Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ στον Γκρετίνο ήδη έδωσα "το πώς να γίνεις καλός μπαμπάς...." αλλά δεν ίδρωσε τ αυτάκι του...:rolleyes:

Θα ιδρώσει μόλις έρθει με το καλό το νινί, μην ανησυχείς!!!! Μπορεί να γαϊδουρεύουν που και που σ' εμάς αλλά μπροστά σ' αυτές τις ψυχούλες γίνονται λιώμα!!!!!!

Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.pramworld.co.uk/

απο δω πηρα πριν λιγο καιρο καθισματακια αυτοκινητου για τα ανηψια μου της Βritax kaiενα για την κορη μου.

Αυτο που πηρα για τα διδυμα ειχε 120 το ενα και εδω...290!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ιδο και της κορης μου.

ΠληρωσΑ ΔΗΛΑΔΗ 120*3=360+100 ΜΕΤΑΦΟΡΚΙΚΑ =460

αντι για 290*3=870

Μιλαμε γαι 410 ευρω διαφορα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!(αξεχαστη ατακα!!!)

Ρένα εγώ ψήνομαι για αυτό http://www.ntosas.gr/peg-perego-pliko-p3-modular-system-tri-fix.html.Λες να αξίζει να το παραγγείλω απ το ίντερνετ?Στη σελίδα που παράθεσες δεν το βρήκα,αν ξερεις και κάμια άλλη να δω πόση διαφορά τιμής έχει.Α έχει και στο φόρουμ το αγορές απ το ιντερνετ,θα δω κι εκεί.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά να το τυπώσετε και να το δώσετε στους αρμόδιους!

Ο πιο σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση που δεν έχει γίνει σωστή συντήρηση του κλιματιστικού είναι η λεγόμενη «νόσος των λεγεωνάριων». Προέρχεται είναι ένα μικρόβιο που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται με την αύξηση της θερμοκρασίας από τα λιμνάζοντα νερά στο κλιματιστικό και μπορεί να οδηγήσει σε πνευμονία, τοξική εγκεφαλοπάθεια, μυαλγίες ακόμα και θάνατο

ούτε 50ευρώ δεν κοστίζει η συντήρηση !!!!!!!!!!

Έχω ακούσει ότι είναι καλό να γίνεται συντήρηση κάθε 2 χρόνια το αργότερο, εμείς αλλάξαμε πέρυσι το κλιματιστικό (με τη χρηματοδότηση), να θέλει συντήρηση φέτος; Σημειωτέον ότι δεν καπνίζουμε στο σπίτι........, αλλά το καυσαέριο... καυσαέριο...

Πάντως στην περιοχή μου, το 50ρικο είναι standard........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ρένα εγώ ψήνομαι για αυτό http://www.ntosas.gr/peg-perego-pliko-p3-modular-system-tri-fix.html.Λες να αξίζει να το παραγγείλω απ το ίντερνετ?Στη σελίδα που παράθεσες δεν το βρήκα,αν ξερεις και κάμια άλλη να δω πόση διαφορά τιμής έχει.Α έχει και στο φόρουμ το αγορές απ το ιντερνετ,θα δω κι εκεί.

http://www.bimbomarket.it/

για δες μήπως το έχει εδώ, έχω ψωνίσει από αυτούς

κοριτσακια μου καλα καλημερα!!

Ισι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμεναααααααααααααααααααα!!!να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι ευτυχισμενοι και χαρουμενοι!! Οσο για το σπα, βλεπω να την αραζεις την κορμαρα σου και να σε τριβουν, α ρε χασμπαντ!!!!

Γκρετακι δεν ξερω αν προκειται για συσπασεις παντως πριν 2-3 εβδομαδες ειχα κι εγω πονο κατω δεξια για 4-5 μερες και η εξηγηση ηταν οτι καθως μεγαλωνει η μητρα τραβιουνται οι συνδεσμοι και αυτο προκαλει πονο. Παντως οπως και να'χει αφου σου εδωσε τα χαπακια μια χαρα θα εισαι.

