Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα καλημέρα!!!

τι μου κάνετε? λιώνω λέμεεεεεεεεεεεεε! νιώθω σαν γρανίτα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαράκι περιμένουμε τα νέα από το νινάκι σήμερα! αλήθεια πόσο είναι στο σκορ? χάθηκα στο μέτρημα! και μην αγχώνεσαι! βρες κάτι να κάνεις για να περάσει η ώρα πιο γρήγορα...

δέσποινα!!! που είσαι καλό μου??? λοιπόν: καλή καλή καλή επιτυχία σήμερα με την εξετασούλα του μωρού σου! είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει!!! και άντε! μην τεμπελιάζεις! κάνε και καμιά δουλειά!!! :tongue::tongue::tongue: ελπίζω να προλάβεις και να μπορέσεις να μπεις να μας πεις τα νεότερα! και αν στον 1 μήνα (?!?!?!?!?!) - (ζηλέυω αφάνταστα) διακοπες δε μπορείς να μπαίνεις, στέλνε μας σήματα δεν ξέρω πως... βρες τρόπο!!!!

αγγελικούλα μου πάρτι η μπέμπα? είδες το χέμο? χιχιχιιχ! πραγματικά, αυτό με την κοιλίτσα περα δώθε έχει πολύ πλάκα! κι εγώ κάθομαι μόνη και τη χαζεύω και γελάω σα χαζό! χαίρομαι μόνη μου!!! (το ποτάκι έγινε τελικά σουβλάκι χθες...! τελειώσαμε νωρίτερα και πήγαμε σε ορεινή ταβερνούλα για δροσιά) και........ επιδόρπιο: ρεβανί με παγωτό............!!!!!!!!!!

κράμπες έχω κι εγώ που και πού, συνήθως το βράδυ που χαλαρώνω... όσο για το μούδιασμα, τι εννοείς? τι είναι?

πετρούλα μου κι εγώ θα ήθελα να είμαι ώρες στο σπίτι, και ας μη μπορούσα να σας παρακολουθώ τόσο συχνά! θα χαρείς και το παιδάκι σου και την εγκυμοσύνη σου μέχρι τέλους έτσι!!! τυχερούλα...!!!

ρένα καλημέρα!!!

κουμπάρα μου που είσαι? όλα καλά με τον τσιπούρο σου?

κανένα νέο από γκρέτα???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααα!!

maraki να μην αγχώνεσαι για τπτ!! Άντε το πολύ πολύ να αδημονείς για το φύλο του νινιού σου!! Όλα καλά, θα δείτε το μισόκιλό σας και θα χαρείτε!!

Τι ώρα έχει ραντεβού η τρελλο-Δέσποινα?? Αλλά ούτως ή άλλως μετά θα πάει στο Έλενα και μετά στο ταμείο της και μετά για ψώνια... θα νυχτώσει μέχρι να μας πει το "ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!"

Εμένα η κοιλούμπα δεν κουνιέται όταν κλωτσάει η μπουμπού!! Τι ήσυχο κορίτσι, εεεε?

Κράμπες έχω στις γάμπες όταν κοιμάμαι (όχι καθημερινά, με έχει πιάσει πάντως κάποιες φορές), αλλά τις προλαβαίνω και τεντώνω ποδαράκι. Μούδιασμα, όχι...

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που κάνω κάθε μήνα. Τοξόπλασμα - Κυτταρομεγαλοϊός αρνητικά (αυτό φιλοφοβόμουν), ο αιματοκρίτης έπεσε ελάχιστα στο 29,9 (από 30,4 αν δεν απατώμαι). Αυτά...

Η τσιπούρα με ρώτησε τι θα γίνει την Πέμπτη με τα ΜΜΜ. Από ανεπίσημες πηγές είπαν στο ραδιόφωνο ότι θα έχουν στάση εργασίας ΟΛΑ τα μέσα (μα όλα) από τις 11.00-16.00. Εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμα!! Καλό?? :rolleyes:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια καλημέρα, τι πολυλογια ήταν αυτή διαβαζω εδώ και ώρες, για να δω τι θυμάμαι.

Ploegisi να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι.

Ηρώ υπέροχα τα νέα απο το μπαμπάκα σου, με το καλό να τον δεχθείς.

Ειρήνη να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό να δεχθείς και αυτη που είναι στο δρόμο.

Μαράκι καλά αποτελέσματα σήμερα απο την εξέταση και όσο για το φύλο εγω θα πρωτοτυπήσω και θα πω αγόρι, δεν ξερω γιατι αλλα σε εχω για αγορομάνα.

