Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχει πιει καμια σας εκεινον τον "καφε" να τον πω, ροφημα να το πω, ζουμι να το πω, anyway εκεινο με βρωνη, κριθαρι κτλ????? Παω σουπερ σε λιγο και λεω να παρω, καμια γνωμη στα γρηγορα???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hellooooooooo!!!!!

Κορτσούδια τι κάνετε?Πώς περνάτε?

Πρώτ απ όλα να πω πως εδώ και μια βδομάδα έλεγα σ όλο τον κόσμο πως μπήκα στον 6ο και σήμερα που είδα το ημερολόγιό μου έκανα λάθος....αύριο μπαίνω!!!Μα τι ανυπομονησία είναι αυτή που μ έχει πιάσει?

Επίσης εγώ θ αρχίσω την έρευνα αγοράς και τα ψώνια αυτόν τον μήνα,γιατί πρέπει μέχρι τέλη Αυγούστου να χω έτοιμο το σπίτι.Οπότε πήρα λαπτοπάκι σπίτι και αρχίζω το σερφάρισμα και κάθε Σαββάτο θα ναι shopping day!

Για τα κιλά....είμαι στα 12!Πώς με βρίσκετε?Αλλά δεν με νοιάζει...ακόμα!Αυτό που μ έκανε εντύπωση είναι πως χθες το πρωί η ζυγαριά μ έδειξε 60,9 και σήμερα μ έδειξε 62,2!!!Μα πώς τα βάζω έτσι?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Και το βράδυ θα πάω θερινό σινεμαδάκι με φίλες και ήδη κάνω χώρο για τα 2 hot dog και τη coca που θα σαβουρώσω!!!:cool:

Τσιπουρίτσα διακοσμήτρια έισαι ε?Και το σόι του αντρός είναι πίτα στους διακοσμητάς και αρχιτεκτόνους.Κι σύζυγος θέλει πολύ λευκό τοπίο το δωμάτιο του μωρού αλλά έχουμε όλο το σπίτι σε μίνιμαλ ύφος και θα θελα να ξεδώσω στο δωμάτιο της μπέμπας,να βγάλω τα σπασμένα βρε παιδί μου!:roll:Αλλά έχεις και δίκιο για τα έντονα χρώματα..

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Αχ καλέ φύγατε όλες!!Μόνη μου μιλάω...:mrgreen:

Θα σας ξαναπετύχω όμως,πού θα μου πάτε!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες τι σίδερο να αγοράσω είχα το γιουρο προ ήμουν ευχαριστημένη αλά είχε πολύ όγκο και το πούλησα τώρα έμεινα με ένα μικρό

δεν θέλω κάτι με μποιλερ ξανά θέλω κάτι να αποθηκέυετε εύκολα τι έχετε να μου προτείνετε ?

Και λέω να το παραγγέλλω για ποιο φτηνά μέσο ιντερνέτ ξέρετε κανένα οικονομικό σαιτ ?

:tongue::tongue:

Kαλησπέρα και απο μενα!!!!

Πωπωπωπ εχετε γραψει παρα πολλα.!!!!Δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα ,αλλα σε γενικες γραμμες καλα σας βρηκα!!!!!Μπραβο!!!

Τον αφαιρεσα τον πολυποδα ..τιποτα δεν ηταν ..ενα λεπτο κρατησε και ευτυχως δεν συναιβει κατι απροοπτο(απο βολη η ακατι τετοιο που ηταν πιο σοβαρη επιπλοκη).Καλοηθης ειπε ο γιατρος αλλα περιμενουμε φυσικα και το αποτελεσμα της ιστολογικης!!Τραβηξα τρελο αγχος ειναι η αληθεια,δεν μπορουσα να ηρεμησω για δυο μερες μετα, πεταγομουν στον υπνο αλλα ολα καλα τωρα!!!Πηρα και αναρρωτικη ειμαι σπιτι ,αλλα χαλασε ο υπολογιστης (σημερα τον εφτιαξα) και βαρεθηκααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Δεν εχω παραπονο ,εμαθα ολα τα κουτσομπολια της εβδομαδας!!!!ΧΑΧΑΧΑ

Σας φιλω για αποψε!!!

