Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ψαράκι μου, όταν κολυμπούσα δεν κουνιότανε!!

Βέβαια έχω παρατηρήσει πως όταν περπατάω, κουνιέμαι κλπ γενικότερα δεν κουνιέται. Δεν μιλάμε για όταν ουρλιάζω που μαζεύεται κάπου και πονάω... Βέβαια θα ήταν και λίγο αστείο: να περπατάει η μαμά, να κουνιέται το μωρό :D Θα πήγαινα σαν το εκκρεμές :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi να τα 1000σετε!!! Ό,τι επιθυμείτε και πάντα χαρές!!!

Τώρα σώθηκες για δώρο, τι να σου πω... Συνήθως του παίρνω δώρα που χρειάζεται (gps κλπ) και αυτά σε άσχετες φάσεις, εκτός εορτών...

Όσο για την Αττική: σε Αθηναίες μιλάς βρε!! Έχουμε φάει εμείς καυσαέριο και κωλοβακτηρίδια.... Έχουμε ανοσία σε αυτά πια

GEXxp3.png

Κουμπαρούλα μου χρόνια σας πολλά!!!!!

να είστε πάντα ερωτευμένοι και να κάνετε πολλά πολλά μωρά!!!!!!!!!

θέλω να σας θυμίσω ότι πρέπει να γίνει συντήρηση των κλιματιστικών για να χρησιμοποιηθούν, βάζουν και κάτι για τα βακτηρίδια , αλλάζει το φίλτρο κλπ μην το αμελήσετε και να το απαιτήσετε στις δουλειές σας, δεν είναι δαπανηρό και επιβάλετε!!!!!!!!

ploegisi....να ζησετεε!!!!

109280jv8bfd32lh.gif

Τσιπουρακι καλημερα..ευχαριστω για το τραγουδακι διπλα...ΣΜΟΥΤΣ!!

Σιγα μην κανουν συντηρηση οι μπινεδες....ελα να ριξεις καμια...!!:tongue:

να πάρεις εσύ να έρθουν αλλιώς θα στείλω το υγεονομικό!!!!!!!!!

είναι πραγματικά επικίνδυνο! δεν κοστίζει πολύ ούτε είναι καμιά αναστάτωση!

μια απλή συντήρηση είναι, ΕΛΕΟΣ!!!!!!(ξαδέλφη Ηρώς)!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα!:D

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας και για τις συμβουλές!Σήμερα ξύπνησα απ τ αξημέρωτα για μένα(9):mrgreen:,δεν είχα καθόλου καλό ύπνο.Το ραντεβού με το γιατρό μου μετατέθηκε για τ απόγευμα στις 8,μια δόλια προσπαθεί από χθες να γεννήσει κι ακόμα.Πάντως είμαι πολύ πιο ήρεμη και κάτι μου λέει πως δεν είναι συσπάσεις αυτό που έχω γιατί ο πόνος εστιάζεται σ ένα σημείο πάντα.Ελπίζω το μυστήριο να λυθεί στο ραντεβού και αφού τα τροφοκάρντ είναι τόσο ακίνδυνα ε, ας τα παίρνω και προληπτικά.Τι πειράζει?

Ανζελίκ ελπίζω να μην σε αναστάτωσα με τις ανησυχίες μου αν και απ ό,τι διάβασες είναι τέρμα σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη.

Ploegisi να τα εκατοστήσετε κοριτσάκι!:DΠάντα μαζί κι ευτυχισμένοι να στε!Τώρα για δώρο....τι να σου πω!όσο πάει και εξασθενώ σ αυτόν τον τομέα...μήπως κανά εγχειρίδιο αλλαγής πάνας,έτσι να περάσουμε και κανα μήνυμα απ έξω απ έξω?:mrgreen:

Κλέλια και όσες κάνατε μπανάκι,ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!!ίσως γιατί κάτι μου λέει πως δεν θα καταφέρω ούτε ένα μπανάκι να κάνω φέτος.

