήδη 8 ανήψια από τα αδέρφια του...έλεγε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια πράγματα από αυτά....Ήμουν ανένδοτη...(και καλά έκανα γιατί τώρα έχω τα δικά μου πράγματα και για το τρίτο παιδάκι, πρώτα ο Θεός). Ωστόσο καταλαβαίνω και κάποιους που θέλουν να μην ξοδέψουν χρήματα ....Μετά από λίγο ωστόσο άρχισα να παίρνω ρούχα σε καλή κατάσταση από κουνιάδα-συνυφάδα και φίλες μου ακόμη και να τα δίνω πίσω όταν δεν μας κάνου πια...Αλλά για καρότσια, πορτμπεμπε,κρεβατάκια, καθισματάκια αυτοκινήτου ήθελα τα δικά μου....:-D

Τσιπουράκι μου, τι νέα; Αχ, απεργία με τέτοια ζέστη στην Αθήνα....αστα, βράστα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αγγελικούλα τώρα το είδα για την εξέταση! δεν πειράζει μωρέ! μια χαρούλα το μωράκι θα είναι και μετά από μέρες! σκέψου ότι θα έχεις να περιμένεις! πολύ όμορφα πράγματα!

ειρήνη! μας μπέρδεψες αλλά σε συγχωρούμε!:tongue::tongue::tongue: ναι κι εμένα η γκογκούφκω μου κάνει μπουρμπουλίθρες όλη μέρα, αλλά και κλωτσίτσες συχνές! με τις μπουρμπουλίθρες πολύ γελάω! είναι σαν να λέει εεεεε? είμαι κι εγώ εδώ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αγγελικούλα δεν πειράζει καλή μου τι τώρα τι σε 17 μερες τα νέα θα είναι τέλεια, μην αγχώνεσαι κάθόλου.

Τsipoura είσαι όλα τα λεφτα, ακομα γελάω.

Γκρέτα μην τα σκεφτεσαι καθόλου τα όνειρα απο το αγχος μας είναι, είμαι σίγουρη οτι το μωρό θα είναι κουκλί.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Tsipoura δεν έχουμε κάτι νεότερο για το ΜΕΤΡΟ, και εμείς ό,τι μάθαμε, από το ραδιόφωνο είναι. Όντως λένε μέχρι την Τρίτη θα διαρκέσει η απεργία τους με διάλειμα το Σαβ/κο.

Υ.Γ. Να σχολιάσω το π@@τσαράς, πες, να το σχολιάσω??? :D

Αγγελικούλα υπομονή... να σκέφτεσαι πως όταν θα πας, θα δεις ένα νινί κοντά στο κιλό (αν δεν απατώμαι)... Και ο καιρός περνάει πιο γρήγορα τώρα, δεν το έχεις καταλάβει ήδη?

Γκρέτα, το όνειρό σου σημαίνει ότι πολύ απλά σκέφτεσαι το μωρό σου και αναρωτιέσαι πώς θα είναι... Καμία άλλη σημασία δεν έχει... Την τσαχπινιά σου θα την πάρει πάντως, γι' αυτό είμαι σίγουρη...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...