Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

fragolina σε ξέχασα!! Παντού παίρνω το πατσαβούρι μου, παντού!! Εκτός από ελάχιστες φορές που δεν γίνεται πχ πέρυσι πήγαμε στις Σπέτσες για 2 νύχτες για μια γαμοβάφτιση. Δεν την πήραμε μαζί επειδή θα λείπαμε σχεδόν όλη την ώρα, οπότε αφενός το σκυλί θα έμενε μόνο του και θα ούρλιαζε αφού δεν θα είχε προλάβει να συνηθίσει στο ξενοδοχείο αφετέρου σιγά μην βρίσκαμε ξενοδοχείο για αυτές τις 2 ημέρες με σκυλί. Όσο για την σχέση εξάρτησης μην το συζυτάς, μια από τα ίδια και εγώ!!

Ειρήνη και μένα μου έσπασαν τα νεύρα χθες αυτοί οι σκατομάγειρες, αλλά και ο Μποτρίνι εκνευρίστηκε (στ' αλήθεια αυτή την φορά!!).

Γιωτίτσα εγώ θέλω να πάω για μπλουμ την Κυριακή!! Αν δεν με πάει ο donkey θα τον στείλω πακέτο στον χλιμίντζουρα τον αδελφό του!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου το ευχαριστώ είναι λίγο..........

η αγάπη σας και τον ενδιαφέρον σας είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικά μην το σχολιάσετε πλέον, με κάνετε να ντρέπομαι :oops:

όλα θα γίνουν για όλες μας γιατί ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ Γ@Μ.... :) και μας αξίζει !

(με εντυπωσιάζει η διάθεση μου, λες να είναι γιατί καλοπέρασα χθες??? τώρα που έκοψα και το φαί κάπου πρέπει να το ρίχνω κι εγώ χιχιιχιχι, το donkopsaro μου φαίνεται να βγαίνει κερδισμένο ....... :tongue: )

πάμε συνέχεια:

Από το αεροδρόμιο πήγα κατευθείαν στον γιατρούλη μου να δω το σουσάμι, είχα ένα άγχος... Αλλά το σουσάμι δεν είναι πλέον σουσάμι...έγινε φασόλι!!!:tongue: Είναι2,5 εκατοστά και η καρδιά πήγαινε σφαίρα με 173 παλμούς το λεπτό!! Μου φάνηκε τόσο όμορφο, όταν το είπα στον συζυγάτο με κοίταξε σαν Αριανός...:twisted:

Καλέ Κλέλια, donkey ποιος είναι;Ο σύζυγος;:mrgreen:

καλώς την! με ενθουσίασε το αγγλικό σου τις προηγούμενες ημέρες!:cool:

εννοείτε θα είναι πανέμορφο το vasdelobaby!!! όλα τέλεια θα πάνε, ίσα ίσα που θα είναι πιο γλυκό το μωράκι!

και ναι donkey είναι ο σύζυγος - έγραψε η φιλενάδα μας για μία ακόμα φορά!

κοριτσούδια καλημέρα καλέ τη πολυλογία σας έπιασε εχτές;

άρχισα να τρωω σαλάτες και το έχω ρίξει στην γλιστρίδα!

έχω και Moto : Μιλάω και δεν Μασάω :) χιιιιι

Δεν σχολιαζω πολλά γιατι εχω τον μικρο με βρακακι και τον επιβλέπω μην τα αμολήσει...

γελάω δυνατά χαχαχαχααα κι ας με κοιτάνε!

Τσιπούρα πού είσαι??? Ξέχασα να σου πω κάτι. Στο παιδικό δωμάτιο έχω ήδη μπλε κουρτίνες και έχω κολλήσει μπλε αυτοκόλλητο στην πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι (καθώς είναι ημιυπαίθριος και δεν μπαίνει κουρτίνα ή πατζούρι στην πόρτα, μόνο περσίδες - μπλιάξ). Δεν θέλω από τώρα να αγοράσω καινούριες, άστο για αργότερα. Για πες: σύμφωνα με τα ανωτέρω τι χρωματάκια να το βάψω για να ταιριάζει?? Το θέλω κοριτσίστικο τσιχλοφουσκέ!!

τότε θα το βάψουμε ροζ τσιχλοφουσκέ! να χαζέψεις το site που σας έστειλα χθες με τα χρώματα

βάζεις και δική σου φωτό και παίζεις!

