Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ellain τοτε αφου εχεις ριξει μια ματια και εχεις κατα νου 2-3 μοντελα θα πάς κατα τον Αυγουστο σε ενα μεγαλο πολυκατστημα που σιγουρα θα βρεις αυτα που σκεφτεσαι και θα κανεις ενα crash test!!!xaxa

Οταν τα δεις απο κοντα, πως λειτουργουν, πως ανοιγοκλείνουν- το δικο μου ανοιγει και κλεινει με ενα χερι και ειναι και απο τα βαρβατα- και τα τσουλήσεις, θα καταλήξεις, ειμαι σιγουρη!!!

Το πορτ μπεμπε γιατι το απορρίπτεις..Στα σοκακια του Βολου κατα τους χειμερινους μηνες πως θα βολταρετε???Θα χρησιμοποιεις το καρεκλάκι αυτοκινητου???Εγω ουτε μια φορα το εβγαλα απο τη θεση του πάντως...

Επίσης εμενα το πορτ μπεμπε θα με βολευε παρα πολύ αν δεν ειχα την καλαθουνα..Δλδ αν ηξερα οτι ειναι τοσο ανετο, δεν θα επαιρνα και καλαθουνα..Στο σαλονι που θα τον εχεις, σε ρηλαξ??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα εχεις δικιο, μαλλον η δοκιμη θα μας πεισει για το καροτσακι.

Αφου εχω λικνο με καλαθουνα, απορριπτω το πορτ μπεμπε ως μη απαραιτητο. Σκεφτομαι να αγορασουμε καροτσι και καθισμα αυτοκινητου το οποιο να κουμπωνει ισως και στο καροτσι (μαλιστα πολλα απο αυτα χρησιμοποιουνται και ως ρηλαξ καθως κουνιουνται κιολας) Αν δεν μας βολεψει αυτο, θα παρω κι ενα ρηλαξ.. Αλλωστε μου αρεσει πολυ κι η ιδεα του μαρσιππου, αν και δεν ξερω απο ποτε επιτρεπεται.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ο μαρσιπος δεν ξερω αλλα το Sling είναι πολύ βολικό και πρακτικό αν και δυσκολο μεχρι να βρεις πως τοποθετειται το μωρο κλπ

Ολα θα τα βρουμε, χρόνος να υπάρχει για ψαξιμο και χρημα..η αγορα βογγαει και οι εταιρίες πλέον βγαζουν τα πάντα

Πιστευω απο τον Αυγουστο θα πρεπει να ξεκινησουν και οι παραγγελιες σε καποια ειδη που δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα

Πετρουλα μου δυστυχως ο συζυγος προτιμαει τον μαρσιππο, δεν φοραει λεει αυτην την "φουστα που κρεμεται απο δω κι απο κει" (εννοει το σλινγκ)...Εκτος και παρουμε και απο τα δυο, αλλα ποσα να παρεις πια? Υπερβολη....

Οσο για τις αγορες εχεις δικιο. Δυστυχως για τους εμπορους, ευτυχως για μας η αγορα δυσκολευεται κι ετσι ισως επωφεληθουμε (ας επωφεληθουμε καπου κι εμεις...). Κι εγω νομιζω τον Αυγουστο ειναι καλα για παραγγελιες. Ως τοτε θα εχουμε αποφασισει. Παντως εποικοδομητικη η συζητηση μεταξυ μας , ετσι για να ανταλλασσουμε και ιδεες! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αγαπημένες Gastro-Κόρες γειά σας και χαρά σας!!!!!

τα έχω παίξει εντελώς με τη ζέστη :evil::evil::evil::evil::evil:

δέσποινα μπράβο κοριτσάκι!!!!! πολύ αστείο αυτό που σε ήξερε η γιατρος!

γιατί δεν της συστήθηκες με τον τίτλο σου βρε??? Δόκτωρ Δέσποινα???

ιχχιχιχιιχιιιιιιιι

Γκρέτα όλα καλά και γυμναστική διαβάζω!!!!!!

