Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ρε Ελένη και μολις το τσακισα το παγωτακι!!!Θα μου ερχοταν και κερασμενο..χαχα

:oops::oops::oops:

πράγματι σε ξέχασα κοριτσάκι. Όσο για τα παγωτά και εγώ θα τσάκιζα μερικά τώρα αλλά μας τελείωσαν!

Πάω να τσακίσω όμως μια πίτα που έψησα μια και τα μικρά το μεσημέρι δε φάγανε σχεδόν τίποτα. Για να δούμε τώρα...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πετρούλα, ειρήνη, ελένη και fragolina, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

πετρούλα σε συγχωρώ για το σάββατο, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να μπορέσουμε να βρεθούμε ε? περάσατε καλά όμως, παρόλο που μου κουράστηκες!

ποια ρώτησε για το βιβλίο? λέγεται "κοιμήσου παιδί μου"... μας είπαν ότι κάνει θαυματα!

βρε ηρώ! τελικά είσαι πολύ ερωτευμένη ε???? καλό μου...!

ειρήνη θα διοργανώσεις και τα δικά μας πάρτι όταν έρθει η ώρα? σου έκανε ζήλιες η πριγκιπέσα όμως... για εξοικίωσέ την λιγάκι με την ιδέα!

κουμπαρα μου πιθανότατα ποτάκι θα είναι το σημερινό επετειακόν...! τελειώνουμε αργούτσικα απο τη δουλειά και δε θέλω να τρώω στις 11... θα δούμε πάλι, τέτοια μέρα δε θα χρειαστεί να κλείσουμε, θα βρούμε (ελπίζω)...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Απαπααααααααα καλε τι γραψατε παλι????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εΐχα παθερικα σημερα σπιτι γιαυτο ζεν σας ειδα καθολου:roll::roll::roll:

Ισι μου Χρονια ΠΟλλα κοριτσι μου να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμνοι να μεγαλωσετε μια υπεροχη οικογενεια!!!!

εγω καλυτερα να μην πω ποσα παγωτα μου χρωστανε και ποιες γιατι θα βαλω καμια δεκαρια κιλα αμα τα φαω ολα αυτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(να γκρινιαξουμε και λιγο) τζαμπα εγκυες δεν λεει:tongue:

Πετρουλααααααα Θεα !!!!:-D

Ηρω μου , τι υπεροχα νεα ειναι αυτα κοριτσι μου!!! φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα εισαι αλλα ακομα πιο πολυ ο μπαμπακας σου αντε ολα καλα να ειναι απο δω και περα σου ευχομαι!!!

Ειρηνιω μου να την χαιρεσαι την ναζιαρα κορη σου και μην στεναχωριεσαι θα την συνηθισει την αδερφουλα της και μετα θα σε μαλωνει κιολας αμα πας να την πειραξεις!!!!

Μαρακι μου και εγω για τσουπριτσα ντροπαλουλα την βλεπω :mrgreen:

Αγκελικουλα ουουου που εισαι καλε??πως πας απο αγχος???:roll::roll::roll:

Γκρετονιο περιμενουμε τα νΕακια σου απο τον γιατρουλη ε...μην μας ξεχασεις!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο κι εσεισ του χρονου να διοργανωσετε τα πρωτα παρτυ των μπεμπε σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτο εννοειτε οτι ισχυει πρωτα απο ολα για την τσιπουριτσα....η οποια ελπιζω να εχει ηδη επιστρεψει η καρδουλινα απο την δουλεια και να τα εχουν βρει!!!!!!!!!!!!!.....μην σου πω οτι μπορει να πηγαινουν και κανενα ταξιδακι.....:roll::roll::roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πετρούλα, ειρήνη, ελένη και fragolina, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

πετρούλα σε συγχωρώ για το σάββατο, αλλά την επόμενη φορά ελπίζω να μπορέσουμε να βρεθούμε ε? περάσατε καλά όμως, παρόλο που μου κουράστηκες!

ποια ρώτησε για το βιβλίο? λέγεται "κοιμήσου παιδί μου"... μας είπαν ότι κάνει θαυματα!

μου φαινεται οτι γι αυτο το βιβλιο ειχα διαβασει εδω στο παρεντσ οτι ειναι λιγο βαρβαρο....δεν ειμαι σιγουρη αν οντωσ ηταν γι αυτο..

