Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!!

υ.γ. ξερει καμια μανουλα να μου πει ποσων μηνων-χρονων τα παιδακια φτανουν τα 15 κιλα? γιατι μου αρεσει και αυτο το καροτσι http://global.skate-pegperego.com/?l=en&p=2(ειναι πορτ μπεμπε και καροτσι μαζι!δειτε το βιντεακι), αλλα ειναι ως 15 κιλα και μου φαινονται λιγα...

ellain αυτό με τα κιλά είναι πολύ σχετικό εμένα ο γιός μου είναι 2,5 και ζυγίσει 15 κιλά. και το καρότσι εδώ και αρκετό καιρό το έχουμε κόψει γιατό προτιμάμε το περπάτημα.

επίσης σημαντικό για μένα δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καρότσια αυτό να προτιμήσετε καρότσι που να βγαίνουν ποδόσακοι και κουκούλες από πάνω εντελώς γιατί καταρχήν το καλοκαίρι τα παιδάκια ανάβουν από την ζέστη και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε και άλλο καρότσι.

αγγελικούλα μου καλή επιτυχία σήμερα

γκρέτα πολύ μου άρεσε το δωμάτιο αν και η τιμή είναι όντως λίγο απαγορευτική.

εγώ πάντως είχα αγοράσει καλαθούνα την οποία είχα δίπλα στο κρεβάτι μου και στις 40 μέρες τον έβαλα στην κούνια του και για το αμάξι είχα πάρει ένα καθισματάκι της chicco από 0 έως 18 κιλά το οποίο όμως άλλαξα το γενάρη με ένα άλλο της chicco που είναι από 15 έως 36 κιλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Έχω νεύρα και με την κ@λοδουλειά μου και με τον άντρα μου!!

Επιπλέον επειδή έχει ζέστη ντύθηκα σαν το ξέκ@λο :mrgreen: (άσπρο κολάν, πράσινο τοπ φαρδύ που δένει στον λαιμό με κορδονάκι) και μου την πέφτανε στον δρόμο τα λιγούρια, δεν βλέπουν την κοιλούμπα οι ανώμαλοι!!

Πώς θα βρω ταξί σήμερα 3 η ώρα με ντάλα τον ήλιο, μου λέτε???????????????

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

Καλημερα Μαρια,καλημερα Πετρουλα,καλημερα Κλελια!

Αντε να αρχισει να πεφτει η θερμοκρασια λιγακι γιατι δεν παλευεται.

Κλελια αν εκλεινες καποιο ταξι απο τωρα για την ωρα που σχολας?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Μάλλον Νένα μου θα με πάει ένας συνάδελφος στο σπίτι, θα το μάθω κατά τις 2-2.30.

Σε άλλη περίπτωση μετράω ακόμα και τα 2 ευρώ, γι' αυτό θέλω να αποφύγω το ραδιοταξί, φαντάσου να μου χρεώσουν ΚΑΙ ραντεβού...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μάλλον Νένα μου θα με πάει ένας συνάδελφος στο σπίτι, θα το μάθω κατά τις 2-2.30.

Σε άλλη περίπτωση μετράω ακόμα και τα 2 ευρώ, γι' αυτό θέλω να αποφύγω το ραδιοταξί, φαντάσου να μου χρεώσουν ΚΑΙ ραντεβού...

εχεις απολυτο δικιο!Εγω να δεις τι μετρημα τα κανω!!!

γιαυτο καλυτερα βολεψου με συναδελφο..

πουφ βρωμισε ολο το σπιτι!!!!!Παω να αλλαξω την μικρη!:D:D:D

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα πεπελες μου(που ελεγαν η ισι και η τσιπουριτσα μικρες!!!)!!!!!

Ευχαριστω οσα κοριτσακια μου απαντησαν για τα κιλακια των μωρων (μαλλον ειμαι παλαβη, νομιζα οτι αυτα τα κιλα τα φτανουν τα μωρα γρηγορα γρηγορα δηλαδη κατα τον πρωτο χρονο!!!:tongue: τοσο ασχετη ειμαι!!), και επισης η μαμα μου ειπε αυτο που ειπαν και εδω καποιοες φιλεναδες οτι ετσι κι αλλιως απο καποια ηλικια και μετα τα περισσοτερα δεν καθονται στο καροτσι. Οποτε η μοναδικη αμφιβολια για το καροτσι εφυγε και μαλλον θα καταληξουμε σε αυτο μολις το δουμε κι απο κοντα! :mrgreen:

αγγελικη μου ειδες που επιασαν οι ευχες για τον πεθερο σου??? αντε ετσι θα συνεχισουμε, θα σκεφτομαστε θετικα! κι ολα θα πανε καλα!! Καλη επιτυχια σημερα με την εξεταση σου!! Και ασε προς το π[αρον τις εγνοιες στην ακρη γιατι θα σου παρει πιεση ο γιατρος, μην σε βρει στα υψη. :)

Βασω μου ολα καλα με το νινακι σου, αντε το κοντευει το κιλακι! Οσο για την αναμονη, τι να πεις...συμβαινουν αυτα. Οταν θα γενναμε εμεις, καποιες αλλες θα περιμενουν...