Ειρήνη αυτά με το πόδι στον αέρα μέσα στην νύχτα ..... :tongue::tongue:

είσαι κρυφό ταλέντο και συ.........

αχ όλες οι λυσσάρες εδώ μαζευτήκαμε !

για την παραλία...... θα εφαρομόσω την εμφάνιση Ντέμις Ρούσσος στη θάλασσα φέτος.... :eek:

αγαπούλες να βγείτε περήφανες με τις κοιλιές τούρλα και μην ξεχνάτε αντιλιακό και τα σκόρδα, μάτια κλπ!

σιγά μην νοιώσετε κι άσχημα ΓκαστροΚόρες γυναίκες!!!!!! ΕΛΕΟΣ!

πάρτε αναρρωτικές όσο μπορείτε, κανένας δεν θα σας καταλαβει....... όλα δικαιολογούνται! όχι να καθήσετε να βράζετε ιούλιο στην αθήνα μέσα στα λεωφορεία και την κίνηση, μην πω για τα φιλικά γραφεία!

άντε!!!!!!

Έλενα ίσως λίγο αλατάκι για να μην πέφτεις κάτω; ο ντοτόρος τι λεει;

σε όλες πολλά πολλά φιλιά

πραγματικά λειώνω από τη ζέστη μόνο που δεν είμαι τόσο γλυκειά σαν την κουμπάρα μου για να πω σαν γρανίτα :)

Κλέλια ευχαριστώ για την ενημέρωση, με τιμώρησε ο Θεούλης για την σημερινή κοπάνα :(

αναγκαστικά θα πάρω ταξί (adios salary) είμαι και μακρυά!

Μαράκι θα μπω πιο μετά να δω τα νέα σας!!!!

Φιλιά σε όλες και σας κερνάω παγωτό όλες!!!!!!

και από κοντά όποτε θέλετε το κανονίζουμε!

Διαφημίσεις

Σήμερα πάλι είχα τρελή δουλειά..... μπήκα λίγο να σας διαβάσω αλλά δεν προλάβαινα...... Πάρτε τώρα μερικές απαντήσεις για να μη λέτε...... :tongue:

αγγελικούλα μου πάρτι η μπέμπα? είδες το χέμο? χιχιχιιχ! πραγματικά, αυτό με την κοιλίτσα περα δώθε έχει πολύ πλάκα! κι εγώ κάθομαι μόνη και τη χαζεύω και γελάω σα χαζό! χαίρομαι μόνη μου!!! (το ποτάκι έγινε τελικά σουβλάκι χθες...! τελειώσαμε νωρίτερα και πήγαμε σε ορεινή ταβερνούλα για δροσιά) και........ επιδόρπιο: ρεβανί με παγωτό............!!!!!!!!!!

κράμπες έχω κι εγώ που και πού, συνήθως το βράδυ που χαλαρώνω... όσο για το μούδιασμα, τι εννοείς? τι είναι?

ploegisoula μου: Είναι υπέροχο αυτό με το μωρό!!!!!!

Σουβλάκι;;; νιαμ νιαμ νιαμ και ραβανί ακούω!!!!

Μούδιασμα στο χέρι, 1 φορά το έπαθα χθες βράδυ αλλά άργησε πολύ να περάσει, ούτε το μασαζάκι από το σύζυγο δεν έκανε τίποτα…… θα το παρακολουθήσω…….

Αγγελική μάλλον αρέσει το Hemo στην κόρη σου και το γλέντησε μετά. Εμένα πάει να με πιάσει κράμπα καθε πρωι πριν σηκωθώ απο το κρεβάτι την ώρα που τεντώνω τα πόδια μου αλλα συνήθως το προλάβαίνω, όμως νομίζω είναι συνηθισμένο στο μήνα που είμαστε.

Γιωτίτσα μου έτσι φαίνεται!!!!!! Το νινί μοιάζει στη μαμά!!!!!! Θα το καθιερώσω και ελπίζω να το κάνει συχνά μπας και το πετύχει και ο αντρούλης μου.

