Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Johnson's baby oil... σε μορφή gel και άρωμα χαμομήλι...

απλή και έκανε τη δουλειά της μία χαρά... αν και πιστεύω ότι είναι και θέμα δέρματος και πόσα κιλά θα βάλεις... μία αδύνατη κοπέλα που θα βάλει 30 κιλά ότι κρέμα και να βάλει δεν σώνεται... το λέω γιατί έχω ζωντανό παράδειγμα...

συμφωνώ μαζί σου σε όλα απλά εγώ φέτος είπα αν πάρω κρεμά αν και δεν έκανα ραγάδες στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ξέρω όμως τι μου κόλλησε αυτήν την φόρα ……

ellain

πολύτιμες οι συμβουλές σου πολύ τακτική στο πίλινγκ σόματος και εγω δυο φορές την εβδομάδα κάνω ένα αυτοσχέδιο πίλινγκ και έχει πολύ καλό αποτέλεσμα

1 κούπα άλατα ψιλό

ένα πορτοκάλι στημένο

2 κουταλιές μέλι

βελούδο αν θέλετε δοκιμάστε

Και όταν βιάζομαι βάζω μια κούπα αλάτι

και προσθέτω αφρόλουτρο και έτσι καλό είναι

Clelia όλα σχετικά είναι με τα κιλά και της ραγάδες γερές να είμαστε και στα πόδια μας 100 κιλά να γίνω δεν με νοιάζει αρκεί να μην είμαι κρεβατωμένη όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη

tsipoura δεν έχω λόγια για σένα μουτς μονο

είσαι η χαρά όλη μαζί μπράβο για όλα

σε θαυμαζωωωωωωωωωωωωωω

Stone εσυ μην μιλάς για κιλά σαμιαμίδι είσαι ματς μουτς και σε εσένα

Γκρετα αχχχχχχχχχχ σαν εμένα και εσύ όλα τα καλά χωρανε φάε και για μένα ένα να περάσεις καλά

RENAH περάστηκα και αγύριστα κοπέλα μου τι πέρασες και εσύ ?

liana. Μια χαρά ο κορίτσαρος άντε κοπέλα μου να δούμε ποιον γαμπρό θα διαλέξει με τόσους που κυκλοφορούν σε ετούτε το καφέ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CAFE. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
κρίμα μωρέ τη φταίει και αυτήν που δεν πάχυνε να την ταΐσουμε με το ζόρι ?

Καληνύχτα σε όλες καλό ξημέρωμα πάω να απλώσω ένα πλυντήριο και να ξεραθώ

Να δεν αναφέρθηκα σε κάποιες είναι γιατί διάβασα μονό την τελευταία σελίδα συγγνώμη θα επανορθώσω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Helloooo!!!! Επέστρεψα δριμύτερη!!!:D

Τι μου κάνετε; Όπως βλέπετε και από την ώρα (εδώ βαμπιράκι!!!) έχω πάθει φοβερό τζετλαγκ και έχω βρυκολακιάσει....:D

Έπεσα το μεσημέρι, κοιμήθηκα 5 :shock: ολόκληρες ώρες και τώρα ξαγρυπνώ....

Από το αεροδρόμιο πήγα κατευθείαν στον γιατρούλη μου να δω το σουσάμι, είχα ένα άγχος... Αλλά το σουσάμι δεν είναι πλέον σουσάμι...έγινε φασόλι!!!:tongue: Είναι2,5 εκατοστά και η καρδιά πήγαινε σφαίρα με 173 παλμούς το λεπτό!! Μου φάνηκε τόσο όμορφο, όταν το είπα στον συζυγάτο με κοίταξε σαν Αριανός...:twisted:

Υπερηχογραφικά με βγάζει 9 εβδ και 2 ημ αλλά ο γιατρός με καθησύχασε (ανησυχώ για το διαβήτη κύησης εγω, έχω κληρονομικότητα και προηγούμενες τσιμπημένες τιμες στην 2η εγκυμοσύνη μου)ότι αυτη η απόκλιση είναι φυσιολογική αφού η σύλληψη έγινε 8-9 μέρα του κύκλου όπως πιστεύω.

