Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vasdelaki μου οι τιμες σου ειναι πολυ καλες, αλλα στο τελος εκανες υπογλυκαιμια. Αν το μηχανακι στο σπιτι δειχνει υψηλες τιμες μη δινεις σημασια, αυτα ξερυθμιζονται ευκολα. Καθε φορα που εκανα καμπυλη στην τελευταια εγκυμοσυνη που ειχα διαβητη, μετρουσα παραλληλα και με το μηχανακι για να δει ο γιατρος αν θα υπηρχε παρεκκλιση. Φυσικα μονο τα αποτελεσματα απο το μικροβιολογικο εργαστηριο ειναι εγκυρα.

Ταρόνι μου, σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!!:D

Μίλησα και με τον γιατρό μου, με πήρε σήμερα και μου είπε τα ίδια και αυτός. Μου είπε ότι οι μετρήσεις είναι καλές, η τελευταία ήταν υπογλυκαιμική(η αλήθεια είναι πως ένιωσα λίγο να μου κόβονται τα γόνατα μετά την 3η μέτρηση αλλά επειδη το περίμενα, μου είχε συμβεί και στην καμπύλη που έκανα όταν ήμουν έγκυος στον Παύλο, είχα κάτι μαζί μου να φάω...). Υπάρχει μια τάση του οργανισμού να απορυθμίζεται σε σχέση με το ζάκχαρο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αν προσέξω μπορεί να μην εκδηλωθεί καθόλου διαβήτης κύησης, υπάρχει ωστόσο μια πιθανότητα...

Συνέστησε να ακολουθήσω διατροφή διαβητικού(δηλαδή μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες, λίγο πολύ την διατροφή που έκανα στον Παύλο(1600-1800 θερμίδες, είχα πάει σε ενδοκρινολόγο του Ιασώ τότε και μου την είχε δώσει εκείνος), να τρώω κανονικά αλλά σε μικρότερες μερίδες, κομμένα γλυκα(κλαψ!:roll:) και τα απ' έξω...

Δε βαριέσαι, προετοιμασμένη ήμουν...Τίποτα δεν με πειράζει πια...

Vasdelόπαιδο!! Εγώ το έχω πάρει πολύ στην πλάκα. Λέω ότι ααααααν δείξει κάτι η καμπύλη ζαχάρου θα είμαι και γμ τα ζάκια, 19 φορές την ημέρα θα τρυπιέμαι :tongue:.

Έλα μωρέ τώρα μην στενοχωριέσαι, αυτά τα αντέχουμε. Πάντως δεν με ανησύχησαν τα αποτελέσματά σου...

Ναι, κλελούκο μου, έτσι είναι. Σίγα τώρα....αυτό θα είναι το λιγότερο...Δεν βαριέσαι, την ίδια σκέψη έκανα με τα τρυπήματα....Προσπαθούσα να πείσω τον γιατρό πριν την καμπύλη ότι πρέπει να κάνω και ινσουλίνη και τώρα μου είπε 'Τι να σου δώσω ινσουλίνη παιδάκι μου, τότε και αν δεν θα κάνεις υπογλυκαιμίες'.....

Άσε που μου είπε ότι μάλλον θα μου κόψει τις κλεξάν αν συνεχιστούν καλά τα πράγματα και έπαθα ένα ψιλοσόκ και του έλεγα πως εγώ δεν θέλω να τις σταματήσω και γελούσε....

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Vasdelaki μου εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ενδοκρινολόγο έτσι κι αλλιώς, όχι γιατί καταλαβαίνω τις μετρήσεις σου κλπ κλπ (μια φορά έχω κάνει πριν χρόνια δεν τα θυμάμαι) αλλά πιστεύω ότι ο ενδοκρινολόγος συντονίζει πολύ και πολλά :)

Τσιπουρίδιον, το σκέφτομαι να πάω ξανά σε διαβητολόγο, να του δείξω την καμπύλη να δούμε τι θα πει και αυτός....