Angelique1981 πεθαινω οταν μου το κανει και εμενα αυτο και καθε φορα λεω οτι την επομενη θα το τραβηξω με την καμερα και ολο φοβαμαι να σηκωθω να παω να την παρω μην το χασω

ετσι μπεμπουλα να την εχεις την μαμα σου μεχρι την Πεμπτη για να ειναι χαλαρη!!

Κοριτσια μην ξεχασω αν εχετε κραμπες πρεπει να αυξησετε το νερο!!!

Chrisaki μου, δεν έχω λόγια, σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ σχεδόν δεν αναπνέω για να μην σταματήσει να κινείται…. τρελάρα είμαι το ξέρω…..

Όσο για το νερό, πόσο πια να τρέχω στην τουαλέτα…. έχω κάνει την ΕΥΔΑΠ πλούσια, σε λίγο θʼ αρχίσουν να μου στέλνουν ευχητήριες κάρτες ως την καλύτερη πελάτισσα….. άσε δε η softex……. :P

αχ....μουδιασμα!!κι εμενα μουδιαζει το χερι μου(δεν το θυμομουν σε αλλη εγκυμοσυνη μου..)οσο για κραμπεσ ηδη εχω παθει πολλεσ!!!!!!ξερετε τι παθαινω?μεσα στον υπνο μου τεντωνομαι κι εκει την παθαινω!!! τισ πρωτεσ φορεσ ειδικα ξυπνησα και τον αντρουλη με τισ φωνεσ μου κι εγω ειχα κοκαλωσε με το ποδι ψηλα!!!!!κι εκεινοσ να προσπαθει να το συνεφερει!!!!μολισ το ξαπλωσα ολα καλα(αλλα οσο το ειχα ψηλα αντι να καλμαρει ,χειροτερευε!!!)τισ επομενεσ φορεσ βρηκα κολπο...μολισ με πιασει το τεντωνω απο την αλλη κατευθυνση και περναει!!!!!!!!!!!

Ειρήνη κι εγώ στον ύπνο το έπαθα… το πόδι θέλει να το τεντώσεις προς τα κάτω για να περάσει, όχι ψηλά. Πάντως το πιάσιμο μου έχει μείνει ακόμα…… λες και πήγα γυμναστήριο ένα πράγμα……:roll:

δεν μπορώ να σας γράψω πολλά γιατί είμαι στο σπίτι με τον τσιπούρο!

κάναμε κοπάνα!!!!!! (απίστευτο, εκεινος μου το πρότεινε το πρωι, αυτός δεν κάνει ποτέ!!!!)

χθες .... θκατά κι απόθκατα.... σήμερα

άντε σας το είπα το ψυχιατρείο είναι η μόνη λύση!

...........

ειρηνάκι μου .... χθες δεν είχε εισητήριο για Καβάλα - το είχα κλείσει το γκισέ, σήμερα πρωι πρωι όμως

Τσιπουράκι Τέλεια!!!!!!!!!! και η κοπάνα σας και το ταξιδάκι σας!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!! Και οι ευχές μας θα σʼ ακολουθούν!!!!!!! ;)

αχ και ξανα αχ!!!!!χτεσ μετα που σασ εγραψα μηνυμα το απογευμα , ηλθε ο συζηγοσ να παμε στην θαλασσα για μπανακι,να κολυμπησει και η μικρη...

ειχαμε παει και το σαββατο και την κυριακη

...εγω ομωσ δεν κολημπησα!!καταρχην δεν πηρα ακομα μαγιω εγκυμοσυνησ (αν και ενα ρασο θα ηταν οτι πρεπει να τα καλυψει ολα..)εχω ενα μπικινι που μου κανει αλλα που να βγω στην παραλια με την κυταριτιδα(που με την εγκυμοσυνη ειναι μεχρι τα αφτια??????χωρια που ειμαι σαν βαρελακι....κι ετσι καθομουν εγω εξω και πατερασ με κορη κολυμπουσαν...

