Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μμμμ,αύριο θα φάω ψαράκι,μ έφτιαξες Κλελούκο!Λοιπόν πάω να μαγειρέψω,τ αποφάσισα!

Πριν φύγω να σας πω πως άρχισε να διακρινεται αυτή η γραμμη της εγκυμοσύνης στην κοιλίτσα....μμμ δεν μου πολυαρέσει να πω την αλήθεια.Την βλέπετε κι εσείς ή απλά η δικιά μου η κοιλιά παραξεχείλωσε και φάνηκε?

Φιλούρεςςςςςς!!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παρα παρα πολυ ολες!!!Ειστε γλυκες!!!Παλι γραψατε πολλα και τι να απαντησω;;;;

Το βασικοτερο...αφηστε το ιντερνετ...κοντεψα και γω να φρικαρω τους πρωτους μηνες!!Μονο εδω να μπαινουμε..Τα αλλα βλαπτουν την ψυχικη μας ηρεμια!!!!

Για τον αιματοκριτη και γω ετσι ειμαι και ημουν και στην πρωτη εγκυμοσυνη.Απο 38 πηγε 32.

ΣΑς φιλω

Παω να δω τι κανουν και οι ροκουδες μου!!!

μιαμ μιαμ μιαμ...φαγάκια νόστιμα!!!

χθες έκανα σπανακόρυζο, σήμερα μοσχαράκι με φασολάκια και για αυριο... ψαράκι τσιπουράκι (ή χιόνες, όποιο βρω πιο καλό)

κορίτσια μου και σαλατούλες και φρουτάκια πολλά να τρώτε! έχω πλακώσει τα φρούτα και βρήκε πάλι την ησυχία του το εντεράκι μου! είναι και η εποχή τώρα που έχει τα πάντα! όρεξη για μανάβικο ή λαϊκή να έχετε!!!

πάντως κλέλια, εγώ καφεδάκι πίνω... έναν την ημέρα σίγουρα! κι αν τύχει και δύο, σπάνια όμως...

βρώμη δε θα έπινα... (μπλιαχ)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μμμμ,αύριο θα φάω ψαράκι,μ έφτιαξες Κλελούκο!Λοιπόν πάω να μαγειρέψω,τ αποφάσισα!

Πριν φύγω να σας πω πως άρχισε να διακρινεται αυτή η γραμμη της εγκυμοσύνης στην κοιλίτσα....μμμ δεν μου πολυαρέσει να πω την αλήθεια.Την βλέπετε κι εσείς ή απλά η δικιά μου η κοιλιά παραξεχείλωσε και φάνηκε?

Φιλούρεςςςςςς!!!!:D

γρέτα όσον αφορά την γραμμή της εγκυμοσύνης, δεν έχει καμία σχέση ποσο μεγάλη είναι η κοιλίτσα σου! είναι καθαρά γιατί το σώμα αυξάνει τη μελανίνη του για να προστατευσει το μωρό από την ακτινοβολία του ήλιου! δεν παρατήρησες και πιο σκούρα χειλάκια και ρώγες?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γκρετακι γεια σου! την γραμμη στην κοιλια την εχω απο τον τριτο μηνα, εμενα μου αρεσει (κουλο ε??), απλα νομιζω οτι καθε μηνα γινεται ελαχιστα πιο εντονη. Ειμαι και ασπρουλιαρα οποτε ποσο να μαυρισει κι αυτη?

Εγω σημερα θα φαω μπριζολα απ'εξω (κοκκαλο θα ειναι, γιατι τους λεω καλοψημενη και την καινε...) γιατι απο την χαρα μου δεν μαγειρεψα το πρωι και το βραδυ θα βολταρω με το συζυγατο (κι αν θελει ας πει οχι!θα με πιασει η κρισαρα της υστερικης!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα εμένα αυτή η γραμμούλα διακρίνεται εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει σκουρήνει πάντως, είμαι και λίγο ανοιχτόχρωμη...

Τσιπούρα μου και εμάς τελευταία στιγμή μας τα λένε γμτ!! Την παραμονή μας ενημερώνουν για τα μέσα του ΟΑΣΑ, εμάς την τελευταία στιγμή 2-3 ώρες πριν σχολάσουμε...

Ploegisi και μένα μου είχε πει να πίνω 1-2 καφέδες καθημερινά (γαλλικό ή ελληνικό) αλλά εγώ δεν έχω πιεί. Και πριν μείνω έγκυος έπινα πολλούουουους καφέδες. Ξυπνάω και 5.35, τρελλή νύστα... Σήμερα με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα 6.15 :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γρέτα όσον αφορά την γραμμή της εγκυμοσύνης, δεν έχει καμία σχέση ποσο μεγάλη είναι η κοιλίτσα σου! είναι καθαρά γιατί το σώμα αυξάνει τη μελανίνη του για να προστατευσει το μωρό από την ακτινοβολία του ήλιου! δεν παρατήρησες και πιο σκούρα χειλάκια και ρώγες?