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=contentrenderer_1_2&contentrenderer_1_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/renderContent&contentrenderer_1_2cnp=public_site/articles/main_page_articles/fh_explorecolor&contentrenderer_1_2np=public_site/articles/application_article/app_personal_color_viewer&_pageLabel=fh_explorecolor

Κοριτσάκια καλημέρα :D

Τsipoura ουτε να σου περνάει απο το μυαλό να φύγεις, είσαι η μασκότ του καφέ μας και δεν μπορούμε χωρίς εσένα.

<3 καρδούλα

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν φυγει η τσιπουρα απαιτουμε να κλεισει το καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η τσιπουρα ειναι το επιτιμο μελοσ μασ πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!!και μην ακουω βλακειεσ για την ηλικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

<3 καρδούλα

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

για όλες σας και από μία ακόμα για τις κοιλίτσες σας!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Να και η λίστα επικαιροποιημένη, τουλάχιστον η τελευταία που βρήκα μετά από πολλές σελίδες..... :tongue:

chris 81: 12/6 επίσκεψη

despina100: 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

maraki32: 15/6 - Β Επιπέδου

βασω79: 16/6 επίσκεψη

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Clelia: 17/6 επίσκεψη

μαμαλευτερακι: 24/6 - Β Επιπέδου

GeorginaT: 28/6 - B Επιπέδου

ploegisi: 6/7 - Επίσκεψη

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουρίτσα μου, ανήκεις εδώ, μην το ξεχάσεις ποτέ...... είσαι η κεφαλή μας και δε θα πας πουθενά!!!!

Λέγε λέγε τσιπουράκι, τι μου ταιριάζει εμένα;;;;;; σμουτςςςς

Α και ελπίζω η λίστα της Δέσποινας να μειωθεί κατά το μισό, γιατί θα χρειαστώ άλλο ένα σπίτι με τόσα πράγματα..... :P

:D

αγγελικούλα μου καλά μου φαίνεται λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι με την τρελάρα που μπλέξατε :)

εσένα σου ταιριάζει κάτι πολύ ρομαντικό... και φρουφρουδένιο....

σωστά;

Clelia πολύ ωραια λύση το μπανάκι μου αρέσει αλλα εγω είμαι κρυουλιάρα και αν δεν μπει ο Ιούλιος δεν μπαίνω στη θάλασσα.

Tsipoura και εσυ βγαίνεις κερδισμένη φαντάζομαι οχι μόνο ο τσιπουροσύζυξ, να καλοπερνας συχνότερα παρακαλώ πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

αγγελικούλα μου καλά μου φαίνεται που λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι με την τρελάρα που μπλέξατε :)

εσένα σου ταιριάζει κάτι πολύ ρομαντικό... και φρουφρουδένιο....

σωστά;

Η κεφαλή μας είναι super duper και ouaou!!!!!!

Αχ εμένα τι μου ταιριάζει τώρα;;;;; :roll:

Γενικά είμαι μουντή και κλασική (λέμε τώρα) αλλά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου την έχω βαφτίσει έντονο φούξια (ή πράσινο-μπλε -πορτοκαλί αν ήταν αγοράκι) το ίδιο και το δωμάτιο του μωρού μου. Έντονο χρώμα, λογικά διχρωμία (1 τοίχο διαφορετικό από τους άλλους, ή κάτι σε πάνω και κάτω... και με μεγάλο διακοσμητικό τοίχου, αυτοκόλλητο ή ζωγραφική, αλλά 1, όχι πολλά διάσπαρα μικρούλικα θεματάκια παντού...... ίσως ένα μεγάλο αρκουδάκι, ή μια Μίνι κάτι τέτοιο....... σου ακούγεται σάικο;;;; :tongue:

Τώρα όμως προσγειώθηκα όπως είπα και πριν, μετά τη συμβουλή σου και δεν έχω καμία ιδέα.... Το σκέτο ροζ μου φαίνεται λίγο άτονο.... τώρα βέβαια σε συνδυασμό τσιπουρίτσας.... θα το σκεφτόμουνα :-D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αχ εμένα τι μου ταιριάζει τώρα;;;;; :roll:

Γενικά είμαι μουντή και κλασική (λέμε τώρα) αλλά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου την έχω βαφτίσει έντονο φούξια (ή πράσινο-μπλε -πορτοκαλί αν ήταν αγοράκι) το ίδιο και το δωμάτιο του μωρού μου. Έντονο χρώμα, λογικά διχρωμία (1 τοίχο διαφορετικό από τους άλλους, ή κάτι σε πάνω και κάτω... και με μεγάλο διακοσμητικό τοίχου, αυτοκόλλητο ή ζωγραφική, αλλά 1, όχι πολλά διάσπαρα μικρούλικα θεματάκια παντού...... ίσως ένα μεγάλο αρκουδάκι, ή μια Μίνι κάτι τέτοιο....... σου ακούγεται σάικο;;;; :tongue:

Τώρα όμως προσγειώθηκα όπως είπα και πριν, μετά τη συμβουλή σου και δεν έχω καμία ιδέα.... Το σκέτο ροζ μου φαίνεται λίγο άτονο.... τώρα βέβαια σε συνδυασμό τσιπουρίτσας.... θα το σκεφτόμουνα :-D

φούξια κάτω και ροζ πάνω?

