Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα και καλα αποτελεσματα απο τισ εξετασεισ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε πολυλογουδεσ μπηκα κι εγω απο το πρωι να σασ πω μια καλημερα και εδω και 2 ωρεσ σασ διαβαζω!!!!!!!!!!!

πλοεγκισουλα να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειστε παντα τοσο ερωτευμενοι και χαρομενοι οπωσ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καποια κοπελιτσα παραθεσε το σαιτι τησ εταιρειασ ονειρα.....αυτο το σετακι εχω τησ αγγελικουλασ μου...

http://www.oneira.gr/index.php?target=products&product_id=343

χθεσ ειχαμε το παρτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το πρωτο παρτυ τησ πριγκιπισσασ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μπω αργοτερα για λεπτωμερειεσ...ενα σασ λεω, περιπου 50 ατομα (ειπαμε...δεξιωση του πρεσβη....χιχι)και 15 πραγματακια φτιαγμενα ολα απο τα χερακια μου.........!!!!!!!!!!!!!

παω να ταισω τωρα αυγο+φρουτοκρεμα και επανερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελουκο μια χαρα φανηκε η καμπυλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!εχω κανει κ εγω πολλεσ...αλλα καλυτερα πηγαινε στον ενδοκρινολογο-διαβητολογο...μονο εκεινοσ θα την αξιολογησει οπωσ πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χθεσ ειχαμε το παρτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το πρωτο παρτυ τησ πριγκιπισσασ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μπω αργοτερα για λεπτωμερειεσ...ενα σασ λεω, περιπου 50 ατομα (ειπαμε...δεξιωση του πρεσβη....χιχι)και 15 πραγματακια φτιαγμενα ολα απο τα χερακια μου.........!!!!!!!!!!!!!

!!

γειά σου φιλενάδα! πρέπει να ήταν σουπερ το πάρτυ (περιμένουν τις φωτό!!!!) αλλά κουράστηκες....... για χαλάρωσε το σε παρακαλώ!

φιλιά

Kαλέ κάντε λίγο κράτει!!!!Δεν σας προλαβαίνω!!!!!!

Άντε να σας πω τα νέα μουουουουου!!!!!Το σάββατο το βράδυ το δικό μου γαϊδουράκι το Σάββατο γύρισε πάλι μετά τις 9....Και επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι στα καλύτερα τους λιαν επειοικός σκοτωθήκαμε!!!!!!Διότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!Κοιμηθήκαμε και χώρια.....Χθες όμως με ξυπνησε το πρωί γλυκά γλυκά μου είπε να βάλω μαγιό και πήγαμε μία μονοήμερη τα δυό μας τρέλα....Και ο μπέμπης ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που τον κλώτσησε τον μπαμπά του!!!!!ΚΑτουρήθηκε απο τη χαρά του!!!!!!Εμαθε όλος ο κόσμος οτι το μωρό κλωτσάει!!!!!!!

Επίσης συζητήσαμε και κάτι που εγώ είχα ξεχάσει εντελώς....Τον πολιτικό γάμο....Ντροπή μου....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

φιλακια τσιπουριδιακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι τωρα που θα γυρισει η καρδουλινα στο σπιτακι σασ να ειστε και παλι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και λιγα λογια για το παρτακι μασ ,που σασ ειπα....γενικα ηταν πολυ ωραιο και ο κοσμοσ καταχαρηκε!!!μαζευτηκαν τελικα πολλα ατομα (πιο πολλοι απο αυτουσ που υπολογιζα!!!!...κοντευαν τουσ 50!!!!!!)αλλα ολοι βολευτηκαν!!και με φαγητο και με θεσεισ..!ενω εχουμε μεγαλεσ βεραντεσ ,τελικα το καναμε κατω στην αυλη κι ετσι ειχα πολυ χωρο τα μικρα για παιχνιδι..η αγγελικη ηταν ενθουσιασμενη και χαρουμενη με τοσο κοσμο ...μεχρι που ηλθαν 2 δυδιμακια 5 μηνων....!σηκωσα το ενα και απο εκει και περα εχτοσ του οτι με εγραψε κανονικοτατα ,ηταν μουτρωμενη μεχρι που εφυγαν!!!:rolleyes::confused::confused:να τησ μιλαω ,να τησ χορευω και να γυριζει αλου το βλεμα τησ!!!!!ειλικρινα σασ το λεω στο τσακ δεν εβαλα τα κλαμματα!!!!:-(:tongue::tongue:μα τοσο φτυσιμο?μετα να σασ πω την αληθεια ημουν συγχισμενη...ε θα παιξαν ρολο και οι ατιμεσ οι ορμονεσ...:rolleyes::rolleyes:τεσπα!!!οταν πια εφυγαν ολοι και ανεβηκαμε σπιτι μασ αρχισε τα <μαμα μου μαμα μου...>.