χτεσ λοιπον...κοιτουσα ξανακοιτουσα..εβαλα και μεσα τα ποδια μου(εννοειτε οτι φορουσα και φουστανακι απο πανω...)αλλα αυτη τη φορα ειχα βαλει και μαγιω απο μεσα(μεγαλο διλημα λοιπον...).να θελω να μπω και να σκευτομαι πωσ θα βγαλω το φουστανι να αποκαλυψω την κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ton gue: ε μετα απο κανενα μισαωρο περισυλλογησ με τα ποδια μεσα στο νερο το πηρα αποφαση...πεταξα το φουστανι και μπηκα!!!!!!!!!!!!!μπορει να το καταλαβατε ...θα σασ ηλθε το τσουναμι εωσ εκει!!!! ...εκανα μιση ωρα για να το αποφασισω!!!!δεν αισθανομουν καθολου ωραια,ειδικα να με κοιτανε!!!!ευτυχωσ ηταν 7.30 και δεν ειχε πολυ κοσμο!!παντωσ ηταν σουπερ η βουτιτσα..

Ειρήνη μου δε θα σε μαλώσω γιατί τουλάχιστον το τόλμησες!!!!!! Πάντως εγώ σου λέω να ακολουθήσεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα, έστω και αν αυτό είναι μπανάκι σε ερημικές παραλίες!!!!!! Δε θα σκάσουμε κι όλας!!!!!

Λοιπον, εχω κι εγω μουδιασμα, με πιανει στα χερια εναλλαξ και μου μουδιαζουν τα δαχτυλα για λιγη ωρα αλλα οσο και να τα κουναω δεν ξεμουδιαζουν. Για το λογο αυτο ο γιατρος μου εδωσε μαγνησιο και ω του θαυματος εξαφανιζολ!!!Μαλιστα οταν του ειπα για το μουδιασμα με ρωτησε αν εχω κραμπες (δεν εχω), οποτε προφανως συνδεονται. Για καντε μια ερωτησουλα στο ντοκτορι σας!!

Εγω σημερα πρωι, ερχομαι δουλεια, βγαινω απο το αυτοκινητο, με πιανει μια ζαλουρα, πουθενα τοπος να ακουμπησω, φτανω στο ιατρειο, με βλεπει ο γιατρος, μου παιρνει πιεση 8-4, μου λεει "απορω πώς στεκεσαι!!", μου εφτιαξε η συναδελφος εναν ελληνικο και συνηλθα. Πωπω δεν το ειχα ξαναπαθει στην εγκυμοσυνη και τα χρειαστηκα, γιατι σκεφτηκα φανταοσυ να μην ημουν κατω απο την δουλεια αλλα να οδηγουσα.... Ασε ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

Anyway, εγω ειμαι πολυ χαρουμενη κατα τα αλλα, ολα κυλουν καλως (δοξα τω Θεω), μου απομενει η τρεχουσα εβδομαδα και αλλη μια στην δουλεια (ζηλεια ψωρα!!!!), μετα πακεταρω και 14-15 Ιουλιου σας ερχομαι πατριδααααααααααααααααααα!!!

ellain κι εγώ θα το ρωτήσω στο γιατρούλη….. της Β επιπέδου.

Να κάνεις εξετάσεις να δεις που βρίσκεσαι.

Άντε με το καλό το πακετάρισμα!!!!

και εγω δεν εχω παρει ολοσωμο αν κι εχω μπικινι που μου κανι αλλα εχω βγαλει τερασρειες μαυρες τριχες στον αφαλο που να βγω με μπικινι???θα ψαχνουν το μουσι μετα

Chrisaki δεν είμαι η μόνη τελικά……. :rolleyes:

Κοριτσάρες ατελείωτες όλα είναι τέλεια με το μπεμπε!!Δεν ήταν συσπάσεις αυτό που είχα τελικά,το μωράκι είναι απόλυτα ήρεμο κι ευτυχισμένο εκεί μέσα,είπε ο ντόκτορ κι είμαι τρελλή από χαρά!

