Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σας αφήνω προς το παρόν.Πρέπει να πάω να ψωνίσω,μ αυτή τη ζέστη.

Και πρέπει να κάνω σήμερα φασίνα γιατί θα έρθουν μάστοροι αύριο να δώσουμε παραγγελία για κάτι επιπλάκια.Πρέπει να κάνουμε αποθηκευτικούς χώρους να βολέψουμε ό,τι θα βγει απ το δωματιο που θα μπει η κόρη.Καλά λιώνω όποτε το λέω...αχ!

Σας φιλώ όλες, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμπαράσταση και τα λέμε!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ νυστάααααααζω πολύ...

μα βρε κλελουκακι εσυ ξυπνασ και πολυ νωρισ..05.30!!!!!!με το δικιο σου νυσταζεισ αφου κανονικα για σενα ειναι μεσημερι τωρα!!!

αληθεια ,τι ωρα πρεπει να εισαι στην δουλεια?πολυ βαρβαρο το 05.30....θυμαμαι που ξυπνουσα 05.30 για να παω στην δουλεια (τουριστικο γραφειο-ενοικιασεισ αυτ/των) και ειχαμε γραφειο στο αεροδρομιο ετσι 6 και κατι επρεπε να ειμαι εκει που αρχιζαν οι πτησεισ και μετα ολη μερα ημουν κουρελι!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γκρετονιο μια χαρα η εξετασουλα, τελικα μυικος ηταν ο πονος, αρα ολα καλα!!! Οντως διαφορα τετοια κουλα θα τα εχουμε τωρα... Οσο για την περιγραφη στον γιατρο, σουπερ! Αλλα εχεις δικιο, δεν εμπιστευομαστε ποτε τους αντρες σε αυτα τα θεματα, σου 'ρθε να ξυριστεις κανε το! Αλλωστε νομιζω οτι απο δω και περα θα παιζει πολυ εξεταση απο κατω για τραχηλο κτλ, αρα καλυτερα να ειμαστε παντα προετοιμασμενες!

Οσο για νυχια κι εγω βαφω αφοβα πανω-κατω, μαλλια μου επετρεψε απο τον 40 αλλα δεν εχω βαψει ακομα (!!!! ναι αληθεια!!!!), θα κανω ανταυγειες next month στην κομμωτριουλα μου στην Αθηνα.

Γιωτιτσα, ο γιατρος μου ειπε οχι στον ντεκαφεϊνε, επειδη εχει υποστει μεγαλη επεξαργασια για να γινει τετοιος, βλαπτει στο συκωτι (δεν μεταβολιζεται καλα ή κατι τετοιο), τι να πω κι εγω... ολο ψαχνω λυσεις εναλλακτικες αλλα ολα κατι εχουν. Οποτε θα μεινω με το κριθαροβρωμοκαφεζουμι μου να παρηγοριεμαι...

ΚΛΕΛΙΑ κρατα γερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαστε μαζι σου, σε καταλαβαινω αν και δεν νυσταζω τωρα (παω δουλεια στις 10) αλλα σε θυμαμαι το μεσημερι κατα τις 4 που σκεφτομαι τους υπνους που ριχνεις κι εγω στυπαω το κεφαλι μου στο πληκτρολογιο....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Στην δουλειά πρέπει να είμαι από τις 7. Στην στάση του λεωφορείου όμως πρέπει να είμαι κατά τις 6.20 και όπως ξέρετε πολύ καλά, εμείς δεν είμαστε σαν τους άντρες μας: ξυπνάω, κάνω τσίσα, φτιάχνω καφέ και φεύγω. Πρέπει να συμμαζέψουμε και ένα σπίτι (που βέβαια το έχω συμμαζέψει και το προηγούμενο βράδυ).

Σήμερα ξύπνησα 5.20 επειδή είχα να απλώσω ρούχα...