Δέσποινα καλά αποτελέσματα σήμερα απο το τρίπλεξ που σίγουρα θα είναι καλά δηλαδή, και καλα να περάσεις στις διακοπούλες σου.

Γκρέτα που είσαι περιμένουμε τα νέα απο το γιατρό;

Αγγελική μάλλον αρέσει το Hemo στην κόρη σου και το γλέντησε μετά. Εμένα πάει να με πιάσει κράμπα καθε πρωι πριν σηκωθώ απο το κρεβάτι την ώρα που τεντώνω τα πόδια μου αλλα συνήθως το προλάβαίνω, όμως νομίζω είναι συνηθισμένο στο μήνα που είμαστε.

Stone συνφωνώ για την θερμοκρασία όμως η θάλασσα είναι πάντα πιο πίσω σε θερμοκρασια απο την ατμόσφαιρα και γι αυτο κρυώνω, ασε που φοβάμαι το κρυο νερό και τις συσπάσεις.

Ellain εγω εχω βολευτει με τον Jacobs day & night που είναι ντεκαφεινε και πίνεται και ζεστός και κρύος.

Clelia μια χαρα μπανακι, ελπίζω να έβαλες και το καινούριο μαγιώ.

Tsipoura καλήμερα και φιλακια πολλα.

Φιλάκια στις υπόλοιπες και ελπίζω όσες είχαν σύγκρούσεις με τους συζύγους το ΣΚ ΄τωρα να είναι όλα καλά τα πράγματα και αγαπημένοι, μάλλον έφταιγε το φεγγάρι γιατι ήταν πολλά τα κρόυσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μουουουουουου!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;

Άκουσα Δεσποινιώ μου άκουσα!!!Που και που όμως να μας λες και ένα γεια..

Όλα τέλεια θα είναι σήμερα με την καρδουλίνα του γιου σου μην αγχώνεσαι!!!!!!!

Maraki μου και με σένα όλα τέλεια θα είναι!!!!Θα το ευχαριστηθείς το παιδάκι σου!!!!!!!Θα το απολαύσεις!!!!!Εγώ λέω οτι θα είναι αγοράκι!!!!

Να ρωτήσω κάτι;;;;Εχετε κάνει επαναληπτική γενική αίματος!!!!Απο εχθές το βράδυ ζαλίζομαι σαν να είμαι γκαστρωμένη ενα πράγμα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Kαλημερα κοριτσια μου:D

Angelique1981 πεθαινω οταν μου το κανει και εμενα αυτο και καθε φορα λεω οτι την επομενη θα το τραβηξω με την καμερα και ολο φοβαμαι να σηκωθω να παω να την παρω μην το χασω:roll::roll::mrgreen:

ετσι μπεμπουλα να την εχεις την μαμα σου μεχρι την Πεμπτη για να ειναι χαλαρη!!:mrgreen:

βρε maraki32 φυσικα και ολα θα πανε καλα και απλα καποια στιγμη στην εξεταση θα ανοιξει και τα ποδαρακια του για να σας χαιρετησει καλυτερα!!!:rolleyes:

Γκρετονιοοο αντε βρε κοριτσι μου!!!:roll::roll::roll:

Κοριτσια μην ξεχασω αν εχετε κραμπες πρεπει να αυξησετε το νερο!!!

Ισι μου μια που την ανεφερες το γευση γρανιτα νιωθεις???:roll::roll::roll:

Τσιπουριδιοοοοοοοο αντε καλε ασε τα μελια και ελα να μας πεις!!!φτου φτου σκορδα!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μουουουουουου!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;

Άκουσα Δεσποινιώ μου άκουσα!!!Που και που όμως να μας λες και ένα γεια..

Όλα τέλεια θα είναι σήμερα με την καρδουλίνα του γιου σου μην αγχώνεσαι!!!!!!!

Maraki μου και με σένα όλα τέλεια θα είναι!!!!Θα το ευχαριστηθείς το παιδάκι σου!!!!!!!Θα το απολαύσεις!!!!!Εγώ λέω οτι θα είναι αγοράκι!!!!

Να ρωτήσω κάτι;;;;Εχετε κάνει επαναληπτική γενική αίματος!!!!Απο εχθές το βράδυ ζαλίζομαι σαν να είμαι γκαστρωμένη ενα πράγμα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:shock::shock::shock::shock: σοκαριστικο!!!λες να εισαι????:roll::roll::roll:

αη μαρη πανε κανε κανενα αιματοκριτη μηπως εχει πιασει πατο και σε μαζευουμε απο τα πατωματα:roll:

επισης παιζει και η ζεστη να μας εξαντλει πολυ νομιζω:rolleyes:

:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερούδια!!!!

despina 100 και maraki32 καλή επιτυχία σήμερα στους γιατρούληδες, όλα θα πάνε σούπερ!