Σήμερα πήγα για καμπύλη ζαχάρου...Μπλιαξ...παραλίγο να κάνω εμετό όταν ήπια αυτό το απαίσιο μαντζούνι με τα 100γρ γλυκόζης, πρωί πρωί και νηστική....Άντε μετά να περιμένεις 3 ώρες για τις μετρήσεις...

Τα αποτελέσματα θα τα πάρω αύριο, είμαι σχεδόν βεβαία ότι θα βγουν τσιμπημένα έως πολύ τσιμπημένα αλλά δεν με νοιάζει τίποτα...και πιο αυστηρή διατροφή θα κάνω αν χρειαστεί και ινσουλίνη θα βαράω προκειμένου το μωρό να είνα καλά:-D.

Κλέλια, δεν σου είπα αλλά την μέρα που είχαμε συναντηθεί και είχαμε φάει όταν γύρισα στο σπίτι έκανα μια μέτρηση με το μηχανάκι ζαχάρου που έχω στο σπίτι και τράβηξα ένα 210 από τη στιγμή που το φυσιολογικό μεταγευματικό(60 λεπτά μετά το φαγητό) είναι 130-140!!!:roll: Έντρομη πήρα τον γυναικολόγο μου, με καθησύχασε, μου είπε ότι δεν προκειται για 1-2 φορές να πάθει κάτι το παιδί και μου είπε για την καμπύλη πως πρέπει να την κάνω όταν γυρίσω από την Αμερική...

Σας φιλώ, αύριο βράδυ θα έχω νεότερα...

Καλέ Κλέλια, donkey ποιος είναι;Ο σύζυγος;:mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσούδια καλημέρα καλέ τη πολυλογία σας έπιασε εχτές;

γιωτίτσα μπράβο με τη β' επιπέδου και συγνώμη μωρέ που σε ξεχάσαμε:roll:

ρένα μου σιδερένια. η σκέψη μας τώρα μόνο στο μπεμπέ όλα τα άλλα περάσανε.

Καλησπέρα!!!!!!!

Με κατσάδιασε με τα κιλα (αναμενόμενο):oops: και μου είπε ότι αν βάλω πάνω από 15 δεν θα μπορεί να μου κάνει επισκληρίδιο αληθεύει ή μου το πε για να σταματήσω να τρώω...??? :confused:!

λιάνα μου εγώ στην 1η εγκυμοσύνη έβαλα 17 κιλά και έκανα κανονικά επισκληρίδιο οπότε μάλλον στο είπε για να μην τρως

όσο για τα κιλά συμφωνώ και εγώ να μην κάνουμε λίστα ξεκίνησα με 71 και τον προηγούμενο μήνα ήμουν +4 τώρα να μην έχω καβατζώσει τα 2 με 3 κιλάκια. και έχω και τη γιατρό να μου φωνάζει ότι μέχρι 12 να πάρω αυτή τη φορά.

vasdeli καλά αποτελέσματα με την καμπύλη ζαχάρου

Καλημέρα κοριτσούδια μουουουουου!!!!!

Ρένα μου σιδερένια!!!!!

Μαμαλευτεράκι!!!Για το σίδερο που λες εγώ εδώ και πολλά χρονια βολεύομαι της Philips τα ατμοσίδερα!!!!!!Αλλά όχι με βάση σαν τη stirella απλό σίδερο με ατμό!!!!!Και δεν είναι ακριβά!!!!60 -70 ευρώ έχουν!!!

Κορίτσια θα βγω από το σπίτι!!!!!Και ξέρετε που θα πάω;;;;Στα μαγαζιά!!!!!Για καμία ώρα μόνο μη με πιάσει η ζέστη!!!!Να σταμπάρω τίποτα σε καμία βιτρίνα να κατέβω ένα απόγευμα να ψωνίσω!