Τώρα θα μου πέιτε....τι ήταν?Οκ θα πω αν και ντρέπομαι....κοιλιακός μυικός πόνος,κοινώς ξεχαρβαλώθηκε το κορμάκι μου από τα κιλά…….

Γκρέτα μπράβο για τα νεάκια σου!!!!!!! Όλα τέλεια!!!!!!!

Α, και μάλλον έχω κολπίτιδα και μου δωσε μια αλοιφούλα και την επόμενη φορά θα κάνουμε καλλιέργεια.Και ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν περίμενα να μ εξετάσει κι από κάτω αλλά ήθελε να ξανδεί τον τράχηλο!Κι εγώ με φωνή αλα Λαζόπουλου αι χάσου μυρμηγκάκι του λέω "μα την τελευταία φορά τον είδαμε"...αλλά τζίφος.Κι έδειξα τα κάλη μου,αφού έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα από ντροπή κι έριχνα τα δολοφονικά βλέμματα στον Γκρετίνο γιατί για όλα αυτός φταίει Του είχα πει... να ρίξω ένα ξυρισματάκι πριν πάω στον ντόκτορ,μην έχουμε κανα αναπάντεχο κι αποτρίχωση δεν πήγα,όοοοοοοοοοοχι αυτός,δεν χρειάζεται,πότε σ είδε από κάτω να σε δει και τώρα.... Πάρε να χεις Γκρέτα!Follow your instict μαρήηηηη!

Αχ βρε κοριτσάκι κολπίτιδα και εξέταση διαβάζω ε; Για πες τη γλύτωσε φθηνά μετά ο Γκρετίνος;;;;;;;

τι κανετε?απιστευτη ζεστη!!!εχω φουρνο και ειναι η χειροτερη εποχη για μας...ο θανατος των αρτοποιων ειναι αυτες οι θερμοκρασιες...εξοντωση!αντεξα 4 ωρες με το ζορι σημερα και εφυγα τρεχοντας...

αυριο εχουμε επισκεψη στο χασιακο να δουμε το νινακι μας...1 μηνα εχουμε να δουμε το μωρακι μας!!!μακαρι να πανε ολα καλα!

Βάσω πως αντέχεις;;;;;;; Μπήκα το πρωί στο φούρνο να πάρω 1 γαλατάκι και έλιωσα…. εσύ εκεί μέσα ρε κοριτσάκι;;;;;; Με το καλό να δείτε το νινάκι σας που θα είναι τέλειο!!!!!!! Κι εσύ το Χασιάκο έχεις; Φαντάζομαι ούτε εσένα σου έχει δώσει μηνιαίες εξετάσεις…… σίδηρο και ασβέστιο μήπως…..;;;;;

Kαλεεεεε!!!!!!!!γυρισα επιτελους!!!! τα εχω φτυσει απο τις 8 ειμαι στο δρομο

λοιπον τα νεα εχουν ως εξης...

ο υπερηχος καρδιας ηταν οκ..η γιατρος μου ειπε οτι το μπεμπονιο εχει σουπερ καρδουλα. βρηκε μονο μια πολυ πολυ μικρη και ασημαντη ανεπαρκεια της τριγλωχινος βαλβιδας η οποια ειπε οτι με τον καιρο υποχωρει..επειδη εγω ομως την επρηξα την γυναικα μου ειπε να ξαναπαμε σε 1μιση μηνα για επαναληπτικο υπερηχο για να το δω και με τα ματακια μου ……….

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Μολις τελειωσα με το ντοκτορι στο ωνασειο γυρνει και τι μου λεει????? "Μηπως εισαι η despina100????

Δεσποινάκι μια χαρά το μωράκι σου και καλά έκανες και την έπρηξες για να μην μας μένουν αμφιβολίες γιατί είμαστε και τρελιάρες εγκυούλες!!!!! Λίγη προσοχή με το θέμα του σακχάρου και όλα θα πάνε καλά!!!! Η γιατρός άπαιχτη……

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα κοιλουμπιτσες!