Πολύ ζέστη , πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι???? :confused: Το μόνο θετικό είναι ότι με τη ζέστη μου έχει κοπή η όρεξη! :-D (καιρός ήταν)

Φιλάκια πολλά!

Καλημερούδια!!!!

despina 100 και maraki32 καλή επιτυχία σήμερα στους γιατρούληδες, όλα θα πάνε σούπερ!

Πολύ ζέστη , πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι???? :confused: Το μόνο θετικό είναι ότι με τη ζέστη μου έχει κοπή η όρεξη! :-D (καιρός ήταν)

Φιλάκια πολλά!

καλημερουδια Λιανα μου!!!

καλε δεν το ειχα σκεφτει αυτο:roll::roll::roll: μηπως να μην βαζω κλιματιστικο????γιατι αλλιως δεν βλεπω να με πιανει ανορεξια με τιποτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:shock::shock::shock::shock: σοκαριστικο!!!λες να εισαι????:roll::roll::roll:

αη μαρη πανε κανε κανενα αιματοκριτη μηπως εχει πιασει πατο και σε μαζευουμε απο τα πατωματα:roll:

επισης παιζει και η ζεστη να μας εξαντλει πολυ νομιζω:rolleyes:

:tongue::tongue::tongue:

Δεν ξέρω εχω αρχίσει και υποψιάζομαι οτι είμαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα πάω και μάλιστα τώρα γιατι έχω να κάνω απο τον προγεννητικό!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα είχα και το πρώτο μου μούδιασμα στο χέρι, αλλά είπαμε θετική σκέψη, μπορεί να ήταν απλή σύμπτωση ;). Αλήθεια κράμπες σας πιάνουν;;;;;; Με έπιασε μια άτιμη ξημερώματα Σαββάτου και ακόμα δεν έχει ηρεμίσει το πόδι μου, είμαι πιασμένη.....

αχ....μουδιασμα!!κι εμενα μουδιαζει το χερι μου(δεν το θυμομουν σε αλλη εγκυμοσυνη μου..)οσο για κραμπεσ ηδη εχω παθει πολλεσ!!!!!!ξερετε τι παθαινω?μεσα στον υπνο μου τεντωνομαι κι εκει την παθαινω!!!:mad:τισ πρωτεσ φορεσ ειδικα ξυπνησα και τον αντρουλη με τισ φωνεσ μου κι εγω ειχα κοκαλωσε με το ποδι ψηλα!!!!!κι εκεινοσ να προσπαθει να το συνεφερει!!!!μολισ το ξαπλωσα ολα καλα(αλλα οσο το ειχα ψηλα αντι να καλμαρει ,χειροτερευε!!!)τισ επομενεσ φορεσ βρηκα κολπο...μολισ με πιασει το τεντωνω απο την αλλη κατευθυνση και περναει!!!!!!!!!!!

καλημέρααα!!!

αχ κορίτσια εύχομαι όλα να πάνε καλά σήμερα έχω τρελό άγχος πως θα περάσει η μέρα και το ραντεβού μου είναι στις 7 θα σκάσω

μαρακι μην εχεισ αγχοσ!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!ειμαι σιγουρη!!καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινάκι καλή επιτυχία σήμερα με τον υπέρηχο καρδιάς θα δεις όλα θα πάνε καλά.

ειρηνάκι να σου ζήσει η κορούλα σου και να είναι πάντα γερή. σου έκανε μούτρα η μικρή έ;; τι μας περιμένει αλοίμονο μας από τώρα σκέφτομαι τις αντιδράσεις του μικρού.

αχ ασε βρε μαρακι!!!!!τι μασ περιμενει!!!!και καλα εσενα και τησ renah που μου εγραψε κι εκεινη χτεσ...αλλα εμενα που ειναι μολισ 1 ετουσ????πιστευα οτι τα δυσκολα στο θεμα ζηλιασ ειναι 2,3,4 οπωσ ειναι και τα δικα σασ ζουζουνια κι οτι δεν θα εχουμε προβλημα!!!αλλα μαλλον η μικρη καταλαβαινει πολλα....:rolleyes:

το τσιπουροψαρο?που ειναι?????μαλλον το γιορταζει απο χτεσ(βλ.χτεσινο μηνυμα..):tongue::tongue::tongue::tongue:

δεσποινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα ειναι σουπερ!!!!!!!!!μην μασ ξεχασεισ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Τι εννοεις επαναλήπτική γεν αίματος; Καθε μήνα πρεπει να επαναλαμβάνεται, αν δεν εχεις κάνει να πας να κάνεις, αλλα ζαλάδα μπορεί να έχεις και απο την υπερβολική ζέστη νσε συνδιασμο με τη χαμηλή πίεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημέρα!!!!

