Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για αυτό εγώ τάζω παγωτό σε όποια ξεχνάω :tongue:

στο συστήνω, καμιά δεν παραπονιέται πλέον...... !!!!

ε...θέλω ένα...special και ενισχυμένο παρακαλώ... και μην ξεχάσεις το σιρόπι σοκολάτας...

τα αμυγδαλάκια...και το κερασάκι έτσι... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προειδοποιώ... πήρα φόρα...

για πάμε λοιπόν...

όχι τίποτα άλλο αλλά ξεκίνησε και το Mουντιάλ και έχω τον υπολογιστή για πάρτη μου αντί να παίζω με το laptop...

μαμαλευτεράκι...για σίδερο δεν μπορώ να βοηθήσω καλή μου...χρησιμοποιώ ένα κλασσικό της Siemens... βάλε στο google σίδερο ή συσκευές σιδερώματος και καλό κουράγιο... επίσης, στα site μαγαζιών όπως κωτσόβολος, ηλεκτρονική, κλπ...

RENAH...χαίρομαι που πήγαν όλα καλά...καλά αποτελέσματα να έχεις... και καλή ξεκούραση για τώρα...

liana...μπράβο το μπεμπάκι... μία χαρά όλα...και για τα κιλά μην αγχώνεσαι τόσο...φίλη είχε βάλει 30 κιλά και μία χαρά επισκληρίδιο της έκανε... απλά οι γιατροί ζορίζονται λίγο παραπάνω όταν έχεις βάλει πολλά κιλά...εντάξει δεν λέμε ότι είναι ότι καλύτερο από άποψη υγείας...αλλά μην σε τρομάζει για αυτό...

vasdeli...welcome back...ελπίζω να περάσατε ΤΕΛΕΙΑ!!! και φυσικά να γυρίσατε με γεμάαααααατες βαλίτσες... μπράβο για το μικρό και καλά αποτελέσματα στην καμπύλη...

hroukaki...τακούνια όχι...αλλά ψηλές πλατφόρμες ναι... κανα δυο φορές που έπρεπε να ντυθώ λίγο καλύτερα έβαλα αυτές...και ψηλά αλλά και να στηρίζει όλη την πατούσα... γιατί δεν είμαι για ακροβασίες... επίσης, μπορείς να βάλεις τα ψηλά για λίγο και μετά να βάλεις κάτι να είσαι πιο άνετα...κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει...γενικώς βάλε ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...

maraki32...το σταυροπόδι λένε ότι δεν κάνει για την καλή λειτουργία του αίματος στα πόδια...

ellain...τέλεια τα νέα της μετάθεσης...μία χαρούλα θα περάσετε...και βουνό και θάλασσα...και εκπληκτικά ταβερνάκια...και καλό φαγητό...και κυρίως ωραίοι άνθρωποι...

για το μικρό μην ανησυχείς...φάε κανά σοκολατάκι και μετά άραξε στον καναπέ και απόλαυσε τούμπες...

Γκρέτα...άσε το διάβασμα καλύτερα...αγχώνεσαι χωρίς λόγο...προτίμησε να κεντήσεις κάτι για το μικρό... χαχα

IRINI...καλά αυτό με το λόξυγγα.. δεν υπάρχει λέμε... πω πω το θυμήθηκα και γέλαγα μόνη μου... Για διακοπές Βόρεια Εύβοια...Αγία Άννα ή κάπως έτσι λέγετε το μέρος και είναι τέλειο για οικογένειες...επίσης Πήλιο...Χαλκιδική και Λευκάδα...σε όλα τα μέρη υπάρχουν ξενοδοχεία που δέχονται κοινωνικό τουρισμό...απλά πρέπει να το διευκρινήσεις από την αρχή...

λοιπές κόρες...φιλάκια...θετική ενέργεια...και όνειρα γλυκά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Γεια σου Τζωρτζίνα!!!!!!!

