Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλοκαιρινα και λουλουδενια καλημερεςςςςςςςςςςςς!!

Τι μου κανετε?? Εκτος απο κραμπες, μουδιασμα, ζεστη, λιωσιμο, μια χαρα σας βρισκω!!!

Λοιπον, εχω κι εγω μουδιασμα, με πιανει στα χερια εναλλαξ και μου μουδιαζουν τα δαχτυλα για λιγη ωρα αλλα οσο και να τα κουναω δεν ξεμουδιαζουν. Για το λογο αυτο ο γιατρος μου εδωσε μαγνησιο και ω του θαυματος εξαφανιζολ!!!Μαλιστα οταν του ειπα για το μουδιασμα με ρωτησε αν εχω κραμπες (δεν εχω), οποτε προφανως συνδεονται. Για καντε μια ερωτησουλα στο ντοκτορι σας!!

Οσο για τις αιματος, τρελοΗρω πανε κανε καμια επαναληπτικη μανα μου!!Σου την δινει, δεν την δινει ο γιατρος εσυ κανε μια γενικη τον μηνα να εισαι μεσα!

Εγω σημερα πρωι, ερχομαι δουλεια, βγαινω απο το αυτοκινητο, με πιανει μια ζαλουρα, πουθενα τοπος να ακουμπησω, φτανω στο ιατρειο, με βλεπει ο γιατρος, μου παιρνει πιεση 8-4, μου λεει "απορω πώς στεκεσαι!!", μου εφτιαξε η συναδελφος εναν ελληνικο και συνηλθα. Πωπω δεν το ειχα ξαναπαθει στην εγκυμοσυνη και τα χρειαστηκα, γιατι σκεφτηκα φανταοσυ να μην ημουν κατω απο την δουλεια αλλα να οδηγουσα.... Ασε ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

Anyway, εγω ειμαι πολυ χαρουμενη κατα τα αλλα, ολα κυλουν καλως (δοξα τω Θεω), μου απομενει η τρεχουσα εβδομαδα και αλλη μια στην δουλεια (ζηλεια ψωρα!!!!), μετα πακεταρω και 14-15 Ιουλιου σας ερχομαι πατριδααααααααααααααααααα!!!

ελα τσιπουριδιοννννννννν τετοια θελουμε να ακουμε!!! Ταξιδια στην Καβαλα ανευ

επιστροφης!!!

μαρακι μου κανε λιγο υπομονη και χα-λα-ρω-σε!!!! μην αγχωνεσαι βρε χωρις λογο, ολα θα πανε σουπερ!!!

ΙΡΙΝΙ θα φωναξω τσιπουρα οταν γυρισει απο Καβαλα για ταυτοχρονο χαστουκισμα για επαναφορα στην ταξη! Τι παει να πει, παιδι μου, ντρεποσουν με το μαγιω???Εγκυος εισαι, οχι μοντελο!!! Μην ξανακουσω τετοια γιατι σ'εφαγα!!! Κανε τις απλωτες σου, χαλαρωσε το κορμι σου και σ'οποιον αρεοσυμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Tsipouritsa, όλα καλά χαίρομαι.

Ειρήνη καλή μου τι απογοήτευση είναι αυτη, έγκυος είσαι, μην το σκέφτεσαι καθόλου όλοι την κοιλια θα κοιτάνε και οχι την κυτταρίτιδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

αχ και ξανα αχ!!!!!χτεσ μετα που σασ εγραψα μηνυμα το απογευμα , ηλθε ο συζηγοσ να παμε στην θαλασσα για μπανακι,να κολυμπησει και η μικρη...

ειχαμε παει και το σαββατο και την κυριακη

...εγω ομωσ δεν κολημπησα!!καταρχην δεν πηρα ακομα μαγιω εγκυμοσυνησ (αν και ενα ρασο θα ηταν οτι πρεπει να τα καλυψει ολα..)εχω ενα μπικινι που μου κανει αλλα που να βγω στην παραλια με την κυταριτιδα(που με την εγκυμοσυνη ειναι μεχρι τα αφτια??????χωρια που ειμαι σαν βαρελακι....κι ετσι καθομουν εγω εξω και πατερασ με κορη κολυμπουσαν...