δεν μπορώ να σας γράψω πολλά γιατί είμαι στο σπίτι με τον τσιπούρο!

κάναμε κοπάνα!!!!!! (απίστευτο, εκεινος μου το πρότεινε το πρωι, αυτός δεν κάνει ποτέ!!!!)

χθες .... θκατά κι απόθκατα.... σήμερα :)

άντε σας το είπα το ψυχιατρείο είναι η μόνη λύση!

δεσποινάκι μου καλή επιτυχία!!!!!!

μαράκι επίσης όλα τα καλά, με το καλό η Μπέμπα!!!!!

γκρετάκι νέα;;;;;;;;;

σε όλες λατρεία!!!!!!!

κουμπάρα μου με αρώστησες με το ρεβανί....

ειρηνάκι μου .... χθες δεν είχε εισητήριο για Καβάλα - το είχα κλείσει το γκισέ, σήμερα πρωι πρωι όμως ;)

αχ κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και δεν περνάει και η άτιμη η ώρα με τίποτα και έχω και ένα άγχος γιατί ο άντρας μου πήγε για δουλειά στη θήβα σήμερα και αγχώνομαι να προλάβει να γυρίσει το μεσημέρι. το καλό που του θέλω δηλαδή.:rolleyes:

αχ ειρήνη μου τα μικρά ζουζούνια μας καταλαβαίνουν περισσότερα απ' ότι νομίζουμε εμείς. να φανταστείς προχθές έβαλε ο γιος μου να ακούσει το νινί στην κοιλιά και όταν τον ρώτησα τι άκουσες μου απάντησε πίνει γάλα τώρα είναι ήσυχο:confused:

καλέ ηρώ πήγαινε να κάνεις μια γενική αίματος ο αιματοκρίτης θα έχει πιάσεις πάτο.

τσιπούρα καλοπερνάμε δηλαδή;; άντε μπράβο

αχ και ξανα αχ!!!!!χτεσ μετα που σασ εγραψα μηνυμα το απογευμα , ηλθε ο συζηγοσ να παμε στην θαλασσα για μπανακι,να κολυμπησει και η μικρη...

ειχαμε παει και το σαββατο και την κυριακη

...εγω ομωσ δεν κολημπησα!!καταρχην δεν πηρα ακομα μαγιω εγκυμοσυνησ (αν και ενα ρασο θα ηταν οτι πρεπει να τα καλυψει ολα..)εχω ενα μπικινι που μου κανει αλλα που να βγω στην παραλια με την κυταριτιδα(που με την εγκυμοσυνη ειναι μεχρι τα αφτια??????χωρια που ειμαι σαν βαρελακι....κι ετσι καθομουν εγω εξω και πατερασ με κορη κολυμπουσαν...

χτεσ λοιπον...κοιτουσα ξανακοιτουσα..εβαλα και μεσα τα ποδια μου(εννοειτε οτι φορουσα και φουστανακι απο πανω...)αλλα αυτη τη φορα ειχα βαλει και μαγιω απο μεσα(μεγαλο διλημα λοιπον...).να θελω να μπω και να σκευτομαι πωσ θα βγαλω το φουστανι να αποκαλυψω την κορμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::ton gue::tongue::tongue:ε μετα απο κανενα μισαωρο περισυλλογησ με τα ποδια μεσα στο νερο το πηρα αποφαση...πεταξα το φουστανι και μπηκα!!!!!!!!!!!!!μπορει να το καταλαβατε ...θα σασ ηλθε το τσουναμι εωσ εκει!!!!:tongue::tongue::tongue:...εκανα μιση ωρα για να το αποφασισω!!!!δεν αισθανομουν καθολου ωραια,ειδικα να με κοιτανε!!!!ευτυχωσ ηταν 7.30 και δεν ειχε πολυ κοσμο!!παντωσ ηταν σουπερ η βουτιτσα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνάκι μου .... χθες δεν είχε εισητήριο για Καβάλα - το είχα κλείσει το γκισέ, σήμερα πρωι πρωι όμως ;)

ειδεσ?ειδεσ που το μαντεψα??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε τι μασ λεσ σε γκαστρουλεσ και χωρισ ταξιδακια???!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...