ηρουκακι υπομονη οσον αφορα την δουλεια!! Εγω λεω αν μπορεις να κανεις μια συσταση στον υπευθυνο, ελεος, αν δεν ξερει να κανει την δουλεια του, απο δω παν κι αλλοι!!

μαμαλευτερακι (που μολις καταλαβα οτι σε λενε Ηλιανα :D) θα σε μαλωσουμε!!! μα ολοκληρο καρπουζι βρηκες να σηκωσεις???????????? Μην το ξανακανεις ποτε ποτε!!

Κλελια μου τι σου εκανε το αγορι σου και σε εχει εκνευρισει??? Οσο για τις συγκοινωνιες μεγαλη ιστορια, μακαρι να σε παρει τουλαχιστον ο συναδελφος. Κι εμενα μου την εχουν πεσει αυτοκινητα που ερχονταν απο πισω μου και δεν φαινοταν η κοιλουμπα, αλλα την μουτζα την βασιλικη την εφαγαν ετσι κι αλλιως!!(αν και γενικα ειμαι κυρια, αλλα λιγο σεβασμο ρε φιλε...) Κι αν ειναι καλη η ατακα, μπορει και να γελασω και να σκεφτω "α ρε ελενα περναει ακομα η μπογια σου", αλλα αν ειναι τιποτα χυδαια, γινομαι εξω φρενων!

Νενακι μην στεναχωριεσαι που δεν μας προλαβαινεις, ειπαμε ειμαστε γλωσσοκοπανες και για να ειμαστε και ειλικρινεις επειδη ειμαστε δουλεια ξεκλεβουμε λιγο χρονο και γραφουμε παραπανω (εγω τουλαχιστον...). Απλα ενημερωνε μας που και που πώς τα πας :-D

σε ολα τα αλλα κοριτσακια φιλακιαααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα.

Βάσω μεγάλωσε πολύ η μπουμπού σου, μπράβο όλα καλά.

Αγγελική περιμένουμε νεα απο την εξέταση.

Clelia μου αμα είσαι σεξοβομβα είσαι, είτε είσαι έγκυος είτε όχι, γι αυτο σου την έπεφταν. Πάντως πέρα απο την πλάκα ελπίζω να σε πάει κάποιος σπίτι σήμερα για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία.

Nenaki, Ellain, Μαρακι kai Stone φιλάκια πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημέρα!!!

σ' άρεσε ελενάκι το πεπέλες ε? σου χω και καλύτερο!

είδα που απάντησες στη νένα και είπες ότι είμαστε "γλωσσοκοπανες... λοιπόν μικρή μιλούσα πάρα πολυ! πάρα πολύ όμως, δε σταματούσα! και έχω ένα θείο ο οποίος με έλεγε γλωσσοκοπάνα... έτσι όταν με ρωτούσαν: "πως σε λέει ο θείος ο νίκος;" απαντούσα: [και σόρυ αλλα έτσι το έλεγα] "κ*λοπ**τανα"...8-)8-):cool:

καταλαβαίνετε! και κάνω κόρη! χριστέ μου!!!!!!

αγγελικούλα είδες ο πεθερός? άντε καλή επιτυχία και σε σένα σήμερα και περιμένουμε τα όμορφα νεάκια σου!

βάσω τέλεια! 700 γρ? μπράβο! ρε συ πως μεγαλώνουν έτσι???

μαράκι, νένα, κλέλια, πετρούλα, φραουλίτσα καλημέρα σας! υπομονή με τη ζέστη βρε κοριτσάρες! τι να κάνουμε! ήδη έχει αρχίσει λιγάκι να δροσίζει...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?αχ χτεσ κατα τισ 8 το βραδακυ ,ειχα μπει ,εγραφα και μηνυμα με ππολλεσ πολλεσ παραθεσεισ και απαντησεισ σε διαφορα κοριτσακια και λιγο πριν το καταχωρησω...ηλθε η αγγελικουλα μπουσουλωντασ και μου εκλεισε το κουμπι του υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαθηκαν ολα οσα σασ εγραφα...και ηταν και πολλα!!!!

