Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angelique1981 μια και σημερα εε????....χι χι χι!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα Chrisaki, μ' έχεις πάρει στο ψιλό μου φαίνεται ε; :tongue:

Αλλά ναι... μια και σήμερα, τέτοια ώρα αύριο λογικά θα είμαι μέσα....... και ήδη έχω αρχίσει να ιδρώνω...... :roll:. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!! :)

Έχω όμως κι άλλα στο μυαλό μου..... περιμένουμε σήμερα αποτελέσματα από κάποιες "περίεργες" εξετάσεις που έκανε ο πεθερός μου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι, σκέφτομαι πολύ τον αντρούλη μου που προσπαθεί να δείχνει καλά, αλλά φαίνεται πόσο τον προβληματίζει..... Ευχηθείτε μας να πάνε όλα καλά..... το χρειαζόμαστε....

Γεια σου ploegisoula

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλή επιτυχία με τις εξετάσεις αγγελικούλα! σήμερα του πεθερού... και όλα θα πάνε περίφημα!

και βέβαια αύριο της κοράκλας που θα σε κάνουν να πετάς!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

chris κοίτα εδώ www.babywearing.gr, οι τιμές για το ring sling ξεκινούν από 42 ευρώ, εγώ το είχα πάρει δώρο σε μια κοπέλα αλλά ζήτησα ΚΑΙ τσέπη ΚΑΙ τελείωμα οπότε μου πήγε 50 ευρώ και είναι τέλειο. Η κοπέλα είναι μανούλα Οκτωβρίου 2009 και είναι σούπερ ευχαριστημένη!! Επειδή μάλιστα ήμουν τόσο ικανοποιημένη είπα πως όταν με το καλό κάνω νινί θα έπαιρνα από το babywearing, το συστήνω ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε από εκεί! Πολύ προσεγμένη δουλειά και μάλιστα μπορεί να σου προτείνει κάτι λίγο διαφορετικό από αυτό που έχετε επιλέξει ώστε να είναι ομορφότερο...

Ploegisi νομίζω το port bebe είναι για να το μεταφέρεις, δλδ το έχεις στο καροτσάκι και θέλεις να βάλεις το μωρό στον καναπέ δίπλα σου, το βάζεις στο port bebe... Νομίζω... Εγώ θα πάρω (οι γονείς μου δλδ) κρεββατάκι το οποίο αργότερα μετατρέπεται σε παιδικό... Λίκνο μου έδωσε η κουμπάρα μου και θα το έχω δίπλα μου στους πρώτους μήνες του μωρού μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αχααααααα μαλιστα!!!!!ενδιαφερον Κλελουκο μου σε ευχαριστω αν και ζεν μπορω να διαλεξω ολα μου αρεσουνε:roll::roll::roll:

Αντζελικα δεν σε πειραζω βρε σκατουκα απλα θυμαμαι ως ημουνα εγω γιαυτο το λεω που μετρουσα σαν το φυλακισμενο:mrgreen:

Καλη επιτυχια με τον πεθερουλη σου ολα να ειναι πολυ καλα τα απτελεσματα ευχομαι:P

Ισιιιιιιι καλημερουδια:mrgreen:

αχ κοριτσια μην μου λετε οτι πρεπει να παραγγειλουμε απο τοσο νωρις τα πραγματα γιατι θα λιποθυμησω...δεν με αφηνουνε μου λενε οτι βιαζομαι και οτι κανω χαζομαρες:(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ειρήνη όλα καλά?

μια χαρα ειμαι πλοεγκισουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!πανε να μου περασουνε τα χτεσινα ψυχολογικα...:tongue::tongue::tongue:

μωρε τωρα με αυτα που μου ειπατε πηρα φορα!!!!!!!!!!και θαλασσα θα παω και βουτιτσεσ θα κανω....και οποια ξινη σχολιασει κατι (εννοω απο αυτεσ στην παραλια που σχολιαζουν...)ασ εχει κι αυτη 3 εγκυμοσυνεσ σε 2 μολισ χρονια και τοτε τισ λεω!!!!!!!!!!ε????????ουφ τα ειπα και ξεθυμανα!!!!

Έχω όμως κι άλλα στο μυαλό μου..... περιμένουμε σήμερα αποτελέσματα από κάποιες "περίεργες" εξετάσεις που έκανε ο πεθερός μου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι, σκέφτομαι πολύ τον αντρούλη μου που προσπαθεί να δείχνει καλά, αλλά φαίνεται πόσο τον προβληματίζει..... Ευχηθείτε μας να πάνε όλα καλά..... το χρειαζόμαστε....