Έι, και να σου πω....καλά έκανες και ξεφορτώθηκες το παλιοτικεράκι....Άι σιχτήρ, εδώ μου καθότανε...:twisted: Καθόλου δεν μου είχε αρέσει αλλά δεν στο είπα για να μην σε στενοχωρήσω....

Να φύγει, να πάει αλλού....ουστ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasdeli αχ έγινε φασόλι πότε θα γίνει ανθρωπάκι δεν θα το πάρεις είδηση με το καλό γιατί όλες κανε μπιαξ για την γλυκόζη εμένα μου αρέσει είχε και επιλογή γεύσης εγώ ζήτησα λεμονί μια χαρά ήταν

Να ρωτήσω κάτι φοράτε τακούνια στην εγκυμοσύνη;;;;Εχω να πάω σε ένα γάμο και το σκέφτομαι....Εγώ από τότε που έμαθα οτι είμαι εγκυος τα έκοψα!Οχι γιατι δεν μπορούσα γιατι δεν αντεχα τον δεν κάνει δεν κανει δεν κανει.....

παλιότερα φορούσα μέχρι 12ποντο αλά τα τελευταία χρόνια δεν φοραώ λόγο προβλήματος στην μέση.

δεν ξέρω αν δεν πρέπει στην εγκυμοσύνη σε μια βάφτιση που έχω την Κυριακή θα βάλω ψηλοτάκουνα

τώρα για το τι κάνει και τι όχι όλοι έχουν γνώμη εμένα μου έχουν πει ότι δεν πρέπει να κάθομαι και σταυροπόδι γιατί πιέζω το μωρό λέει.

τρία πουλάκια κάθονταν να τους πεις άκου εκεί αυτό ίσχυει για τους τελευταίους μήνες και καλά εστί μου είχε πει η μαία μου θα την ρωτήσω ξανά όμως και θα σου πω

Liana μια χαρά τα νέα σου απο το γιατρό,. όσο για τα κιλά και την επισκληρίδιο φαντάζομαι ότι το λέει για να σε τρομάξει και να μην τρως καλά αν περάσατε στην βολτούλα σας

κοριτσακια, ιντερνετικες φιλεναδες μου, καλημερα!

επιτελους βγηκε η μεταθεση και παμε........................... ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΣΠΟΡΑΔΕς,ΠΗΛΙΟ ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και 3 ωριτσες απο Αθηνα!!!!Ειμαι σουπερ χαρουμενη, κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην σας πω οτι, πρωτα ο Θεος, θα κανουμε τα βαφτισια Πηλιο να αποφυγουμε τους καλεσμενους μεν, ανεπιθυμητους δε!!!! καλο ε????????????????? χιχιχιχιχιχι

σε περιμένω να έρθεις κοντά μου και θα έρθουμε να σας δούμε και στον βόλο να πιούμε τσιπουράκια μουτς

maraki32 μια χαρά είναι ο αιματοκρίτης σου λογικό είναι για της εβδομάδες που είσαι ίσως όμως χρειαστεί να αλλάξεις σίδηρο μήπως δεν απορροφάτε σωστά ? η γιατρός σου τι λέει ?

αχ ρε βατραχάκι μου άσχημα τα νέα και τα πηγαίνεις περίφημα με τον θηλασμό τι λες για δεύτερη γνώμη από κάπου αλλού μήπως να γλύτωνες το χειρουργείο ?

καλά έκανες και ψώνισες ανέβηκε το ηθικό τώρα που αρχίζεις ναι αδυνατίζεις κούκλα θα γίνε Likaki να περάσεις καλα στο ταξιδάκι σου

Πετρούλα μου τελικά τι έγινε το έβρεξε το βρακάκια η τα προλάβατε ?