λετε αυτο να γινει και οταν με το καλο γεννηθει η αδελφουλα τησ?τι θα γινουμε!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ploegisi να ζήσετε!!!!!!!!! Πάντα με υγεία και υπομονή :P:tongue:

Τσιπουριτσουλίνι ποιός είναι ο τίτλος του βιβλίου για τον ύπνο γιατί είμαι από φυσικού μου λίγο χίτλερ :tongue: και μάλλον θα το λατρέψω? :tongue::tongue:

Tσιπουρίτσα μου ευχαριστώ!Το έχει το καρότσι κι απ όσο βλέπω 100 ευρώ φθηνότερα.Βέβαια μπορεί με την ίδια ονομασία να έχει η εταιρία 2 -3 μοντέλα με μικρές παραλλαγές κι έτσι να μην βλέπω ακριβώς το ίδιο και ν αλλάζει ίσως κάτι στην τιμή.Για 100 ευρώ δεν αξίζει πάντως η παραγγελία απ το νετ.Και μήπως πρέπει να ξεκινήσω με κάτι πιο οικονομικό,ν αρχίσω να εξοικιώνομαι σιγά σιγά και να μην με φάει το άγχος αν πάει κάτι στραβά?

Γκρετα μου η peg perego βγαζει το pliko p3 modular σε δυο εκδόσεις (ας το πούμε). Η μια φτανει τα 700 ευρώ και η΄άλλη τα 600. Οι διαφορές είναι οι εξης ανύπαρκτες: το ακριβο έχει 2 ίδιους ποδόσακους, έναν για το πορτ μπεμπε κι έναν για το καρότσι ενώ των 600 ευρω έχει έναν και για τα δυο, το πορτ μπεμπε είναι όλο ντυμένο με ύφασμα στο ακριβό ενώ στο άλλο είναι ντυμένο το μισό και έχουν διαφορετικό χρωματολόγιο. Αρα μάλλον στο ιντερνετ θα είδες αυτο των 590 ευρώ γιατί το έχω ψάξει και δεν το έχω βρει πουθενά φθηνότερα. Ο εισαγωγέας το δίνει σε καλύτερη τιμή αλλά μόνο κάποια κομμάτια περσινα που του έχουν μείνει σε συγκεκριμένα χρώματα.( PERAMAX S.A. GREECE 13341 Ano Liosia Attikis 2nd & 17th Od.elyth Str. Viopa

Tel: (30) 210-24 74 638)

Καλημέρα και Καλή Ζεστή Εβδομάδα

τί σκ ήταν αυτό βρε αγάπες; να πάει και να μην ξανάρθει!!!!!!

κάποια συναστρία θα ήταν δεν εξηγήται, εγώ εκτός από το σοκ της ζυγαριάς (μάλλον έπαιξε κι αυτό το ρόλο του για να είμαστε ειλικρινείς) τσακώθηκα και με το donkopsaro...... είμαστε ακόμα frozen

αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα.........

ομολογώ ότι δεν είμαι πολύ καλά .... αλλά προσπαθώ να είμαι

@ Γκρετόνιο : τίποτα δεν έχεις ! εμένα θα ακους κι άσε το internet κλπ!

@ PLoegisi : .... κουμπαρούλα μου ..... είμαι σίγουρη ότι δεν το ήθελε ο κουμπάρος μου ...... έξειξε ότι μετάνοιωσε κιόλας.....