Εμένα έχουν σκουρύνει οι θηλές.... τα χείλι δεν έχω παρατηρήσει, δε φτάνω να δω...... και καθρεφτάκι δε χρησιμοποιώ, την περιοχή την επισκέπτομαι μόνο στο μπανάκι και για κανέναν άλλο λόγο πλέον........ :P

Ούτε σκούρα γραμμή έχω κάνει στην κοιλιά... από χρώμα δηλαδή..... γιατί έχω κάνει μια γραμμή με τριχούλες (μπλιαξ) αλλά ο ιατρός με καθησύχασε ότι είναι φυσιολογικό και ελπίζω να εξαφανιστούν μετά την εγκυμοσύνη (για να μην κάνουμε και πλούσιους τους φίλους της Κλέλιας) :tongue:

Όσο για φαγάκι... κι εγώ δεν ξέρω τι θα φάμε σήμερα..... ο σύζυγος θα πάει για μπάσκετ μετά τη δουλειά και θα έρθει αργούστικα στο σπίτι...... άσε που κάνει και δίαιτα, εποχή που βρήκε....... συμπαράσταση σου λέει μετά.... οπότε δεν ξέρω...... μπορεί να έρθει να μου κάνει παρεούλα και η κουμπάρα μου..., μπορεί να παραγγείλουμε κάτι το βραδάκι.....

Χθες φάγαμε παχυντικά στυλ καρμπονάρας (σόρρυ τσιπουρίτσα) και προχθές φακές, οπότε πάει ένα κρεατάκι σήμερα, ε;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

clelia το τεστ της ζωνης που λες ειναι το τεστ που κανω με την ζωνη του αυτοκινητου, εχω παρατηρησει οτι οποτε φοραω την ζωνη, μαλλον επειδη το παπακι ειναι ακομα χαμηλα, η κατω μερια της ζωνης το πιεζει και παντα αντιδρα, παντα κλωτσαει. Αν πεσω και σε καμια λακουβιτσα, εκει να δεις χορο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερούδια!!!!

Γράφετε ... γράφετε δεν προλαβαίνουμε...!!!

Εμένα μου είπε ο γιατρός επειδή είναι ο πλακούντας πρόσθιος θα νιώθω τις κινήσεις του μωρού πιο απαλές γιατί λειτουργεί σαν μαξιλαράκι! Μην αγχώνεστε δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, δεν τα νιωθουμε το ίδιο. Όσο για τη γραμμή και σε μένα έχει εμφανιστεί από πολύ νωρίς!

Το σκ θα παω μια εκδρομουλα θα σας διαβάσω από δευτερα!

Φιλακιααααααα

Μία γρήγορη μεσημεριανή καλημέρα και από εμένα...

Σήμερα ξυπνήσαμε στις 9:30... αχάραγα δηλαδή... φάγαμε φρούτα και πήγαμε βόλτα στη γιαγιά (μαμά μου)... και μετά πήγαμε πήραμε και παπούτσια... γυρίσαμε... χτύπησε ο μικρός ένα κομμάτι μουσακά και τώρα πήγε για... νανιιιιιιι...

και πάει και η μαμά καθότι είχε ένα ανήσυχο βράδυ... ενώ ήμουν κουρασμένη δεν κοιμήθηκα καλά... και είχα και το μπεμπε να κλωτσάει...

από ότι είδα στα γρήγορα... γλώσσα δεν βάλατε μέσα...

θα διαβάσω προσεκτικά και θα σχολιάσω το βραδάκι αν είναι...

φιλάκια σε μουτράκια και κοιλίτσες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Και δεν μου εφτανε η χοιρινη μπριζολα ναααααααα με το συμπαθειο και οι πατατες ( σαλατα δεν εφαγα, γιατι δεν ξερω αν την πλενουν καλα), εφαγα κι ενα σοκολατακι απο πανω, για να δεσει το γλυκο... Ομως, αρεσε στο παπακι μου το φαγητακι γιατι κουνιεται πολυ (ευτυχως, αλλιως δεν τον γλιτωνα τον γιατρο και τον τσακωμο με το συζυγατο γιατι με λεει υπερβολικη...)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Το μονο που επισκιαζει καπως την χαρα μου ειναι οτι το παπακι μου παιζει με τα νευρακια μου και δεν πολυκουνιεται 1-2 μερες, ολες οι εμπειρες μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο, εσεις οι παλιες τι λετε???

!

ελαινακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου σασ αρεσει κιολασ μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον εγω παρατηρησα οτι ολη την μερα που δεν βαζω κ..λο κατω δεν την πολυακουω(οπωσ μαλιστα και πριν λιγο... τρομαξα επειδη συνειδητοποιησα οτι δεν την ακουσα σημερα..)μολισ ομωσ ησυχασω αρχιζει η κυρια..

ετσι και σημερα ησυχασα και σε λιγο αρχισε να δινει το παρον!!!!!!

αχ κοριτσια θα τρελαθειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκει λοιπον που εδινε το παρον...την επιασε κλοτσιγκασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι πρωτομανουλεσ θα με διαβαζουν και θα λενε <τι μασ λεει αυτη?????>αλλα οι δευτερο/τριτο τοκεσ σιγουρα θα ξερουν!!!!!!!!!κουνιοταν πολυ ρυθμικα η κοιλουμπιτσα μου,σαν να εχω εγω κλοτσιγκα!!!!τησ αρεσε το φαγακι φαινεται!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ κοριτσια θα τρελαθειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκει λοιπον που εδινε το παρον...την επιασε κλοτσιγκασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι πρωτομανουλεσ θα με διαβαζουν και θα λενε <τι μασ λεει αυτη?????>αλλα οι δευτερο/τριτο τοκεσ σιγουρα θα ξερουν!!!!!!!!!κουνιοταν πολυ ρυθμικα η κοιλουμπιτσα μου,σαν να εχω εγω κλοτσιγκα!!!!τησ αρεσε το φαγακι φαινεται!!:tongue::tongue::tongue:

θεικό!!!!!! <3

Καλησπέρα κορίτσια! και αντίστοιχα εμβρυάκια!

εμείς στη δουλειά ακόμα...θα αργήσω σήμερα αλλά έχει ταξιδάκι το ΣΚ οπότε δεν με πειράζει!

Ήθελα να σχολιάσω τα εξής:

Ellain - εγώ έπινα τέτοιον καφέ όταν έκανα ομοιοπαθητική...σε νερό ήταν λίγο χάλια αλλά σε γάλα (και κρύο και ζεστό) μου άρεσε πολύ! Δοκίμασέ το!

Τη γραμμή στην κοιλιά την παρατήρησα και εγώ πρόσφατα...είχα ακούσει γι'αυτήν αλλά νόμιζα ότι εννοούσαν τρίχες...μετά κατάλαβα ότι εννοούσαν στο δέρμα! Μου είπαν, νομίζω οι μαία στο μάθημα, ότι εμφανίζεται για να οδηγεί το μωρό στο στήθος, όταν στο ακουμπάνε στην κοιλιά μετά τον τοκετό!

Σχετικά με τα τακούνια, οι μαία πάλι, μας είπε να αποφεύγουμε τα ψηλά γιατί λόγω ορμονών χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι μας και χάνουμε πιο εύκολα την ισορροπία μας....αλλά να φοράμε αερόσολες ή 3-4 πόντους τακούνι οπωσδήποτε (!) για να μην επιβαρύνεται η μέση. Εγώ να φανταστείτε φορούσα εντελών φλάτ και έδειξε τα παπούτσια μου και είπε: Αυτά τα κίτρινα, τα βλέπετε? ΘΑΝΑΤΟΣ για τη μέση!

Καλά Tsipoura! Το site που έδωσες, που μπαίνεις και αλλάζεις χρώματα στους τοίχους είναι όλα τα λεφτά!

Αυτά, και πολλά άλλα που ξεχάστηκαν στην πορεία....από εμένα...

Σας χαιρετώ και καλό ΣΚ!

oXbHp3.png

λοιπον σασ κανω ενα copy paste απο τισ ιουνιομαμαδεσ μηπωσ και μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηραμε τα δελτια τουρισμου...και το προβλημα μασ ειναι οτι δεν ξερουμε που να παμε!!!!!!!!!ειχαμε ανοιξει χτεσ εναν τεραστιο χαρτη και βλεπαμε μερη...αλλα δεν καταληξαμε..

εν τω μεταξυ για να καταλαβετε καλοκαιρινεσ διακοπεσ δεν εχουμε ξανακανει...εγω εωσ προπερσυ δουλευα σε τουριστικο γραφειο και ο συζηγοσ εποχικοσ πυροσβεστησ..αρα καμια αδεια για καλοκαιρι!!την μια σκευτομουν κρητη ,την αλλη κυκλαδεσ,μετα σκευτηκα καπου ευβοια..ολα τα ειπα!!!για να ακουσουμε προτασεισ απο καπου που εχετε παει...εν τω μεταξυ δεν θελω να ειναι πολυ απομονωμενα λογω τησ εγκυμοσυνησ και να πηγαινεισ εκει με τα μεσα που διαθετει ο κοινωνικοσ τουρισμοσ(αν και η εκπτωση ειναι γελοια..).ζηταω πολλα ε???????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...