τι κανετε?απιστευτη ζεστη!!!εχω φουρνο και ειναι η χειροτερη εποχη για μας...ο θανατος των αρτοποιων ειναι αυτες οι θερμοκρασιες...εξοντωση!αντεξα 4 ωρες με το ζορι σημερα και εφυγα τρεχοντας...

αμαν!!φουρνοσ!!!!!κουραγιο βασουλινι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα έχω παίξει εντελώς με τη ζέστη :evil::evil::evil::evil::evil:

....με την ζεστη τα επαιξεσ μαρη???????????????????????ή με τα πολλα ταξιδακια σημερα που ρεπαρατε και τα 2 σασ??????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπράβο Δέσποινα!! Τέρμα λοιπόν τα άγχη... Αυτό που είπε για την βαλβίδα του μωρού δεν είναι τπτ, τπτ, τπτ. Αφενός απορροφάται στα νεογνά, αφετέρου έχω και εγώ μικρής μορφής ανεπάρκεια αορτικής και μητροειδους βαλβίδας εκ γενετής και το μόνο που με έχει επηρεάσει είναι ότι δεν μπορώ να κάνω πια μονόζυγο (δεν πρέπει να σηκώνω βάρος πάνω από 40 κιλά - δεν το είχα και συνήθεια). Αφού και που κάπνιζα δεν ενοχλείτο ο καρδιολόγος μου αφού όπως μου λέει αυτού του είδους η κατάσταση δεν είναι εκφυλιστική... Α! Και πριν από κάθε επεμβασούλα (μικρή ή μεγάλη, ακόμα και εξαγωγή δοντιού) πρέπει να παίρνω 2 γραμ. amoxil. Για το ζάχαρο μην μασάς βρε!! Είσαι σκυλί εσύ, αντέχεις!!!

Βάσω σε φούρνο δουλεύεις?? Παναγιά μου κουράγιο!!

Αναρωτική δεν μπορώ να πάρω παραπάνω από 10-15 ημέρες διότι σε αυτή την περίπτωση μειώνεται δραματικά ο μισθός μου και δεν με παίρνει. Ήδη πληρώνω τα πάντα στην εγκυμοσύνη μου ιδιωτικά, δεν μπορώ να έχω και επιπλέον μείωση από αυτήν που μου επέβαλε το ΔΝΤ.

Λοιπόν τσούπρες: παρέλαβα την μαξιλάρα μου που είχα παραγγείλει από Γερμανία την προηγούμενη Τρίτη!!!! Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σαν πρώτη όψη είναι σχετικά μαλακή, την περίμενα πιο σκληρή. Έκανα και δοκιμή πώς θα κοιμόμαστε αγκαλίτσα και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχει και θήκη, μπλε με ψαράκια (αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενα)!! Επίσης έχω δωράκι 2 σετάκια επιθέματα θηλασμού (καλά το γράφω)? Μέχρι να καταλάβω τι είναι και να βρω αυτόματο μεταφραστή στο ίντερνετ μου βγήκε η πίστη... Είμαι πολύ χαρούμενη με το μαξιλάρι μου, θέλω να το πάρω αγκαλιά και να γράφω στον η/υ - αλλά δεν μπορώ επειδή η παλιοκαρέκλα μου δεν βολεύει!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσάκια μόλις γύρισα από το μαιευτήριο το ζουζούνι μου είναι μια χαρά όλες οι μετρήσεις είναι τέλειες, είμαστε 500 gr και επισήμως πλέον βγάζω τα ερωτηματικά και σας ανακοινώνω ότι είναι ΑΓΟΡΙ!!! οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι μια χαζοχαρούμενη αγορομάνα. :tongue::tongue:

βέβαια μας παίδεψε λίγο γιατί τον πιάσαμε στον ύπνο και δεν έλεγε με τίποτα να μας βοηθήσει να τον μετρήσουμε. αφού κάποια στιγμή τον πιάσαμε να χασμουριέται κιόλας.