οσο για την μπέμπα, αντέχει αυτή μην την φοβασαι! αλλά να προσέχεις να μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ

@ Πετρούλα, Νενάκι, Αγγελική,Vasdeli, ΜαμάΛ, Ελενα : ευχαριστώ αγάπες μου, μάλλον είμαι μπάχαλο ακόμα.... θα στρώσω που θα πάει??? !!!

@Κλελια, της άρεσε της γκομενάρας η θάλασσα;;;;;;;;; για πες!

φιλάκια σε όλες σας

Πόσο δίκιο έχεις!!! Πολύ γκρίνια όλο το σ/κ! Χτες επεσα για ύπνο στις 4 το πρωί και δεν έκλεισα μάτι από τα νεύρα και τη ζέστη μέχρι τις 7

Ο donkey μου έδωσε ρεσιταλ από ατάκες παρασκευή και σαββατο

ttB9p3.png

Διαφημίσεις

Άντε να σας πω τα νέα μουουουουου!!!!!Το σάββατο το βράδυ το δικό μου γαϊδουράκι το Σάββατο γύρισε πάλι μετά τις 9....Και επειδή οι ορμόνες μου δεν είναι στα καλύτερα τους λιαν επειοικός σκοτωθήκαμε!!!!!!Διότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!Κοιμηθήκαμε και χώρια.....Χθες όμως με ξυπνησε το πρωί γλυκά γλυκά μου είπε να βάλω μαγιό και πήγαμε μία μονοήμερη τα δυό μας τρέλα....Και ο μπέμπης ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που τον κλώτσησε τον μπαμπά του!!!!!ΚΑτουρήθηκε απο τη χαρά του!!!!!!Εμαθε όλος ο κόσμος οτι το μωρό κλωτσάει!!!!!!!

Επίσης συζητήσαμε και κάτι που εγώ είχα ξεχάσει εντελώς....Τον πολιτικό γάμο....Ντροπή μου....

καλά λέω κάτι είχε το σάββατο!!!!!!!!!!

φιλακια τσιπουριδιακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι τωρα που θα γυρισει η καρδουλινα στο σπιτακι σασ να ειστε και παλι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τησ μιλαω ,να τησ χορευω και να γυριζει αλου το βλεμα τησ!!!!!ειλικρινα σασ το λεω στο τσακ δεν εβαλα τα κλαμματα!!!!:-(:tongue::tongue:μα τοσο φτυσιμο?μετα να σασ πω την αληθεια ημουν συγχισμενη...ε θα παιξαν ρολο και οι ατιμεσ οι ορμονεσ...:rolleyes::rolleyes:τεσπα!!!οταν πια εφυγαν ολοι και ανεβηκαμε σπιτι μασ αρχισε τα <μαμα μου μαμα μου...>.

λετε αυτο να γινει και οταν με το καλο γεννηθει η αδελφουλα τησ?τι θα γινουμε!!!!!!

καλά λέω κάτι είχε το σάββατο!!!!!!!!!!!!!!! μέχρι και η αγγελικούλα επιρρεάστηκε!!!!!!!!!!!

μακάρι να αγαπηθούμε γρήγορα με την <3 λλλλίνα μου γιατί μπορεί να το παίζω κυνική και... αλλά δεν αντέχω να μην είμαστε καλά..... προς το παρόν τίποτα... για να δούμε το απόγευμα στο σπίτι - βρισκόμαστε μετά τις 6:30 - 7

μου φαίνεται θα αυτοχαστουκιστώ να στρώσω λίγο :?:-?:?

Ploegisi να ζήσετε!!!!!!!!! Πάντα με υγεία και υπομονή :P:tongue:

Τσιπουριτσουλίνι ποιός είναι ο τίτλος του βιβλίου για τον ύπνο γιατί είμαι από φυσικού μου λίγο χίτλερ :tongue: και μάλλον θα το λατρέψω? :tongue::tongue:

κρίνια όλο το σ/κ! Χτες επεσα για ύπνο στις 4 το πρωί και δεν έκλεισα μάτι από τα νεύρα και τη ζέστη μέχρι τις 7 [/font][/color]

Ο donkey μου έδωσε ρεσιταλ από ατάκες παρασκευή και σαββατο

[/font]

για εξορκισμό ήταν το σάββατο μου φαίνεται!!!!!