Ίσι νου θέλω να πάω διακοπές μιας που το συγκεκριμένο νησί το καλοκαίρι γίνεταο Αθήνα!Δεν ευχαρηστιέσαι τίποτα...Αλήθεια μεχρι πότε επιτρέπεται να ταξιδεύουμε??

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Γεια χαράαααα!!!

Λοιπόν πήρα τα αποτελέσματα, ειλικρινά δεν τα περίμενα έτσι....

Έχουμε και λέμε:

0' : 86

60' : 117

120': 111

180': 58

Ο γιατρός του εργαστηρίου μου μίλησε για πολύ μικρές τιμές, μάλιστα μου είπε ότι παραπέμπει σε υπογλυκαιμία...ειδικά η τελευταία μέτρηση. Με ρώτησε αν ένιωσα κομάρες αμέσως μετά την τελευταία μέτρηση(υπερέκκριση ινσουλίνης). Όταν του είπα για τις μετρήσεις που κάνω στο σπίτι με ρώτησε αν είναι σίγουρο ότι δουλεύει καλά το μηχάνημα....τι να πω, έχω μπερδευτεί

Έστειλα φαξ τα αποτελέσματα στον γιατρούλη μου και περιμένω....

Εμένα όλο αυτό μου λέει ότι κάτι υπάρχει....κάποια διαταραχή, αλλά θα δούμε τι θα πει και ο γιατρός και αν θα με παραπέμψει σε ενδοκρινολόγο...

Νεότερα αύριο...

Σήμερα πήγα στο Aωenue στα Η&Μ και ξεσκίστηκα στα ψώνια!! Ρε κορίτσια έχει πολύ ωραία πράγματα για εγκυμονούσες!!!! Πήρα και κάτι καταπληκτικά μπλουζάκια για τα μανάρια μου....

Ελέν, τέλειος ο Βόλος! Μπράβο κοπελάρα μου! Εκεί πήγαμε ταξίδι του μέλητος....Τι ομορφιά, Θεέ μου!!!!

Ρενάη, όλα καλά εύχομαι!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelόπαιδο!! Δεν έχω ιδέα από μετρήσεις καμπύλης ζαχάρου. Αν όμως έχουν να κάνουν με τις απλές μετρήσεις που κάνουμε, όντως μου φαίνονται κανονικά και η τελευταία μέτρηση χαμηλή...

Σίγουρα όμως δεν μου φαίνεται διαταραχή, αν ήταν έτσι, όλες διαταραγμένες θα ήμασταν :tongue::tongue:. Πιστεύω πάντως ότι η υπογλυκαιμία αντιμετωπίζεται ευκολότερα από το ζάχαρο, δεν νομίζεις. Ό,τι και να 'ναι, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.

Εγώ το έχω πάρει πολύ στην πλάκα. Λέω ότι ααααααν δείξει κάτι η καμπύλη ζαχάρου θα είμαι και γμ τα ζάκια, 19 φορές την ημέρα θα τρυπιέμαι :tongue:.

Έλα μωρέ τώρα μην στενοχωριέσαι, αυτά τα αντέχουμε. Πάντως δεν με ανησύχησαν τα αποτελέσματά σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Συγνώμη τώρα ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ??? Το τελευταίο μου μνμ καταχωρήθηκε στις 00:00 ακριβώς???? 00:00 ??????????

Την μισώ αυτή την ώρα!!!!!!!!!!

Έχω φάει τρελλό κόλλημα, την βλέπω και σε κάτι εφιάλτες μου, μόνο που εκεί δεν υποδηλώνει μεσάνυχτα, απλά την ώρα 0....

(έχω πολλά ψυχολογικά τελικά...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα Ειρήνη! Εμείς είμαστε λίγο πιο τυχεροί σήμερα, σηκωθήκαμε από τις 8.

Ο ύπνος είναι ένα θέμα αλλά ευτυχώς κάποιες μανούλες είναι πιο τυχερές.

Εμείς δυστυχώς δεν ανήκαμε σε αυτή τη κατηγορία αλλά δεν πειράζει. Ίσως αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια χαράαααα!!!

Λοιπόν πήρα τα αποτελέσματα, ειλικρινά δεν τα περίμενα έτσι....