Να ρωτήσω κάτι φοράτε τακούνια στην εγκυμοσύνη;;;;Εχω να πάω σε ένα γάμο και το σκέφτομαι....Εγώ από τότε που έμαθα οτι είμαι εγκυος τα έκοψα!Οχι γιατι δεν μπορούσα γιατι δεν αντεχα τον δεν κάνει δεν κανει δεν κανει.....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

εγώ δεν μπορώ τα τακούνια γενικώς οπότε προτιμώ ίσια πέδιλα αλλά φίλες μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους φοράγανε τακούνια κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

τώρα για το τι κάνει και τι όχι όλοι έχουν γνώμη εμένα μου έχουν πει ότι δεν πρέπει να κάθομαι και σταυροπόδι γιατί πιέζω το μωρό λέει.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Ηρω καλά ψωνια!!Και εγω ελεγα το μεσημερι να πώ για ψωνια μόνη μου γιατιο το Σαββατο εχουμε και εμεις γαμο και πλέον δεν μου μπαινει τιποτα..

Παπουτσακια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη φορουσα μονο χαμηλά, τωρα αεξακολουθω να τα φοραω τα τακουνια μου αλλά οχι για πολύ μιας και θα ξεκινησουν σανδαλακια και σαγιοναριτσες..Οπως αισθανεται η καθεμια και τι της λέει και ο γιατρος της..Εμενα στην πρωτη μου ειπε να μην τα προτιμαω , τωρα μου ειπε να ανεβω και σε ξυλοπόδαρα αν θελώ...

Τι να πώ, μαλλον ειναι και στο ποσο καλή και χωρις προβλήματα ειναι και η εγκυμοσυνη

vasdeli καλώς ηρθες και καλά αποτελέσματα στις εξετασεις σου!!!

Δεν σχολιαζω πολλά γιατι εχω τον μικρο με βρακακι και τον επιβλέπω μην τα αμολήσει...

Φιλακια σε ολες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααααααααααα τι κανετε κοριτσακια μου???

Ρενακι μου μπραβο κοριτσι μου αντε να χαλαρωσεις τωρα επιτελους !!!!!:P

vasdeli μου καλως ηρθες μας ελλειψες:P 2.5 εκατοστα πηγε η κορακλα???πω πω μπραβο το φασολακι σου, ολα καλα θα πανε με το ζαχαρο μην αγχωνεσαι τοσες ειχαν και μια χαρα υγιεστατα μωρακια εβγαλαν:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέεεερα!

Liana μπράβο με το μωρό σας!! Έτσι, να μεγαλώνει!!! Όσο για την επισκληρίδιο, και εμένα λίγο κουλό μου φαίνεται. Όσες γνωστές μου πήραν 20-30 κιλά μια χαρά επισκληρίδιο έκαναν...

Vasdeli καλωσόρισες!!! Κοιμήηηηησου τώρα!! Όσον αφορά τις μετρήσεις που κάνουμε σπίτια μας, αν μια στο τόσο βγαίνουν λίγο υψηλές δεν σημαίνει κάτι καλέεεεε!!! Καλή επιτυχία στην καμπύλη σου!! Διάβασες τι εγραψε η chris? "2.5 εκατοστα πηγε η κορακλα???". Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει!!! :tongue: Ναι, ο donkey είναι ο σύζηγος. Τελικά χθες ένιωσε έναν κλώτσο (αν δεν τον ένιωθε και αυτόν, θα τον χτύπαγα αλύπητα λέμε!! Ήταν καραμπινάτος κλώτσος)

Τακούνια φορούσα μέχρι και που έκανα κοιλιά. Μετά όχι... Κίνδυνος άμεσος δεν υπάρχει για το μωρό, απλά μου είχε πει ο γιατρός μου ότι από την στιγμή που κάνουμε κοιλίτσα αλλάζει το κέντρο βάρους και γι' αυτό τον λόγο πέφτουν κάποιες έγκυες...

Τσιπούρα πού είσαι??? Ξέχασα να σου πω κάτι. Στο παιδικό δωμάτιο έχω ήδη μπλε κουρτίνες και έχω κολλήσει μπλε αυτοκόλλητο στην πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι (καθώς είναι ημιυπαίθριος και δεν μπαίνει κουρτίνα ή πατζούρι στην πόρτα, μόνο περσίδες - μπλιάξ). Δεν θέλω από τώρα να αγοράσω καινούριες, άστο για αργότερα. Για πες: σύμφωνα με τα ανωτέρω τι χρωματάκια να το βάψω για να ταιριάζει?? Το θέλω κοριτσίστικο τσιχλοφουσκέ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια καλημέρα :D

Τsipoura ουτε να σου περνάει απο το μυαλό να φύγεις, είσαι η μασκότ του καφέ μας και δεν μπορούμε χωρίς εσένα.