χτεσ λοιπον...κοιτουσα ξανακοιτουσα..εβαλα και μεσα τα ποδια μου(εννοειτε οτι φορουσα και φουστανακι απο πανω...)αλλα αυτη τη φορα ειχα βαλει και μαγιω απο μεσα(μεγαλο διλημα λοιπον...).να θελω να μπω και να σκευτομαι πωσ θα βγαλω το φουστανι να αποκαλυψω την κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::ton gue::tongue::tongue:ε μετα απο κανενα μισαωρο περισυλλογησ με τα ποδια μεσα στο νερο το πηρα αποφαση...πεταξα το φουστανι και μπηκα!!!!!!!!!!!!!μπορει να το καταλαβατε ...θα σασ ηλθε το τσουναμι εωσ εκει!!!!:tongue::tongue::tongue:...εκανα μιση ωρα για να το αποφασισω!!!!δεν αισθανομουν καθολου ωραια,ειδικα να με κοιτανε!!!!ευτυχωσ ηταν 7.30 και δεν ειχε πολυ κοσμο!!παντωσ ηταν σουπερ η βουτιτσα..

μαρηηηηηηηηηη ελιωσα στα γελια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τρελαρα!!!!ακου τσουναμι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εγω δεν εχω παρει ολοσωμο αν κι εχω μπικινι που μου κανι αλλα εχω βγαλει τερασρειες μαυρες τριχες στον αφαλο που να βγω με μπικινι???θα ψαχνουν το μουσι μετα:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ειρήνη καλή μου τι απογοήτευση είναι αυτη, έγκυος είσαι, μην το σκέφτεσαι καθόλου όλοι την κοιλια θα κοιτάνε και οχι την κυτταρίτιδα.

μαρηηηηηηηηηη ελιωσα στα γελια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τρελαρα!!!!ακου τσουναμι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εγω δεν εχω παρει ολοσωμο αν κι εχω μπικινι που μου κανι αλλα εχω βγαλει τερασρειες μαυρες τριχες στον αφαλο που να βγω με μπικινι???θα ψαχνουν το μουσι μετα:roll::roll::roll:

οντωσ απογοητευση γιωτιτσα...αλλα οχι για την κοιλουμπιτσα!!!προσ θεου αυτη η κοιλομπιτσα κουβαλαει το θαυματακι μασ αλλα για το υπολοιπο περιβλημα!!!!:tongue::tongue:

τα περιτα δεν ειναι τησ εγκυμοσυνησ....τωρα εχω παρει μονο 4-5 και τησ αγγελικησ δηλαδη τησ 2ησ εγκυμοσυνησ τα ειχα χασει σχεδον ολα...αλλα εχω πολλα,παρα πολλα απο την πρωτη μου εγυμοσυνη(σχεδον 15-20 επιπλεον!!!!!!!!!!)αλλα αυτα τα επιπλεον με το 1.60 υψοσ φαινονται παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα ποδια μου κ ειδικα περιφερεια δεν βλεπονται..

το υπολοιπο ειναι το θεμα..καταλαβατε?για την κοιλουμπιτσα καμαρωνω!!!!!!!!!

μαρη χρυσα ποιοσ θα δει τισ 3-4 τριχεσ στον αφαλο σου???????????????δεν εχουν μικροσκοπιο οι υπολοιποι που βρισκονται στην θαλασσα!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρααααααααααα:D:D:D

Κοριτσάρες ατελείωτες όλα είναι τέλεια με το μπεμπε!!Δεν ήταν συσπάσεις αυτό που είχα τελικά,το μωράκι είναι απόλυτα ήρεμο κι ευτυχισμένο εκεί μέσα,είπε ο ντόκτορ κι είμαι τρελλή από χαρά!:D

