Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιωτιτσα κι εγω συμφωνω για το πορτ μπεμπε οτι ειναι χρησιμο μονο για λιγο καιρο και μονο για την περιπτωση που βγαινει κανεις πολυ εξω, anyway εγω λεω θα τα δουμε απο κοντα, θα συζητησουμε με φιλους που εχουν ηδηδ μωρα και θα αποφασισουμε.

Ετσι ακριβώς βλέποντας και κάνοντας.

Κορίτσια εχω λιώσει απο τη ζέστη, χθες βγήκαμε με το μαναράκι μου να περπατήσουμε στις 10 και μισή το βράδυ και κάθε 200 μέτρα σταματούσα γιατι δεν μπορούσα να περπατήσω, πως θα την παλεψουμε όλο το καλοκαίρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρεςςςςςς!!!!:D:D:D

Μαράκι μπράβο κοριτσάκι μου!:DΧαίρομαι που πήγαν όλα τέλεια στην Β'.Και αγόραρος!!Συγχαρητήρια!!!και χαίρομαι πολύ που δεν βρέθηκες προ εκπλήξεως και ήσουν έτοιμη για όλα!:mrgreen:

Δέσποινα όλα καλά με την καρδούλα!:DΜπράβο!Καλά να περάσετε και στην Ζάκυνθο και μια βούτα και για μένα pleaseeeeeee!!!!Όσο για τ ότι σε πήρανε χαμπάρι...φοβερό!!!

Φραγκολινάκι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Ό,τι επιθυμείς στην αγκαλίτσα σου να το βρεις!:D

Αγγελική καλή επιτυχία με τον πεθερό σου!Καλά αποτελέσματα!

Γιωτίτσα έχεις απόλυτο δίκιο για τα έπιπλα.Κι εγώ μέχρι 15 Ιούλη θα τα χω παραγγείλει γιατί τα θέλω μέχρι τέλη Αυγούστου.Βέβαια ίσως έτσι να μην τα πάρω στην καλύτερη τιμή αλλά άλλη επιλογή δεν έχω.

Κι όσο για τις παραγγελίες απ το ιντερνετ,όποια το αποφασίσει(ακούς Ellain?)να δώσει τα φώτα της και στις υπόλοιπες.Κάτι μου λέει πως αν το επιχειρήσω χωρίς καθοδήγηση κάτι θα πάει στραβά και δεν θέλω να στενοχωρηθώ με αγορά του μπεμπέ.

Ηρουκάκι χαίρομαι που ο μπαμπούλης σου είναι καλά!!!:D

Κρισάκι δεν έχουν άδικο τα κορίτσια.Πώς θα τρέχουμε στα μαγαζιά αργότερα με τις κοιλούμπες?όλες οι δευτερομαμάδες μου λένε πως μετά τον 7ο δεν θα θέλουμε να κουνιόμαστε.:roll:Με τη ζέστη τι κάνεις παρμπιπτόντως?Εγώ τα χω παίξει!!!!

Κλελούκο μεγιά η μαξιλάρα!!!Superrrrr!!!!Nα χα κι εγώ ένα,να εκσφενδονίσω τον Γκρετίνο απ το κρεββάτι που με καταπιέζει κάθε βράδυ!:twisted:

Σ όλα τα υπόλοιπα κορτσούδια που ξέχασα φιλούρεςςςς!!!!:D:D:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Kαλημερα κοριτσακια!!

Τι καλα μιλατε για ψωνια..Εμεις οι δευτεροτοκες πeρναμε πρωτα μια βολτα απο αποθηκη να δουμε τι ειναι σε καλη κατασταση (διοτι τα μισα ηταν δανεικα ) και μετα οτι περισεψει το ζηταμε σε δωρα ..Εχουμε παρει τον αερα βλεπεις και κανουμε στην ακρη τις ντροπες που χαμε στο πρωτο(''Ελα βρε παρε οτι νομιζεις'') και γεμισαμε τελικα ενα σωρο αχρηστα....Γι αυτο να μας ακουτε εμας τις παλιες...;)

Αγγελικη καλα αποτελεσματα για τον πεθερουλη!

Fragolina.....

2130961pppwv8xc8x.gif

http://www.fatsulesmoda.gr/epipla24.html

Για πείτε γνώμες βρε κορίτσια.Πώς σας φαίνεται το σχεδιάκι?Να σας θυμίσω πως πρέπει να επιλέξω unisex χρωματάκια και σχεδιάκια,γιατί σ ένα δωμάτιο θα βάζω τα 4 παιδιά μου.....Η άλλη επιλογή είναι να διαλέξω μια απλή κούνια και να αλλάζω το πάντα στα παιδάκια μου.Μήπως θα με βρίσει το κοριτσάκι μου που δεν της είχα ζουζουνέ,κοριτσίστικο δωματιάκι?