Ρενακι κοριτσι μου, τελος καλό όλα καλα!!!Περασες δυσκολες ωρες αλλα τωρα κοιτα να ξεκουραστεις και να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσυνης σου!!!

Ευχομαι καλά αποτελέσματα αλλά αυτο πλέον ειναι σιγουρο μιας και η διαδικασια της βιοψίας είναι τυπική...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσιπούρα δεν θα πας πουθενά!!! Αν φύγεις θα πάθω κατάθλιψη!! Άντε!!!!

Όσο για την ηλικία σου, να την βράσεις αφού φαίνεσαι μικρότερη!! ΧΑ!! 4 παιδιά μαρή θα κάνεις στο καπάκι, η ηλικία σου θα σε τρενάρει???

Renah σιδερένια!!! Αφού όλα καλά μπράβο κορίτσι μου και ανησυχούσα λίγο...

Ο αιματολόγος με βρήκε σούπερ, μου είπε να σταματήσω τις ενέσεις, εγώ τον παρακάλεσα να τις συνεχίσω προληπτικά και δέχτηκε, απλά τις μειώσαμε, αντί innohep 0,45 θα κάνω των 0,35 (με αυτές που ξεκίνησα). Τον ρώτησα αν θεωρούμαι θρομβοφιλική, μου είπε όχι, βέβαια θα το ξανακοιτάξουμε 5 μήνες μετά που θα γεννήσω, θα κάνουμε και άλλες εξετάσεις... Τις ενέσεις τις κάνω καθαρά για λόγους κακού και ψυχρού ιστορικού. Αλλιώς δεν τις έχω ανάγκη.

Επίσης τον ρώτησα για το στίγμα, αν θα μπορώ να συνεχίσω να δίνω αίμα (αφού είμαι εθελόντρια) και μου είπε πως από την στιγμή που θα μετράνε τον αιματοκρίτη μου και θα είναι οκ (μετά την γέννα εννοείται-ται) δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν αποδυναμώνεται ο οργανισμός μου, να συνεχίσω όπως και πριν...

Αύτά, πάω να δω "Εφιάλτη στην κουζίνα"

ΧΧΧΧ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που έχουμε αρχίσει και συζητάμε για δωματιάκια και ψώνια για τα μπεμπάκια μας! :-D

ΡΕΝΑΗ τέλεια τα νέα σου!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Τα δικά μου τώρα, πριν λίγο γυρίσαμε απο το γιατρούλη και όλα καλά με τη μπεμπούλα!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!! είναι πλέον 580γρ.

Με κατσάδιασε με τα κιλα (αναμενόμενο):oops: και μου είπε ότι αν βάλω πάνω από 15 δεν θα μπορεί να μου κάνει επισκληρίδιο αληθεύει ή μου το πε για να σταματήσω να τρώω...??? :confused:

Καληνυχτούλες!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια καλημερα!!!

Τι μου κανετε??

Stone ολα πηγαν τελειαααααααααααααα!!!ΜΠΡΑΒΟ και καλη συνεχεια!!!!!!

fragolina εμενα το Pliko μου αρεσει se λιλα (νομιζω παει μια χαρα στο αγορι και αν αργοτερα ερθει κοριτσι ειμαστε οκ), του συζυγου του αρεσει το πορτοκαλι, τελικα νομιζω θα παρουμε το πρασινο, καλο ε?????????????

Δεσποινα κι ο αντρας μου ειναι Ηπειρωτης, η μαμα απο το Κομποτι κι ο μπαμπας απο Πετα κι εχουμε τους θειους του που μενουν Μενιδι. Ειναι ωραιο το χωριο σου!!! Αν δεν ειχαμε την μεταθεση, θα πηγαιναμε κι εμεις χωριο, αλλα ...ας οψεται.

Κοριτσια εγω παντως και τωρα που ειμαστε 2 ατομα βγαζω το καλαθακι του μπανιου οπωσδηποτε καθε μερα εστω και μισοαδειο, οποτε αν κανω το ιδιο και οταν ερθει το μωρο με τις πανες, χρειαζομαι αυτο το κουτι??

