Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπορώ να πω στην κομμώτριά μου να μου κάνει φυτική βαφή? Την ξέρω από τα 13 μου, αλλά νόμιζα ότι είναι λίγο ντροπή να την προτείνω κάτι τέτοιο... Είναι??
Χώθηκα κι εγώ εδώ αλλά παρακολουθώ τις φιλενάδες Ειρήνη και Ρένα οπότε είπα να πω και μια γνώμη :cool: Κλέλια εγώ πήγαινα με την βαφή μου και μου την πέρναγαν, καμιά ντροπή, λόγω εγκυμοσύνης όλα επιτρέπονται :)
κι εγω ετσι νομιζα ,οπωσ το διαβασα!!!αν ειναι τοτε καλοι αστουσ να μιλανε στην κοιλιτσα οπωσ λεει και η κλελια!!!:tongue::tongue:θυμαμαι τα δικα μου αφεντικα τι με ειχαν καψει μεχρι να φυγω....πολυ κακια..κυριωσ απο τισ γυναικεσ...:mad:τωρα δεν προλαβα να γυρισω στην δουλεια(ειμαι με το εξαμηνο του οαεδ..)κι ετσι δεν θα αντιμετωπισω την ξυνιλα τουσ!!
ωχ και γω μια απο τα ιδια την πρωτη φορα....Τελικα μετα την αδεια λοχειας παραιτηθηκα!!!Απο οτι βλεπω ομως .στη δουλεια που θα ειμαι δεν θα εχω τετοια θέματα...ελπιζω...γιατι ποτέ δεν ξέρεις.... αβυσσος η ψυχη του αφεντικου!:rolleyes:

Βλέπω συστηθήκατε εσείς οι δυο από πάνω μου, είστε στο ίδιο κλαμπ :lol:

ΟΚ έφυγα από δω, σφήνα μπήκα να σας παρακολουθήσω :wink: Καλή εγκυμοσύνη σε όλες σας!

ΥΓ προς Ειρήνη: Μμμμ και κορόιδευες εμένα για κοπι-πειστ στα αλλα γκρουπ χαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου επεστρεψα και ειμαι πολυ χαρουμενη που ολα πηγαν τελεια.δοξα τον θεο.πιαστηκα να ειμαι ξαπλα,2 ωρες το βλεπαμε το σπουργιτακι μου.μας χαιρετουσε,ανοιγε το στομα του.ηταν πολυ ησυχο μεσα στην κοιλια!!!!!εξω να δουμε τι θα γινει!!!!πηραμε και dvd να το καμαρωσουμε και σπιτι!χαχα.την αλλη μεγαλη αγωνια μου δεν καταφεραμε να δουμε,αν ειναι κοριτσι δηλαδη η αγορι!!!Ελπιζω σε 2 βδομαδες που θα συναντησω τον γιατρο μου να φαινεται κατι!

ευχομαι και σε εσας κοριτσακια μου τα καλυτερα.

irini μπραβο που ολα πηγαν καλα και σε σενα!τωρα για τους γιατρους δεν εχω καθολου αποψη.

ploegisi σου ειπε ο γιατρος να πας στην 12 εβδομαδα γιατι πολυ απλα καθε 4 βδομαδες εχουμε επισκεψη με τον γυναικολογο μας οταν ολα πανε καλα,και βλεπει την πορεια του μωρου.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nenaki τον πήρα τηλέφωνο, δεν άντεξα τελικα!:lol: το ίδιο μου είπε και αυτός. ότι τότε είναι τα καθορισμένα ραντεβού και εκτός απροόπτου κάθε 4-5 βδομάδες θα με βλέπει!

βρήκα ένα site... http://www.tvoybaby.org/gr

βρίσκει λέει... το φύλλο του μωρού! το 'κανα... αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι... για να το κάνει και καμιά που έχει ήδη γεννήσει ή είναι σίγουρη για να δούμε την αξιοπιστία του...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γειά σας και χαρά σας!!!!

από χαρές άλλο τίποτα στην παρέα μας (σκόρδα, σκόρδα)

Νενάκι !!!!!!!! μπράβο κορίτσι μου!!!!! να είναι πάντα γερό και εσύ μία χαρούμενη μαμά!!!!!! και στα δικά μας

λιανα καλώς μας ήρθες!!!!