αυτό για το καροτσι perego λέτε να ισχύει?Καλό ακούγεται.....

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Για πείτε γνώμες βρε κορίτσια.Πώς σας φαίνεται το σχεδιάκι?Να σας θυμίσω πως πρέπει να επιλέξω unisex χρωματάκια και σχεδιάκια,γιατί σ ένα δωμάτιο θα βάζω τα 4 παιδιά μου.....Η άλλη επιλογή είναι να διαλέξω μια απλή κούνια και να αλλάζω το πάντα στα παιδάκια μου.Μήπως θα με βρίσει το κοριτσάκι μου που δεν της είχα ζουζουνέ,κοριτσίστικο δωματιάκι?

ΓΚΡΕΤΑΚΙ για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ χρωματιστο, αλλα απο την αλλη ειναι πολυ χαρουμενο και unisex οπωσδηποτε!! Να φανταστεις εγω ακομα και στα ρουχα μου ειμαι κυριως του μονοχρωμου, οποτε καπως ετσι θα κινηθω και στο παιδικο δωματιο (πειραζει που εγω δεν εχω αλλη επιλογη και θα τριγυρναω τα μαγαζια μες τον καυσωνα με την κοιλουμπα στο στομα??:().

Οσο για τις αγορες απο ιντερνετ, απο την μια λεω να το κανω απο την αλλη σκεφτομαι το μετα, δηλαδη το service, αν κατι σπασει, χαλασει, βγει ελαττωματικο σε ποιου το κεφαλι θα το φορεσω καπελο, ε??? Αυτο με προβληματιζει Γκρετακι, παντως αν το τολμησω θα σε ενημερωσω να το κανουμε μαζι βημα-βημα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Τι ζέστη είναι αυτή! Πως θα αντέξουμε;;;

fragolina χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Με το καλό το μωράκι σας!

Αγγελική ελπίζω να πάνε καλά όλα με τον πεθερό σου και να μην είναι κάτι σοβαρό.

Γκρέτα είναι ένα χαρούμενο δωμάτιο, άλλωστε δεν χρειάζεται όλα τα δωμάτια να είναι ροζ, με νεράιδες, πριγκίπισσες κτλ. Αρκεί να σου αρέσει εσένα και να είναι ένα ευχάριστο δωμάτιο για το παιδί.

Clelia καλορίζικο το μαξιλαράκι σου! Για πες εντυπώσεις!

Πήρα και εγώ κάποια πράγματα για τα παιδιά κυρίως(βιολογική οδοντόκρεμα, κρέμα για την αλλαγή της πάνας και αφρόλουτρο) από www.bce-europe.com (πρώτη φορά) και περιμένω να μου τα φέρει ο άντρας μου σε λίγο.

ellain πήρα χθες τελικά το ρόφημα, γιατί καφέ δε το λες. Δε βρήκα Κορρέ αλλά μια άλλη εταιρεία, έκανα το πρωί ένα ποτήρι, δεν ενθουσιάστηκα αλλά πίνεται.

Μαράκι συγχαρητήρια για το γιο!!!

Όσο για το port bebe ούτε εγώ είχα, δε το θεώρησα απαραίτητο, ίσως όμως και να βολεύει (δε το δοκίμασα!) και παρόλο που έβγαζα το μωρό έξω, μέχρι και διακοπές πήγαμε δυο μηνών βολεύτηκα με το καρεκλάκι αυτοκινήτου -ριλάξ και τα slings. Όσο για τον ύπνο στο πρώτο το είχα στο δωμάτιο μου για μερικούς μήνες σε παρκοκρέβατο, είχαμε ήδη αγοράσει κούνια κρεβατάκι αλλα τον έβαλα για βράδυ μετά τους 6 μήνες και στη μικρή αργότερα αγόρασα ένα λίκνο και μετά μια κούνια.

Σχετικά με το μάρσιπο νομίζω ότι για τα αγοράκια κυρίως είναι καλύτερα τα slings, αλλά και γενικότερα έχει πιο σωστή θέση το μωρό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Δέσποινα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον υπέρηχο. Πρόσεχε με το διαβήτη, να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που θα σου δώσουνε!

