Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χα!!!!!!!!!!!!!Άμα λέω οτι έχω διαίσθηση εγώωωωωωωωωωωωωωωω σε καμία δεν έχω πέσει έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τσιπούρα ακούςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πετρούλα ποιο καρότσι έχεις;;;

Δέσποινιώ είδες που ο παίδαρος εχει τέλεια καρδούλα;;;;;Φτου φτου!!!!!!

Μαράκι μου με το καλό το αγοράκι σουουουου!!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουριτσα μου μαγειρευα..με εδειχνε on line????

Γεμιστουλικα για αυριο

Κοριτσια μια εβδομαδα που ειμαι σπίτι γεμισε το ματι μου απο τσισα και κακα και τρεχω πίσω απο τον μικρο παραμασχαλα με το γιογιο..Ειμαστε σε πολύ καλό δρομο για την απαλλαγη της πάνας και σημερα τα καναμε ολη μερα στο γιογιο..

Χαιρομαι γιατι νομιζα οτι θα μας επαιρνε παρα πολύ χρονο και ήλπιζα τουλάχιστον μεχρι Σεπτεμβρη να καθαρισουμε αλλα αν πάμε ετσι νομιζω τον αλλο μηνα θα εχουμε καλα νεα..

Για να δουμε....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hρω σου κανω παραθεση τι ειχα γραψει...

Κοριτσακια καλησπέρα!!

Λέτε για προικα μωρου ε??Εγω δεν θα χρειαστω κτ καινουριο αλλά οταν πρωτοψαχτηκα με τον μικρο μου, νομιζω πως εκανα καλές αγορες..

Παρηγγειλα καροτσι 3 σε 1 της Inglesina το οttuto http://www.inglesina.com/en/collection/modular-systems/otutto# με 650 ευρω απο Ιταλία (δωρο γονιων μου) αντι 950 ευρω τιμη ΛΗΤΩ (τωρα την εχουν ριξει), παιδικο δωματιο πήραμε της Pali http://www.sottoilcavolo.com/vedimg.php?img=prodotti/1250524791427.jpg και αυτο σε πολύ καλή τιμη αφου τα εκανε εισαγωγη ο αντρας μου μεσω της εταιριας τους και τα πλήρωσαν τα πεθερικα μου...ολα τα υπόλοιπα, ρηλαξ, καλαθουνα(τη χρησιμοποιησα αρκετα) , κουνια, παρκοκρεβατο τα διαλεξα εγω και μου τα εφεραν δωρο στενοι συγγενεις..Μη βιαστειτε να παρετε και εσεις απο αυτα ή θα σας τα φερουν ή θα σας ρωτησουν

Εμας αυτα μας βγηκαν..τσαμπα!!χαχα

Σαν τηλεκατευθυνομενο ειναι Ηρω μου..

Να σου πω την αληθεια ηθελα με χερουλια και οχι μπαρα αλλα το συγκεκριμενο βγαίνει ετσι και στην τελική περα απο καποιες σακουλες ισως για να κρεμας δεν θα χρησιμευε σε κτ αλλο..Πήρα κατι γαντζους απο τα jumbo και εκαναν και εκεινα δουλεια

Το εχω πάρει στο τελευταιο χρωμα του χρωματολογιου..Κρασουλι να το πω???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσουδες!

Μαράκι , μπράβο! Με το καλό ο γιόκας σου! Εμείς ποτέ δεν το πιάνουμε στον ύπνο στους υπερήχους....stand by είναι μην του ξεφύγει τίποτα :mrgreen::mrgreen:

Δεσποινάκι όλα καλά! Μόνο που φοβάμαι οτι σε λίγο θα κυκλοφορείς ινκογνιτο με τη φήμη που έχεις!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλό ταξίδι και να διακοπάρεις και για μας!

Όσον αφορά τις αγορές, κοριτσια μου όσες φίλες γέννησαν σεπτέμβρη-οκτώβρη μου είπαν να παραγγείλω τέλος Ιουνίου τα έπιπλα για να μου έρθουν στην ώρα τους καθότι ο Αυγουστος είναι νεκρος μήνας για τα εργοστάσια και οι παραγγελίες πάνε πίσω.