Ρένα σιδερέρνια κορίτσι μου, αντε να ηρεμήσεις κι εσυ επιτέλους.

Liana μια χαρα τα νέα σου απο το γιατρό, μεγάλωσε αρκετά η μπουμπού σου. όσο για τα κιλά και την επισκληρίδιο φανταζομαι οτι το λέει γιατι εναποτείθεται λίπος και στην σπονδυλική στἠλη και δυσκολευονται μετα να βρουν διαστημα για να τρυπήσουν ανάμεσα αλλα πιστευω πιο πολύ το κάνει για να σταματήσεις να τρώς.

Vasdeli καλως ήρθες, ελπίζω να πέρασες καλά. Μπράβο σου όλα καλά με το φασολάκι σου και όσο για τις εξέτάσεις ότι και να εμφανιστεί θα το αντιμετωπίσεις δεν σε φοβαμαι εσένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καλε τι σασ επιασε απο χτεσ το πρωι που μπηκα?ξερετε ποση ωρα διαβαζω?ζαλιστηκα...

γιωτουλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεισ ενα καλο υπολοιπο εγκυμοσυνησ και σε λιγουσ πλεον μηνεσ να κρατησεισ μια υγιεστατη κορουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον αφαιρεσα τον πολυποδα ..τιποτα δεν ηταν ..ενα λεπτο κρατησε και ευτυχως δεν συναιβει κατι απροοπτο(απο βολη η ακατι τετοιο που ηταν πιο σοβαρη επιπλοκη).Καλοηθης ειπε ο γιατρος αλλα περιμενουμε φυσικα και το αποτελεσμα της ιστολογικης!!Τραβηξα τρελο αγχος ειναι η αληθεια,δεν μπορουσα να ηρεμησω για δυο μερες μετα, πεταγομουν στον υπνο αλλα ολα καλα τωρα!!!Πηρα και αναρρωτικη ειμαι σπιτι ,αλλα χαλασε ο υπολογιστης (σημερα τον εφτιαξα) και

αχ βρε κοριτσακι μου...σε σκευτομουν αυτεσ τισ μερεσ...

ευτυχωσ ειχαν δικιο τα ντοκτορια και ολα πηγαν σουπερ!!!!!!!!καλη αναρρωση και ευχομαι ολα να πανε τελεια απο εδω και περα!!!!!!!!

Τσιπούρα δεν θα πας πουθενά!!! Αν φύγεις θα πάθω κατάθλιψη!! Άντε!!!!

Όσο για την ηλικία σου, να την βράσεις αφού φαίνεσαι μικρότερη!! ΧΑ!! 4 παιδιά μαρή θα κάνεις στο καπάκι, η ηλικία σου θα σε τρενάρει???

Renah σιδερένια!!! Αφού όλα καλά μπράβο κορίτσι μου και ανησυχούσα λίγο...

Ο αιματολόγος με βρήκε σούπερ, μου είπε να σταματήσω τις ενέσεις, εγώ τον παρακάλεσα να τις συνεχίσω προληπτικά και δέχτηκε, απλά τις μειώσαμε, αντί innohep 0,45 θα κάνω των 0,35 (με αυτές που ξεκίνησα). Τον ρώτησα αν θεωρούμαι θρομβοφιλική, μου είπε όχι, βέβαια θα το ξανακοιτάξουμε 5 μήνες μετά που θα γεννήσω, θα κάνουμε και άλλες εξετάσεις... Τις ενέσεις τις κάνω καθαρά για λόγους κακού και ψυχρού ιστορικού. Αλλιώς δεν τις έχω ανάγκη.

