Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

chris 81: 12/6 επίσκεψη

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 - Β Επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

ellain: 25/06 επισκεψη

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

ΙRINI δεν ξερω ποια μερη προτεινονται με τον κοινωνικο τουρισμο. Παντως απο νησια καλη θα ηταν η Κυθνος ή η Ανδρος επειδη ειναι πολυ κοντα στην Αθηνα (γυρω στις 2 ωρες με το ταχυπλοο), και μετα ηπειρωτικη Ελλαδα. Εμεις μια και προεκυψε ο Βολος, αν δεν εχουμε τρεχαματα για το σπιτι ισως παμε προς Πηλιο μερια, που ειναι πολυ καθαρα τα νερα και εχεις πολλες επιλογες για διασκεδαση. Ωραια παλι ειναι το Ναυπλιο ή η Μονεμβασια (βεβαια με την τελευταια ξεφευγεις λιγο χιλιομετρικα).Δεν ξαρω τι αλλο να προτεινω, αν κατεβασει τιποτα αλλο το κεφαλι μου θα ενημερωσω....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα άμα δεν παινέψω τον τόπο μου... από την Κύθνο είναι ο μπαμπάκας μου :)

Θερμιώτικο ψάρι είμαι λοιπόν

είναι πανέμορφα αν και οι μετακινήσεις δεν είναι πάντα τακτικές (το καλοκαίρι είναι καλύτερα βέβαια)

από την άλλη λατρεύω την Ανδρο....

έλενα τα ίδια γούστα έχουμε μου φαίνεται

αλλά ειρηνάκι αν θυμάμαι καλά θα πάτε από την χίο, σωστά;

ίσως καλύτερα ή κάπου απ΄ευθειας ή πιο στεριανό για να μην έχεις πολλές μετακινήσεις πλοια κλπ

εύβοια σούπερ, βολεύει και με το αυτοκίνητο...:D

ellain συγχαρητήρια για τη μετάθεση. Έχω πάει Πήλιο και είναι πανέμορφα, ιδανικό μέρος για χειμώνα καλοκαίρι. Και ο Βόλος είναι πολύ όμορφη πόλη! Και απο τσιπουράδικα άλλο τίποτα!

Ρένα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και τελείωσε και αυτό!

Στις υπόλοιπες πολλά φιλάκια! Δε σας προλαβαίνω αλλά σας απολαμβάνω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

TSIPOYRIDION εισαι Κυθνια??εχω την Κυθνο μες την καρδια μου, εχω γνωστους εκει, λατρευω Λουτρα for ever, και εχουμε κι ενα οικοπεδο που δεν ξερουμε τι να το κανουμε και απλα το αφηνουμε και καθεται εκει. Λες να παρει ποτε αξια? Ειναι αποριας αξιο πώς αυτο το νησακι τοσο ομορφο, πεντακαθαρο, με καλους ανθρωπους και τοσο κοντα στην Αθηνα δεν εχει γνωρισει την ανθιση που του αξιζει...

Ελενη σε ευχαριστω πολυ! Κι εγω ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!Μου αρεσει πολυ ο Βολος. Για να δουμε :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, ετοιμάζομαι να φύγω από τη δουλειά, να περάσετε ένα υπέροχο Σ/Κ και μπορεί να τα πούμε κάπου ενδιάμεσα!!!!!!

Σήμερα περιμένω την κουμπαρούλα μου και θα μου φέρει τις 2 κορούλες της: 6,5 και 2 χρονών αντίστοιχα!!!

Θα περιμένω και τα νέα από την Χρύσα (αύριο) και από εβδομάδα η σειρά μας!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

πωπω βρε κορίτσια... με έχετε ξεσηκώσει με τα σκ και με τις διακοπές σας!