Εγώ έχω τρίπλεξ την Τρίτη και Παρασκευή ενδοκρινολόγο. Κάτι άκουσα πάλι όμως για απεργίες!

Αλήθεια με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού έκανες τίποτα; Πήρα δυο φορές τηλέφωνο, αφησα και μήνυμα αλλά τίποτα! Καμιά ανταπόκριση. Θα ρωτήσω την Τρίτη από κοντά και ελπίζω να βρω; Ξέρεις μήπως σε ποιο κτήριο είναι;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια σας κοπέλες του Οκτώβρη!

και τωρα αρχιζουν τα κουλα!!!!!!!! Αφου της εδειξα τον υπερηχο της δειχνω την καμπυλη ζαχαρου....και με εστειλε πακετο στον ενδοκρινολογο του ελενα με κατεπειγον σημειωμα:confused::confused::confused::confused: και ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!! ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!! ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ!!!! Μου τα κοψανε ολα μαχαιρι, μου δωσανε διαιτα και μου γραψανε του κόσμου τις εξετασεις παλι:evil::evil::evil::evil: ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέσποινα, θα μπορούσες να μου πεις τι τιμές ανέβασες στην καμπύλη; Έκανα κι εγώ καμπύλη(τόσο νωρίς λόγω κληρονομικότητας και τσιμπημένων τιμών κατά την προηγούμενη εγκυμοσύνη) και αλλιώς τα περίμενα αλλά αλλιώς ήρθαν....οι δικές μου τιμές βγήκαν σχετικά πολύ χαμηλές στα 60:111 στα 120:117 και στα 180:58 γεγονός που δείχνει μια υπογλυκαιμική τάση, πράγμα που δείχνει μια δυσλειτουργία του οργανισμού με το ζάχαρο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...Ακολουθώ διατροφή διαβητικού(μικρά και πολλά γευματα). Εσύ;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Και στην παραλία θα πρέπει όλες να καμαρώνουμε για το σώμα μας που είναι ευλογημένο κι όχι να ντρεπόμαστε! Δεν είμαστε ελαττωματικές, εγκυούλες είμαστε! :-D:grin::-D

Α! Να ομολογήσω και κάτι... Σήμερα γίνομαι 30 :( :( :( και το έχω πάρει βαριά....

Να τα εκατοστησεις Φραουλίτσα!!!!!Να εισαι γερη, δυνατη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι και στην ωρα του!!!!

Κλελουκο τελειο το μαξιλαρι ε???και εγω σκεφτομουν να παρω αλλα φοβαμαι μην νιωσει ο κορδελας μου οτι τον αντικαθιστω γιατι μεχρι τωρα τον εχω κανει το προσωπικο μου μαξιλαρι....βαλε εκει το ποδι σου....αχ με βολευει ετσι το χερι σου.....κατσε να στηριξω την μεση μου...και αλλα τετοια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ετσι οπως τα περιγραφεις Χρυσα μου, εκεινος μαλλον θα βολευτει καλύτερα με το νεο μαξιλαρι σου...χαχα

Stone και εγω ring sling θελω να παρω αλλα τα βρισκω λιγο ακριβα και σκεφτομουν να το κανω μονη μου:roll: 50 ευρω που το βρηκατε???

Χρυσα, με πρόλαβε η Κλέλια και απανταει πιο κατω...

πετρούλα μου, κι εγώ συμφωνώ με το μάρσιπο, για να τον παίρνει και το αμόρε... αλλά ίσως τελικά να βολέψει και το σλινγκ... τι να πω... μωρέ μήπως τελικά υπερβάλουμε?

Νομιζω πως ναι Ελένη μου, ενα απο τα δυο θα χρειαστει μαλλον γιατι οταν πια ανοιξει ο καιρος θα ειναι ηδη 6-7 μηνων..ΔΕν θα το βαζουμε πια εκει..Ε???

περιμένουμε σήμερα αποτελέσματα από κάποιες "περίεργες" εξετάσεις που έκανε ο πεθερός μου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι, σκέφτομαι πολύ τον αντρούλη μου που προσπαθεί να δείχνει καλά, αλλά φαίνεται πόσο τον προβληματίζει..... Ευχηθείτε μας να πάνε όλα καλά..... το χρειαζόμαστε....