IRINI83 εύχυμοι να βρεις κατι για διακοπές και εμείς στην αναζήτηση είμαστε λέμε για παραλίες καβάλας η για Χαλκίδα προσβασιμα με αυτοκίνητη

hroukaki το φόρεμα για το γάμο το ροδακινί!!!!! Το Στράπλες το μακρύ το τέλειο τέλειο τέλειο!!!! Και θέλουμε και Φώτο και μια χαρά σε βρίσκω με την μοδίστρα

κορίτσια... απολαύστε το ακόλουθο...

οι δευτερομαμάδες ξέρουν τι εννοώ... οι υπόλοιπες διασκεδάστε διαβάζοντάς το και ετοιμαστείτε να το ζήσετε...

http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_27.html[/quote]

ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΚΡΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

QUOTE=nenaki;429169]

ζηλευω οσες θα πατε διακοπουλες!!!!Εμεις με το ζορι πηγαιναμε χωρις παιδια..που να παμε τωρα!!!

τουλάχιστον θα κάνετε τα μπανανιά αυθημερόν εστί δεν είναι ? εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού δεν παίζουν ?

15 μέρες δίαιτα ..... για να πάρω μισό κιλό???

είμαι χάλια μαύρα...

.

πως τα κατάφερες έτσι χαμογελάκι μου μήπως έφαγες πολύ αλάτι και έκανε κατακράτηση υγρών ? μήπως κάτι έκανες λάθος μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε κορμάρα θα γίνεις

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ? ΑΝ ΕΓΙΝΕ δεν το ήθελα προσπάθησα να γράψω για όλες αμήν ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ

:tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσακια μου:-D:-D:-D

ηρθαμε και εμεις φαγαμε (οχι που δεν θα τρωγαμε) και μπηκαμε να σας πουμε οτι ειμαστε παρα πολυ καλα και μεγαλωσαμε πολυ 700γρ ειμαστε(εμεις μειναμε λιγο γιατι μας φανηκαν πολλα) και εχουμε κεφαλικη προβολη παρακαλω,(τωρα τι μας νοιαζει απο τωρα δεν ξερω αλλα αφου μου το ειπε να μην το πω??) και σε περιπτωση που δεν το εχουμε εμπεδωσει μας ανοιξε και τα ποδαρακια της να ξαναδουμε το πιπι της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααα εχουμε και μακρια ποδια τρομαρα μας:D

Μου ειπε να κανω καμπυλη την εβδομαδα πριν το επομενο ραντεβου τον αλλο μηνα δηλαδης, 100 φορτιση ανα ωρα.......μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:

Ελαιν μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη στον Βολο μας ερχεσαι???Μπραβο κοριτσακι μου θα περασετε τελεια!!!!!:P:p:p:p

Τσιπουριτσα μου μην μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου θα το ψαξεις να δεις μηπως χρειαζεσαι διαφορετικο ειδος διαιτας και μην ξεχνας οτι πηγαινοντας συχνα στην Καβαλα χανουμε ξεκουραστες θερμιδουλες:-D;)

Τα 2.5 κιλακια τα τσιμπησαμε με το τιποτα που να αρχισω να σαβουριαζω να δουμε τι θα γινει!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

vasdeli αχ έγινε φασόλι πότε θα γίνει ανθρωπάκι δεν θα το πάρεις είδηση με το καλό γιατί όλες κανε μπιαξ για την γλυκόζη εμένα μου αρέσει είχε και επιλογή γεύσης εγώ ζήτησα λεμονί μια χαρά ήταν

A! ωραία! Θα σε φωνάξω την επόμενη φορά να την κάνεις για μένα!!!!:lol::lol::lol:

Κορίτσια, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σάιτ, μπορείτε να τσεκάρετε τα καλλυντικά σας για βαθμό επικινδυνότητας που ίσως έχουν!!! Προσωπικά έπαθα σοκ γιατί αυτά που έπαιρνα ως δήθεν φυτικά βγήκαν scale 9-10 hazardous...

http://www.cosmeticsdatabase.com/

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

Μπραβο chrisaki με την κορακλα σου,μια χαρα!!!