το βιβλίο λέγετε κοιμήσου αγγελούδι μου (νομίζω, να μας πει η Isi)

Eιρήνη είσαι άξια μάνα και νοικοκυρά και όλα!! Μπράβο, πάντα τέτοιες χαρές και γλέντια στο σπίτι σας! Και ναι, κάπως έτσι θα κάνει με το καινούργιο μπεμπέ η μικρή... Αλλά θα συνηθίσει... Την έχεις βάλει στο παιχνίδι? Πχ χάιδεψε το αδελφάκι σου κλπ...

Ηρώ ξέχασες τον πολιτικό γάμο καλή μου?? :D Να τον κάνετε, αλλιώς θα τρέχει το μωλό με δικηγόρους για να γίνει αναγνώριση τέκνου εκτός γάμου. Ερωτευμενάκι γκαστρομενάκι!!!

Δέσποινα!! Πού είσαι!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο!! Όλα καλά θα πάνε, θα ακούσετε μια γερή καρδούλα και θα κατουρηθείτε από την χαρά σας!! Μην μου αγχώνεσαι, όλα καλά αγαπούλα μου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

για τις παραλίες που λέγατε νωρίτερα:

13 Γαλάζιες Σημαίες

Με 421 βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία ακτές, η Ελλάδα κατατάσσεται δεύτερη ανάμεσα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι 13 από αυτές βρίσκονται στην Αττική και σύμφωνα με τη Δαρεία Βουρδουμπά, υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, τα κριτήρια ήταν η ποιότητα των νερών, η καθαριότητα και οργάνωση της ακτής και η ασφάλεια των επισκεπτών. Οι 13 παραλίες είναι οι εξής: Καράβι (Δήμος Μαραθώνα), Μπρεξίζα (Δήμος Νέας Μάκρης), Αυλάκι (Δήμος Μαρκόπουλου), Πούντα Ζέζα (Δήμος Λαυρεωτικής), Μαύρο Λιθάρι (Δήμος Αναβύσσου), Παραλία Αναβύσσου, Λαγονήσι 1, 2, 3 (Δήμος Καλυβίων), Αστέρας Βουλιαγμένης (Δήμος Βουλιαγμένης), Βούλα Α΄ (Δήμος Βούλας), Βάρκιζα (Δήμος Βάρης).

enjoy!:D

Διαφημίσεις

IRINI παντα τετοιες χαρες να ειναι γεματο το σπιτι σας!!!

ηρακι μου ειμαι τοσο ξεμυαλισμενη σημερα που δεν ειδα τα υπεροχα νεα με τον πατερουλη σου!!! μπραβο καλη μου, αγωνιστης ο μπαμπας!!και θα ερθει και να σε δει!αντε με το καλο να τον δεχτεις!

ξεχασα να σας πω οτι πηρα τον φυτικο καφε του Κορρε, μια χαρα γευση εχει!! πολυ ωραιος, μην σου πω οτι θα τον καθιερωσω και μετα γεννας. Προς το παρον τον ηπια ζεστο σαν νεσκαφε, θα δοκιμασω ομως και παγωμενο και θα επανελθω.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γκρέτα ελπίζω όλα να πάνε καλά σήμερα με το γιατρό, δε νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς αλλά καλά θα κάνεις να τον επισκεφτείς να ηρεμήσεις λιγάκι.

Ploegisi να ζήσετε και πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

ellain αυτό το καφέ θα το πάρω και εγώ αύριο, βαρέθηκα πια τους ελληνικούς με αυτή τη ζέστη, θέλω κάτι δροσερό! Είχα δοκιμάσει μια φορά, δε με είχε ενθουσιάσει αλλά τον είχα δοκιμάσει σκέτο ενώ τον θέλων γλυκό με γάλα.

tsipoura είμαι σίγουρη ότι θα τα βρείτε σύντομα.Περιμένουμε τα νέα σου.