Καλα αποτελέσματα Αγγελική!!!Ευχομαι οτι καλύτερο

stone εγραψες με το καροτσακι, ψηνομαι τρελα, μου αρεσει το design σε αλουμινιο, μου αρεσει που κλεινει ομπρελα και ειναι το πιο ελαφρυ που βρηκα, δεν τρελαινομαι για τα χρωματα αλλα δεν βαριεσαι , αυτο ειναι το λιγοτερο. Εσυ λες να αποφασισουμε αγορα απο εξωτερικο? μου θυμιζεις απο πού το ειχες παρει?

Ελενα το καροτσι και το καρεκλακι αυτοκινητου maxi cosi (απο 9 κιλά εως 18 κιλα) τα ειχα πάρει απο το www.e-baby.it που ηταν καθαρα ιταλικη ιστοσελιδα..Πριν κανενα εξαμηνο που ηθελα να κανω πάλι μια ερευνα αγορας και πάτησα αυτη την διευθυνση με εβγαλε αυτοματα στην ελληνικη ιστοσελίδα που φυσικα οι τιμες ειναι πιο αυξημενες και τα σχεδια και οι επιλογες πιο περιοριεμενες..Δεν ξερω γιατι το εκαναν ετσι, μαλλον απέκτησαν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και για να μην τα κανουν εισαγωγη τα παίρνεις απο εδω

Προχθες η Κλέλια νομιζω (???) εδωσε ενα αλλο ιταλικο site που ειχε και εκεινο πολύ καλές τιμες αλλα τοτε που παρηγγειλα εγω δεν εκανε εισαγωγη στην Ελλάδα (μου διαφευεγι τωρ ποιο ειναι..)

Σιγουρα ειναι πιο συμφερουσα αγορα, γιατι σας ειπα οτι το καροτσι στα Λητω που ρωτησα μου ειπαν 950 ευρω και δεν ειχαν το δειγμα να το δω...Εμενα με μεταφορικα -περιπου 40 ευρω Ιταλια-Ελλάδα (στην πόρτα μου δλδ)- μου κοστισε 650 ευρω

γιωτιτσα κι εγω συμφωνω για το πορτ μπεμπε οτι ειναι χρησιμο μονο για λιγο καιρο και μονο για την περιπτωση που βγαινει κανεις πολυ εξω, anyway εγω λεω θα τα δουμε απο κοντα, θα συζητησουμε με φιλους που εχουν ηδηδ μωρα και θα αποφασισουμε.

Κοριτσια και εγω τοειχα σκεφτει πολύ για το πορτ μπεμπε και ηταν γυρω στα 140 ευρω η διαφορα τοτε..Το χρησιμοποιησα ως τον 6ο μηνα γιατι το μωρο μπαινει στο κανονικο καροτσι και σε καθιστη ή ημικαθιστη θεση μετα τον 6ο μηνα..Και αν τωρα ειναι χειμωνας και βαλετε τοπαιδι για πολύ λιγο σκεφτειτε οτι θα ερθουν και 2α παιδακια σε καποιες αποεσας και αν γεννηθουν Ιουνιο οπως ο δικος μου η και νωριτερα τι θα κανετε???

Αν δεν το θελετε, πρεπει να βρειτε καροτσι που να ειναι καταλληλο απο 0-36 μηνών..Οταν το καροτσι εχει και πορτ μπεμπε -οπως αυτα που συζηταμε- το καροτσι ειναι καταλληλο απο 6 μηνών και πάνω..Διευκρινιστε το παρακαλώ

Μια φιλη μου που εχει τo maclaren -βγαινει χωρις πορτ μπεμπε- το παιδι το εβαλε μεσα απο την πρωτη μερα, ομως το ανεφερε ξεκαθαρα στις προδιαγραφες του προϊοντος

Επανερχομαι σε λίγο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ploegisi, chris 81, IRINI83, tsipoura, Γιωτιτσα, maraki32, ellain, Γκρετα, RENAH, Ελένη και Stone, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη θετική ενέργεια για το μωράκι μου και τον πεθερό μου…..

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Συνεχιζω λοιπόν...

θα πάω στο λητώ στη θεσ/νίκη αυτήν την εβδομάδα για να δω και από κοντά κάποια πράγματα... εννοείται ότι δεν ψωνίζω από κει! να μου πιάσουν τον κ*λο... απλά να έχω ιδέα τι παίζει και σε real life απο σχέδια, χρώματα και βάρος, ύψος, όγκο κλπ...