Και στην παραλία θα πρέπει όλες να καμαρώνουμε για το σώμα μας που είναι ευλογημένο κι όχι να ντρεπόμαστε! Δεν είμαστε ελαττωματικές, εγκυούλες είμαστε! :-D:grin::-D

Α! Να ομολογήσω και κάτι... Σήμερα γίνομαι 30 :( :( :( και το έχω πάρει βαριά....

ttB9p3.png

Α! Να ομολογήσω και κάτι... Σήμερα γίνομαι 30 :( :( :( και το έχω πάρει βαριά....

Να τα εκατοστίσεις fragolina μου και με το καλό να κρατήσεις το γιο σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!!!

Όσο για τα 30, μη σκας..... τα πρώτα άντα είναι που λένε..... έχουν να ακολουθήσουν πολλά!!!!!!!!!

Βάσω καλή επίσκεψη σήμερα!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!! :-D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

τσιπουρα βλεπω δεν απαντησεσ στα σχολια μασ.....:tongue::tongue::tongue::tongue:.σε πειραζαμε ..

φραγκολινα πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να υποδεχτειτε και το μωρακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

FRAGOLINA ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!! Να σε χαιρόμαστε και πάντα-πάντα να είσαι χαρούμενη!!!

Και εμένα με βρήκαν τα 30 γκαστρωμένη, οπότε δεν μου κακοφάνηκε, ίσα-ίσα!!

ellain ξέχασα να σου γράψω χθες: αν ο άντρας σου θέλει αποκλειστικά και μόνο μάρσιππο, εσύ πάρε ΚΑΙ sling για σένα. Είναι πολύ βολικό και θα βολέψει και τον άντρα σου. Επίσης το κόστος του είναι περίπου 50 ευρώ με διάφορα αξεσουάρ... Εγώ θα σου έλεγα οπωσδήποτε να το πάρεις. Πες σε κάποιον να σου το φέρει ως δώρο αντί φορμάκι για το μπεμπέ!!

Καλημέεεεεεεεερα!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα!!!

fragolina μου πολύχρονη ότι επιθυμείς και με ένα γερό μωράκι πάνω απ'όλα.

μην στεναχωριέσαι βρε τα 30 είναι πολύ ωραία ηλικία τι να πούμε και εμείς που τα έχουμε καβατζάρει εδώ και πολυυυ καιρό.

εντωμεταξύ εχτές γκρέτα μου ήρθες στο μυαλό και όταν διάβασα αυτό που έπαθες με το ξύρισμα και λέω κάτσε να κάνω και εγώ μην βρεθώ προς εκπλήξεως και γίνουμε ρεζίλι. και αφού τελειώνουμε τον υπέρυχο γυρνάει ο γιατρός και μου λέει εμείς εδώ στο λητώ βλέπουμε και τον τράχηλο επιπλέον κόκκαλο εγώ:tongue:.

Καλημερα κοριτσακια μου!!!τι ομορφα νεα ειναι αυτα καλε???φτου μας και παλι!!!!:P:p

Μαρακι μου μπεμπαρος ε????συγχαρητηριαααααααααα λυθηκε το μυστηριο αν και ανηκω σε αυτες που απετυχαν στην μαντεψια:mrgreen::mrgreen:

FRAGOLINA ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!:D:D

Βασω μου σε φουρνο ε???εγω δεν θα σχολιασω για την ζεστη η οποια φυσικα και ειναι ανυποφορη εγω θα πω δεν θελεις να τα φας ολα με αυτες τις μυρωδιες???μονο που το σκεφτομαι πιναω....γιαμ γιαμ:roll::roll:

αντε με το καλο να δεις το νινακι σου σημερα!!!:-D

Κλελουκο τελειο το μαξιλαρι ε???και εγω σκεφτομουν να παρω αλλα φοβαμαι μην νιωσει ο κορδελας μου οτι τον αντικαθιστω γιατι μεχρι τωρα τον εχω κανει το προσωπικο μου μαξιλαρι....βαλε εκει το ποδι σου....αχ με βολευει ετσι το χερι σου.....κατσε να στηριξω την μεση μου...και αλλα τετοια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρη Ηρω να μαντεψουμε ειπες τι μας το λες κατευθειαν το χρωμα???χαλας το παιχνιδι!!!:rolleyes::rolleyes:

Angelique1981 μια και σημερα εε????....χι χι χι!!!:mrgreen::mrgreen:

Δεσποινααααααααα καλε φιρμα εγινες!!!εσκασα στα γελια οταν τον διαβαζα φανταζομαι την εκφραση που θα ειχες...καγκελο θα ειχες μεινει:-D:-D:-D

Τσιπουριτσα μας γλυκια φτου φτου να μην σας ματιασουμε ετσι να ειστε παντα καλο μου και ολα θα γινουν οπως πρεπει;);)

Stone και εγω ring sling θελω να παρω αλλα τα βρισκω λιγο ακριβα και σκεφτομουν να το κανω μονη μου:roll: 50 ευρω που το βρηκατε???

η Ισι που ειναι δεν ακουστηκε....

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

χρόνια πολλά fragolina!!! με το καλό το μωράκι σου! όσο για τα 30, δεν είσαι η μόνη! είμαστε κι άλλες που γιορτάσαμε φουσκωμένες! και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα αν δεν το πάρεις απο την ανάποδη!

μαράκι αγοράκι τελικά ε? μπράβο και στην ηρώ για τη μαντεψιά! μια χαρούλα, θα έχει και παρεούλα ο γιόκας σου!

βασούλα κάνε όσο μπορείς υπομονή, και αν μπορείς να τη σκαπουλάρεις, καλά θα ήταν... μόνο που σε σκέφτομαι ρε κοπέλα... αλλά έτσι είναι... είπαμε, δική μας δουλειά, αν μπορείς κάνε κι αλλιώς...

δέσποινα ξακουστή! μια χαρά η καρδούλα σας! άντε καλές διακοπούλες τώρα και όσο μπορείς μη μας ξεχνάς! και καλό κουράγιο με τη διαιτούλα σου!!!

ελενάκι και κλέλια καλά κάνετε και τα ψάχνετε από τώρα! κι εγώ σαν τρελή κάθε μέρα μπαίνω σε διάφορες σελίδες και κάνω έρευνα για το τι θα χρειαστώ... να ρωτήσω κάτι η άσχετη??? το πορτμπεμπέ... ποια χρησιμότητα έχει? και γιατί συνήθως τα πουλάνε μαζί με καροτσάκι?

επίσης... θα πάρετε κούνια ή κρεβατάκι που μετατρέπεται? η κούνια μέχρι ποια ηλικία καλύπτει? αν πάρετε κρεβατάκι, θα πάρετε και λίκνο? ή θα έχετε το κρεβατάκι στο δωμάτιό σας για τους πρώτους μήνες?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

εδώ είμαι χρυσούλα μου! ακούστηκα... προβληματίζομαι! δεν απάντησα σε όλες και λέω να γράψω άλλο ένα! χιχιχι

μια χαρά μαξιλάρι έχεις εσύ! τι το θες το αγοραστό? στο κάτω κάτω, ας κάνουν και καμιά δουλειά! να νιώσουν απο τώρα τα οικογενειακά... βάρη!

ειρήνη όλα καλά?

αγγελική μου οργανωμένη σε βρίσκω... κι άλλη με κατεβατά!! χιχιχι! μπράβο σας πάντως! ώρες ώρες δεν έχω τόσο κουράγιο να γράφω και απαντώ σε αυτά που θυμάμαι!

κουμπάρα μου επιστρέψατε απο το ταξιδάκι σας? εσύ δε χρειάζεται να νιώθεις γρανίτα! είσαι γλύκα από μόνη σου! μουτς!!!

πετρούλα μου, κι εγώ συμφωνώ με το μάρσιπο, για να τον παίρνει και το αμόρε... αλλά ίσως τελικά να βολέψει και το σλινγκ... τι να πω... μωρέ μήπως τελικά υπερβάλουμε?

ξέχασα καμιά???? τι να κεράσω

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...