Επίσης τον ρώτησα για το στίγμα, αν θα μπορώ να συνεχίσω να δίνω αίμα (αφού είμαι εθελόντρια) και μου είπε πως από την στιγμή που θα μετράνε τον αιματοκρίτη μου και θα είναι οκ (μετά την γέννα εννοείται-ται) δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν αποδυναμώνεται ο οργανισμός μου, να συνεχίσω όπως και πριν...

Αύτά, πάω να δω "Εφιάλτη στην κουζίνα"

ΧΧΧΧ

αν φυγει η τσιπουρα απαιτουμε να κλεισει το καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η τσιπουρα ειναι το επιτιμο μελοσ μασ πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!!και μην ακουω βλακειεσ για την ηλικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

κλελουκω ειδεσ μποτρινι?πλακα ειχε αλλα μου εσπασαν πολυ τα νευρα μου ,ρε παιδι μου οι δηθεν σεφ που ειχε το μαγαζι...:mad::mad:

οσο για αιμοδοσια ,αν εχεισ καλο αιματοκριτη ,επειτα απο 6 μηνεσ απο την γεννα μια χαρα δινεισ!!!!!!!!!!!!!δινω κι εγω..αν και αυτην την φορα δεν προλαβα να δωσω αναμεσσα στισ δυο εγκυμοσυνεσ!!!πηγα αλλα δεν μου επαιρναν....:rolleyes:

θυμαμαι μαλιστα την τελευταια φορα που εδωσα ,ημουν εγκυοσ στην αγγελικουλα μου και δεν το ξερα!!!!!

vasdelaki καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2,5 ολοκληρα εκατοστα!!!!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

.Κι σύζυγος θέλει πολύ λευκό τοπίο το δωμάτιο του μωρού αλλά έχουμε όλο το σπίτι σε μίνιμαλ ύφος και θα θελα να ξεδώσω στο δωμάτιο της μπέμπας,να βγάλω τα σπασμένα βρε παιδί μου!:roll:Αλλά έχεις και δίκιο για τα έντονα χρώματα..

ούτε το λευκό τοπίο ενδείκνυται να του πεις.... να βάλεις χρώμα να το ευχαριστηθείς γκρετόνιο, ήρεμα χρώματα όμως ! μίνιμαλ και παιδικό δωμάτιο ... δεν παίζει πες στο διακοσμητοσόι! και να σου πω και κάτι άλλο; ότι θέλεις εσύ θα κάνεις! η βασική αρχή !

Kαλησπέρα και απο μενα!!!!

Πωπωπωπ εχετε γραψει παρα πολλα.!!!!Δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα ,αλλα σε γενικες γραμμες καλα σας βρηκα!!!!!Μπραβο!!!

Τον αφαιρεσα τον πολυποδα ..τιποτα δεν ηταν ..ενα λεπτο κρατησε και ευτυχως δεν συναιβει κατι απροοπτο(απο βολη η ακατι τετοιο που ηταν πιο σοβαρη επιπλοκη).Καλοηθης ειπε ο γιατρος αλλα περιμενουμε φυσικα και το αποτελεσμα της ιστολογικης!!Τραβηξα τρελο αγχος ειναι η αληθεια,δεν μπορουσα να ηρεμησω για δυο μερες μετα, πεταγομουν στον υπνο αλλα ολα καλα τωρα!!!Πηρα και αναρρωτικη ειμαι σπιτι ,αλλα χαλασε ο υπολογιστης (σημερα τον εφτιαξα) και βαρεθηκααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Δεν εχω παραπονο ,εμαθα ολα τα κουτσομπολια της εβδομαδας!!!!ΧΑΧΑΧΑ

Σας φιλω για αποψε!!!

ΣκορδοΡοκού μου !!!!!! μου έλλειψες! εννοείτε όλα τέλεια !!!!!!!

δεν μασάς εσύ, έχεις περάσει από πολλές συναυλίες! καλή ξεκούραση τώρα!

Καλησπέρα!!!!!!!

Τα δικά μου τώρα, πριν λίγο γυρίσαμε απο το γιατρούλη και όλα καλά με τη μπεμπούλα!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!! είναι πλέον 580γρ.