Αχ κοριτσια πως περναει ο καιρος?????Ωρες ωρες νιωθω εγκλωβισμενη με την κοιλια,εσεις το νιωσατε καθολου αυτο?

Σημερα προβλεπετε παλι καυσωνας...ωχ.ωχ.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες

μπήκα να δω κάτι στης αγγελίες μου και δεν μπορούσα να μην πω καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

πολλά φιλία

θα ΠΑΜΕ ΤΑΛΑΣΑ ΤΑΛΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γιουπιι

γιααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

καλημέρα!

ζέστη ανυπόφορη... εγώ γραφείο... ήρθαν να μας περάσουν τα κλιματιστικά... αλλά σκατούλες... δε γίνεται σήμερα, δεν έφταναν κάποιες σωληνώσεις και τώρα δευτέρα ή τρίτη = φάε ζέστη... και μας έκαναν χάλια με τα τρυπήματα στους τοίχους... γμτ...

χθες έπαθα κλονισμό... ήμασταν σχεδόν όλη μέρα έξω. το βραδάκι πήγαμε σε μια εκδήλωση και μετά για ένα κρασάκι ως τις 12.30. γυρίσαμε σπίτι και δεν είχαμε ύπνο, καθήσαμε βεράντα και κουβεντούλα, και κάποια στιγμή κατά τις 2.30 που έιχε σοβαρέψει λιγάκι η κουβέντα μου πέταξε κάτι το αμόρε και σφίχτηκα τόσο πολύ για να μην βάλω τα κλάματα... με πόνεσε η κοιλίτσα μου αφόρηρα χαμηλα... σαν ατέλειωτος σφάχτης... και μετά δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα... και εκτονώθηκα, αλλά έλεγα συνεχώς: "τι έκανα?"... με έπιασε πανικός!!! και τρόμαξα! και τρόμαξε και το αμόρε! και μετά κοιμήθηκα... αγκαλιά του...

πολύ φοβήθηκα για το μωράκι κορίτσια! πολύ όμως... το ξύπνησα η κακούργα μέσα στη νύχτα! και ήταν ανήσυχο για κανα 10λεπτο... δε θέλω να το σκέφτομαι άλλο... σήμερα ξύπνησα και είμαι πιο καλα... πέρασε ο πόνος και βρήκα και ένα τριαντάφυλλο στο κρεβάτι!

και φυσικά έβαλα τις μαξιλαροθήκες (που είχα περάσει χθες το πρωί) για πλύσιμο γιατί το αιλάινερ και η μάσκαρα είχαν κάνει μαύρες γραμμές... δεν είχα ξεβαφτεί ακόμη!

σας ζάλισα!

σας αφήνω, θα τα πουμε αυριο! και περιμένω να ακούσω νέα σας!

[μαρή χρύσααααααααα!!!!!!!!!!!!! 700γρ???????????????]

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

chris μπράβο παιδί μου, μπράβο τι παιδί φτιάχνεις καλή μου!!! Πάντα τέτοια!!

vasdeli αν είναι θα μπω άλλη μέρα στην σελίδα, αφενός δεν χρησιμοποιώ πολλά καλλυντικά, αφετέρου αρνούμαι να κοιτάξω. Όλο και κάτι θα δείξει, τι να κάνουμε και εμεις οι έρμες, με ελαιόλαδο και πράσινο σαπούνι θα την βγάλουμε?

Νένα αυτός ο εγκλωβισμός με την κοιλιά... Ναι, αν έχεις "πολλή" κατανόηση σου 'ρχεται να πάρεις τους δρόμους, αλλά πώς με την κοιλούμπα, εεεεεε?