Γεια σου ploegisoula

καλη επιτυχια αγγελικακι για τον πεθερο σου!ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μην μου λετε οτι πρεπει να παραγγειλουμε απο τοσο νωρις τα πραγματα γιατι θα λιποθυμησω...δεν με αφηνουνε μου λενε οτι βιαζομαι και οτι κανω χαζομαρες:(

αχ βρε κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην τουσ ακουσ κοπελα μου!!!!!!εσυ κανε οτι σευχαριστει πιο πολυ και οτι σε κανει χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην ακουσ προληψεισ και διαφορα τετοια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Α! Να ομολογήσω και κάτι... Σήμερα γίνομαι 30 :( :( :( και το έχω πάρει βαριά....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΜΩΡΑΚΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!!!!!!

για τα 30 δεν θα το σχολιάσω....... πάτε καλά βρε; μωρά είστε!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

τσιπουρα βλεπω δεν απαντησεσ στα σχολια μασ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:.σε πειραζαμε ..

παιδάκια καλά ήταν χθες στο σπιτάκι, αλλά αρρώστησα από τη ζέστη!!!!!!

βλέπετε ο καλός μου είναι οικολόγος και δεν θέλει αρκουδίσιον στο σπίτι!!!!

(έχουμε ένα, το είχα βάλει πριν έρθει να μείνει μαζί μου, αλλά πέρσυ δεν του έκανα συντήρηση για να μην έχουμε πάλι θέμα......... φέτος θα κάνω όμως, δεν την παλεύεω με τη ζέστη)

κι εγώ σαν τρελή κάθε μέρα μπαίνω σε διάφορες σελίδες και κάνω έρευνα για το τι θα χρειαστώ... να ρωτήσω κάτι η άσχετη??? το πορτμπεμπέ... ποια χρησιμότητα έχει? και γιατί συνήθως τα πουλάνε μαζί με καροτσάκι?

επίσης... θα πάρετε κούνια ή κρεβατάκι που μετατρέπεται? η κούνια μέχρι ποια ηλικία καλύπτει? αν πάρετε κρεβατάκι, θα πάρετε και λίκνο? ή θα έχετε το κρεβατάκι στο δωμάτιό σας για τους πρώτους μήνες?

από ότι έχω δει από τις διάφορες φιλενάδες και την αδελφή μου : (αν και οι μανούλες εδώ θα ξέρουν καλύτερα)

στην αρχή το μωρό είναι στο πορτ μπεμπε στο καρότσι, επίσης βολεύει και για μέσα στο σπίτι ή αν θέλεις να πάς κάπου αλλου (η αδελφή μου που είναι υστέρω σε αυτά έφτιαξε παραγγελία στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ γιατί λεει αυτά που έχουν είναι αφρολεξάκια και δεν κάνουν για το μωρό για τοσες ώρες που το έχει μέσα- δεν είναι εντελώς παράλογο)

λίκνο ή καλαθούνες δεν πήρε καμιά τους. έχουν την κούνια του μωρού που μετά γίνεται κρεββατάκι και το πορτ μπεμπέ. την κούνια (κρεββατάκι) στ δωμάτιο για 3-4 μήνες περίπου

αυτά ξέρω :)

Καλημέρα Chrisaki, μ' έχεις πάρει στο ψιλό μου φαίνεται ε; :tongue:

Αλλά ναι... μια και σήμερα, τέτοια ώρα αύριο λογικά θα είμαι μέσα....... και ήδη έχω αρχίσει να ιδρώνω...... :roll:. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!! :)

Τιμημένη κόρη του October Power όλα τέλεια θα πάνε!!!!!!!!

(σου έχω ήδη παραγγείλει τα σκόρδα ;) )

Αγαπούλες μου καλημέρα πλΕρωσα 12 ευρώ για να έρθω στο γραφείο λόγω της απεργίας του μετρο.... αλλά ειδικά μετά τα χθεσινά.....:rolleyes: δεν με έπαιρνε να ζητήσω να δουλέψω από το σπίτι - αφήστε που είναι σαν καμίνι το σπίτι δεν θα μπορούσα να δουλεψω

σας φιλώ και όλα τα καλά

να κάνεις ότι σου γουστάρει !!!!

