Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

υ.γ. ξερει καμια μανουλα να μου πει ποσων μηνων-χρονων τα παιδακια φτανουν τα 15 κιλα? γιατι μου αρεσει και αυτο το καροτσι http://global.skate-pegperego.com/?l=en&p=2(ειναι πορτ μπεμπε και καροτσι μαζι!δειτε το βιντεακι), αλλα ειναι ως 15 κιλα και μου φαινονται λιγα...

εξαρτάται από το παιδί

ο γιος μου είναι 3,5 χρονών και είναι 16 κιλά

και η κόρη μου είναι 2 και κάτι και είναι 15 κιλά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις Έλενα σε 10 μερες κλεινουμε τα δυο και τα 15 κιλακια τα εχουμε περασει κατα μισο κιλο περιπου

Η ανιψια μου ας πουμε ειναι 7 ετων και ζυγιζει 18 κιλα, ειναι στο παιδι..Εχε υπόψιν σου ομως οτι μετα τα 2,5 σπάνια καθονται στο καροτσι αλλα και αυτο πάλι σχετικό ειναι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μπαμπας μου: "τι είσαι;"

εγώ: "πεπέλα" [κοπέλα]

άσχετο αλλά όταν ήμουν μικρή είχα μανία να ζωγραφίζω τους τοίχους του σπιτιού .... από μικρή φαινόταν η καλλιτεχνική μου φύση. ερχόταν η μαμά μου έβλεπε τους τοίχους πΟτάν@ και με ρώταγε έξαλλη:

μαμά: τι είναι αυτά Μαριέττα???

εγώ: πεπέλες (όλο νάζι)

χιχιχιχιχιχιιχιιιι

όσο για βάρος κλπ δεν έχω την παραμικρή ιδέα!!!!!!!!

αλλά πιστεύω ότι είναι στο παιδί όπως λένε η ελενη και η πετρούλα

εγώ ήμουν πάντα αφράτη η αδελφή μου κοκκάλω......

η μανα μας στο τραπέζι:

μαριέττα σταμάτα να τρως, άννα φάε κάτι......

αχ αχ αχ τη λυπάμαι τώρα που το σκέφτομαι........

φτιάχνω μπριαμ και έχει μοσχοβολήσει όλο το σπίτι :)

αλλά κατά τα άλλα σάουνα......

καλησπερα κουκλες!

δε σας προλαβαινω βρε...ποσα γραψατε παλι???παλιοπολυλογουδες!

πηγαμε στο γιατρουλη,ολα καλα.η κορη μας ειναι 720 γραμμαρια,με παααρα πολυ καλη αναπτυξη.χαρηκα πολυ!μπανακια μου επετρεψε να κανω αφοβα,αρα μια χαρα και απο αυτη την πλευρα.ο τραχηλος κλειστος,αρα απεκλεισε προωρο τοκετο.η ζουζουνιτσα μας εχει το κεφαλακι της ψηλα,στο υψος του αφαλου δηλαδη.ο γιατρος ειπε οτι εχουμε καιρο ακομα μεχρι να παρει θεση.καμπυλη ζαχαρου μου ειπε να κανω απο βδομαδα και να τον ενημερωσω για το αποτελεσμα.κλεισαμε ραντεβου και για το doppler,στο embryocare,στις 19/07.

αναμονη 4 ωρες ειχε σημερα...στο χασιακο εννοω.του προεκυψαν 2 τοκετοι,οποτε εφυγε και...ξαναηρθε.σαν το βεγγο τρεχει!!!

χρονια πολλα και καλα στο κοριτσακι που γιορταζει και πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Γκρέτα μου αρέσει πάρα πολύ!! Βέβαια εγώ κυκλοφορώ με γαλάζια πέδιλα, τόσο του χρώματος είμαι, οπότε μου αρέσει... Στην σελίδα που παρέθεσες περιττό να σου πω ότι κοιτούσα τα τσιχλοφουσκέ για εμένα...

vasdeli η Δέσποινα δεν θα σου απαντήσει, θα λείψει για 1 μήνα η σκατούλα σε διακοπές... Πότε θα πας σε ενδοκρινολόγο να σου λύσει τις απορίες???

Stone οχι, δεν παρέθεσα εγώ το ιταλικό site, δεν θυμάμαι ποια το έκανε. Εγώ το γερμανικό site είχα συστήσει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Βάσω μπράβο για το μωράκι σου, μεγάλωσε πολύ, αν και είσαι σε μεγάλη εβδομάδα εσύ και δε μπορώ να συγκρίνω!!!!!