Συνεχίζω στο θέμα μας, ploegisi τπτ δεν του έκανες του μωρού, το ψιλοσύγχισες επειδή συγχίστηκες αλλά πόσο να αντέξουμε για πες! Η δικιά μου θα βγει με κάτι νεύρα που θα πλακώσει τον μαιευτήρα στο ξύλο με τέτοια που νιώθει πάααααααααααρα πολύ συχνά από την μαμά της... Όσο για την κοιλιά που γίνεται πέτρα και πονάς... καλά μου είναι πολύ γνώριμο... χθες έτσι ήμουν πάλι ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ!! Νευρόσπαστο θα το βγάλω το φουκαριάρικο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλησπέρα τσουπρες!!!Πρόλαβα και σας διαβασα αλλα τι θυμαμαι, μην ρωτατε..:roll::roll:

Καταρχην Ελένη σε ευχαριστω πάρα πολύ για την πρόσκληση για καφεδακι αλλα οι ωρες μας ηταν περιορισμενες..Φτασαμε αργα το μεσημερι στη Ναουσα, βρεθηκαμε με φιλους που ειχαμε να δουμε πολύ καιρό και μαζευτηκαμε λόγω του γαμου, μετα κλασικα μουντιαλ και ηρθε η ωρα για να ετοιμαστουμε και να πάμε στο γαμο, μετα στο τραπέζι οπου εκλεισα 8ωρο στην καρεκλα...Πως αντεξα δεν ξερω!!!Επαιρνα και τα μυνηματα απο το μπεμπονι εντος της κοιλιας που συμφωνουσε με τις μουσικες επιλογες του μπαμπα του και καπως ηρεμουσα.. (ο καλος μου εκανε τον dj για καμια ωριτσα στη δεξιωση και το ψωνιο κουβαλησε ολόκληρη βαλιτσα με cd...Το ρεπερτοριο ξεκινουσε απο πολύ παλια "τους μαθητες τους τρωει το στρες.." και αλλα τετοια μεχρι lady gaga, xaxa)

Σημερα ηρθαμε πριν το μεσημερι γιατι πεθυμησαμε τον ταλιμπανακο μας και ο καλος μου το απόγευμα εχει δουλεια

Τσιπουρακι μην μου στενοχωριεσαι..Τα κιλα ειναι μια πονεμενη ιστορια

Ξερεις ποια ειναι η γνωμη μου???Επειδη η διαιτα ειναι μια δυσκολη και πολλές φορες επώδυνη διαδιακασια(κυριως ψυχολογικα) και λίγοι την αντεχουν, γιατι εφοσον εχεις κατα νου μια εγκυμοσυνη δεν ξεκινας με αυτο που ειναι πιο ευχαριστο σαν διαδικασια, να κανεις μια προσεγμενη διατροφη κατα τη διαρκεια της κυησης και μετα απο κανενα χρονο με το καλό βαζεις μπρος και για τα κιλακια????Βγαλε εισητηριο για Καβαλα και τα κιλακια μια κι εξω βρε καλή μου....

Καλοφορετα τα ρουχακια σε οσες κανατε εξορμηση στα μαγαζια, καλες βουτιες και καλή επιστροφή σε οσες αποφασισατε να φυγετε για περισσοτερη ξεκουραση και δροσια και πολλά φιλακια σε ολες τις υπόλοιπες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σε ολα τα κοριτσακια!!!

chrissssssss ολα καλα μωρε με την τσουπρα σου!!!!700 γρ????μπραβο, φτου φτου σκορδα που θα ελεγε και η μοσχοβολιστη τσιπουριτσα μας!! τι καλα!

Ελενακι μην σκας μωρε, τερμα οι σοβαρες συζυτησεις, αναβαλλονται για μετα ττην γεννα μην σου πω μετα τον αποθηλασμο!!!παντως για το μωρακι σου μην στεναχωριεσαι καθολου, δεν το εβλαψες ειναι το μονο σιγουρο, εχουν αντοχες κι αυτα, μην ανησυχεις!!