το 1 αυτοκόλητο μου αρέσει

μου φαίνεται θα ανοίξω καινούργιο καφέ για τα δωμάτια..... :tongue:

όποια θέλει πιο πολύ μπλα μπλα για το δωμάτιο να μου στείλει π.μ. να μην πρήζοντα και οι υπόλοιπες :)

κοριτσακια, ιντερνετικες φιλεναδες μου, καλημερα!

επιτελους βγηκε η μεταθεση και παμε........................... ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΣΠΟΡΑΔΕς,ΠΗΛΙΟ ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και 3 ωριτσες απο Αθηνα!!!!Ειμαι σουπερ χαρουμενη, κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην σας πω οτι, πρωτα ο Θεος, θα κανουμε τα βαφτισια Πηλιο να αποφυγουμε τους καλεσμενους μεν, ανεπιθυμητους δε!!!! καλο ε????????????????? χιχιχιχιχιχι

Το μονο που επισκιαζει καπως την χαρα μου ειναι οτι το παπακι μου παιζει με τα νευρακια μου και δεν πολυκουνιεται 1-2 μερες, ολες οι εμπειρες μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο, εσεις οι παλιες τι λετε???

Λοιπον εχουμε και λεμε

RENAH μπραβο ρε κοριτσαρα καθαρισες με αυτον τον βρωμομπελα, ολα καλα τωρα!~!

VASDELI welcome back American woman!! σε βλεπω ανανεωμενη, με σουπερ διαθεση!! οσο για το σπορι σου, τι να πουμε πια!ολα τελεια! α αυτο με την γλυκοζη ειναι πραγματι τοσοοοο χαλια????:confused:

Clelia κι εσενα μια χαρα σε βρισκω με τις ενεσουλες που αμα θες τις κοβεις κιολας, απλα σε βαραει λιγο η ανασφαλεια κι εσενα. Δεν πειραζει, οπως νιωθεις εσυ καλυτερα!

φραουλιτσα τελειωσε, το καροτσι εκλεισε στο σρωμα λεβαντα, με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα τον πεισω τον συζυγατο, δεν θελει κοπο θελει τροπο... ;)

μαμαλευτερακι κι εγω philips σιδερο εχω, το απλο, το πηρα γυρω στα 70, μια χαρα ειναι, και αποθηκευεται στο κουτακι του, η μονη βλακεια ειναι το γεμισμα καθε τρεις και λιγο, αλλα εξαρταται τι αναζητα κανεις...

λιανα μπραβο κι εσυ με το μπεμπακι σου, αντε γυρω στο μισο κιλο ειμαστε ολες,(τα μπεμπακια εννοω γιατι εμεις....χιχιχιχιχιχιιχιχιχ)

hroukaki με το καλο τα ψωνακια σου, κι εγω θα παω αυριο ;). Τακουνια εγω βαζω σε καμια σπεσιαλ περιπτωση, αν νιωθεις οτι τα κουμανταρεις και δεν περπατας σαν μαουνα, δεν εχεις κανενα προβλημα. Θα παρεις και το μωλο αλα μπρατσετα για περισσοτερη σταθεροτητα και θα το παιξεις Καθρον Ζετα Τζοουνς σε προχωρημενη εγκυμοσυνη :-D

αγγελικη, γιωτιτσα, τσιπουριδιον, IRINI ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!Κι αν ξεχασα καμια μην βαρατε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μπράβο ellain!! Αφού είσαι ευχαριστημένη με την μετάθεση του συζύγου, χαιρόμαστε και εμείς!!

Όσο για το μωρό, εννοείς πως δεν κουνιέται πολύ? Για πες κανά milko free να δεις κάτι κωλοτούμπες το νινί σου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

επιτελους βγηκε η μεταθεση και παμε........................... ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΣΠΟΡΑΔΕς,ΠΗΛΙΟ ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και 3 ωριτσες απο Αθηνα!!!!Ειμαι σουπερ χαρουμενη, κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην σας πω οτι, πρωτα ο Θεος, θα κανουμε τα βαφτισια Πηλιο να αποφυγουμε τους καλεσμενους μεν, ανεπιθυμητους δε!!!! καλο ε????????????????? χιχιχιχιχιχι

!