Ειρήνη ωραία κάνατε και το πάρτυ σας! Όσο για τη μικρή λογικό είναι να υπάρχουν ζήλιες. Θα αντιμετωπιστούν και αυτές.

Εμένα η Εβελίνα σηκώνει τη μπλούζα της, κοιτάει τη κοιλιά της και λέει μπέμπα. Ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος αλλά με τη μικρή πιστεύω ότι θα έχω ένα μικρό πρόβλημα στο μέλλον.

Ηρώ καλό θα ήταν να υπάρχει ένας πολιτικός γάμος να αποφύγετε όλες αυτές τις γραφειοκρατείες. Μπράβο για τον μπαμπά σου!

Clelia τι καλά που πήγατε στη θάλασσα. Λέμε και εμεις να πάμε το άλλο Σαββατοκύριακο ίσως προς Έυβοια για βόλτα και κανένα μπανάκι αν και ο Δημήτρης το έχει δηλώσει ότι θα παίζει μόνο στην άμμο. Η μικρή ήδη σε μια λεκάνη με ζωάκια και νερό που τους έχω στην αυλή βουτάει το κεφάλι της μέσα!

Δέσποινα καλή επιτυχία αύριο!

fragolina_3834,RENAH ,maraki32,vasdeli και σε όποια άλλη ξέχασα (είμαστε πάρα πολλές τελικά! τα παγωτά κερασμένα από την tsipoura) πολλά φιλιά.

Πάω τώρα να πιω κανένα καφέ γιατί τα μικρά δε μου κάνανε τη χάρη να κοιμηθούν μεσημέρι σήμερα(μάλλον ταλαιπωρεί τη μικρή κάποια ιωσούλα) και οι αντοχές μου είναι περιορισμένες!

Πολλά φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελενη σημειωση για τον καφε: να τον φτιαχνεις με οσο το δυνατον περισσοτερο γαλα αντεχεις (εγω τον πινω ολο γαλα, γιατι μου αρεσει), γινεται πολυ πιο γευστικος, μου το ειπε η φαρμακοποιος που τον επινε κι αυτη στην εγκυμοσυνη και οντως εχει διαφορα.

Αντε καλη ξεκουραση!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελενη σημειωση για τον καφε: να τον φτιαχνεις με οσο το δυνατον περισσοτερο γαλα αντεχεις (εγω τον πινω ολο γαλα, γιατι μου αρεσει), γινεται πολυ πιο γευστικος, μου το ειπε η φαρμακοποιος που τον επινε κι αυτη στην εγκυμοσυνη και οντως εχει διαφορα.

Αντε καλη ξεκουραση!

ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Όσο για τη ξεκούραση δεν προβλέπεται, βέβαια τώρα βλέπουνε το Lion King III (μια και είναι μεσημέρι, να μην ενοχλούμε κιόλας) και σήμερα μέχρι τις 9 θα είμαι μόνη μου.

Αλήθεια ξέρεις κάποιον Γιωτόπουλο; Υπηρετεί και αυτός στη Κύπρο και νομίζω ότι επιστρέφει φέτος.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Αχ ρε Ελένη και μολις το τσακισα το παγωτακι!!!Θα μου ερχοταν και κερασμενο..χαχα

Και ξεκινάω..

Ploegisi να τα εκατοστησετε!!!Πάντα γεροι και ευτυχισμενοι αγκαλια με τα παιδακια σας!!!

Ειρηνη και του χρονου με υγεια και διπλή ευτυχία!!!Να ειναι γερο το κοριτσακι σου!!!

Τσιπουρα κρατα γερα και απο σφαλιαριτσες ξερουμε να ριχνουμε κι εμεις ε???Καποια το εθεσε πολύ σωστα!!!Μια για ολους και ολοι για μια..χαχα

Θα ξεπεραστει και αυτο οπως και τοσα αλλα!!!

Ηρω ειδες που ολα πηγαινουν προς το καλύτερο???Μπραβο, μακαρι να ήταν η τελευταια του ταλαιπωρια!!!Μπανακια ξεκιονησες??δεν θυμαμαι...