Τώρα θα μου πέιτε....τι ήταν?Οκ θα πω αν και ντρέπομαι....κοιλιακός μυικός πόνος,κοινώς ξεχαρβαλώθηκε το κορμάκι μου από τα κιλά που έβαλα και η παραμικρή απότομη κίνηση που κάνω τώρα ο οργανισμός το εκλαμβάνει ως γυμναστική...:rolleyes::roll::mrgreen::tongue:.Και είναι στο δεξί μέρος γιατί κοιμάμαι στ αριστερά κι όταν κάνω τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα παίρνω φόρα με το δεξί πόδι και...να η κατάληξη!!!!Καλά για γέλια η κατάστασή μου...Ευτυχώς!!:D:tongue:

Χίλια συγγνώμη πουτ δεν μπήκα χθες για ενημέρωση,τα τηλέφωνα τελείωσαν αργά....αλλά σήμερα μόλις ξύπνησα άνοιξα λαπτοπάκι να σας τα πω!!Σας αγαπώ τρελλά όλες!!!!Ευχαριστώωωω!!!!

Κι απ τα λίγα που πήρε το μάτι μου

Μαράκι good luck στη Β επιπέδου!!!:D

Δέσποινα εύχομαι όλα καλά να 'ναι με το μπεμπέ σου!:D

Ειρήνη να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Γιώτα ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι,αν και παλιές μαμάδες που μιλάω μου λένε πως είναι πολλά τα λεφτά για το καρότσι και να πάρω πιο οικονομικό:evil:γ@@@ την κρίση μας!

Σίγουρα ξεχνάω να σχολιάσω πολλά αλλά στέλνω φιλιά σε όλες ανεξαιρέτως(πού λεφτά για κεράσματα :mrgreen:)

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

ΙΡΙΝΙ θα φωναξω τσιπουρα οταν γυρισει απο Καβαλα για ταυτοχρονο χαστουκισμα για επαναφορα στην ταξη! Τι παει να πει, παιδι μου, ντρεποσουν με το μαγιω???Εγκυος εισαι, οχι μοντελο!!! Μην ξανακουσω τετοια γιατι σ'εφαγα!!! Κανε τις απλωτες σου, χαλαρωσε το κορμι σου και σ'οποιον αρεοσυμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!

:tongue::tongue::tongue::tongue:η τσιπουρα σημερα ειδικα που ρεπαρει ο τσιπουροσ λειπει σε ταξιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα μασ τα πει...σημερα θα την αφησουμε ησυχη γιατι ειναι απασχολημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

γκρετονιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχα τα νεα σου!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!βρε συ...μηπωσ εννοεισ κατι σουβλιεσ ,σαν κραμπεσ κατω χαμηλα στο σημειο που ενωνουν τα ποδια με την κοιλια????αν ναι αυτο το εχω κι εγω και θυμαμαι και οι περσυνεσ γκαστρουλεσ που το ειχαν!!!ειναι μυικο αν λεμε το ιδιο και αργα η γρηγορα το παθαινουν οι εγκυουλεσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ισι μου μια που την ανεφερες το γευση γρανιτα νιωθεις???:roll::roll::roll:

μωρέ έτσι που είμαι, όποια και να πω νόστιμη θα μου φαίνεται! αν και θα θελα να είμαι συνδυασμός φράουλα λεμόνι! χιχιχι

Δεν ξέρω εχω αρχίσει και υποψιάζομαι οτι είμαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν είμαστε καθόλου καλααααααααααααααα!!!

κουμπάρα μου με αρώστησες με το ρεβανί....

ειρηνάκι μου .... χθες δεν είχε εισητήριο για Καβάλα - το είχα κλείσει το γκισέ, σήμερα πρωι πρωι όμως ;)

να στείλω ένα πακέτο? θα είναι ότι πρέπει γιΑ την επιστροφή;););)!!!!!!!!!

μαρη χρυσα ποιοσ θα δει τισ 3-4 τριχεσ στον αφαλο σου???????????????δεν εχουν μικροσκοπιο οι υπολοιποι που βρισκονται στην θαλασσα!!!!!!!!!

...πεταξα το φουστανι και μπηκα!!!!!!!!!!!!!μπορει να το καταλαβατε ...θα σασ ηλθε το τσουναμι εωσ εκει!!!!:tongue::tongue::tongue:..

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

χαλαρώστε!!! έχω και κόσμο και με βλέπουν να γελάω σα χαζοχαρούμενο!!! χαχαχαχχαχαχαχχιχιχιχιχιχιχιοχοχοχοχοχοχο!