τέλεια!!!!!! σου' ρχομαι!!!!!! λατρεύω τον Βόλο και το πήλιο!

(μένει και μια φίλη μου - ερωτική μετανάστρια- θα στη συστήσω γιατί είναι καθηγητρια αγγλικών και θα σου βρει μαθητές!)

φιλενάδα πας στα καλύτερα!!!!! φτου φτου φτου!

Διαφημίσεις

Το μονο που επισκιαζει καπως την χαρα μου ειναι οτι το παπακι μου παιζει με τα νευρακια μου και δεν πολυκουνιεται 1-2 μερες, ολες οι εμπειρες μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο, εσεις οι παλιες τι λετε???

Όλα τέλεια με τη μετάθεση, μπράβο Έλενα!!! Και η ιδέα της βάφτισης super, πολύ μου αρέσει!!!!!!! Χαίρομαι που είσαι χαρούμενη κοριτσάκι μου και που θα έρθεις και κοντούτσικα στην Αθήνα!!!!

Τώρα για το μωράκι σου, λογικά είναι φυσιολογικό κι εγώ το σκέφτομαι αυτό γιατί δεν το ακούω τόσο έντονα από τη Δευτέρα και μετά, νιώθω σαν να είναι πιο βαθιά μου, πιο πίσω και να ακούω λίγο τις κινήσεις του, ενώ μέχρι την Κυριακή ήταν μες τους χορούς. Παίζαμε και παιχνιδάκια... τη "ζουλούσα" και απαντούσε.....

Τι να πω στην πλάτη μου πήγε;

Ας είναι καλά όμως τα νινάκια μας και ας κάνουν αισθητή την παρουσία τους όποτε γουστάρουν....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπράβο Ellain αντε επιτελους γιατι μας είχε σκάσει αυτη η μετάθεση σας, χαίρομαι όμως που αποζημιώθηκες αφου σου αρέσει τόσο πολύ. Δεν εχω πάει ποτε στο Βόλο αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. Οσο για τον μπέμπακο αν τον ακους έστω και λίγο δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα απλώς τεμπελιάζει, αν δεν τον ακούς καθόλου και ανησυχείς κανε ενα τηλ. στο γιατρό σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

θα βρεθούμε όλες μαζί στο Βολο !!!!!!!!!!!!

εκει να δεις γλέντια!

να έχετε γεννήσει όμως πρώτα και για να σας προλάβω..... ναι μπορεί να είμαι με την κοιλιά τούρλα τότε ;)

μούρλια ο βόλος!

κι εγω λατρευω Βολο!!!

Έλενα - αν και με ξεχασες κλαψ, χαχα- καλή ευκολία και νομιζω πως πιο super δεν γινοταν..Ο Βολος ειναι ομορφη πολη και κοντα σε πολλους προορισμους, μονο που δεν θα εχετε καραβι ή αεροπλάνο φτανει κιολας!!!Για ποσο καιρο θα μεινετε εκει??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

σας ευχαριστω κοριτσακια μου!! οποια γυσταρει Βολο, καλοδεχουμενη!

τσιπουριδιον του χρονου θα πρεπει να αρχισω τα μαθηματα γιατι αλλιως εμενα με βλεπω οικονιμικη μεταναστρια στο Ντουμπαϊ!!

Κλελια στο τεστ της ζωνης (αυτοκινητου) το παπακι αντεδρασε οπως παντα, λεω το απογευμα να κανω και το τεστ του φραπε. Σε αυτα τα 2 αντιδρα παντα. Και χθες το βραδυ εκανε κωλοτουμπες αλλα οχι συνεχεια οπως τις προηγουμενες μερες. Ο συζυγατος λεει οτι ξεκουραζεται, ναι του λεω γιατι προηγουμενως εσκαβε και κουραστηκε!!! αντρες!!! Ειναι δηλαδη φυκιολογικο να ειναι αλλες μερες πιο ησυχο απο αλλες? λεω να ρωτησω τον ντοκτορα.

Επισης δεν μου απαντησε καμια αν πινει εκεινο τον υποτιθεμενο ομοιοπαθητικο καφε απο κριθαρι και βρωμη (εγω τον παρηγγειλα ετσι κι αλλιως, θα τον παρω το απογευμα)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...