Μην ξεχνάτε ότι δεν πίνω κανενός είδους καφέ, τώρα τελευταία κοιμάμαι 2-2.30 οπότε αν δεν κοιμηθώ μεσημέρι τον πονοκέφαλο τον έχω στο τσεπάκι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κι εγω μην φανταστείς δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση να πιώ καφε παρόλο που παλια τους δυο τους έπινα για πλάκα, αλλα τώρα μια στο τόσο επείδη μπορεί να πίνει η παρέα πίνω ενα ντεκαφεινε, που το ξέρω οτι δεν είναι οτι καλύτερο αλλα τον προτιμώ γιατι φοβαμαι τις συσπάσεις και πάνω απ ολα φοβάμαι μην μου φέρει αυπνία.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

οντωσ απογοητευση γιωτιτσα...αλλα οχι για την κοιλουμπιτσα!!!προσ θεου αυτη η κοιλομπιτσα κουβαλαει το θαυματακι μασ αλλα για το υπολοιπο περιβλημα!!!!:tongue::tongue:

τα περιτα δεν ειναι τησ εγκυμοσυνησ....τωρα εχω παρει μονο 4-5 και τησ αγγελικησ δηλαδη τησ 2ησ εγκυμοσυνησ τα ειχα χασει σχεδον ολα...αλλα εχω πολλα,παρα πολλα απο την πρωτη μου εγυμοσυνη(σχεδον 15-20 επιπλεον!!!!!!!!!!)αλλα αυτα τα επιπλεον με το 1.60 υψοσ φαινονται παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα ποδια μου κ ειδικα περιφερεια δεν βλεπονται..

το υπολοιπο ειναι το θεμα..καταλαβατε?για την κοιλουμπιτσα καμαρωνω!!!!!!!!!

μαρη χρυσα ποιοσ θα δει τισ 3-4 τριχεσ στον αφαλο σου???????????????δεν εχουν μικροσκοπιο οι υπολοιποι που βρισκονται στην θαλασσα!!!!!!!!!

καλε ποιες 3-4 τριχες??λες να το κανα θεμα για 3-4-5-6???ειμαι παντου ξανθεια και στον αφαλο εχω ενα μουσι λεμε που εκτος το οτι ειναι καταμαυρες εχουν και μηκος αφου ο κορδελας με πειραζει και μου λεει να τις κανουμε πλεξουδακια:roll: στην αρχη δε ειχαμ θορυβηθει μηπως ειναι τα μαλακια της μπεμπουλας μας που χασανε τον δρομο τους:mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρααααααααααα:D:D:D

Κοριτσάρες ατελείωτες όλα είναι τέλεια με το μπεμπε!!Δεν ήταν συσπάσεις αυτό που είχα τελικά,το μωράκι είναι απόλυτα ήρεμο κι ευτυχισμένο εκεί μέσα,είπε ο ντόκτορ κι είμαι τρελλή από χαρά!:D

Τώρα θα μου πέιτε....τι ήταν?Οκ θα πω αν και ντρέπομαι....κοιλιακός μυικός πόνος,κοινώς ξεχαρβαλώθηκε το κορμάκι μου από τα κιλά που έβαλα και η παραμικρή απότομη κίνηση που κάνω τώρα ο οργανισμός το εκλαμβάνει ως γυμναστική...:rolleyes::roll::mrgreen::tongue:.Και είναι στο δεξί μέρος γιατί κοιμάμαι στ αριστερά κι όταν κάνω τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα παίρνω φόρα με το δεξί πόδι και...να η κατάληξη!!!!Καλά για γέλια η κατάστασή μου...Ευτυχώς!!:D:tongue:

Χίλια συγγνώμη πουτ δεν μπήκα χθες για ενημέρωση,τα τηλέφωνα τελείωσαν αργά....αλλά σήμερα μόλις ξύπνησα άνοιξα λαπτοπάκι να σας τα πω!!Σας αγαπώ τρελλά όλες!!!!Ευχαριστώωωω!!!!

