Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο μένα, εύχομαι σε όλες σας με το καλό.Είμαι και εγώ στο ίδιο club του Οκτωβρίου, αλλά πολυ ανχωμένη.Είναι η πρώτη μας φορά βλέπετε!!! είμαι στην 8η βδομάδα και εχω πονάκια σαν τις περιόδου και η κοιλια πρίζεται ξεπρίζεται είναι φυσιολογικά? Το στήθος πρισμένο και τίποτα άλλο!!! ακούσαμε την καρδούλα στην 6η βδομάδα τι ωραία εμπειρία!!!!!!!:-P:-P:-P

Καλημερα κοριτσακια!!!

Νενακι καλή επιτυχία με την αυχενικη!Θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα..

Λιανα καλώς μας ήρθες!Να εχεις μια καλή εγκυμοσυνη και όλα αυτα που νοιωθεις είναι τοσο φυσιολογικα που άλλες παρακαλανε να τα αισθανονται..χαχα

Μην αγχωνεσαι για τιποτα, ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα..

Στο λέω εγω που οι πόνοι μου απο την αρχή ήταν αρκετα εντονοι..

Εγω για αυριο το πρωί εχω κλεισει ραντεβου και θα δουμε τι θα ακουσουμε..

Οι υπόλοιπες τι κανετε;Πως ειστε;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

nenaki αντε με το καλο να μας πεις ευχαριστα νεα!

liana καλωσηρθες κι εσυ στην παρεα του Οκτωβριου, νομιζω οτι τα συμπτωματα σου ειναι οσα λιγο-πολυ εχουμε ολες. Μια χαρα θα πανε ολα, θα σκεφτοματσε θετικα!

stone εσυ τι εξεταση κανεις αυριο?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μία μέρα δεν μπήκα και έγινε χαμός βλέπω... Απεργούσα χθες και περιφερόμουν στο σπίτι άσκοπα (καλά, πήγα το σκυλάκι στον οδοντίατρο και μαγείρεψα και δούλεψα λίγο στο σπίτι).

ellain κοίτα, αν γενικότερα δεν έχεις πρόβλημα με ροζ κλπ. δεν σου απαγορεύει κανείς να πας εκδρομή... Το θέμα είναι εκεί που θα πας να μην ξεπατωθείς...

nenaki καλή επιτυχία με την αυχενική! Περιμένουμε νέα σου!!

ploegisi εγώ είχα κάποιες άσπρες τρίχες από τα 19 μου, και βέβαια επιδεινώθηκαν πολύ το τελευταίο εξάμηνο επειδή πέρασα πολύ άσχημες καταστάσεις... Σκασίλα μου όμως, από τα 16 μου τα βάφω ό,τι χρώμα μου βαρέσει, οπότε δεν φαίνονται...

RENAH μπράβο σου που άκουσες καρδούλα!! Τα ζυγάκια μας έχουν ίδιο ύψος, και εμένα 1 εκ ήταν την προηγούμενη παρασκευή.

Έχω ραντεβού αύριο με τον γιατρό, για να ξαναδούμε το ελατηριάκι μου και να μου γράψει όσες εξετάσεις προγεννητικού χρειάζονται πάλι... Έχω πολύ πολύ πολύ λίγο άγχος, έτσι για να υπάρχει. Καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε... :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μεγαλώνει η παρέα μας!!! :D

καλώς ήρθες Liana! μην ανησυχείς! όλες στα ίδια είμαστε περίπου, άλλες περισότερο, άλλες λιγότερο... άντε με το καλό!

nenaki είναι συλονιστικό να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

να ρωτήσω τις παλιές...

το επόμενο ραντεβού με το γιατρό μου είναι όταν θα 'μαι 12 εβδομάδων. επειδή δε μου είπε, και εγώ δεν τον ρώτησα, τι θα δούμε ακριβώς εκείνη την περίοδο? έτσι κι αλλιώς θα ξαναβρεθούμε σε 10 μέρες για να δει τις εξετάσεις μου, αλλά έχω μια απορία και σαν ηλίθιο :confused: δε ρώτησα...:lol:

όπως καταλαβαίνετε το 'χω πάρει αρκετά χαλαρά το θέμα... για καλό ελπίζω!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ploegisi στην 12η βδομάδα κάνεις την αυχενική διαφάνεια σε συνδυασμό με μία εξέταση αίματος.

καλά κάνεις και είσαι χαλαρή αφού όλα πάνε καλά. σε ποια βδομάδα είσαι;

να ρωτήσω τις παλιές...

το επόμενο ραντεβού με το γιατρό μου είναι όταν θα 'μαι 12 εβδομάδων. επειδή δε μου είπε, και εγώ δεν τον ρώτησα, τι θα δούμε ακριβώς εκείνη την περίοδο? έτσι κι αλλιώς θα ξαναβρεθούμε σε 10 μέρες για να δει τις εξετάσεις μου, αλλά έχω μια απορία και σαν ηλίθιο :confused: δε ρώτησα...:lol:

όπως καταλαβαίνετε το 'χω πάρει αρκετά χαλαρά το θέμα... για καλό ελπίζω!

Σιγουρα την αυχενικη θα κανεις τοτε. Θα παθεις πλακα που θα δεις το μπεμπακι κανονικο μωρο!!! εγω ειχα τρελαθει στην αυχενικη!!! αντε ρε γμτ να περασουν οι μερες να την κανω και εγω...αυριο το απογευμα εχω και εγω ραντεβου για απλο υπερηχο και ισως να φαινονται τα χερακια ποδαρακια:D:Dγια να δουμε!!!

μόλις χθες μπήκα στη 8η... και πάνε όλα μια χαρά! απλά επειδή ήμασταν πολύ χαρούμενοι στην τελευταία επίσκεψη, δεν ρώτησα τον γιατρό για το τι ακολουθεί... σαν χαμένη! δεν πειράζει, θα μάθω που θα πάει! χαχαχαχ

στο κάτω κάτω τι σας έχω εσάς εδώ? ε???;)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?

αχ βρε κοριτσια πολλη υπνηλια!!περπαταω και κοιμαμαι!!!!!εν τω μεταξυ εχω την αγγελικουλα μου αρρωστη και εχουμε να κοιμηθουμε 5 μερεσ!!οποτε καταλαβενετε..

λοιπον τα νεα μασ...πριν λιγο επεστρεψα απο τον ντοκτορ!!!!!!μια χαρα ολα!!!δοξα τω θεω!!και ο ντοκτορ σουπερ!!!!πηρα και τισ αιματολογικεσ και γενικα ολο τον ελεγχο και ολα πολυ καλα!!!εκανα και τοξοπλασματα κτλ ολα μια χαρα!!

τωρα μου συστησε και 2 γιατρουσ για την αυχενικη!!!!(ειδατε πωσ περναει ο καιροσ?????)τον κουρτη και τον Λιβανο.εχει καμια σασ ακουστα κανεναν?μου ειπε οτι ειναι απο τουσ τοπ μεσα στην ελλαδα!!αυτα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...