βρε ηρώ! τελικά είσαι πολύ ερωτευμένη ε???? καλό μου...!

ειρήνη θα διοργανώσεις και τα δικά μας πάρτι όταν έρθει η ώρα? σου έκανε ζήλιες η πριγκιπέσα όμως... για εξοικίωσέ την λιγάκι με την ιδέα!

πολυ ευχαριστωσ να σασ τα διοργανωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουμπαρα μου πιθανότατα ποτάκι θα είναι το σημερινό επετειακόν...! τελειώνουμε αργούτσικα απο τη δουλειά και δε θέλω να τρώω στις 11... θα δούμε πάλι, τέτοια μέρα δε θα χρειαστεί να κλείσουμε, θα βρούμε (ελπίζω)...

οσο για την αγγελικουλα ,το καλυτερο μασ ειναι να μου χαιδευει την κοιλουμπιτσα!!!!!..πιστευα οτι επειδη ειναι ακομα πολυ μικρη δεν θα ζηλευει το αδελφακι τησ...θα ειναι μολισ 15 μηνων...θα δειξει σε 3 μηνεσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!! βρε τι εγραψες??? Παιδια αυτη τις παιρνει ολες τις βιταμινες της και ακομα περισσοτερες, τα θυμαται ολα!!!

Αυτος ο καφες ειναι οντως με κριθαρι και βρωμη και γινεται και κρυος (δεν κανει τοσο αφρο οσο ο φραπε, αλλα γευστικα ειναι πολυ καλος)

Δεσποινακι μας καλο και εξαφανισμενο, καλη επιτυχια αυριο!!!!

maraki επισης καλη επιτυχια αυριο!!!

Περιμενουμε ευχαριστς νεα και λεπτομερειες και απο τις 2 σας!!!

Ισι και του χρονου και καλα να περασετε, μην πιεις πολυ χυμο και σε πιασει ξινιλα στι 11 !! :)

Το συζυγατο με πηρε τηλεφωνο για να μου πει συγγνωμη που ξεχασε το πρωι... τελικα οντως οι αντρες ειναι πιο μωρα κι απο μωρα....

Κι ενα καλο για οσες εξαιτιας των συζυγατων εριξαν κλαμα αλα Μαρθα Βουρτση το ΣΚ !------> (λιγο ρατσιστικο κοινωνικα αλλα δεν πειραζει, ειπαμε για να διασκεδασουμε!)

Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας θα πει κάτι έξυπνο?

Αρχίζει με τη φράση: «Η γυναίκα μου είπε .».....

και

Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.

Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται...

Φιλακια σε ολες, χαιρετω για σημερα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain όντως!! Τι μνήμη είναι αυτή βρε Πετρόπαιδο????? Το μαγιό μου ειναι tankini, δλδ από πάνου είναι φανελάκι με τιραντάκι και από κάτου είναι σορτσάκι. Η μπούργκα μου λείπει... Είχα πολύ πλάκα πάντως!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αλοοοοο!!!! κλελουλο ειδα το μην στο facebook και μπηκα μονο για αυτο!!! κοριτσια τρεχω να προλαβω να τελειωσω δουλειες γιατι την τεταρτη φευγω για ενα μηνα (ακους ηρω???:tongue::tongue:)...αυριο παω ωνασειο για τον υπερηχο καρδιας και μετα στο ελενα στο ντοκτορι και μετα στο τσμεδε να παρω τα λεφτα και μετα στα h&m για ψωνια και μετα να φτιαξω βαλιτσες να φτιαξω κανα φαι στο στεφανι να σιδερωσω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Και μετα μου φωναζετε που δεν μπαινω συχνα!!! φιλακια πολλα!!! ριξτε καμια ευχη για αυριο να ειναι καλα ο μπομπος!!!!