Τουλάχιστον σε ειδοποίησαν οι κοπέλες απ’ το Χασιάκο για την αναμονή ή πήγες στην ώρα σου και απλά περίμενες 4 ώρες; Πάντως αν μένεις κοντά στο ιατρείο, να κάνεις λίγο πιο πριν ένα τηλέφωνο να δεις τι γίνεται και μετά να ξεκινάς….. αν μένεις μακριά πάλι χτύπα ένα τηλέφωνο καλού κακού…..

Τα δικά μου θα σας τα πω αύριο……. μετά την εξέταση

Τσιπούρα καλή όρεξη!!!!!!

Πήραμε τ’ αποτελέσματα από τις εξετάσεις του πεθερού μου: οι «περίεργες» εξετάσεις ήταν καλές, κάποιες άλλες όμως στα ύψη, σύσταση για περαιτέρω έλεγχο (με εισαγωγή σε νοσοκομείο)….. προς το παρόν έπιασαν τόπο οι ευχές σας κούκλες μου.

Τώρα είμαι λίγο μελαγχολική και απλά περιμένω να ξημερώσει……

Καλό βράδυ σε όλες!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!Τι κάνετε;;;;

Τσιπουράκι μου μόλις τώρα είδα το πμ στον κόσμο μου είμαι!!!!Θα τα κοιτάξω και θα σου πώ!!!Ευχαριστώ πολυ για τον κόπο!!!!!!!!

Φραγκολίνα μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!!Οτι επιθυμείς και με ένα γερο μωρό στην αγκαλιά!!!!

Βρε Δεσποινάκι δεν σου είπα καλές διακοπές!!!!!!!Όσο για το διαβήτη να προσέχεις κουκλίτσα μου!!!!!

Γρετόνι μ'αρέσει πολύ το δωμάτιο αυτό!!!!!!

Vasdelaki πως τα πας;;;Πες μας τα νέα σου...

Αγγελικούλα μου εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις του πεθερού σου!!!

Βασουλίνι μπράβο η κόρη ολόκληρη κοπέλα εγινε!!Φτου σας φτου σας!

Αν ξεχνάω κάποια συγνώμη!!!Μόλις τώρα γύρισα από τη δουλειά!!!!!Τον καιρό που έλειπα έγιναν τρεις λάθος παραγγελίες και τη μία την παρέλαβα σήμερα!!!!!Δεν θέλω να υπολογίσω τη ζημιά που έγινε ούτε το τι θα τα κάνω τα πράγματα αυτά αλλά ουτε και να χαρακτηρίσω τον υπεύθυνο!!!!Πως να αντιδράσω δεν ξέρω μόνο....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ηρω ψυχραιμια και θα βρεθει σιγουρα μια λύση...Για τον υπευθυνο της λάθος παραγγελιας , μια καμπανουλα παρακαλώ!!!Δεν ειναι καιροι για τετοια...

Αγγελικη καλή επιτυχια για αυριο!!!Θα περιμενουμε τα νεα σου!!

Καλέ Βασω , τι τσουπα ειν'αυτή??Φτου-φτου!!

Αχ τσιπουριτσα, μπριαμ ε???Μεχρι εδω μυρισε.....Με φρεσκο ψωμακι και τυρακι???Για μενα θα περισσεψει καθόλου αραγε??

Κοριτσακια μου σας καληνυχτω..πάω να κανω μπανακι γιατι αυριο εχει πόλλή δουλεια, μεχρι τελος Ιουνιου θα πηγαινω Τεταρτη και Πέμπτη και μετα finito!!!

Σημερα ομως που πήγα βρηκα ενα βουνο πραγματα, αυριο θα εχω το μισό...

Θα τα πουμε το μεσημερακι απο το σπίτι...

Σας φιλώ, καλό βραδυ!!

καλησπέρα σε άλλες πως είστε ?

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω

συγγνώμη

εγώ νιώθω κάτι πονάκια σήμερα χαμηλά αλήθεια νιώθει καμία άλλη κάτι αντίστοιχο η κοιλία μου πετρώνει εκείνη την στιγμή σαν συσπάσεις νιώθω αλά είναι νωρίς για κάτι τέτοιο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ευχαριστω πετρουλα Θα της τηλ αύριο απλά χτες έκανα μια απότομη κίνηση και σήμερα με ποναει αρκετά κουβάλησα ένα καρπούζι πριν και λέω μπας και δεν είναι τίποτα σπουδαίο εσύ νιώθεις κάτι στην κοιλία ?