Έχουμε και λέμε:

0' : 86

60' : 117

120': 111

180': 58

Ο γιατρός του εργαστηρίου μου μίλησε για πολύ μικρές τιμές, μάλιστα μου είπε ότι παραπέμπει σε υπογλυκαιμία...ειδικά η τελευταία μέτρηση. Με ρώτησε αν ένιωσα κομάρες αμέσως μετά την τελευταία μέτρηση(υπερέκκριση ινσουλίνης). Όταν του είπα για τις μετρήσεις που κάνω στο σπίτι με ρώτησε αν είναι σίγουρο ότι δουλεύει καλά το μηχάνημα....τι να πω, έχω μπερδευτεί

Έστειλα φαξ τα αποτελέσματα στον γιατρούλη μου και περιμένω....

Εμένα όλο αυτό μου λέει ότι κάτι υπάρχει....κάποια διαταραχή, αλλά θα δούμε τι θα πει και ο γιατρός και αν θα με παραπέμψει σε ενδοκρινολόγο...

Νεότερα αύριο...

Vasdelaki μου οι τιμες σου ειναι πολυ καλες, αλλα στο τελος εκανες υπογλυκαιμια. Αν το μηχανακι στο σπιτι δειχνει υψηλες τιμες μη δινεις σημασια, αυτα ξερυθμιζονται ευκολα. Καθε φορα που εκανα καμπυλη στην τελευταια εγκυμοσυνη που ειχα διαβητη, μετρουσα παραλληλα και με το μηχανακι για να δει ο γιατρος αν θα υπηρχε παρεκκλιση. Φυσικα μονο τα αποτελεσματα απο το μικροβιολογικο εργαστηριο ειναι εγκυρα.

Καλημέρα Ειρήνη! Εμείς είμαστε λίγο πιο τυχεροί σήμερα, σηκωθήκαμε από τις 8.

Ο ύπνος είναι ένα θέμα αλλά ευτυχώς κάποιες μανούλες είναι πιο τυχερές.

Εμείς δυστυχώς δεν ανήκαμε σε αυτή τη κατηγορία αλλά δεν πειράζει. Ίσως αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά!

Χα χα! Μη μιλας εσυ κυρια μου, γιατι τα δικα μου τα καμαρια κοιμουνται τα μεσανυχτα και ξυπνουν τα χαραματα!!!

age.png age.png

Χα χα! Μη μιλας εσυ κυρια μου, γιατι τα δικα μου τα καμαρια κοιμουνται τα μεσανυχτα και ξυπνουν τα χαραματα!!!

Καλημέρα Tara!

ε καλά εσείς είστε ειδική κατηγορία!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

Πραγματικα δε σας προλαβαινω κοριτσια μου...και με στεναχωρει αλλα τι να κανω...ελπιζω να καταφερω να συντονιστω και εγω περισσοτερο!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα,γιατι δε μπορεσα να διαβασω παρα μονο την τελευταια σελιδα!

κατι για μεταθεση ειδα που πρεπει να πηρε η ellain!!!μπραβο κοριτσακι,για ποτε ειναι?

Vasdeli καλως ηρθες στα πατρια εδαφη..η καμπυλη μια χαρα ειναι!!

για τα τακουνια αναφερατε κατι,και εγω σε καποιες φορες που ηταν να παμε επισημα (μη σας πω και σαββατοβραδο οταν βγαιναμε φορουσα τακουνια,δε με ενοχλουσαν,τον τελευταιο μηνα ομως δε αντεχα να τα βαλω!!)

ζηλευω οσες θα πατε διακοπουλες!!!!Εμεις με το ζορι πηγαιναμε χωρις παιδια..που να παμε τωρα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Vasdelaki μου εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ενδοκρινολόγο έτσι κι αλλιώς, όχι γιατί καταλαβαίνω τις μετρήσεις σου κλπ κλπ (μια φορά έχω κάνει πριν χρόνια δεν τα θυμάμαι) αλλά πιστεύω ότι ο ενδοκρινολόγος συντονίζει πολύ και πολλά :)

Γειά σου Νενάκι :) να μην χάνεσαι!