Ειδα οτι καποια πουλακια μου εκαναν μπανιο, αντε και του χρονου παρεα με τα ζουμπουρλουδικα σας!!

Λοιπον σημερα η εβδομαδα δεν ξεκινησε καλα

1ον γιατι το συζυγατο πηρε το αυτοκινητο (αυτο το ηξερα) αλλα ξεχασε να μου αφησει χρηματα να παρω ταξι (βεβαια εδω φταιω κι εγω γιατι με την χαζοκαρτα που ειναι χρεωστικη και την χρησιμοποιεις ακομα και στο περιπτερο, κυκλοφορω χωρις ρευστο) και ηρθα ποδαρατη και ως εκ τουτου τα πηρα κρανιο!!!

2ον γιατι ειμαι μαλλον παρανοϊκη, νομιζω οτι το παπακι μου δεν κλωτσαει οπως πριν, πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε πως οσο μεγαλωνει δεν θα κανει τα κωλοτουμπακια που εκανε στην αρχη οποτε ειναι λογικο να το νιωθω ετσι, αλλα μου ειπε να κανω ενα κολπο, να φαω 2 κουταλιες ζαχαρη, να ξαπλωσω με τα ποδια ψηλα κι αν δεν ανταποκριθει μεσα σε 2 ωρες το μωρο τοτε να παω να με δει... Ποτε να το κανω τωρα αυτο που σχολαω στις 7? Γμτ!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

οσο για το κλιματιστικο, το συζυγατο καθαρισε τα φιλτρα του ερκοντισιον χθες (κατι ειναι κι αυτο), ειναι πανευκολο, κυκλοφορουν καθαριστικα στην αγορα για καθαρισμο των φιλτρων καθε χρονο και καθε 2 φωναζετε τον τεχνικο, οποτε ετσι δεν αναπνεουμε ουτε σκονη ουτε τιποτα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

http://www.bimbomarket.it/

για δες μήπως το έχει εδώ, έχω ψωνίσει από αυτούς

Tσιπουρίτσα μου ευχαριστώ!Το έχει το καρότσι κι απ όσο βλέπω 100 ευρώ φθηνότερα.Βέβαια μπορεί με την ίδια ονομασία να έχει η εταιρία 2 -3 μοντέλα με μικρές παραλλαγές κι έτσι να μην βλέπω ακριβώς το ίδιο και ν αλλάζει ίσως κάτι στην τιμή.Για 100 ευρώ δεν αξίζει πάντως η παραγγελία απ το νετ.Και μήπως πρέπει να ξεκινήσω με κάτι πιο οικονομικό,ν αρχίσω να εξοικιώνομαι σιγά σιγά και να μην με φάει το άγχος αν πάει κάτι στραβά?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Clelouko μου είμαι πολύ υπερήφανη για το περιεχόμενο της κοιλούμπας μου!!!!!!!! για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ φοβάμαι το κακό μάτι των γνωστών κυρίως...... παρά την γνώμη τους γι' αυτό που βλέπουν....

Ωραίο αυτό με τη σημαδούρα :mrgreen:

Εγώ αν και δεν πιστεύω στο μάτι (γι' αυτό και δεν ματιάζομαι πια ενώ είμαι μια καρακουκλάρα :mrgreen:) με το που είδα το +++ φοράω ένα κολιέ-ματάκι και επίσης μια συνάδελφος στο ξεκούδουνο και χωρίς να ξέρει ότι είμαι έγκυος (μιλάμε για 6 εβδομάδων) μου έδωσε ένα βραχιολάκι που έχει ματάκι-κρικάκι-ματάκι-κρικάκι. Το μόνο που μου λείπει είναι μια μεγάλη στέκα με 2 κεραίες-ματάκια!!