Στέλνω αυτό το μήνυμα και πάω να διαβάσω να ξαναθυμηθώ τι γράψατε

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Angelique μου εμένα συνήθως με πηγαίνουν :D στον Τύμβο Μαραθώνα. Δεν είναι στο χέρι μου να σου πω, αν θες όμως την παραμονή μπορώ να σε ενημερώσω για το αν θα πάμε...

Δεν την ξέρω αυτή την παραλία, φαντάζομαι όμως ότι θα είναι καλά για να πηγαίνεις εκεί. Φέτος θα το σκεφτώ πολύ....... για το αν θα το τολμήσω στην Αθήνα... εκτός αν πάω σε καμία Κερατέα, μόνο που είναι πιο κρύα τα νερά.... :(.

Μάλλον με βλέπω μπανάκι, τον Αύγουστο στις διακοπές...... κι εκεί περιορισμένα........ δεν ξέρω πως θα νιώθω με την κοιλούμπα και τους κακοπροαίρετους....... θα ψάχνω για ερημική παραλία......

Όσο για την ανοσία μας θα συμφωνήσω... έχουμε φάει λούτσες, παραλιακές, Βάρκιζες κλπ, αλλά σε αυτή την περίοδο μάλλον θα προτιμήσω να απέχω......

κάποια συναστρία θα ήταν δεν εξηγήται, εγώ εκτός από το σοκ της ζυγαριάς (μάλλον έπαιξε κι αυτό το ρόλο του για να είμαστε ειλικρινείς) τσακώθηκα και με το donkopsaro...... είμαστε ακόμα frozen :( :( :(

αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα.........

ομολογώ ότι δεν είμαι πολύ καλά .... αλλά προσπαθώ να είμαι :cool:

Α.... αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι, πρέπει να μαζευτούμε όλες από το καφέ και να αρχίσει το ομαδικό χαστούκισμα στον ψαροσύζυγον, η τσιπουρίτσα για όλες και όλες για την τσιπουρίτσα μας!!!!!

θέλω να σας θυμίσω ότι πρέπει να γίνει συντήρηση των κλιματιστικών για να χρησιμοποιηθούν, βάζουν και κάτι για τα βακτηρίδια , αλλάζει το φίλτρο κλπ μην το αμελήσετε και να το απαιτήσετε στις δουλειές σας, δεν είναι δαπανηρό και επιβάλετε!!!!!!!!
Με έκανες και γέλασα ψυχούλα μου...... εδώ έχουμε αντιδράσεις για υπερκατανάλωση σε στυλό, post-it κλπ....... τα κλιματιστικά θα απαιτήσουμε να συντηρηθούν.......

ploegisoula μου καλές "βουτιές" και σε σένα και καλή αναζήτηση καθαρής παραλίας......

Τις θερμότερες ευχές μου για την επέτειο σας και πάλι συγχαρητήρια στο σύζυγο που ξέρει να σώζει τις καταστάσεις, έστω και καθυστερημένα!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μάλλον με βλέπω μπανάκι, τον Αύγουστο στις διακοπές...... κι εκεί περιορισμένα........ δεν ξέρω πως θα νιώθω με την κοιλούμπα και τους κακοπροαίρετους....... θα ψάχνω για ερημική παραλία......

Δεν είσαι καλά μου φαίνεται!!!

Να σου πω πώς θα νιώθεις: σαν μια ευτυχισμένη σημαδούρα :D :D. Αλήθεια!! Ο κόσμος θα σου χαμογελάει βρε! Μην είσαι χαζούλι, έχουμε πολύ πλάκα, η κοιλούμπα πάει μπροστά, τα κιλά δεν τα βλέπει κανείς (ούτε το μανικιούρ, ούτε τις ραγάδες).

Μην το ξανασκεφτείς έτσι!!

