Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ματάκια να βάλετε και μια πλεξούδα σκόρδα!!!!! θα κάνει και εξωτίκ τώρα που καλοκαίριασε!

(μην ξεχνάτε ότι τα παίρνω χονδρική πλεον για εσας)

:):):)

Τώρα που πες σκόρδα...πάω να μαγειρέψω.Μακαρονάκια με κόκκινη σάλτσα για σήμερα,γιατί δεν κάνει και να κουράζομαι έτσι?:tongue:Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ματάκια να βάλετε και μια πλεξούδα σκόρδα!!!!! θα κάνει και εξωτίκ τώρα που καλοκαίριασε!

(μην ξεχνάτε ότι τα παίρνω χονδρική πλεον για εσας)

:) :) :)

Να κρατήσω μια και για σένα ψαράκι μου;:D:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ploegisoula οι ευχές θα πιάσουν όπως και να χει γιατί "φαίνεται" πως είστε καταπληκτικό ζευγαράκι!:wink:Να περάσετε όμορφα τη σημερινή μέρα!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ματάκι κι εγώ φοράω σχεδόν από την πρώτη στιγμή!(και μάλιστα διαβασμένο στην παναγία σουμελά - και όχι, δεν είμαι πόντια, έτυχε)... τα σκόρδα μου τα στέλνει η κουμπάρα! τα παίρνει χονδρική!

καλά κουμπάρα το δώρο έγραψε! αλλά να σου πω... έχει ήδη βρει από μόνος του τέτοια "δωρα" και να δεις που δε θα χρειαστεί να του τα πάρω εγώ! είναι τρελαμένος παιδί μου! εδώ πηγε και παρήγγειλε στη φίλη μας που έχει βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο που του σύστησε μια άλλη φίλη βρεφονηπιοκόμος που λέγεται "κοιμήσου παιδί μου" και είναι λέει θαυματουργό!

τελικά πήγα και του πήρα μια κορνίζα μεταλλική, από αυτές που του αρέσουν με την προϋπόθεση να βάλει όποια φωτογραφία θέλει! και λέει εδώ θα μπεις εσύ... μαζί με την κόρη μου...!!! το μου... το πιάσατε?!?!?!?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γεια σας αγάπες!!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;Πως μου είστε;;;;;Γράψατε πάααααααααααααααααααααρα πολλά και δεν θυμάμαι πραγματικά τίποτα!!!!!!!!!

Λοιπόν...

Γκρετάκι μουουουουουου!!!!!!!!Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου!!!!!Δεν θυμάσαι που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στον τρίτο μήνα;;;;Και εμένα μαγνήσιο μου έδωσε!!!Και στις δύο μέρες είχαν περάσει όλα!!!!Και φυσικά δεν έχω σταματήσει να παίρνω!!!!!!

Ισι μουουουουου!!!!Να ζήσετε!!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με πολλά πολλά παιδιά!!!!!

Αχχχχ δεν θυμάμαι τίποτα άλλο!!!!Θα επιστρέψω σε λίγο πάλι!!!!

(Επέστρεψα στη δουλειά και είπαν αφου έλειπα τόσο καιρο ας μου βγάλουν το λάδι)

Α και ένα νέο από τον μπαμπάκα μουουουουουου!!!!!!!Πάει πάρα πολυ καλά Και τέλος του μήνα θα έρθει!!!!Τον αφήνουν!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι πολύ καλό!Πρέπει κι εγώ ν αφήσω πίσω τις ανασφάλειές μου και να το τολμήσω κάποια στιγμή,ειδικά αν η διαφορά στην τιμή είναι καραμπινάτη.Σ ευχαριστώ!

εγώ ψωνίζω, κανονικά και με το νόμο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα

ειδικά το amazon.co.uk το έχω κάθε μήνα, παίρνω όλα μου τα βιβλία από εκει :)

Να κρατήσω μια και για σένα ψαράκι μου;:D:tongue:

<3

ισι για το συζυγατο νομιζω οτι το δωρο δεν πρεπει να σχετιζεται με το μωρο! Αποφυγε τα κλασικα (πουκαμισο, μπλουζα, αρωμα) και πηγαινε σε κατι πρωτοτυπο (ασχολειται με τεχνολογια? με αθλητισμο? δωσε κανενα στοιχειο να σε βοηθησουμε)

Τσιπουρακι μου γλυκο, σε στεναχωρησε ο παλιοτσιπουρος??? Δεν πειραζει, ας ριξουμε νερο στο κρασι μας... Αλλιως μας βλεπω να την βγαζουμε ξεροσφυρι για πολλες μερες....Παντως αν αποφασισεις να πεσει ξυλο, σφυρα και φτασαμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ηρώ μου καλήμέρα!!!!

μπράβο κοπέλα μου! τέλεια τα νέα από το μπαμπάκα σου! χαίρομαι που είσαι χαρούμενη πολύ! αδυναμίες κι εσύ ε? αχ αυτοί οι μπαμπάδες μας!!!

ευχαριστώ για τις ευχούλες!!!