Συμπέρασμα: φόρα ματάκι!! ;)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εllain... με τα πόδια?Μ αυτή τη ζέστη?Σε καταλαβαίνω που τα πήρες!!!Κι εγώ το ίδιο λάθος κάνω πάντως,κυκλοφορώ με πιστωτικές λες και το ρευστό είναι παντελώς άχρηστο!Κι όσο για τον πόνο...στο ίδιο ακριβώς σημείο το χω κι εγώ και το κρισάκι μου είπε πως μάλλον μεγαλώνει η μήτρα.Το απόγευμα ελπίζω να μάθω τι είναι.

Τσιπούρα άπαιχτο το δώρο!!!!Πλησιάζουν τα γενέθλια του Γκρετίνου και θα το χω στα υπόψιν!Λες να το πάρει όπως θα το παιρνα εγώ αν μου φερνε στα γενέθλιά μου πχ φούρνο μικροκυμάτων?Λες?Α μπαααααααα!!

Ρένα είχες ποτέ πρόβλημα με τις παραγγελίες απ το νετ?Σίγουρα όταν το πάρω απόφαση θα βγάλω προπληρωμένη κάρτα για να μπορώ να ελέγξω την χρέωση,αλλά αν στραβώσει το πράμα πού απευθύνεσαι?

Greta μου δεν ξερω..μεχρι τωρα απο οπου εχω παραγγειλει δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, ευτυχως.Και γω προπληρωμενη εχω παντως και χω το κεφαλι μου ησυχο!

Αυτό είναι πολύ καλό!Πρέπει κι εγώ ν αφήσω πίσω τις ανασφάλειές μου και να το τολμήσω κάποια στιγμή,ειδικά αν η διαφορά στην τιμή είναι καραμπινάτη.Σ ευχαριστώ!

Ploegisi βρήκα δώρο για τον Κουμπάρο!!!!!!!

να του παρεις ένα μάρσιπο ή ένα sling (σαν τον brad pit και τον σάκη) :)

Ισι μου χρονια πολλα κι ευτυχισμεναααααααααααααααααααα!!!να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι ευτυχισμενοι και χαρουμενοι!! Οσο για το σπα, βλεπω να την αραζεις την κορμαρα σου και να σε τριβουν, α ρε χασμπαντ!!!!

ploegisoula μου καλές "βουτιές" και σε σένα και καλή αναζήτηση καθαρής παραλίας......

Τις θερμότερες ευχές μου για την επέτειο σας και πάλι συγχαρητήρια στο σύζυγο που ξέρει να σώζει τις καταστάσεις, έστω και καθυστερημένα!!!!!

Ploegisi να τα εκατοστήσετε κοριτσάκι!:DΠάντα μαζί κι ευτυχισμένοι να στε!Τώρα για δώρο....τι να σου πω!όσο πάει και εξασθενώ σ αυτόν τον τομέα...μήπως κανά εγχειρίδιο αλλαγής πάνας,έτσι να περάσουμε και κανα μήνυμα απ έξω απ έξω?:mrgreen:

ploegisi....να ζησετεε!!!!

109280jv8bfd32lh.gif

Κουμπαρούλα μου χρόνια σας πολλά!!!!!

να είστε πάντα ερωτευμένοι και να κάνετε πολλά πολλά μωρά!!!!!!!!!

Ploegisi να τα 1000σετε!!! Ό,τι επιθυμείτε και πάντα χαρές!!!

Τώρα σώθηκες για δώρο, τι να σου πω... Συνήθως του παίρνω δώρα που χρειάζεται (gps κλπ) και αυτά σε άσχετες φάσεις, εκτός εορτών...

Όσο για την Αττική: σε Αθηναίες μιλάς βρε!! Έχουμε φάει εμείς καυσαέριο και κωλοβακτηρίδια.... Έχουμε ανοσία σε αυτά πια

κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ! μακάρι όλες σας οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα και να μη μείνουν μόνο όνειρα!!!

εύχομαι σε όλες σας να είστε πάντα τόσο χαρούμενες και ευδιάθετες και να έχετε μια υπέροχη οικογένεια!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

532436

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...