Οσο για το δωματιο του μωρου, εγω λεω να το βαψω μισο μισο (εχω στο μυαλο μου οπωσδηποτε το πολυ απαλο κιτρινο και μου λειπει το δευτερο χρωμα) και στην ενωση των χρωματων να βαλω μια παιδικη παρασταση-μπορντουρα στους ιδιους χρωματισμους. Καπως ετσι το εχω φανταστει θα δουμε.

Και παμε και στα σημαντικα τωρα, εκανα χθες εξετασεις, επιπλεον των κανονικων εκανα θυροειδη, γιατι το καλοκαιρι απορρυθμιζεται και βρεθηκαν " αντιμικροσωμιακα αντισωματα anti-TPO" 74 με ανωτατο το 35. Μου ειπε ο ντοκτορ να κανουμε υπερηχο στον θυροειδη, αν και δεν ειναι λεει ανησυχητικο. :confused::confused::confused: Θα δουμε....

Α είστε κι εσείς για δέσιμο! Εμείς λέμε για το μπλε το σκούρο αν κι εγώ ήθελα το μπεζάκι ώστε αν το 2ο είναι κοριτσάκι να είναι πιο χαρούμενο αλλα ας οψεται ο donkey μου-που τις τελευταίες 2 ημέρες είναι όντως πολύ donkey :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α οσον αφορά το δεύτερο χρώμα εμένα θα μου άρεσε με το απαλό κίτρινο ένα απαλό μωβάκι :D

ttB9p3.png

Άμα σου πω... κινδυνεύω να με πάρεις στο κυνήγι... -3 παρακαλώ αυτή τη στιγμή...

είναι γεγονός ότι ήμουν στο -5 άρα μάλλον πάω καλύτερα.. και όχι δεν έχω ανακατωσούρες και τα τοιαύτα... και ναι τρώω και γλυκά... απλά κάθε απόγευμα κάνουμε βόλτα με τον μικρό γύρω στα 3χλμ και μάλλον κάπου βοηθάει αυτό... αφού ο γιατρός μου έδωσε εντολή να τρώω... χιχι

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CAFE. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ttB9p3.png

Καλησπέρα και εγώ έβαψα το δωμάτιο του μικρού πριν λίγες μέρες ένα μπλε μωβ λιλα πάρα πολύ όμορφο θα βγάλω φωτογραφίεσ και όποια θέλει μπορώ της στείλω σε μειλ επίσης και το νούμερο του χρώματος

Αν και θέλαμε να κάνουμε διχρωμία ο ιδιοκτήτης δεν μας άφηνε με τα χίλια ζόρια κάναμε αυτό χρώμα πόντος αν έχετε δικό σας σπίτι και διάθετε χρήματα εγώ θα πρωτινά αυτό για παιδικό http://www.nathanart.gr/ υπέροχα

Nathan Makris kanontas filo sto facebook θα δειτε υπεροχα σχεδια ειναι στην αθηνα

:tongue::tongue:

Renah μπράβο! Τώρα θα σκέφτεσαι μόνο τα ψώνια και το μπεμπάκι σου που έρχεται.

Οσον αφορά τα παλιοκιλά εγώ ξεκίνησα 66 (ενώ έπρεπε 60) και τωρα είμαι 68 γιατι έχασα στον 2ο μηνα 4 κιλά αλλά ευτυχώς δεν μου πολυφαίνονται γιατί πάνε παντού μεχρι και τα αυτιά μου παχαίνουν :mrgreen:

Clelia εχω κι εγώ ενα σκυλάκι συγκεκριμένα εναν θεογκόμενο maltese που ειμαστε τόσο κολλημένοι οι δυό μας που σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να μπορούσα να τον έχω στο μαιευτηριο στο δωμάτιο μαζί μου (μην κοροιδεψετε ειναι σχέση εξάρτησης :D:D). Το δικό σου το παίρνεις στις διακοπές μαζί?

ttB9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...