Γκρετα περιμενουμε νεα παο τον γιατρο αν και μου φαινεται δεν θα σου πει και τπτ ανησυχητικό, το καλο θα ειναι που θα ακουσεις την καρδουλα σου να κανει τουκ-τουκ!!

Ellain αυτος ο καφες ειναι με τη βρωμη???Γινεται και κρυος???

Maraki καλη επιτυχια για αυριο, θα περιμενουμε και τα δικα σου νεα!!!

Κι εγω θα πω κοριτσακι απλά επειδη τα αγορακια δινουν απο πολύ νωρις το στιγμα τους και το δικο σου νινι αργησε, μαλλον ειναι ντροπαλουλα

(αν και αρχικα μου ειχες κολλησει αγορομανα να σου πω)

Δεσποινακι και σε σενα καλή μου!!!!Περιμενουμε και την δικια σας δυνατη καρδουλα να δωσει δυναμικα το παρόν της!!

Κλέλια ξεκινησες μπανακια????Αντε καλή συνεχεια!!!Μαγιο ειπες πήρες ε???Κτ σαν να θυμαμαι..ολοσωμο???

Fragolina ατακαδορος ο συζυγος???Γιατι ειχες αύπνιες, λόγω ζεστης ή καμιας ατακας???

Αντζελικ ερχεται και η δικη σας η σειρα για τη β επιπεδου!!Με το καλό και θα περιμενουμε την Πέμπτη για λεπτομέρειες...

Χρυσα που εισαι σημερα???Ξεκινησες τις βολτες και μας ξεχασες??

Νενα γιατι λές πως νοιωθεις εγκλωβισμενη??Σε περιοριζει η εγκυμοσυνη σε καποιες δραστηριοτητες???Εγω δεν καταλαβαινω τπτ..ακομη τουλάχιστον!!!

Ρενα σιγουρα οι ζηλιες απο τα πρωτα ειναι μες το πρόγραμμα..και εμενα αυτο με προβληματιζει πολύ!!!Περισσότερο δε που θα ειναικαι χειμωνας και πως θα καταφερουμε να βρουμε τις ισορροπίες δεν ξερω...

Georgina ολο λέω να στο πώ, κι ολο ξεχνάω..ο γιος σου ειναι μεγαλη φατσα!!!Ποσο ειναι, δεν θυμαμαι...

Vasdeli καλή συνεχεια με τις εξετασεις σου και καλά αποτελέσματα ευχομαι.

Γιωτιτσα πλέον ο Ιουνιος με τον Ιουλιο δεν εχει καμια διαφορα στην θερμοκρασία...Μην περιμενεις τον επόμενο μηνα για να δροσιστεις..

Εsperanza που εισαι να μας πεις τα νεα σας??Σε εχω στο μυαλο μου...

βασωγια μαθηματα ανωδυνου τοκετου δεν ξερω τπτ και δεν θα ακολυθησω..Ανασούλες θα κανω μεχρι να με πιασει η επισκληριδιος (βεβαιως-βεβαιως!!!)

Liana ο γιατρος σου μαλλον ηθελε να σε ταρακουνησει λίγο λεγοντας σου οτι δεν θα μπορεσει να σου κανει επισκληριδιο ενεση..Και εγω 20 κιλά ειχα βαλει αλλα μια χαρα μου την εκανε

Ηλιανα εμεις τα λέμε και στο αλλο καφε, φιλια και απο 'δω!!

Ελένη και εγω αυτη την ωρα πολύ την γουσταρω , που κοιμαται ο μικρος, λειπειο συζυξ και εγω συνηθως σας διαβαζω, χτυπάω τα παγωτακια μου και χαλαρωνω..και επειδη μου τελειωσαν δεν εχω να σας κερασω αλλα μαλλον δεν θα χρειαστει αφου λίγο πολύ σας τιμησα ολες ε????

Πολλά φιλακια και στις κοιλιτσες σας!!!

Πωπω μεγαλο σεντονι απλωσα τελικα και τελειωσαν και τα κρυα γμτ...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...