ήθελα να σας πω όμως ότι αν παραγγείλετε τέλος αυγούστου θα πετύχετε πολύ καλές τιμές...... τι να πω, μετά θα έχει τρέξιμο βέβαια... όλα έχουν το ρίσκο τους και το τιμημά τους

μια χαρα ειμαι πλοεγκισουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!πανε να μου περασουνε τα χτεσινα ψυχολογικα...:tongue::tongue::tongue:

μωρε τωρα με αυτα που μου ειπατε πηρα φορα!!!!!!!!!!και θαλασσα θα παω και βουτιτσεσ θα κανω....και οποια ξινη σχολιασει κατι (εννοω απο αυτεσ στην παραλια που σχολιαζουν...)ασ εχει κι αυτη 3 εγκυμοσυνεσ σε 2 μολισ χρονια και τοτε τισ λεω!!!!!!!!!!ε????????ουφ τα ειπα και ξεθυμανα!!!!

!

θα σου στείλω μία φωτο μου με μαγιό...... να δεις πως θα ξεκομπλάρεις μια και καλή! άντε άντε!!!!!!!!!

να σου πω αγαπάκι μου πλέον δεν θα επιτρέπεις να σε κομπλάρει κανένας,

έγγυος είσαι κορίτσι μου και κουκλάρα

είμαι σίγουρη ότι όποιος σε κοιτάει χαζεύει τις ματάρες σου και δεν κοιτάει τίποτα αλλο!!!!!!!! (έχετε δει ματάρες που έχει η φιλενάδα?????!!!!!!!)

Κορίτσάκια καλημέρα.

Fragolina Χρονια σου Πολλα να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη και με το καλό το μωράκι σας.

Αγγελική ευχομαι καλά αποτελέσματα να έχει ο πεθερός σου, και όσο για σένα το ξέρεις οτι όλα θα είναι τέλεια αυριο δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Τσιπουρίτσα χθες μπήκα για πολύ λίγο το βράδυ ίσα ίσα για να διαβάσω τα νέα απο τις εξετάσεις των κοριτσιών.

Για καρότσι εμείς εχουμε πάρει το Iglesina Zippy το 2 σε 1 χωρις το πορτ μπεμπε γιατι μας είπαν οτι το χρησιμοποιείς μόνο για τους τρείς πρώτους μήνες και για κούνια πήραμε κανονική γιατι σκεφτόμαστε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι οπότε θα χρειαστεί και κρεβατάκι θα πάρουμε αργότερα για το μεγαλύτερο παιδί, επίσης για δίπλα μας έχουμε πάρει Λίκνο οχι για αλλο λόγο αλλα γιατι μου άρεσε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

αγγελικούλα καλη επιτυχια για τον πεθερο σου!ευχομαι και εγώ ολα καλα να πανε!!!!!!!

χρύσα και εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ότι γουστάρεις εγώ σκέψου ότι τον θοδωρή μου τον γέννησα ιανουάριο και είχα τα έπιπλα και το δωμάτιο σχεδόν έτοιμο από τέλη νοεμβρίου. άλλωστε τώρα μπορούμε ακόμα να κουνηθούμε όσο περνάει ο καιρός και η κοιλιά θα μεγαλώνει τα πόδια μας δεν θα μπορούμε να πάρουμε όχι να ψάξουμε και για έπιπλα.

η συνηφάδα μου απ'την άλλη τα είχε κλείσει και τους είπε εκείνη πότε να τα φέρουν στο σπίτι.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ καλημερα!!!!!

πρωτα απο ολα , μπραβο στο μαρακι για το αγορακι της, που δεν ειναι πια inder εκπληξη!!!!!!! και φυσικα πολλα μπραβο που πηγαν ολα καλα!!!

fragolina χρονια σου πολλα πολλα κι ευτυχισμενα, τα χρονια παιρνουν αλλα σημασια εχει να νιωθουμε εμεις νεοι. Σκοπος της ζωης να πεθανουμε νεοι οσο πιο αργα γινεται...;)

αγγελικακι σου στελνουμε ολες τις θετικες και αγαθες μας σκεψεις για τον πεθερουλη σου, ολα καλα, κι ο,τι ειναι αντιμετωπιζεται, περιμενουμε νεα...

stone εγραψες με το καροτσακι, ψηνομαι τρελα, μου αρεσει το design σε αλουμινιο, μου αρεσει που κλεινει ομπρελα και ειναι το πιο ελαφρυ που βρηκα, δεν τρελαινομαι για τα χρωματα αλλα δεν βαριεσαι , αυτο ειναι το λιγοτερο. Εσυ λες να αποφασισουμε αγορα απο εξωτερικο? μου θυμιζεις απο πού το ειχες παρει?

ploegisoula το πορτ μπεμπε φανταζομαι χρησιμευει για λιγους μηνες στην αρχη που δεν μπορει ακομα να μπει κατευθειαν στο καροτσακι. Οσο για το κρεβατακι, εγω λικνο θα παρω απο την κουμπαρα μου και μετα κουνια που να βγαινει το καγκελο για να το χωρεσει ως τα 4 (οχι κρεβατακι για 2 λογους, πρωτον γιατι μπορει στο μεταξυ να προκυψει 2ο παιδι και να ξαναχρειαστει ως κουνια και δευτερον γιατι προτιμω οταν με το καλο παει σχολειο να αγορασω καινουριο κρεβατι, πιο "αγοριστικο").