Κι απ τα λίγα που πήρε το μάτι μου

Μαράκι good luck στη Β επιπέδου!!!:D

Δέσποινα εύχομαι όλα καλά να 'ναι με το μπεμπέ σου!:D

Ειρήνη να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Γιώτα ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι,αν και παλιές μαμάδες που μιλάω μου λένε πως είναι πολλά τα λεφτά για το καρότσι και να πάρω πιο οικονομικό:evil:γ@@@ την κρίση μας!

Σίγουρα ξεχνάω να σχολιάσω πολλά αλλά στέλνω φιλιά σε όλες ανεξαιρέτως(πού λεφτά για κεράσματα :mrgreen:)

Μπραβο Γκρετονιο μου καλο!!!ειδες που δν ηταν τιποτις παρε ανασουλες τωρα και χαλαρωσε ειναι σουπερ η μπεμπουλα σου:D

Στην δουλειά πρέπει να είμαι από τις 7. Στην στάση του λεωφορείου όμως πρέπει να είμαι κατά τις 6.20 και όπως ξέρετε πολύ καλά, εμείς δεν είμαστε σαν τους άντρες μας: ξυπνάω, κάνω τσίσα, φτιάχνω καφέ και φεύγω. Πρέπει να συμμαζέψουμε και ένα σπίτι (που βέβαια το έχω συμμαζέψει και το προηγούμενο βράδυ).

Σήμερα ξύπνησα 5.20 επειδή είχα να απλώσω ρούχα...

Μην ξεχνάτε ότι δεν πίνω κανενός είδους καφέ, τώρα τελευταία κοιμάμαι 2-2.30 οπότε αν δεν κοιμηθώ μεσημέρι τον πονοκέφαλο τον έχω στο τσεπάκι...

αμαν ρε Κλελουκο μου πως αντεχεις με τετοιο ωραριο:roll:

μπραβο σου εγω δεν νομιζω να τα καταφερνα ρε κοριτσια τι να πω εγω πλεον στις 11 ειμαι στο κρεβατι και στις 11&10 κοιμαμαι:roll::roll::roll: οτι αυπνιες ειχα στην αρχη εχουν φυγει για τα καλα

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πολυλογούδες......

Τι ζέστη είναι αυτή θεέ μου;;;;Και πως θα περασει το καλοκαιρι;;;;Ε;;;Πως θα ζησουμέ;;;;Εγώ παντως θα πάω για μπάνιο το απόγευμα δεν την παλεύω....

Γιωτίτσα δεν μου είχε πει να κάνω κάθε μήνα....Και την τελευταία φορά που τον ρώτησα μου είπε τον άλλο μήνα θα κάνω εξετάσεις.....

Έλα τσιπουράκι να αυξάνονται οι βολτίτσες στην Καβάλα!!!!Φτου φτου σκόρδαααααα

Λοιπόν Ειρήνη ένα πράγμα θα σου πω!!!!!Την Κυριακή που πήγα για μπάνιο το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν οτι θα σκάσει μύτη η green peace και οι μισοί θα σπρώχνουν οι άλλοι μισοί θα βρέχουν (βλ. φάλαινα).

Όταν όμως έφτασα στην παραλία χάζευα απο δω χάζευα απο κει!!!Δεν μπορείς να φανταστεις τι είδαν τα ματάκια μου απο κοπέλες μη εγκυες....Αίσχος!!!Και μετά λέω αϊ σιχτίρ εγώ τουλάχιστον έχω και ένα παίδαρο στην κοιλιά και σε όποιον δεν αρέσει ας μην με κοιτάει....Ποια εμεινε εγκυος δηλαδή και ήταν αψεγαδιαστη;;;;;

Ellain σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!!!!!!!

Chrisaki και εγώ το έχα αυτο το μούσι άσε μέσα στην τρέλα είναι....Μην τις πειράξεις όμως θα φύγουν....

Καλέ Γρετόνι ωστέ γυμνάζεσαι στα κρυφά και σε μας τίποτις;;;Για πες μας αναλυτικά το κολπάκι αυτό να το κάνουμε και μεις..Να κάνουμε κανα κοιλιακο ρε παιδάκι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Αντε τρελάρα τζάμπα αγχώθηκες!!!!