Λοιπον κανω ερευνα αγορας απο διαδικτυου (γιατι live θα αργησω πολυυυυυυυυυ) κυριως για το δωματιο (κουνια αλλαξιερα συρταριερα με ενδιαφερουν προσωπικα). Βρηκα αυτο και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ειδικα για οσες εχουν ροζακια ειναι σκετη τρελα (οπως τρελα ειναι και η τιμη τους), αλλα ετσι απλα παρτε μια γευση...http://www.oneira.gr/index.php?target=categories&category_id=11

φιλακιααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Eλένη μου από το www.mytoys.de παρήγγειλα το μαξιλάρι το οποίο περιμένω μέχρι και την Πέμπτη. Από το parents διάβασα που το συστήνανε.

Το αρνητικό είναι ότι η σελίδα είναι όλη στα γερμανικά. Αλλά οκ, βρίσκεις μια αυτόματη μηχανή μετάφρασης στο google και σε βοηθάει όπου έχεις απορία. Το άλλο κουλό - έτσι μου φάνηκε - είναι ότι ενώ τους έστειλα mail στα αγγλικά ρωτώντας τους πότε θα μου έρθει η παραγγελία, αυτοί μου απάντησαν σε άπταιστα γερμανικά :confused:. Τόσο μα τόσο πατριώτες??? Πάλι έψαχνα μηχανή μετάφρασης στο ίντερνετ...

Όταν θα μου έρθει η μαξιλάρα μου θα σας πω εντυπώσεις. Εγώ πάντως παρήγγειλα αυτό: http://www.mytoys.de/Theraline-Stillkissen-Economy-mit-Bezug-Fische-blau-ca-170-cm/Stillkissen/KID/de-mt.ba.ca01.05/1470037. Προφανώς δεν έχει θήκη που βγαίνει και την πλένεις, εεεε?? Τέσπα, θα ψάχνω για θήκη, αλλά από αυτές βρίσκω φτηνές (θυμάσαι chris?)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Eλένη μου από το www.mytoys.de παρήγγειλα το μαξιλάρι το οποίο περιμένω μέχρι και την Πέμπτη. Από το parents διάβασα που το συστήνανε.

Το αρνητικό είναι ότι η σελίδα είναι όλη στα γερμανικά. Αλλά οκ, βρίσκεις μια αυτόματη μηχανή μετάφρασης στο google και σε βοηθάει όπου έχεις απορία. Το άλλο κουλό - έτσι μου φάνηκε - είναι ότι ενώ τους έστειλα mail στα αγγλικά ρωτώντας τους πότε θα μου έρθει η παραγγελία, αυτοί μου απάντησαν σε άπταιστα γερμανικά :confused:. Τόσο μα τόσο πατριώτες??? Πάλι έψαχνα μηχανή μετάφρασης στο ίντερνετ...

Όταν θα μου έρθει η μαξιλάρα μου θα σας πω εντυπώσεις. Εγώ πάντως παρήγγειλα αυτό: http://www.mytoys.de/Theraline-Stillkissen-Economy-mit-Bezug-Fische-blau-ca-170-cm/Stillkissen/KID/de-mt.ba.ca01.05/1470037. Προφανώς δεν έχει θήκη που βγαίνει και την πλένεις, εεεε?? Τέσπα, θα ψάχνω για θήκη, αλλά από αυτές βρίσκω φτηνές (θυμάσαι chris?)

:lol::lol::lol::lol: θυμαμαι τρελαρα μου:lol::lol:

ellain τζαμπα πραμα πουλανε οι ανθρωποι!!!!αλη αλη και τρισαλι μεσα θα μας βαλουνε οι κακουργοι:roll::roll:

Ισι μου γιατι καλο μου μου στεναχωριεσαι τζαμπα???τιποτα δεν παθαινουν τα ζουζουνακια μας μια χαρα ειναι και θα ειναι απλα θυμονουν που στεναχωριεται η μανουλα τους και δεν τους αρεσει και γινονται ετσι :mad:

και μην ξεχνας πως αν δεν ησουν εγκυος μπορει να μην αντιδρουσες καν ετσι και να μην εριχνες σταλα δακρυ οποτε δεν φταις εσυ φταινε οι ορμονες μας!!!