Ρε Ηλιανα δεν βρεθηκες κανεις να σε βοηθησει με το καρπουζι???Ελεος!!!

Τι να κανουμε με τα παιδια, θα σκεφτομαστε και το καρπουζι???

Προσεχε ρε εσυ, δεν ειναι αστεια αυτα!!!

Το ζήλεψα καθώς γύριζα από την παιδική χαρά και είπα να το πάρω αλά ήταν κάπως βαρύ μωρέ τέλος πάντων θα έρθει ο άντρας μου και θα παω να ξαπλώσω

γεια σας κοριτσια (ναι εγω ειμαι η νενα....)

πραγματικα θελω να μου πειτε τον τροπο που προλαβαινετε και γραφετε τοσα πολλα.Η αληθεια ειναι οτι κ εγω αν ημουν στην δουλεια μαλλον θα εβρισκα χρονο να διαβαζω αλλα στο σπιτι κ με το θηριο παρεα,τι να πρωτοπρολαβω,αφηστε που η δουλεια ειναι και αυτη στο σπιτι πλεον.

τεσπα ας μην απολογουμε,να ξερετε ομως οτι σας σκεφτομαι συχνα και χαιρομαι που ειστε καλα.

Καποια κοπελα πρεπει να εχει γενεθλια σημερα απο οτι καταλαβα.Χρονια πολλα λοιπον και με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το αγγελουδι σου.

καλες διακοπες στην Δεσποινα!!!!

Για τα επιπλα και τα διαφορα που συζητατε δε σας προλαβαινω πραγματικα.παντως τα πρωτα πραγματακια του μωρου μας ειναι τοσο αξιολατρευτα.

Εγω ειμαι καλα,σημερα δε ξερω ομως κ με το που βγηκα απο το σπιτι με πονανε οι γαμπες,με χιλια ζορια περπατουσα (μαλλον εσπρωχνα το καροτσι).αρχισα να βαραινω?τι να πω.

φιλακια κουκλες μου!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, να είστε καλά και με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα περιστεράκια μας στην αγκαλιά μας (και αυτές που προσεχώς θα φουσκώσουν με το καλό… :-D)

Α! Τα πεθερικά μου δεν με πήραν να μου ευχηθούν… και να σκεφτείτε ότι είμαστε μαζί με τον donkey μου 9 χρόνια εκ των οποίων 2 παντρεμένοι…

Η πεθερά μου είναι της λογικής ότι θα πρέπει να την ενημερώνει κάποιος για τα γενέθλια γιατί δεν μπορεί να τα σημειώνει… Καταλαβαίνετε… :confused::confused:

Καλημέρα Chrisaki, μ' έχεις πάρει στο ψιλό μου φαίνεται ε;

Αλλά ναι... μια και σήμερα, τέτοια ώρα αύριο λογικά θα είμαι μέσα....... και ήδη έχω αρχίσει να ιδρώνω...... . Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!

Έχω όμως κι άλλα στο μυαλό μου..... περιμένουμε σήμερα αποτελέσματα από κάποιες "περίεργες" εξετάσεις που έκανε ο πεθερός μου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι, σκέφτομαι πολύ τον αντρούλη μου που προσπαθεί να δείχνει καλά, αλλά φαίνεται πόσο τον προβληματίζει..... Ευχηθείτε μας να πάνε όλα καλά..... το χρειαζόμαστε....

Γεια σου ploegisoula

Αγγελικούλα όλα να πάνε καλά και με τον πεθερούλη σου αλλά και σήμερα με το μωράκι σου!

Hroukaki θα τη βρεις εσύ την άκρη και θα διορθώσεις το λάθος… αλλά να προσέξεις την ηρεμία σου και του μωρού, μην συγχυστείς!

Βάσω μου μπράβο για την κοράκλα σου! Πάει και μια φίλη μου έγκυος στον Χασιάκο και μου έχει πει τι τρελοκομείο είναι, απορώ πως αντέχει αυτός ο άνθρωπος και πότε πρόλαβε κι έκανε 4 παιδιά!! :confused:

Τσιπουρίτσα μου κι εμένα η μαμά μου μου έλεγε «πρόσεχε μην τρως άλλο…» ενώ στην αδερφή μου έλεγε φάε! Χιχιχιχιχι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ttB9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...