Ισι μου μάκια μάκια!!!

Clelouko πότε σταματάς;;;;Διότι κάπως έτσι πάω και γω τις περισσότερες μέρες....Εμένα τώρα που θα έρθει ο μπαμπάς μάλλον θα αναλάβει τα ηνία γιατι τα έχω παίξει...Και όχι τιποτα άλλο είναι κάποιες μέρες που δεν φεύγω πριν τις 7....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ηρώ μου, αν πάω με τον σταυρό στο χέρι, η άδεια τοκετού ξεκινάει στις 13 Αυγούστου :confused: Δλδ όοοοοολο το καλοκαίρι στην μάπα. Μετά τις 15/8 δεν ξεκινάνε τα μελτέμια??

Οπότε μεθαύριο που θα πάω στον γιατρούλη θα του πω να μου γράψει - αν μπορεί - την ΠΗΤ μου 15 ημέρες νωρίτερα, δλδ να φύγω κατά τις 30 Ιουλίου. Επιπλέον τον Ιούλιο που θα ξαναπάω θα του πω να μου γράψει 10-15 ημέρες αναρωτική για να φύγω 15 Ιουλίου. Αλλά αυτά είναι θεωρία, θα σας πω την Πεμπτη...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηρώ μου, αν πάω με τον σταυρό στο χέρι, η άδεια τοκετού ξεκινάει στις 13 Αυγούστου :confused: Δλδ όοοοοολο το καλοκαίρι στην μάπα. Μετά τις 15/8 δεν ξεκινάνε τα μελτέμια??

Οπότε μεθαύριο που θα πάω στον γιατρούλη θα του πω να μου γράψει - αν μπορεί - την ΠΗΤ μου 15 ημέρες νωρίτερα, δλδ να φύγω κατά τις 30 Ιουλίου. Επιπλέον τον Ιούλιο που θα ξαναπάω θα του πω να μου γράψει 10-15 ημέρες αναρωτική για να φύγω 15 Ιουλίου. Αλλά αυτά είναι θεωρία, θα σας πω την Πεμπτη...

Μια χαρα τα λες, μια χαρα! Και περνα απο την θεωρια στην πραξη, γιατι δεν ειναι ωραρια για εγκυο αυτα καλη μου, ακου 4 ωρες υπνος το βραδυ και την ημερα κανονικα δουλεια! Κλελουκο ελα να πεφτει συνεννοηση με τον γιατρο γιατι δεν σε βλεπω καλα!!

Ασχετο αλλα χαζευω καροτσια, εχετε καμια ιδεα? Το ξερω καλε οτι ειναι νωρις ακομα, μην βαρατε, χαζευω ειπα, δεν ειπα αγορασα! μπαααααα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοιλουμπιτσες!

τι κανετε?απιστευτη ζεστη!!!εχω φουρνο και ειναι η χειροτερη εποχη για μας...ο θανατος των αρτοποιων ειναι αυτες οι θερμοκρασιες...εξοντωση!αντεξα 4 ωρες με το ζορι σημερα και εφυγα τρεχοντας...

αυριο εχουμε επισκεψη στο χασιακο να δουμε το νινακι μας...1 μηνα εχουμε να δουμε το μωρακι μας!!!μακαρι να πανε ολα καλα!

καουρες εχω κοριτσια,ενοχλητικο πραγμα και κρατανε και καμια ωρα καθε φορα που με πιανουν.