καρδούλες ακούω πολλές αυτή την εβδομάδα!!!!! φτου φτου φτου μας

κοριτσάκια να ρωτήσετε τους γιατρούς σας αν πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις για τον θηροειδή σας, εμένα με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος έτσι κι αλλιώς, αλλά πολλές φορές στην εγκυμοσύνη χρειάζεται μία μικρή ενίσχυση και σε κοπέλες που δεν είχαν θέμα (η αδελφή μου και η κουμπάρα πήραν θηροξίνη για παράδειγμα, ενώ δεν είχαν ποτέ θέμα πριν την εγκυμοσύνη)

εμεις θα πάμε αύριο στον ντόκτορ, ελπίζω να πάνε όλα καλά να ακούσουμε κι εμεις το τακ τακ τακ τακ (η πιο γλυκειά μελωδία..... )

να έχετε μια υπέροχη GASTRO - MERA :P

Διαφημίσεις

μόλις μπεις στο site πήγαινε προβολή=> κωδικοποίηση=> unicode

θα σου το βγάλει με ελληνικά

nenaki τον πήρα τηλέφωνο, δεν άντεξα τελικα!:lol: το ίδιο μου είπε και αυτός. ότι τότε είναι τα καθορισμένα ραντεβού και εκτός απροόπτου κάθε 4-5 βδομάδες θα με βλέπει!

βρήκα ένα site... http://www.tvoybaby.org/gr

βρίσκει λέει... το φύλλο του μωρού! το 'κανα... αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι... για να το κάνει και καμιά που έχει ήδη γεννήσει ή είναι σίγουρη για να δούμε την αξιοπιστία του...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

nenaki τελεια τα νεα σου!!! Το καλυτερο φυσικα ειναι που ειναι ενταξει η εξεταση και απο την αλλη η συγκινηση που το ειδατε σχηματισμενο αντι για φασολακι!! Τωρα ποτε ειναι το επομενο ραντεβου???

Αντε να ακολουθουμε τα βηματα σου εμεις οι "μικροτερες"!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ploegisi μπαινω στο σαιτ αλλα δε καταλαβαινω λεξη.Σε τι γλωσσα στο εβγαλε εσενα?εμενα σε ρωσικα-βουλγαρικα θα σε γελασω!

tsipoura αντε με το καλο να ακουσετε και εσεις την καρδουλιτσα σας!!

Νομιζω οτι στις αξετασεις τις αιματολογικες που δινει ο γιατρος τις πρωτες εχει μεσα και για θυροειδη.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

με ειχες προλαβει ploegisi,θα ξαναμπω να δω!!!

ellain ναι αυτο ηταν το βασικο οτι ολα ηταν καλα!μα σαν κανονικο παιδακι φαινοταν.Ραντεβου τωρα εχω στις 10-03!Ανυπομονω!!!!Γρηγορα περναει ο καιρος παντως!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εllain καθε στιγμη ειναι μοναδική πιστευω..

Ανυπομονώ σαν την πρώτη φορα.

Νενακι συγχαρητηρια!!Αντε σε δυο βδομαδούλες θα το δειτε το ανθρωπάκι σας.Τωρα θα σου λέει κι ο γιατρός τι καινουριο θα βλέπει απο εδω και περα, πχ χερακια, αυτακια κλπ

Συγκλονιστικες στιγμες!

Να'μαστε ολες καλά να τα ζούμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μόλις μπεις στο site πήγαινε στο μενού προβολή=> κωδικοποίηση=> unicode

θα σου το βγάλει με ελληνικά

ploegisi μπαινω στο σαιτ αλλα δε καταλαβαινω λεξη.Σε τι γλωσσα στο εβγαλε εσενα?εμενα σε ρωσικα-βουλγαρικα θα σε γελασω!

tsipoura αντε με το καλο να ακουσετε και εσεις την καρδουλιτσα σας!!

Νομιζω οτι στις αξετασεις τις αιματολογικες που δινει ο γιατρος τις πρωτες εχει μεσα και για θυροειδη.

6umkp3.png

Jdbyp2.png

χαχαχαχ

δεν παίζεσαι νενάκι!!! και μάλλον έχουμε και το ίδιο όνομα! από το μενού προβολή => κωδικοποίηση=> unicode

ploegisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και που ειναι αυτη η προβοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη????????????????????????????

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλησπερα μανουλες....

εκανα και εγω το τεστ .....

κοριτσακι μου εβγαλε...

χμμμμ ολοι μου λενε πως θα κανω κοριτσακι

αληθεια σε ποια βδομαδα βλεπεις τι φυλο ειναι????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

stone σημερα ειδαμε αυτακια,χερακια και ολα τα συναφι!!!!ο γιατρος μου ειναι πολυ λιγομιλητος (πραγμα που μου την σπαει πολυ)και το μονο που μου λεει καθε μηνα ειναι : απο καλα καλυτερα!!!!!αστα να πανε!

ploegisi εγω δεν εχω μενου προβολη αλλα το βγαζει απο το μενου σελιδα!ενταξει βρηκα ακρη αλλα τα αποτελεσματα ηταν χαλια ,και στα 2 βγαζει αγορι.αφησε δε που θελει να βαζεις και την ημ.συλληψης λες κ την ξερω!

αντε πες πως σε λενε?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...