Σκόρδα και σε σένα!!!! Μπεμπάρα καλέ τι μπεμπούλα :tongue:

Α είστε κι εσείς για δέσιμο! Εμείς λέμε για το μπλε το σκούρο αν κι εγώ ήθελα το μπεζάκι ώστε αν το 2ο είναι κοριτσάκι να είναι πιο χαρούμενο αλλα ας οψεται ο donkey μου-που τις τελευταίες 2 ημέρες είναι όντως πολύ donkey :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α οσον αφορά το δεύτερο χρώμα εμένα θα μου άρεσε με το απαλό κίτρινο ένα απαλό μωβάκι :D

Μόνο για δέσιμο? Εδώ κοντεύουμε να φτάσουμε στην πίσσα και τα πούπουλα!

αλλά να σου πω κάτι κοριτσάκι;

- Είδε ο γιόφτος την γενιά του και αγάλιασε η καρδιά του!!!! :D

σωστά ήρθες εδώ. όσο για το donkey ξέρεις, αν σε ζορίσεις Σφύρα κι έρχομαι η Χαστουκίστρα (έχω και νεύρα με τη δίαιτα τώρα..... )

μουτς

Κορίτσια ακούσατε οτι την Κυριακή θα φτάσει τους 37 βαθμούς; Πως θα την βγάλουμε, δεν θα μπορουμε να ξεμυτίσουμε καθόλου, το σκέφτομαι και ιδρώνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέρα!!!!!!!!

2 μερούλες έκανα και γράψατε 8 σελίδες!!!!

Τουλάχιστον κατάφερα να σας διαβάσω!!!!!!!!!

Stone, Γιωτιτσα και liana συγχαρητήρια στα τέλεια μωράκια σας!!!!!! Άντε και στα δικά μας όσες μείναμε ακόμα...... εσείς τώρα θα σκέφτεστε την καμπύλη σακχάρου!!!!

RENAH καλή ανάρρωση από την μικροεπέμβαση και τελικά όλα πήγαν κατ' ευχήν!!!!!!!!!!!! Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!

Τσιπουρίτσα μου, ανήκεις εδώ, μην το ξεχάσεις ποτέ...... είσαι η κεφαλή μας και δε θα πας πουθενά!!!!

Clelia και τα δικά σου νεάκια μια χαρά με τις ενεσούλες!!! Άξιες μανούλες όλες εσείς!!!!

Πολλές οι προτάσεις για δωμάτια, καρότσια, έπιπλα κλπ. Αποθήκευσα στα αγαπημένα τις σελίδες που προτείνετε και θα τις μελετήσω εν καιρώ...

Όσο για τα χρώματα και εγώ ήμουν στα πολύ έντονα, αλλά τώρα μετά και τις συμβουλές από το τσιπουράκι μας, θα προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και θα ζητήσω και τη γνώμη της για την αφεντιά μου..... ξέρεις κωδικό χρώματος κλπ... :tongue:

Λέγε λέγε τσιπουράκι, τι μου ταιριάζει εμένα;;;;;; σμουτςςςς

Α και ελπίζω η λίστα της Δέσποινας να μειωθεί κατά το μισό, γιατί θα χρειαστώ άλλο ένα σπίτι με τόσα πράγματα..... :P

Vasdeli καλωσόρισες και εσύ και το φασολάκι σου!!!!!

Τακουνάκια φόρεσα στο γάμο την Κυριακή και τα είδα όλα... πρήστηκαν τα πόδια λέμε..... ευτυχώς είχα πάρει και εφεδρικά μαζί.... Γενικά φοράω ψηλά παπουτσάκια, αλλά χοντρόσολα...... οπότε δεν κουράζουν καθόλου.....

Τι άλλο να πρωτοθυμηθώ.... πολλά γράψατε.....

Εγώ πνιγόμουν στη δουλειά 2 μέρες τώρα... πολύ sex κορίτσια... καλά περάσαμε..... αφού το original sex έχει πάει διακοπές, μου βρήκαν τρόπο να το αντικαταστήσω.... τι καλοί που είναι...... :mad:

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια μου, παλιά και καινούρια!!!!!!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...