Σε βρισκω πολύ σωστη Ελένη!!!Οι ανθρωποι δεν πουλάν, σφαζουν...και οσο και να μην πρεπει να βγαινει χρημα στις ξενες αγορες και να προτιμαμε την εγχωρια αγορα, δυστυχως σκεφτομαστε και την τσεπη μας..Ναι να στηριξουμε την τοπικη αγορα αλλα και αυτη να μην μας γδαρει..Επίσης τα μικρα και συνοικιακα καταστηματα ειναι αυτα που θελουν την μεγαλύτερη στηριξη και εκει πιστευω μπορουμε να πετυχουμε καλύτερες συμφωνίες..

Εγω ειμαι fun της εταιριας Pali και αυτο που επέλεξες ειναι super!!!

To ειχα δει και εγω αλλά κατεληξα στο σχεδιο Sole γιατι ηθελα να διακοσμησω το υπολοιπο δωματιο με τον Winnie και την παρεα του και η καμηλοπάρδαλη δεν μου κολλουσε!!!Τους τοιχους τουθς εχω βαψει σε φυστικι και κιτρινο χρωματακι..Τα πολύ ροζ και τα πολύ μπλέ και μενα δεν μου πολυαρεσουν..

Βρε εσυ Γκρετα, τωρα που το ξαναβλέπω σαν ακριβουτσικο δεν ειναι???1500 ευρω για δυο επιπλα και τη βασικη προικα????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σε βρισκω πολύ σωστη Ελένη!!!Οι ανθρωποι δεν πουλάν, σφαζουν...και οσο και να μην πρεπει να βγαινει χρημα στις ξενες αγορες και να προτιμαμε την εγχωρια αγορα, δυστυχως σκεφτομαστε και την τσεπη μας..Ναι να στηριξουμε την τοπικη αγορα αλλα και αυτη να μην μας γδαρει..Επίσης τα μικρα και συνοικιακα καταστηματα ειναι αυτα που θελουν την μεγαλύτερη στηριξη και εκει πιστευω μπορουμε να πετυχουμε καλύτερες συμφωνίες..

Κοριτσια συγγνωμη αλλα ετσι ειναι, κι εγω ειμαι υπερ του να υποστηριξω την ελληνικη αγορα και θα το κανω αν βρω κατι που να μου αρεσει σε κουνιες και επιπλα του μωρου σε ελληνικες βιοτεχνιες. Για προιοντα ομως εισαγωγης που τα βαρανε γιατι να ξοδεψω τα ωραια μου λεφτακια για να βγαλει υπερκερδος ο Ελληναρας (γιατι κι ο Ιταλος που το πουλαει 200 ευρω φθηνοτερα παλι βγαζει) Και μην μου πειτε οτι ειναι τα μεταφορικα, γιατι αν σε εμας ως ιδιωτες που παιρνουμε μονο ενα κομματι το κοστος ειναι 50 ευρω, φαντασου να γεμισεις κοντεινερ ποσο πεφτει η τιμη.... Οποτε ας τα εχουν τα καροτσακια να τα κουνανε μονοι τους :mrgreen:

υ.γ. ξερει καμια μανουλα να μου πει ποσων μηνων-χρονων τα παιδακια φτανουν τα 15 κιλα? γιατι μου αρεσει και αυτο το καροτσι http://global.skate-pegperego.com/?l=en&p=2(ειναι πορτ μπεμπε και καροτσι μαζι!δειτε το βιντεακι), αλλα ειναι ως 15 κιλα και μου φαινονται λιγα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

συμφωνούμε απόλυτα!

κι εγώ εννοείται ότι θα υποστηρίξω την ελληνική αγορά, αλλά μόνο στις περιπτώσειςπου αυτό που θα πάρω δεν είναι εισαγωγής και φτιάχνεται είτε από τους ίδιους είτε από άλλη ελληνική εταιρία και συμφέρει! αν πάρω κάτι εισαγωγής, θα το δω πως είναι σε μαγαζί και θα το παραγγείλω αν μπορώ από την εταιρία παραγωγής!

όσο για το καροτσάκι ελενάκι, μου άρεσε πολύ! για τα κιλά των σημερινών μωρών δεν ξέρω, σου παραθέτω όμως ένα διάλογο απο τους πολλούς που με είχαν μαγνητοφωνήσει οι γονείς μου...:

---------------------------------------------

μπαμπας μου: "τι είσαι;"

εγώ: "πεπέλα" [κοπέλα]

μπαμπας μου: "πόσο χρονών κοπέλα είσαι;"

εγώ: "γίο" [δύο]

μπαμπας μου: "και πόσα κιλά κοπέλα είσαι;"

εγω: γέκα [δέκα]

----------------------------------------------

βγάλε συμπεράσματα!

:tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...