Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eμένα το τελευταίο που με απασχολεί είναι τα κιλά μου. Από την στιγμή που προσέχω εννοώ. Και εγώ παλιάααααα έλεγα όταν και αν μείνω έγκυος, το πρώτο που θα κάνω είναι να πάω σε διαιτολόγο για να πάρω λίγα κιλά. Αλλιώς όμως η θεωρία και αλλιώς η πράξη. Τώρα τρέχω για αιματολόγους κλπ και δεν με νοιάζει. Όταν γεννήσω θα ακολουθήσω μια διατροφή που είχα κάνει και μια χαρά έπιασε.

Όσο για τον δείκτη ΒΜΙ άστο, πολύ θεωρητικός είναι, κανονικά θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει αν τον ακολουθούσα.

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με +10 κιλά (παλιότερα ήμουν αδύνατη, όταν ξεκίνησα ήμουν κανονική) αλλά εγώ πέρασα πολλά με ορμονικά σκαμπανεβάσματα (πολύ σύντομα το ένα με το άλλο) και για αυτά που πέρασα ήμουν πολύ αδύνατη, πιστέψτε με. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι +20 κιλά (και λίγα λέω)

Και όχι Δεσποινάκι, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΙΣΤΑ διότι θα βγω η πιο χοντρή!!! Για χαζούλι με έχεις :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://news.pathfinder.gr/health/features/pregnancy_diet.html

Καλύτερα εστί να το δείτε δεν μου βγήκε καλά για τα κιλά μην αγχώνεστε και για την κυτταρίτιδα φεύγουν και επανέρχεται το σώμα αυτό που πρέπει αν προσέξουμε είναι οι ραγάδες να μην εμφανιστούν ποτέ αλήθεια εσείς τι κρεμά προτιμήσατε ?

Johnson's baby oil... σε μορφή gel και άρωμα χαμομήλι...

απλή και έκανε τη δουλειά της μία χαρά... αν και πιστεύω ότι είναι και θέμα δέρματος και πόσα κιλά θα βάλεις... μία αδύνατη κοπέλα που θα βάλει 30 κιλά ότι κρέμα και να βάλει δεν σώνεται... το λέω γιατί έχω ζωντανό παράδειγμα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Άσχετο: σχετικά με τις ραγάδες στο σώμα μου, τον Σεπτέμβρη έκανα κάτι ραγάδες κατακόκκινες ΝΑ στο στήθος (τα ορμονικά τρεχάματα που λέγαμε) και ήμουν που ήμουν στα πρόθυρα αυτοκτονίας, πολύ απλά αποφάσισα να μην κοιτάω το σώμα μου όταν κάνω μπάνιο κλπ (στρουθοκαμηλισμός). Πριν από καιρό που τις θυμήθηκα, τις έψαχνα και δεν τις έβρισκα. Ίσως να με λυπήθηκε ο Θεούλης, τι να πω. Πάντως εκεί που ήταν δεν είναι πλέον (μάλλον μεταφέρθηκαν στα μπούτια μου :tongue: ). Αλλά και εκεί δεν με νοιάζει, αν επιμένουν θα πάω στην δερματολόγο μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

hroukaki το θεμα της κυτταριτιδας ειναι πολυπλοκο, δνε ειναι μονο θεμα κιλων, εδω βλεπεις αδυνατες που εχουν. Παντως εγω αν και εχω λιγη στους γλουτους το παλευω (προ εγκυμοσυνης) με πολυ νερο, περιορισμενο καφε, γυμναστικουλα και απο Απριλιο-Μαϊο ενα σαπουνακι με φυκια του φαρμακειου και ελαφρυ μασαζακι με μια κρεμουλα για την κυτταριτιδα παλι απο φαρμακειο (και τα δυο τα εχει και ο HONDOS). Αυτη η διαδικασια ειναι λιγο βαρετη, θελει την ωρα της, αλλα εχει αποτελεσμα. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις μετα την γεννα.