δεν την παλευετε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε!:P:p:p:p:p:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γκρέτα ωραια τα νέα σου απο το γιατρο, μια χαρα το μπεμπίνι σου.

Ellain με το καλό ο επάναπατρισμός και όσο για τις ζαλάδες δυστυχώς θα έχουμε αρκετές απο εδω και πέρα και λόγω της ζέστης.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Μπραβο Γκρετονι..μια χαρα!!!!\

Ειρηνη..μην κανακατσεις απεξω..αντε με τετοιο καυσωνα που καθεσαι και μου κοιτας την θαλασσα....

Διαβαζα πριν στο φορουμ για βαφες και νυχια...Το χουμε ξαναπει;;Εσεις τι κανετε;;

Εγω παντως εβαψα μαλλια και νυχια και στην πρωτη (γιατι παντρευομουν) και τωρα γιατι εχω ενα σωρο γαμοβαφτισεις!

Αχ βρε κορίτσια...τι θα κάνουμε με τα ψυχοσωματικά μας.:|Κυτταρίτιδα,τρίχες,πάχια(δικά μου είναι αυτά),ορμόνες...προβληματίζομαι τώρα.Χθες μιλούσα με το συμπεθεράκι και θαύμασα το πόσο στρατιώτης είναι στα της διατροφής κι εγώ....Η γουρούνα...Σκέφτομαι ν αρχίσω να προσέχω.Στον γιατρό,που φαγώθηκε να ζυγιστώ ενώ του δήλωσα πως δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά,με τα πολλά μ ανέβασε και φωνάζω...πάρτε τα πόδια σας!!!(γιατί πάντα για πλακα έβαζε ο γιατρός το πόδι του πάνω κι εγώ μελάνιαζα με τα 5 κιλά εξτρά που έδειχνε).όμως χθες δεν τα χε βάλει και πήρα άλλα 2 κιλά....:roll:.

Α, και μάλλον έχω κολπίτιδα και μου δωσε μια αλοιφούλα και την επόμενη φορά θα κάνουμε καλλιέργεια.Και ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν περίμενα να μ εξετάσει κι από κάτω αλλά ήθελε να ξανδεί τον τράχηλο!Κι εγώ με φωνή αλα Λαζόπουλου αι χάσου μυρμηγκάκι του λέω "μα την τελευταία φορά τον είδαμε"...αλλά τζίφος.Κι έδειξα τα κάλη μου,αφού έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα από ντροπή κι έριχνα τα δολοφονικά βλέμματα στον Γκρετίνο γιατί για όλα αυτός φταίει:evil:Του είχα πει... να ρίξω ένα ξυρισματάκι πριν πάω στον ντόκτορ,μην έχουμε κανα αναπάντεχο κι αποτρίχωση δεν πήγα,όοοοοοοοοοοχι αυτός,δεν χρειάζεται,πότε σ είδε από κάτω να σε δει και τώρα....:rolleyes:Πάρε να χεις Γκρέτα!Follow your instict μαρήηηηη!

Α και ξανά εξετάσεις για τοξόπλασμα,ούρακτλ κτλ θα κάνω

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Εγω σημερα πρωι, ερχομαι δουλεια, βγαινω απο το αυτοκινητο, με πιανει μια ζαλουρα, πουθενα τοπος να ακουμπησω, φτανω στο ιατρειο, με βλεπει ο γιατρος, μου παιρνει πιεση 8-4, μου λεει "απορω πώς στεκεσαι!!", μου εφτιαξε η συναδελφος εναν ελληνικο και συνηλθα. Πωπω δεν το ειχα ξαναπαθει στην εγκυμοσυνη και τα χρειαστηκα, γιατι σκεφτηκα φανταοσυ να μην ημουν κατω απο την δουλεια αλλα να οδηγουσα.... Ασε ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

!

εσύ κυρία μου μήπως να πάρεις καμιά βιταμίνη??? μη μας μείνεις και στα χέρια! για πρόσεχε λιγάκι!

Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρααααααααααα:D:D:D

Κοριτσάρες ατελείωτες όλα είναι τέλεια με το μπεμπε!!Δεν ήταν συσπάσεις αυτό που είχα τελικά,το μωράκι είναι απόλυτα ήρεμο κι ευτυχισμένο εκεί μέσα,είπε ο ντόκτορ κι είμαι τρελλή από χαρά!:D

Τώρα θα μου πέιτε....τι ήταν?Οκ θα πω αν και ντρέπομαι....κοιλιακός μυικός πόνος,κοινώς ξεχαρβαλώθηκε το κορμάκι μου από τα κιλά που έβαλα και η παραμικρή απότομη κίνηση που κάνω τώρα ο οργανισμός το εκλαμβάνει ως γυμναστική...:rolleyes::roll::mrgreen::tongue:.Και είναι στο δεξί μέρος γιατί κοιμάμαι στ αριστερά κι όταν κάνω τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα παίρνω φόρα με το δεξί πόδι και...να η κατάληξη!!!!Καλά για γέλια η κατάστασή μου...Ευτυχώς!!:D:tongue:

Σίγουρα ξεχνάω να σχολιάσω πολλά αλλά στέλνω φιλιά σε όλες ανεξαιρέτως(πού λεφτά για κεράσματα :mrgreen:)

"γυμναστείτε στον ύπνο σας και γιατί όχι, και στην τουαλέτα σας" - το νέο dvd από τη Γκρέτα!!! για απολαυστική γυμναστική και όχι μόνο!

αφού είναι όλα καλά με το μπεμπάκι, μια χαρά είσαι κοπέλα μου!!! αλλά κι αυτό το δντ... ούτε ένα παγωτάκι???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

:tongue::tongue::tongue::tongue:η τσιπουρα σημερα ειδικα που ρεπαρει ο τσιπουροσ λειπει σε ταξιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα μασ τα πει...σημερα θα την αφησουμε ησυχη γιατι ειναι απασχολημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ατσα η Τσιπουρίτσααααα!!!!:cool:Μπράβο ζουζούνα!Ζουζούνισε και για μας!!!:tongue:

γκρετονιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχα τα νεα σου!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!βρε συ...μηπωσ εννοεισ κατι σουβλιεσ ,σαν κραμπεσ κατω χαμηλα στο σημειο που ενωνουν τα ποδια με την κοιλια????αν ναι αυτο το εχω κι εγω και θυμαμαι και οι περσυνεσ γκαστρουλεσ που το ειχαν!!!ειναι μυικο αν λεμε το ιδιο και αργα η γρηγορα το παθαινουν οι εγκυουλεσ..

Ναιιιιι!!!Αλλά το χω μονόμπαντα εγώ!:tongue:

εσύ κυρία μου μήπως να πάρεις καμιά βιταμίνη??? μη μας μείνεις και στα χέρια! για πρόσεχε λιγάκι!

"γυμναστείτε στον ύπνο σας και γιατί όχι, και στην τουαλέτα σας" - το νέο dvd από τη Γκρέτα!!! για απολαυστική γυμναστική και όχι μόνο!

αφού είναι όλα καλά με το μπεμπάκι, μια χαρά είσαι κοπέλα μου!!! αλλά κι αυτό το δντ... ούτε ένα παγωτάκι???

:lol::lol::lol::lol:Καλόooo!!!!

Ε,άντε, ένα πυραυλάκι αυτά τα μίνι το επιτρέπει το δντ...

όχι κοριτσάρες μου!Για σας τα καλύτερα πάντα!:D

Μόλις μας έστειλαν αυτό, αν και έχει ήδη γίνει γνωστό από ραδιόφωνο κλπ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Μ ΑΠΟ 11:00 - 16:00

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γκρέτα είδες που όλα καλά με το νινί σου?? Πάντα τέτοια!! Υ.Γ. Πολύ γέλιο η περιγραφή σου με την γυναικολογική εξέταση :D

Εγώ νυστάααααααζω πολύ...

Renah εμένα μου επέτρεπε εξαρχής να βάφω νύχια, μαλλιά από την 12η εβδομάδα ό,τι θέλω, όχι μόνο ανταύγειες που κάνω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...