εμείς δε θα καταφέρουμε τελικά να φύγουμε για τότε που υπολόγιζα, τέλη της επόμενης εβδομάδας τελικά, γιατί μας βγήκαν κάποια νέα σεμινάρια που δεν μπορούν να μετακινηθούν... να μαστε ευχαριστημένοι βέβαια, γιατί έτσι όπως κινείται η αγορά, πάλι καλά να λέμε! θα ξεκλέψουμε κάποια άλλη στιγμή λίγο χρόνο... κι αν όχι, να και η χαλκιδική! για εδώ πιερία μου είπε καλύτερα όχι ο γιατρός, γιατί δεν είναι καθαρές αρκετά οι θάλασσες και φοβάται τις κολπίτιδες... να μην έχουμε θέμα από το πουθενά...

θα δούμε!

καλά να περάσετε όσες εξορμήσετε! εγώ μάλλον θα ξαναμπω σύντομα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Χρυσακι με το καλο αυριο η εξεταση σου, περιμενουμε νεα σου!!!!

Αγγελικακι καλο καφεδακι με την κουμπαρα και τα ζουζουνια!

Ελενακι δεν πειραζει που δεν θα πατε τωρα το ταξιδακι μωρε, τα μωρακια να ειναι καλα και να πηγαινουν καλα οι δουλειες και θα εχουμε χρονια μπροστα μας για διακοπες!

Σας χαιρετω κι εγω για αποψε, θα τα πουμε πιθανοτατα αυριο γιατι ο συζυγατος εχει υπηρεσια (τι πρωτοτυπο!!) κι ετσι θα ειμαι μονη σαν το λεμονι!

φιλακιααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

παναγία μου αμα σας πιάσει η πάρλα δεν σταματάτε......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ας δω λοιπόν τι θυμάμαι....

Αχ Ellain είδες που γκρίνιαζες για την μετάθεση;;;Ήρθε και είναι τέλεια!!!!!!!!!!Όσες φορές έχω πάει έχω περάσει τέλεια!!!!!!!!!!Λες να το τολμήσω το τακουνί ε;;;;

Vasdelaki μου καλώς μας βρήκες!!!!!!!Πως πέρασες;;;;Κοίτα που μεγαλώσατε και μετράτε και εκατοστά!!!!!!Αντε εύχομαι και γρήγορα υγιέστατα γραμμάρια!!!Φτου σας φτου σας!!!!!!!!

Γιωτίτσα και εγώ το ίδιο λέω!!!!Εδώ δεν αντέχω στους 28....Και είμαι και σε νησι...

Tsipouraki θερμές επισκέψεις στη Καβάλα σε παρακαλώ....

Chrisaki αύριο επίσκεψη ε;;;;Αντε άντε!!!!Τυχερήηηηηηηηηηηηη εγω τον άλλο μήνα πάλι....

Εμένα ο γιατρός μου βρε κορίτσια γιατί δεν μου έχει βάλει επαναληπτική αίματος....θαπάω να κάνω μόνη μου....

Επίσης βρήκα ένα φόρεμα για το γάμο ροδακινί!!!!!Στράπλες μακρύ τελειο τέλειο τέλειο!!!!Θα το πάρω!!!!!!

Επίσης βρήκα μία μοδίστρα εδώ που δεν έχει πρόβλημα να μου μετατρέψει ρούχα σε ρούχα εγκυμοσύνης!!!!Γιατι όλο παντελόνι παντελόνι παντελόνι θα σκάσω!!!!!!Μια βερμούδα ένα σορτάκι κάτι τελος πάντων....

Ξέχασα καμία;;;;;

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

παναγία μου αμα σας πιάσει η πάρλα δεν σταματάτε......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ας δω λοιπόν τι θυμάμαι....

Ξέχασα καμία;;;;;

εμένα...!!!:evil::twisted::twisted::evil:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

εμένα...!!!:evil::twisted::twisted::evil:

Iιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!Σα δε ντρέπομαι λίγο!!!!!Ισάκι μου τι κάνεις;;;;Αγάπη μου όσο καλοκαιριάζει τόσο πιο πολλές ευκαιρίες θα έχετε για δυημεράκια...Επίσης και εγώ πίνω καφέ!!!Τον είχα κόψει αλλά με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου οτι μία φραπεδιά την ημέρα δεν κάνει κακό!!!!!