το μόνο που με στεναχώρισε είναι ότι ο άντρας μου δεν πρόλαβε τελικά να έρθει από τη θήβα και πήγα μόνη μου αλλά δεν πειράζει του είπα ότι θα επανορθώσει με το παραπάνω για το ατόπυμα του αυτό:rolleyes::rolleyes:

όσο για τον αιματοκρίτη η γιατρός μου είπε να αυξήσω το σίδηρο οπότε και από κει όλα εντάξει.

και ανανεώνω τη λίστα

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

Μπραβο Μαρακι μου!!!!!Σουπερ τα νεα απο τον παιδαρο, καλά σε εκοψα εγω

Η Ηρω επεσε εντελώς μεσα!!!Να δεις τι καλά που θα παιζουν με το Θοδωρακο..αυτα σκεφτομαι και εγω και παρηγοριεμαι απο την επικειμενη ταλιμπανοκατασταση..χαχα΄

Οσο για τον συζυγο, θα το δει την καταλληλη στιγμη!!!

Διαφημίσεις

Δεσποινα ολα τέλεια μετην καρδούλα του μωρού σου, όσο για το σακχαρο με λίγη προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, τελικά σε μάθανε και στο Ωνάσειο.

Μαράκι μπράβο όλα καλά με το μπέμπαρο, τελικά μόνο εγω και η Ηρώ πέσαμε μέσα στο φύλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Μαράκι να σου ζήσει ο Παίδαρος Νο 2!!!!!!!

οι περισσότερες πέσαμε έξω..... δεν μας νοιάζει όμως, περνάμε καλά και γελάμε κιόλας!!!!

στο 3ο όμως περιμένουμε την κόρη!

Κλέλια με γεια το μαξιλάρι!!!!!! ακούγεται σούπερ!

Αγγελική, Γιωτιτσα, Πετρούλα αλό! σας βλέπω online :)

Βάσω δεν έχω λόγια για τον φούρνο (παρεπιπτόντως ο φούρνος είναι το αγαπημένο μου μαγαζί!!!!! όχι που δεν θα ήταν, τωρα καταβαίνετε γιατί είμαι χονΔρή :wink: ????? )

ο καλός μου ετοιμάζει μαμ να φάμε :)

ας το αφήσω να με περιποιηθεί κι εγώ

σας φιλώ

Μαράκι να σου ζήσει ο παίδαρος!!!! Μισό κιλό το καρβελάκι σου!!!! Άντρακλας βαρβάτος!!!!! Τέρμα λοιπόν το kinderaki.... :P

Clelia μεγεια η μαξιλάρα σου, να την χαρείς με τον καλύτερο τρόπο!!!!!

Τσιπουρίτσα μάκια, μπήκα να δω τα νέα απ' το Μαράκι και από το γιο της, επίσημα πλέον, (αν και πέσαμε έξω), αλλά για να το σώσω και λίγο παραθέτω το εξής μήνυμα:

Το ίδιο και το νινί της Μαρίας (η μπουμπούκα να πω;;;; :rolleyes:)

Έχω βάλει γαλάζιο emotin..... Τυχαίο...; Δε νομίζω...... :mrgreen:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βάσω πως αντέχεις;;;;;;; Μπήκα το πρωί στο φούρνο να πάρω 1 γαλατάκι και έλιωσα…. εσύ εκεί μέσα ρε κοριτσάκι;;;;;; Με το καλό να δείτε το νινάκι σας που θα είναι τέλειο!!!!!!! Κι εσύ το Χασιάκο έχεις; Φαντάζομαι ούτε εσένα σου έχει δώσει μηνιαίες εξετάσεις…… σίδηρο και ασβέστιο μήπως…..;;;;;

οχι,δεν μου εχει δωσει μηνιαιες εξετασεις.κανω ομως καθε μηνα,γενικη αιματος και ουρων,σακχαρο και ουρια.μου το ειπε ο γυναικολογος που με παρακολουθουσε τους πρωτους 4 μηνες της εγκυμοσυνης μου και παρολο που αλλαξα γιατρο κρατησα τις μηνιαιες εξετασεις σταθερες,με δικη μου πρωτοβουλια βεβαια.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...