μα τι ειχε τελοσπαντων το χθεσινο βραδυ???

εγω βαλαντοσα για αλλο λογο απο την τρομαρα μου για ενα ζουζουνι που ειχε εισβαλει στην κρεβατοκαμαρα και με περπατουσε και ο κορδελας μου δεν με πιστευε κι ελεγε οτι ειδα ονειρο...και δωστου η Μαρθα Βουρτση εγω:roll::roll:

μαμαλευτερακι αντε μαρη μαζωξου παπουδιασαν τα χερια σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(οχι οχι δεν ζηλευουμε μην σας περναει απο το μυαλο):tongue:

nenaki μου εμενα παλι δεν μου μου φενεται και πολυ γρηγορα οτι περναει ο καιρος :roll: αλλα εγω ειμαι και σπιτι οποτε δεν μετραω:mrgreen: θα ηθελα να απει λιγο πιο γρηγορα να παει μια εκει που ψωνιζουμε και ετοιμζουμε και πλενουμε και κτλ και μετα εκει που τα βγαζουμε και ειναι υγιεστατα ζουζουνακια:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΑΧΧΧΧΧ!!!Για πολύ λίγο δεν σε πέτυχα μέσα Κλελούκο και σε χρειαζόμουν!!!!:(

Κορίτσια όποια ξέρει και το δει....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Είμαι πολύ θορυβημένη.:confused:Λοιπόν από προχθές βράδυ είχα ένα πόνο δεξιά πάνω από το ηβικό οστό,νομίζω,μία ήταν έντονος μία πιο ήπιος.Κυρίως μ έπιανε άμα σηκωνόμουν ή περπατούσα.Δεν έδωσα σημασία γιατί έλεγα πως ίσως είναι το εντεράκι,ίσως το μπεμπέ.Αλλά επειδή ο πόνος συνεχίζεται μέχρι σήμερα τηλ τον γιατρό και με τρέλλανε.Μου είπε να πάρω τροφοκάλντ,αν το λέω καλά,είναι λέει μαγνήσιο,για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του να είναι συσπάσεις της μήτρας ή πετρώματα,αν θυμάμαι καλά.Και αύριο να πάει να με δει...Τι είν αυτό ρε κορίτσια?Ακουστά το έχω αλλά πώς μπορώ να σιγουρευτώ .Α,και με ρώτησε αν αισθάνομαι και πιο σκληρή την κοιλιά μου.Του είπα όχι αλλά αν σας πω πως μόλις έκλεισα το τηλ νομίζω ότι σκλήρυνε η κοιλιά?Τώρα έστειλα τον Γκρετίνο να πάρει τα χάπια.Καμιά γνώμη κορίτσια?????Α...και χθες στις 4 το πρωί ξύπνησα πάλι απ τον ίδιο πόνο σ εκείνο το συγκεκριμένο σημείο,και αντιλήφθηκα πως κι η μπέμπα με τάραξε στα κλωτσομπούνια τόσο πολύ που είπα πως κάτι θέλει να μου πει σίγουρα,αλλά τιιιιιι?????:|Ρε μήπως δεν είναι άνετα το μωρό μου εκεί μέσα?Θα σκάσωωωωωω.