GEXxp3.png

δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά να το τυπώσετε και να το δώσετε στους αρμόδιους!

Ο πιο σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση που δεν έχει γίνει σωστή συντήρηση του κλιματιστικού είναι η λεγόμενη «νόσος των λεγεωνάριων». Προέρχεται είναι ένα μικρόβιο που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται με την αύξηση της θερμοκρασίας από τα λιμνάζοντα νερά στο κλιματιστικό και μπορεί να οδηγήσει σε πνευμονία, τοξική εγκεφαλοπάθεια, μυαλγίες ακόμα και θάνατο

ούτε 50ευρώ δεν κοστίζει η συντήρηση !!!!!!!!!!

Λοιπον κανω ερευνα αγορας απο διαδικτυου (γιατι live θα αργησω πολυυυυυυυυυ) κυριως για το δωματιο (κουνια αλλαξιερα συρταριερα με ενδιαφερουν προσωπικα). Βρηκα αυτο και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ειδικα για οσες εχουν ροζακια ειναι σκετη τρελα (οπως τρελα ειναι και η τιμη τους), αλλα ετσι απλα παρτε μια γευση...http://www.oneira.gr/index.php?target=categories&category_id=11

φιλακιααααααα

Εllain κι εγώ έριξα πολύ ψάξιμο στο νετ για βρεφικά επιπλάκια και η συγκεκριμένη σελίδα είναι ήδη στα αγαπημένα μου!Πολύ όμορφα όντως.Αυτό που με προβληματίζει είναι πως εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκα και τις άπειρες επιλογές και μάλιστα πολύ επαγγελματίες έχουν τις ίδιες αντιπροσωπείες,άρα...Μου άρεσαν πολύ και αυτά http://www.laro.gr/mc/index.html?gclid=CN-EoIbmmKICFRkJ3wodBVGlXA#Products έχουν και τα προϊόντα της stokke.

Δείτε και αυτή τη σελίδα, έχει ωραία πραγματάκια και σε καλές τιμές!

Κι αυτό το site το πήρε το μάτι μου εδώ στο φόρουμ αλλά δεν έχω μάθει να ψωνίζω απ το ιντερνετ,έχω μείνει πίσω σ υτόν τον τομέα.

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Ανζελίκ ελπίζω να μην σε αναστάτωσα με τις ανησυχίες μου αν και απ ό,τι διάβασες είναι τέρμα σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη.

...........

Ploegisi να τα εκατοστήσετε κοριτσάκι!:-DΠάντα μαζί κι ευτυχισμένοι να στε!Τώρα για δώρο....τι να σου πω!όσο πάει και εξασθενώ σ αυτόν τον τομέα...μήπως κανά εγχειρίδιο αλλαγής πάνας,έτσι να περάσουμε και κανα μήνυμα απ έξω απ έξω?:mrgreen:

Γκρετουλίνι μου, προσπαθώ να το παίρνω χαλαρά και να ελπίζω στο καλύτερο (ότι είναι φυσιολογικό), την Πέμπτη έχω Β' επιπέδου και θα το θέσω στον εκεί ιατρό (δεν είναι ο δικός μου γιατρός, αλλά ξέρω ότι είναι της εμπιστοσύνης του).

Καλά αποτελέσματα στο σημερινό ραντεβού σου!!!!!!!

Όσο για το δωράκι.... πετυχημένο!!!!!! :-D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

http://www.pramworld.co.uk/

απο δω πηρα πριν λιγο καιρο καθισματακια αυτοκινητου για τα ανηψια μου της Βritax kaiενα για την κορη μου.

Αυτο που πηρα για τα διδυμα ειχε 120 το ενα και εδω...290!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ιδο και της κορης μου.

ΠληρωσΑ ΔΗΛΑΔΗ 120*3=360+100 ΜΕΤΑΦΟΡΚΙΚΑ =460

αντι για 290*3=870

Μιλαμε γαι 410 ευρω διαφορα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!(αξεχαστη ατακα!!!)