καλε Γκρετονιοοοοοοοοοοοοοο ακομα να τελειωσεις απο τον γιατρουλη???:roll::roll::roll:

αντε βρε καλο μου μην μας ανησυχεις!!!!:roll::roll::roll:

despina100 μου επειδη βλεπω οτι εχεις χρονο περνα και απο εμενα μια βολτα που εχω κατι δουλιτσες:rolleyes::rolleyes:

δηλαδη θα σε χασουμε ενα ολοκληρο μηνα???:(

σου ευχομαστε να περασετε υπεροχα και φυσικα θα εισαι πολυ χαρουμεμη γιατι θα εχεις δει οτι το νινι ειναι σουπερ και θα εχεις ηρεμησει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολλα πολλα φιλακια και καλη επιτυχια για αυριο:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Koριτσουδια μου μην νομιζετε οτι εχω super ικανοτητες χαχα

Απο τις 4 ξεκινησα να το γραφω αυτο το μνμ και το ολοκληρωσα λίγα λεπτα πριν τις 5..:roll::roll:

Εκανα πολλές αναδρομες σε προηγουμενα μηνυματα η αλήθεια ομως ειναι οτι ηθελα πολύ καιρό να το κανω αυτο και να μην αφησω παραπονεμενη καμια μιας και τον τελευταιο καιρό σχολιαζω μονο τα προσφατα μηνυματα..

Θα προσπαθησω να σας παρακολουθω και να γραφω πιο συχνα ομως ειμαι στο σπίτι πλέον και οι ωρες μπροστα στο pc ειναι πλέον πολύ περιορισμενες και ο μικρος πολύ απαιτητικος και ζωηρός...

Απο τη δουλεια ομολογω πως σας παρακολουθω καλύτερα..

Δεσποινα να ευχηθω ξανα οτι καλύτερο για αυριο και καλή ξεκουραση στις maxi διακοπές σου!!!!!Δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τα λέμε???

Μαρακι περιμενουμε και τα δικα σου νεα!!!Με το καλό η επισκεψη και η εξεταση!!

Γκρετα ηρθες???Ελα να μας πεις τι εγινε...

. Η μπούργκα μου λείπει... Είχα πολύ πλάκα πάντως!! :D

χαχαχα πολύ καλό!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone, ευχαριστώ για την ευχούλα σου, να είσαι καλά γλυκιά μου!!!!!!!

Ειρήνη τέλεια τα νέα με τη γιορτούλα σου!!!! Όσο γα τα μικράκια μας, μας στέλνουν αδιάβαστες με τις αντιδράσεις τους..... (μιλάω ως θεία, γιατί εμπειρία ως μανούλα δεν έχω ακόμα)

Chrisaki μου, σήμερα δεν είχα άγχος, φρόντισε το νινάκι μου γι' αυτό... όταν πήγα σπίτι ήπια γάλα με Hemo και αφού ξάπλωσα.... άρχισε να κάνει απίθανες τούμπες απ' αυτές που μετακινούν την κοιλιά... με τρέλανε γιατί κράτησε πολλή ώρα το show της, έχει βρει τον τρόπο από τώρα να με ξεσηκώνει :rolleyes:. Κρίμα που δεν ήταν μαζί μας ο μπαμπάς της, να απολαύσει το θέαμα......

Δεσποινάκι μου θα είναι τέλειος ο μπέμπης σου αύριο!!!!!!!!!! Να μπεις να μας τα πεις πριν φύγεις για διακοπές..... (1 μήνας;;;;;;; απίστευτο αλλά super)

Το ίδιο και το νινί της Μαρίας (η μπουμπούκα να πω;;;; :rolleyes:)

Γκρετάκι περιμένουμε νεάκια!!!!

ploegisi καλό ποτάκι!!!!!!

Σήμερα είχα και το πρώτο μου μούδιασμα στο χέρι, αλλά είπαμε θετική σκέψη, μπορεί να ήταν απλή σύμπτωση ;). Αλήθεια κράμπες σας πιάνουν;;;;;; Με έπιασε μια άτιμη ξημερώματα Σαββάτου και ακόμα δεν έχει ηρεμίσει το πόδι μου, είμαι πιασμένη.....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρααα!!!

αχ κορίτσια εύχομαι όλα να πάνε καλά σήμερα έχω τρελό άγχος πως θα περάσει η μέρα και το ραντεβού μου είναι στις 7 θα σκάσω

δεσποινάκι καλή επιτυχία σήμερα με τον υπέρηχο καρδιάς θα δεις όλα θα πάνε καλά.

ειρηνάκι να σου ζήσει η κορούλα σου και να είναι πάντα γερή. σου έκανε μούτρα η μικρή έ;; τι μας περιμένει αλοίμονο μας από τώρα σκέφτομαι τις αντιδράσεις του μικρού.

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 - Β Επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/6 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

Καλημέρα!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάκια μου!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...