Εγω για τις ραγαδες χρησιμοποιω το πρωι mustella και το βραδυ το σπρει Redux.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κλελια κανε μια λιστα με κιλα παρακαλω!!!! προεδρος εσυ και αντιπροεδρος εγω...και οποια δεν συμμορφωνεται ΕΞΩ!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

αν κάνετε λίστα με τα κιλά εγώ θα φύγω!!!!

δεν έφυγα όταν... όταν...... αλλά τώρα θα φύγω σας προειδοποιώ!!!!!

και να μην είμαι έγκυος και η πιο χοντρή;;;;

πάντε ήμουν γελαδα αλλά ότι έχασα 8 κι εμεινα εγκυος - έκοψα το τσιγάρο πάρε και την στραβή μετά ....... τρώγε κλαίγε τρώγε κλαίγε (και λίγο πίνε...)

κόντεψα το Τριψήφιο!!! και τώρα έχω αγχωθεί τί με κυνηγάει περισσότερο:να χάσω τα κιλά πριν μείνω έγκυος ;;;; ή να βιαστώ γιατί τρέχουν τα χρόνια μου ( 38 ) ;;;

πραγματικά νομίζω ότι το δαφνί είναι η μόνη λύση ορισμένες φορές!

ε οχι Κυριες μου δεν αντέχετε αυτό...... έτσι και δω λίστα adios!

τα είπα και ξέσπασα κοριτσάκια μου!!!

είστε μια χαρά, αν μπορείτε μην γουρουνιάζετε πολύ ....... γιατί σημασία δεν έχουν τόσο τα κιλά αλλά η ποιότητα της τροφής για τα μωράκια σας

όλα καλά θα πάνε και θα τα χάσετε μετά μια χαρά

(η αδελφή μου στους 2 μήνες είναι όπως ξεκίνησε, είχε πάρει 11 νομίζω, και χωρίς διαιτες κλπ )

Διαφημίσεις

Tsipoura δεν θα πας πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όσο για το δίλλημα εγώ λέω να τα κάνεις παράλληλαααααααααα!!!!!!!!!!!!Και μην ξανακουσω κατι για την ηλικία σου!!!!!!!!!!Αντε!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι αααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Tsipoura δεν θα πας πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όσο για το δίλλημα εγώ λέω να τα κάνεις παράλληλαααααααααα!!!!!!!!!!!!Και μην ξανακουσω κατι για την ηλικία σου!!!!!!!!!!Αντε!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι αααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

σε ευχαριστώ ηρουκάκι μου :)

μου βγήκε και ξέσπασα και δεν πρέπει ειδικά σε εσας !!!!!!

αυτό θα κάνω, θα χάσω καμιά 10 αριά και μετά θα αρχίσω βόλτες στην ελευθερη καβάλα :) άλλωστε με εσάς στο πλάι μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα πλέον!!!

για πες κανένα νέο από την πεθερά σου καλέ, να φορτώσω να έρθω στα ίσα μου;;;;;

ελπίζω να έχει συμμορφωθεί πλέον και να μην σε ταράζει!

όσο για το δωμάτιο που ρώταγες τι θα έλεγες για θαλασσί με λαχανί (παλ)?

Τσιπουρααααααα κι εγω θα τα παρω αν ξαναπεις να φυγεις!!!! Και ποιον θα φωναξω να σε χαστουκισει να σε συνεφερει αφου εσυ εισαι η χαστουκιστρα? Αυτοχαστουκισου τωρα!!!! Κι εγω συμφωνω για το ταυτοχρονο!! ;)

Λοιπον κοριτσια κοψτε την πλακα, ουτε εγω θελω λιστα με κιλα, καναμε λιστα με φυλο μωρου, ΠΗΤ, μαιευτηριο, επισκεψη σε γιατρο, φτανει!! οχι με κιλα, ειναι ευαισθητα προσωπικα δεδομενα.... :):)

Φατε ο,τι θελετε, εγκυουλες, αλλα με μετρο, οι σοφοι ημων προγονοι ελεγαν "μετρον αριστον", κατι ηξεραν... (βεβαια τωρα πώς συνδυαζεται το μετρον αριστον με τα συμποσια που ξεκοιλιαζονταν στο φαγητο και το κρασι ειναι αλλη κουβεντα....)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γιωτιτσα μπραβο στο ζουζουνακι σου!!Ολα πήγαν τελεια και σε σενα..