τσιπουριτσα μου...καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με εκανεσ και κοκκινησα!!!!!:tongue::tongue::tongue:αληθεια το λεω!!

νενακι μου οι δημιουργιεσ σου ειναι υπεροχεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι ολα καλα με τον πεθερο!!ευχομαι και οι υπολοιπεσ εξετασεισ να καλυτερεψουν!!!

φραγκολινα :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:για την πεθερα σου!!!!!!τσιπουρα...2 χαστουκια για πεθερα φραγκολινασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...λοιπον θα γραψω και τα χτεσινα αλλα χωρισ τισ παραθεσεισ απο τα κοριτσια,ελπιζω να τα θυμηθω ολα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

ελαινακι η αγγελικουλα μου ειναι 1 ετουσ και 9,5 κιλακια...στην ηλικια τησ τα κιλακια των μωρων κυμαινονται απο 8-11,5 περιπου.αλλα απο εδω και περα δεν παιρνουν τοσο πολυ βαροσ γι αυτο εωσ τα 3 μπορει να φτασει 14-15 κιλακια!!

μου φαινεται οτι σασ το ελεγε η αλλη ελενη με τα 3 παιδακια.....κι εγω την αγγελικουλα εωσ 6 μηνων παρολο που ειχα πανετοιμο το δωματιο τησ την κοιμιζα σε ενα παρκοκρεβατο στο δικο μου δωματιο τα βραδυα...τα πρωινα και μεσημερια κοιμοταν κανονικα στην κουνια τησ ,στο δωματιο τησ.απλα για να μην μεταφερω την κουνια μεσα στο δικο μου δωματιο ειχα μεταφερει το παρκοκρεβατο.(παρκοκρεβατο για τισ πρωτοτοκεσ μανουλεσ...ειναι κανονικο παρκο αλλα του βαζεισ μια βαση και ενα στρωματακι και γινεται κανονικο κρεβατι...

η γιωτιτσα μου φαινεται σασ ελεγε για πορτ μπεμπε κτλ?ισωσ κανω και λαθοσ!!!λοιπον οσεσ παρετε πορτ μπεμπε δεν θα παρετε και καλαθουνα γιατι ειναι ακριβωσ το ιδιο πραγμα!!!!εμενα το καροτσι μου δεν ηταν απο αυτα που γινονται 3 σε 1 ,επομενωσ δεν ειχα πορτ μπεμπε,ετσι ειχα παρει μια καλαθουνα και την χρησιμοποιησαμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!εωσ 4 μηνων μεχρι που την διαλυσε κιολασ την μετεφερα εκει!!!αλλα ημασταν και 28 μαη επομενωσ ειχαμε καλοκαιρι μπροστα...τωρα με τον χειμωνα δεν ξερω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορτσούδιααααααααααα!!!!:D:DΠώς είστε?

Σήμερα έχω νεύρα....είμαι από τις 8 ξύπνια γιατί προέκυψε έκτακτο πεθεριδιοsitting:evil:.Kαι φυσικά το προηγούμενο βράδυ είχα περάσει τέλεια,με βολτούλες σε μαγαζάκια,αναψυκτηριάκια,Καβάλα και κοιμήθηκα στις 4....οπότε πλέρωνε τώρα που πέρασες καλά μωρή μωρά μωρού:rolleyes:.Ευτυχώς τώρα κοιμάται η πεθερά χωρίς τη βοήθεια lexotanyl(αμέσως το μυαλό σας στη μαμουνιά να πάει:tongue:).

Χαίρομαι που τα επιπλάκια σας φάνηκαν ομορφούλικα,δεν χαίρομαι που είναι ακριβά,γιατί είχα μια υποψία αλλά μου την επιβεβαιώσατε.Παραπλήσιο σχέδιο είδα live και μου φάνηκε πως είναι φτωχής ποιότητας(λάκα βαμμένη,με βίδες να εξέχουν jesus!!) αλλά αν σας πω πως στο κατάστημα που ήμουν όλα ήταν πάνω κάτω στα ίδια?(ελπίζω τα επόμενα καταστήματα που θα επισκεφθώ να μου επιφυλάσσουν πιο ευχάριστες εκπλήξεις).Οπότε τι κάνουμε ρε παιδιά?Τα σκάμε μόνο και μόνο λόγο σχεδίου?Ή επιλέγουμε μια απλή κούνια δίνοντας έμφαση στο πάντα και στην διακόσμηση του δωματίου,οπότε και δεν προσέχει ο άλλος τόσο το σχέδιο του κρεββατιού?

Μισό...

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...