Ελένη μου καλημέρα :)

Κλέλια τρελαίνομαι για ψυχαναλυτικά όνειρα :)

Τζωρτζίνα μου σε σένα και 2 παγωτά αφού δεν έχεις πάρει δράμι, κάνουμε συμφωνία; ότι δεν θα τρωω εγώ τώρα με τη διαιτα θα τα τρως εσύ (έχεις και εντολή γιατρού άλλωστε!!!!)

Τάρα ;;;; !!!!! :):):)

εγώ ζυγίστηκα .... και δείχνει ότι έχω πάρει 500 γρ... κάτι δεν πάει καλά ... καθόλου καλά

κοριτσακια μου καλησπερα!τι μου κανετε??

τσιπουριτσι γλυκο, μην τρελαινεσαι, εχω την εντυπωση οτι την διαιτουλα την κανεις μονη σου.Λοιπον δεδομενων των τελευταιων ανωμαλιων εγω θα προτεινα να πας σε εναν διαιτολογο που να συνεκτιμησει ολα τα στοιχεια και να σου δωσει μια διαιτα sur misure, οχι pret a porter!Ετσι θα φτασεις πιο γρηγορα στο στοχο σου χωρις κοπο και χωρις περιττες ανησυχιες.

vasdelaki δεν εχω ιδεα απο μετρηση ζαχαρου, ομως οπως και να'χει θα μας ειδοποιησεις μολις μαθεις τα νεοτερα σου.

Clelia ουδεν σχολιον για την δωδεκατη νυκτερινη, σου ετοιμαζω το λευκο κρουαζε (χωρις μανικια) φορεματακι....:)

nenaki δεν πειραζει αν δεν μας προλαβαινεις, να μπαινεις να μας λες νεα και δεν χρειαζεται να μας σχολιαζεις ολες. (επειδη ειναι εδω μερικες κουτσομπολες που σχολιαζουν τους παντες και τα παντα, δεν σημαινει οτι το κανουμε ολες!!!εδω παει το σφυριγμα του κινεζου...)

ploegisoula μου αρεσε η ιδεα του κεντηματος, κεντουσα οταν ημουν μικφρη, τωρα ουτε με μπομπες!!!

ηρουλα ψηφιζω κοραλι φορεματακι και ψηλο παπουτσακι και θα εισαι και θα νιωθεις και θα φαινεσαι χαρμα!!

καποια πηγε mall αλλα δεν βρισκω ποια!!παντως καλοφορετα ολα τα καινουρια καλουδια!!!

εγω σημερα εχω ξυπνησει αξημερωτα να κανω σαντουιτσακι στο συζυγατο μου που πηγε για υπηρεσια και να τον ξεπροβοδισω. Και μετα πηγα μαγαζια, πηρα ενα ρολοι folli follie(ειχα δωροεπιταγη, μην ψαρωνετε),ενα φορεματακι, χαμηλες πλατφορμες να δω μηπως και περπαταω καλυτερα απο τα σανδαλια με τα οποια γινομαι ενα με την ασφαλτο και καιγονται οι πατουσες μου και ενα σουτιεν εγκυμοσυνης απο πρεναταλ (μπλιαχ, μπλιαχ, με αυτα τα σουτιεν οχι Καβαλα δεν πας, ουτε μεχρι τα διοδια της Λαμιας δεν φτανεις!!!). Πηρα και καταλογους με καροτσια, επιπλα κτλ κι εβγαλα και την καρτα πρεναταλ, με την οποια συμμετεχεις σε προσφορες και επισης σε καλουν σε μινι μαθηματακια-σεμιναριακια με διαφορες πληροφοριες σε θεματα εγκυμοσυνης-τοκετου-θηλασμου. Παρτε τους τηλ για πληροφοριες, οτι μαθαινει κανεις καλο ειναι!

υ.γ. κανενα νεο απο χρυσα????????????????????????????//

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...