ελενάκι ευχαριστώ, αλλά όπως είδες το κάλυψα το θέμα! κι εγώ δεν ήθελα να σχετίζεται με το μωρό! ούτε και τα κλασικά βέβαια, αλλά επειδή έλεγε από καιρό για μια κορνίζα στο γραφείο του, το βόλεψα έτσι... και σχετικά οικονομικά! ας κάνει αυτός τα πολλά έξοδα! χιχιχιι

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ματάκι κι εγώ φοράω σχεδόν από την πρώτη στιγμή!(και μάλιστα διαβασμένο στην παναγία σουμελά - και όχι, δεν είμαι πόντια, έτυχε)... τα σκόρδα μου τα στέλνει η κουμπάρα! τα παίρνει χονδρική!

καλά κουμπάρα το δώρο έγραψε! αλλά να σου πω... έχει ήδη βρει από μόνος του τέτοια "δωρα" και να δεις που δε θα χρειαστεί να του τα πάρω εγώ! είναι τρελαμένος παιδί μου! εδώ πηγε και παρήγγειλε στη φίλη μας που έχει βιβλιοπωλείο ένα βιβλίο που του σύστησε μια άλλη φίλη βρεφονηπιοκόμος που λέγεται "κοιμήσου παιδί μου" και είναι λέει θαυματουργό!

τελικά πήγα και του πήρα μια κορνίζα μεταλλική, από αυτές που του αρέσουν με την προϋπόθεση να βάλει όποια φωτογραφία θέλει! και λέει εδώ θα μπεις εσύ... μαζί με την κόρη μου...!!! το μου... το πιάσατε?!?!?!?

είδατε βρε τί κουμπάρο έχω εγώ;;;;; ε;;;;;;;

και ξέρει και archicad που το πας αυτό????!!!!!!

το βιβλίο είναι θαυματουργό!!!! αλλά αρκετά αυστηρό μωρέ, μωράκια ειναι... κάνει δουλειά και χρειάζεται πειθαρχία από ότι έχω καταλαβει... τον κουμπάρο δεν τον βλέπω να το εφαρμόζει πάντως... αλοιφή στα πατώματα θα είναι χιχιχιχιιχιιιιιι

υπάρχει κι ενα βιβλίο της αμερικάνικης παιδιάτρικης σχολής πολύ καλο, (όχι για τον ύπνο) γενικά

Γεια σας αγάπες!!!!!!!

Αχχχχ δεν θυμάμαι τίποτα άλλο!!!!Θα επιστρέψω σε λίγο πάλι!!!!

(Επέστρεψα στη δουλειά και είπαν αφου έλειπα τόσο καιρο ας μου βγάλουν το λάδι)

Α και ένα νέο από τον μπαμπάκα μουουουουουου!!!!!!!Πάει πάρα πολυ καλά Και τέλος του μήνα θα έρθει!!!!Τον αφήνουν!!!!!

καλημέρα αγάπη

να μην σου βγάλουν το λάδι καθόλου!!!!!!!!! προσοχή παρακαλώ πολύ!

όσο για τον μπαμπάκα σου θα σου στείλω μία έξτρα πλεξούδα σκόρδα!

να είναι πάντα καλά, γερός και να χαίρεται το εγγόνι του!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

ploegisi να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό το μωράκι σας.

γκρέτα μην ανυσυχείς το τροφοκαρντ το δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί και εγώ το έπερνα στην 1η εγκυμοσύνη. όσο για τον πόνο ίσως είναι κάποιος μυς που τεντώθηκε. τέτοιους πόνους λίγο πολύ θα τους έχουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μας.

αχ ρε τσιπούρα εμείς εδώ το κλιματιστικό με την οικονομική κρίση όπως φάινεται θα το έχουμε διακοσμητικό στον τοίχο σιγά μην του κάνουν και συντήρηση.

ploegisi το βιβλίο αυτό το είχα πάρει στο γιο μου όταν πλέον δεν άντεχα τα ξενύχτια:rolleyes:

εντωμεταξύ τη ζέστη είναι αυτή και θα ανέβει και άλλο θα λιώσουμε, κανονικά εμείς ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες δεν θα έπρεπε να είμασε στο σπίτι μας και να μην κυκλοφορούμε έξω; θες και τα λες θα μου πείτε όλες τώρα.:tongue:

Διαφημίσεις

Τσιπουράκι μου, είμαι άσχετη, βοήθαμε !!!! Τι σημαίνει <3;:oops:

καρδουλίτσα είναι καλέ!!!!! από το χρυσόψαρο μας!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουρακι μου γλυκο, σε στεναχωρησε ο παλιοτσιπουρος??? Δεν πειραζει, ας ριξουμε νερο στο κρασι μας... Αλλιως μας βλεπω να την βγαζουμε ξεροσφυρι για πολλες μερες....Παντως αν αποφασισεις να πεσει ξυλο, σφυρα και φτασαμε!

ευχαριστώ, δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μισή κουβέντα στο chat του google.... μου λείπει το βρωμόdonkey..... αλλά προσπαθώ να είμαι :cool:

(δουλειά τίποτα σήμερα.... δεν μου βγαίνει.....ας μείνει το σπίτι χωρίς όψεις και τομές, αύριο πάλι)

ισι μου μεχρι να γραψω εγω το πηρες το δωρο εσυ! τι να κανω? αργω εγω , εισαι γρηγορη εσυ... δεν συντονιζομαστε! ωραια η κορνιζα παντως και μου για την κορη ακομα καλυτερο!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...