Clelia μεγεια το μαξιλαρακι σου, καλες αγκαλιτσες, κι εγω ανυπομονω να παω Ελλαδα για να το αγορασω γιατι αλλιως θελει μια βαλιτσα μονο του. Οσο για το σλινγκ, μαλλον θα το τολμησω... Ιδωμεν.

Οποια αφησα ασχολιαστη (και ειστε πολλες....), κερασμενα παγωτακια, χωνακια, κυπελλακια, ο,τι γευση θελετε!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Για καρότσι εμείς εχουμε πάρει το Iglesina Zippy το 2 σε 1 χωρις το πορτ μπεμπε γιατι μας είπαν οτι το χρησιμοποιείς μόνο για τους τρείς πρώτους μήνες και για κούνια πήραμε κανονική γιατι σκεφτόμαστε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι οπότε θα χρειαστεί και κρεβατάκι θα πάρουμε αργότερα για το μεγαλύτερο παιδί, επίσης για δίπλα μας έχουμε πάρει Λίκνο οχι για αλλο λόγο αλλα γιατι μου άρεσε πολύ.

και που θα το έχεις το παιδί τους πρώτους 3-4 μήνες καλό μου χωρίς το πορτ μπεμπέ ; :?

και που θα το έχεις το παιδί τους πρώτους 3-4 μήνες καλό μου χωρίς το πορτ μπεμπέ ; :?

Κοίτα πως το σκεφτήκαμε τους δυο πρώτους μήνες δεν θα το πολυβγάζουμε, βαλε το σαράντισμα βάλε οτι θα χειμωνιάσει και νομίζω οτι βολέυει πολύ και το καθισματάκι του αυτοκινήτου που κουμπώνει στο καρότσι, μετα το τρίμηνο θα μπαίνει στο κανονικό καρότσι που ξαπλώνει μεχρι πίσω.

Βέβαια εχω ακούσει οτι άλλοι βολέυτηκαν πολύ το πορτ μπεμπε, τι να πω αυτα είναι γούστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κοίτα πως το σκεφτήκαμε τους δυο πρώτους μήνες δεν θα το πολυβγάζουμε, βαλε το σαράντισμα βάλε οτι θα χειμωνιάσει και νομίζω οτι βολέυει πολύ και το καθισματάκι του αυτοκινήτου που κουμπώνει στο καρότσι, μετα το τρίμηνο θα μπαίνει στο κανονικό καρότσι που ξαπλώνει μεχρι πίσω.

Βέβαια εχω ακούσει οτι άλλοι βολέυτηκαν πολύ το πορτ μπεμπε, τι να πω αυτα είναι γούστα.

γιωτιτσα κι εγω συμφωνω για το πορτ μπεμπε οτι ειναι χρησιμο μονο για λιγο καιρο και μονο για την περιπτωση που βγαινει κανεις πολυ εξω, anyway εγω λεω θα τα δουμε απο κοντα, θα συζητησουμε με φιλους που εχουν ηδηδ μωρα και θα αποφασισουμε.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πωπω μπέρδεμα!!! τι να το κάνω το port bebe για 3 μήνες? το παιδάκι μου θα βγει απο το σπίτι χριστούγεννα κοντά... για 2-3 φορές που θα χρειαστεί δε μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο? αχ! δεν ξέρω!

ελενα συμφωνώ κι εγώ για κρεβατάκι τύπου κούνια μέχρι 4 χρονών, για να πάρει μετά σχολικά έπιπλα, πιο μοντέρνα και να μην τα βαρεθούμε κι εμείς! βέβαια, θα μου άρεσε να έχω για το δεύτερο (αν το αποφασίσουμε με το καλό) καινούργια στα χρώματα που θα προκύψουν... σκατούλες! δε βγάζω άκρη... θα πάω στο λητώ στη θεσ/νίκη αυτήν την εβδομάδα για να δω και από κοντά κάποια πράγματα... εννοείται ότι δεν ψωνίζω από κει! να μου πιάσουν τον κ*λο... απλά να έχω ιδέα τι παίζει και σε real life απο σχέδια, χρώματα και βάρος, ύψος, όγκο κλπ...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...