Δεν είσαι καλά μου φαίνεται!!!

Να σου πω πώς θα νιώθεις: σαν μια ευτυχισμένη σημαδούρα :D :D. Αλήθεια!! Ο κόσμος θα σου χαμογελάει βρε! Μην είσαι χαζούλι, έχουμε πολύ πλάκα, η κοιλούμπα πάει μπροστά, τα κιλά δεν τα βλέπει κανείς (ούτε το μανικιούρ, ούτε τις ραγάδες).

Μην το ξανασκεφτείς έτσι!!

Clelouko μου είμαι πολύ υπερήφανη για το περιεχόμενο της κοιλούμπας μου!!!!!!!! για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ φοβάμαι το κακό μάτι των γνωστών κυρίως...... παρά την γνώμη τους γι' αυτό που βλέπουν....

Ωραίο αυτό με τη σημαδούρα :mrgreen:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ο πιο σοβαρός κίνδυνος σε περίπτωση που δεν έχει γίνει σωστή συντήρηση του κλιματιστικού είναι η λεγόμενη «νόσος των λεγεωνάριων». Προέρχεται είναι ένα μικρόβιο που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται με την αύξηση της θερμοκρασίας από τα λιμνάζοντα νερά στο κλιματιστικό και μπορεί να οδηγήσει σε πνευμονία, τοξική εγκεφαλοπάθεια, μυαλγίες ακόμα και θάνατο

Κι ό,τι χθες λέγαμε πως έχουμε καιρό να καθαρίσουμε το κλιματιστικό...για να το επισπέυσω!

Γκρετουλίνι μου, προσπαθώ να το παίρνω χαλαρά και να ελπίζω στο καλύτερο (ότι είναι φυσιολογικό), την Πέμπτη έχω Β' επιπέδου και θα το θέσω στον εκεί ιατρό (δεν είναι ο δικός μου γιατρός, αλλά ξέρω ότι είναι της εμπιστοσύνης του).

Καλά αποτελέσματα στο σημερινό ραντεβού σου!!!!!!!

Όσο για το δωράκι.... πετυχημένο!!!!!! :-D

Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι και φυσικά και να το ρωτήσεις στο γιατρό.Καλή επιτυχία στην Β σου και σ ευχαριστώ!:D

εγώ στον Γκρετίνο ήδη έδωσα "το πώς να γίνεις καλός μπαμπάς...." αλλά δεν ίδρωσε τ αυτάκι του...:rolleyes:

Έτσι ακριβώς την πάτησε ο ανηψιός μου....και έκανε πνευμονία το μανάρι μου....Ταξίδευε με πλοίο καλοκαίρι με το τρισάθλιο aircondition του πλοίου που από τότε που το βάλανε αμφιβάλλω αν είχανε καθαρίσει τα φίλτρα....

Νοσηλεύτηκε 20 μέρες στο παίδων....

vasdeli αν είναι θα μπω άλλη μέρα στην σελίδα, αφενός δεν χρησιμοποιώ πολλά καλλυντικά, αφετέρου αρνούμαι να κοιτάξω. Όλο και κάτι θα δείξει, τι να κάνουμε και εμεις οι έρμες, με ελαιόλαδο και πράσινο σαπούνι θα την βγάλουμε?

Γιατί όχι; Anyway, όπως αναπαύεται ο καθένας....:D Πρόσφατα διάβασα και για τις 'δήθεν' φυτικές βαφές.... με παντζάρι και ηλίανθο δεν βάφεται μαλλί....:rolleyes:

Vasdeli μου αυτό να κρατήσεις που σου είπε ο γιατρός σου και μη σκέφτεσαι τίποτα παραπάνω!!!!!! ;)

!!

Ναι, Αγγελική μου, δίκαιο έχεις!!! Και επαγρύπνιση, βεβαίως, βεβαίως....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...