Να μη ξεχάσω....Κρισάκι μπράβο με την κοράκλα.Φτου φτου!!!:D

Ploegisi τέλος καλό όλα καλά!:DΨυχολογικό σκαμπανέβασμα ήταν και πάει πέρασε!Ο σύζυγος με το τριαντάφυλλο μ έστειλε!!!:cool:Πολύ καλή κίνηση να του πεις.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ΑΧΧΧΧΧ!!!Για πολύ λίγο δεν σε πέτυχα μέσα Κλελούκο και σε χρειαζόμουν!!!!:(

Κορίτσια όποια ξέρει και το δει....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Είμαι πολύ θορυβημένη.:confused:Λοιπόν από προχθές βράδυ είχα ένα πόνο δεξιά πάνω από το ηβικό οστό,νομίζω,μία ήταν έντονος μία πιο ήπιος.Κυρίως μ έπιανε άμα σηκωνόμουν ή περπατούσα.Δεν έδωσα σημασία γιατί έλεγα πως ίσως είναι το εντεράκι,ίσως το μπεμπέ.Αλλά επειδή ο πόνος συνεχίζεται μέχρι σήμερα τηλ τον γιατρό και με τρέλλανε.Μου είπε να πάρω τροφοκάλντ,αν το λέω καλά,είναι λέει μαγνήσιο,για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του να είναι συσπάσεις της μήτρας ή πετρώματα,αν θυμάμαι καλά.Και αύριο να πάει να με δει...Τι είν αυτό ρε κορίτσια?Ακουστά το έχω αλλά πώς μπορώ να σιγουρευτώ .Α,και με ρώτησε αν αισθάνομαι και πιο σκληρή την κοιλιά μου.Του είπα όχι αλλά αν σας πω πως μόλις έκλεισα το τηλ νομίζω ότι σκλήρυνε η κοιλιά?Τώρα έστειλα τον Γκρετίνο να πάρει τα χάπια.Καμιά γνώμη κορίτσια?????Α...και χθες στις 4 το πρωί ξύπνησα πάλι απ τον ίδιο πόνο σ εκείνο το συγκεκριμένο σημείο,και αντιλήφθηκα πως κι η μπέμπα με τάραξε στα κλωτσομπούνια τόσο πολύ που είπα πως κάτι θέλει να μου πει σίγουρα,αλλά τιιιιιι?????:|Ρε μήπως δεν είναι άνετα το μωρό μου εκεί μέσα?Θα σκάσωωωωωω.

Να μη ξεχάσω....Κρισάκι μπράβο με την κοράκλα.Φτου φτου!!!:D

Ploegisi τέλος καλό όλα καλά!:DΨυχολογικό σκαμπανέβασμα ήταν και πάει πέρασε!Ο σύζυγος με το τριαντάφυλλο μ έστειλε!!!:cool:Πολύ καλή κίνηση να του πεις.

Γκρετονιο μου ειναι λογικο να τρομαζεις οποιαδηποτε στην θεση το ιδιο θα εκανε αλλα ηρεμησε δεν ειναι κατι σπανιο αυτο που συμβαινει, εαν υποθεσουμε οτι ειναι συσπασεις (το χειροτερο σεναριο στο μυαλο σου) δεν τρεχει τιποτα θα παρεις τα χαπακια σου θα προσεχεις και λιγο παραπανω και θα σταματησουν ασε που συμφωνα με τα βιβλοα που διαβαζω στον μηνα που ειμαστε η μητρα κανει συσπασεις γιατι προετοιμαζεται και μπορει λεει καποιες να το καταλαβενουμε και καποιες να νομιζουμε οτι ειναι το μωρο.αλλωστε σου μιλαει μια που ειχε συσπασεις μηνες που δεν επρεπε!!!

το αλλο σεναριο και πιο ευχαριστο ειναι να μεγαλωνει η μητρα σου και παραγκωνιζει καποιο απο τα οργανα σου με αποτελεσμα οξυς πονους οπως συνεβη σε εμενα με το δεξι νεφρο μου αν θυμασαι μονο που μεχρι να με εξετασει ο γιατρος δεν ηξερα οτι ειναι το νεφρο μου που ποναει απλα φοβομουνα

αυτα ειχα να πω εγω πιστευω οτι ειναι το δευτερο σεναριο και αυτο ευχομαι!!!φιλακι κοριτσακι μου περιμενω νεα σου!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...