φιλακια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Clelia μου γιατί να γράψεις πιο νωρίς την ΠΗΤ;;;;Να γράψεις απλά αναρωτίκη από πιο νωρίς!!!Είμαι σίγουρη οτι δεν θα σου αρνηθεί κάτι τέτοιο με τίποτα!!!!Θα ζοριστείς πολύ με τις ζέστες κοριτσάκι....Δεν λέει....Εμένα ήδη με έχει αποδεκατήσει και σκέψου οτι έλειπα και τρεις εβδομάδες σχεδόν

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Βρε δεν σας προλαβαινω λέμε...τι θετε να κατεβασω πάλι τον μονολογο της τρελης???αμ δεεεε........οτι θυμαμαι θα πω σημερις!!!χαχα

Γκρετα ευτυχως όλα ηταν ιδεα σου!!!Η μπουμπου μια χαρα και εσυ ξεχειλωμενη!χαχα

Μικρες κινησεις για να ξεπιανομαστε και τεντωματακια, σαν ζεσταμα ενα πραγμα για να αποφευγουμε αυτα τα αποτομα πιασιματακια

Χρυσα μουσι ε???Και εγω ρε παιδια ξανθια σπανομαρια που λέμε αλλα το μπικινι ηθελε ανεκαθεν αποψιλωση...χαχα

Του κανω μια φορα το τριμηνο περιπου

Κλελια αν μπορεις να πάρεΙς και αναρρωτικη (ο γιατρος σου ειναι του ΙΚΑ ή θα χρειαστει να περασεις απο Επιτροπή??) να την πάρεις..αλλιως να δηλώσεις πιο νωρις την ΠΗΤ.. εχω και εγω σκοπο να δηλώσω κανενα 10ημερο νωριτερα την ΠΗΤ γιατι ο γιατρος μου ειναι ιδιωτης και πρεπει να τρεχω στα κεντρικα του ΙΚΑ:mad::mad:

Ellain για καροτσακι που ρωτας εξαρταται τι διαθετεις και ποσο κομπλέ το θες..Στην κορυφη -για μενα- ειναι Inglesina & Peg Perego και επειδη το μωρο-αυτο και τα επόμενα- θα περναει αρκετες ωρες εκει μεσα -ειναι οπως το αυτοκινητο για εμας-εγω προτιμησα να πάρω το καλύτερο μετα απο την ερευνα που εκανα και φυσικα με οσα διεθετα...

Ηρω και εγω θυμαμαι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με εβαζε ο ντοκτορ συχνα να κανω γενικες αιματος και ουρων (4 φορες νομιζω) ενω μεχρι τωρα τπτ ακομη..Θα πάω πάντως μεσα στην εβδομαδα να κανω για να δω που βρισκομαι..οχι τπτ αλλο να μου φυγει η περιεργεια για τον αιματοκριτη γιατι ετσι οπως παιρνω το σιδηρο -στη χαση και στη φεξη- πολύ αμφιβαλλω για τις τιμες του...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλεεεεε!!!!!!!!γυρισα επιτελους!!!! τα εχω φτυσει απο τις 8 ειμαι στο δρομο:?:-?:?

λοιπον τα νεα εχουν ως εξης...

ο υπερηχος καρδιας ηταν οκ..η γιατρος μου ειπε οτι το μπεμπονιο εχει σουπερ καρδουλα. βρηκε μονο μια πολυ πολυ μικρη και ασημαντη ανεπαρκεια της τριγλωχινος βαλβιδας η οποια ειπε οτι με τον καιρο υποχωρει..επειδη εγω ομως την επρηξα την γυναικα μου ειπε να ξαναπαμε σε 1μιση μηνα για επαναληπτικο υπερηχο για να το δω και με τα ματακια μου:tongue::tongue:

μετα πηγα στο ντοκτορι και του τα ειπα και συμφωνησε οτι ολα ειναι σουπερ και να μην ανησυχω...