Πάλι μόνη μου είμαι.....

Διαφημίσεις

Iιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!Σα δε ντρέπομαι λίγο!!!!!Ισάκι μου τι κάνεις;;;;Αγάπη μου όσο καλοκαιριάζει τόσο πιο πολλές ευκαιρίες θα έχετε για δυημεράκια...Επίσης και εγώ πίνω καφέ!!!Τον είχα κόψει αλλά με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου οτι μία φραπεδιά την ημέρα δεν κάνει κακό!!!!!

Πάλι μόνη μου είμαι.....

ελα καλέ! δεν είσαι μόνη! κι εγώ εδώ είμαι!

περιμένω το αμόρε να τελειώσει κα να φύγουμε. έχουμε καθιερώσει περπάτημα 2.500χλμ βραδάκι και το κάνουμε 4-5 φορές την εβδομάδα

ναι μωρέ, για εξορμήσεις κάτι θα γίνει, αν και τα σκ μας είναι σχεδόν πάντα με υποχρεώσεις... θα βρω τρόπο να περνάω την ώρα μου όμως... αφού λέω να πάω να αγοράσω κανα κέντημα για τη μπέμπα, για τις ώρες που είμαι σπίτι... η τβ δεν έχει τίποτα, πόσο να διαβάσω, πόσο να λύσω σταυρόλεξο...

τα μαθήματα μου τελειώνουν σε κανα 15ήμερο κ μετά θα είμαι πολύυυυυυυυ χαλαρή, άρα πρέπει να βρω τρόπο να γεμίσω το χρόνο μου

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Ωραία έχω παρεούλα!!!!!

Εγώ όλα μόνη μου τα κάνω!!!!:(:(:(:(:(:(Όλο δουλειά δουλειά δουλειά....

Πριν μείνω έγκυος τον έβλεπα πιο πολύ!!!!Ώρες ώρες με πιάνουν τα ψυχολογικά μου...και σκέφτομαι χαζά....

Και εγώ πρέπει να αρχίσω το περπάτημα σιγά σιγά....

έλα μωρέ... θα έρθει και η ώρα που θα χαλαρώσεις κι εσύ! αν θυμάμαι καλά βέβαια, έχεις δική σου δουλειά ε? δύσκολα είναι έτσι! κι εγώ αν ήμουν μόνη δε θα ήξερα πως να ανταπεξέλθω... αφού ξεκινάμε μαθήματα κάθε χρόνο αρχές οκτώβρη, φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει... γεννάω με το καλό τότε! το αμόρε με τίποτα δε μπορεί να κάνει τα πιτσιρίκια κ θα πρέπει να βρω καθηγητή... και όσο λέγαμε να το αποφύγουμε! θα δούμε!

για διακοπές δε σε ρωτάω... δίπλα σας την έχετε τη θάλασσα! τυχερή! την επόμενη φορά που θα κατεβώ εννοείται ότι θα έρθω να σε βρω!

α! για στρίμωξέ τον λίγο για το δωμάτιο του μπεμπη! άντε να μπαίνει στο κλίμα σιγά σιγά!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κορίτσια... απολαύστε το ακόλουθο...

οι δευτερομαμάδες ξέρουν τι εννοώ... οι υπόλοιπες διασκεδάστε διαβάζοντάς το και ετοιμαστείτε να το ζήσετε...

http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_27.html

beSZp2.pngdsR5p2.png

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CAFE. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και φαντάσου ότι ενημέρωσα κιόλας...

μ΄αρέσουν όμως αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης...λιντσάρισμα...λιθοβολισμός...κλπ...

χαχαχα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...