και τωρα αρχιζουν τα κουλα!!!!!!!! Αφου της εδειξα τον υπερηχο της δειχνω την καμπυλη ζαχαρου....και με εστειλε πακετο στον ενδοκρινολογο του ελενα με κατεπειγον σημειωμα:confused::confused::confused::confused: και ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!! ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!! ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ!!!! Μου τα κοψανε ολα μαχαιρι, μου δωσανε διαιτα και μου γραψανε του κόσμου τις εξετασεις παλι:evil::evil::evil::evil: ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον αυριο πρωι φευγω για ζακυνθο για ενα μηνα αλλα θα παρω λαπτοπ μαζι και ελπιζω να πιανει τπτ το ασυρματο για να μπαινω....φιλακια πολλα σε ολες!!!!συγνωμη που δεν προλαβα να διαβασω πολλα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα σχολιασω τα ΠΑΝΤΑ (Ως γνωστη κατινα που ειμαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Μολις τελειωσα με το ντοκτορι στο ωνασειο γυρνει και τι μου λεει????? "Μηπως εισαι η despina100????:confused::confused::confused::confused::confused: ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!! Πριν 3 μερες λεει ειχε παει μια κοπελα για εξεταση και της ειπε οτι ακουγεται το ονομα της στο ιντερνετ στο φορουμ του παρεντς...εκατσε λοιπον και η γιατρος και χαζευε και επεσε στο μηνυμα που ειχα βαλει εγω και ελέγα οτι εχω κλεισει ραντεβου μαζι της στις 15 ιουνη και ζητουσα πληροφοριες!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???????? Ε μου λεει η γυναικα!!!15 ιουνη σημερα και εισαι η μονη δεσποινα που εχω!!!! μιλαμε λιωσαμε στο γελιο!!!UNBELIEVABLE!!!!

Δεσποινα ευγε!!!!Η μαλλον καλύτερα ...Μπέμπη Ευγε!!!!!!

Ολα καλά και να δεις που σε ενα μηνα που θα επισρεψεις απο Ζακυνθο θα εχεις ξεκουραστει τόοοοσο και θα εχεις περασει τοσοοοοο καλά που ολα θα ειναι πεντακαθαρα στον επομενο υπερηχο!!!!Και το ζαχαρο θα το ρυθμισεις αφου πλέον το γνωριζεις..λιγοτερες παρασπονδιες και θα εχεις και κορμαρα!!!!Ειναι πολλες πάντως οι περιπτωσεις των εγκυων που ανεβαζουν ζαχαρο, θελει λιγη προσοχη στην διατροφη και μετρημα!!!

Αντε να πακεταρεις τωρα και μην ξεχασεις το λαπιτόπι!!!!!

Γεια σας κα καρδιολόγε!!!!

(τι ηταν πάλι και αυτο ε???Ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον!!!)

Και εσυ βρε χριστιανη -η αλλη πελάτισσα- επρεπε να μας προδωσεις?????χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

DESPOINA100 ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!! χαχαχαχαχχαχα πολλη πλακα λεμε!!!!

Πολλα πολλα μπραβο για το μωρουλινι σου, αυτο ηταν το βασικο που μας ενδιεφερε. Τωρα για το ζαχαρο, ουδεν προβλημα, διαιτουλα και προσοχη κι ολα θα πανε περιφημα!!! Πηγαινε να πακεταρεις, καλο ταξιδακι και κοιτα να βρεις ιντερνετ, αν δεν βρεις, αφηνε το Μελινακι σε καμια γιαγια-θεια-ξαδελφη, γειτονισσα εν αναγκη και παρε σβαρνα τα ινερνετ καφε!!! Αντε φιλακια!!!

STONE κι εγω αρχικα για peg perego ελεγα, στην αρχη να παρουμε κομπλε, με πορτ μπεμπε και καθισματακι, μετα λεω και γιατι να παρω πορτ μπεμπε αφου εχω λικνο, μετα ειπα να δω inglessina που ειναι κατα 2-3 κιλα ελαφρυτερο απο peg perego, μετα ομως βρισκω αναφορες που λενε οτι πιο ευκινητο, ανετο και ελαφρυ ειναι το stokke αλλα ειναι ογκωδες και πρεπει να εχω πουλμαν για να το μεταφερω....Ουφ.... μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυυ μπερδεμα. Οσο για τα λεφτα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα, να ειναι καλα ο θειουλης μου που μας εχει δωσει το ελευθερο για ο,τι θελουμε για τον εγγονο του (βεβαια στην περιπτωση του stokke θα υπαρξει συνεννοηση, γιατι ντρεπομαι τοσο ακριβο που ειναι...).

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...