Κοριτσια εγω εβαλα σε ενα μηνα τρια κιλά και εχω φτασει τα εξι συνολικα..βεβαια οσοι με βλέπουν και δεν γνωριζουν για την εγκυμοσυνη μου, με ρωτανε με αμφιβολια "μηπως εισαι εγκυος???"

Ακομη φοραω τα ρουχακια μου αλλά το Σαβ/κο που θα πάμε σε γαμο στη Ναουσα τι στο καλό θα βαλω, οεο αφου ολα τα καλα ρουχα ειναι πιο στυλατα και στενα???

Τσιπουρα μου καλή, οχι δεν θα κανουμε λίστα!!!Να φυγεις εσυ και να πάθουμε καταθλιψη????Ξεκινα για Καβαλα, στη βραση κολλαει το σιδερο, αστα διαιτητικα τωρα και πάρε φορα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εχω καιρό να την δω!!!!Με ξέχασε!!!!(καλύτερα)! Τώρα δεν ξέρω τι μου επιφυλλάσει το μέλλον!!!Βέβαια παίζει ρόλο και το οτι ο γιατρος με κρεβάτωσε και αν ερχόταν θα επρεπε να βοηθήσει κιολας!!!!!!

Όσο για τα νεύρα σου ξέσπα παιδί μου εμείς καταλαβαίνουμε!!!!!!!!

Το λαχανί δεν μου αρέσει καθόλου σαν χρώμα!!!!!Όσο για το γαλάζιο μου θυμίζει κάτι παλιές πολυκατοικίες που έβαφαν τα σπίτια απο μέσα γαλάζια για να μην φαίνεται η τσιγαρήλα στους τοίχους;;;;;;Είμαι πολύ περιέργος ανθρωπός άσε!!!!!Εμένα μ'αρέσει και το ανοιχτό πορτοκαλί αλλά ο σύζηξ το θεωρεί κοριτσίστικο!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

ηρώ μου καλύτερα που σε ξέχασε, εκτός απο τσούχτρα είναι και μουργέλα ε; δεν βοηθάει!

όσο για τα χρώματα θα τα βρούμε, το πορτοκαλί δεν είναι κοριτσίστικο αλλά καλό είναι να το συνδιάσεις με κάποιο άλλο για να μην είναι έντονο

ένα ανοιχτό πρασινάκι; ααα σου βρήκα χρώμα ανοιχτό ΠΕΤΡΟΛ! ούτε θαλασσί ούτε πράσινο!!!!!!

Πετρούλα μπράβο σου! ότι και να βάλεις είσαι μια κομψή κούκλα :)

ελενα <3 (μεγάλη)

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=contentrenderer_1_2&contentrenderer_1_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/renderContent&contentrenderer_1_2NodeUUID=/BEA+Repository/306001&_pageLabel=fh_explorecolor

ψαχουλέψτε εδώ χρώματα, εμένα είναι τα αγαπημένα μου

εννοείτε ότι αλλιώς δείχνουν στο χαρτί αλλιώς στην οθόνη και αλλιώς στον τοίχο!!!!!!!! (για αυτό καλό είναι να κάνουμε δείγμα μεγάλο και σε γωνία για να κάνει και τις σκιές κλπ κλπ μην σας ζαλίζω άλλο)

έτσι για μία ιδέα μπορείτε να παίξετε κι εδώ:

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=sidebarportlet_1_2&sidebarportlet_1_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/selectSideBarArticle&sidebarportlet_1_2np=public_site/articles/application_article/app_personal_color_viewer&sidebarportlet_1_2isNonSecure=true&_pageLabel=fh_explorecolor

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=contentrenderer_1_2&contentrenderer_1_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/renderContent&contentrenderer_1_2NodeUUID=/BEA+Repository/306001&_pageLabel=fh_explorecolor

ψαχουλέψτε εδώ χρώματα, εμένα είναι τα αγαπημένα μου

εννοείτε ότι αλλιώς δείχνουν στο χαρτί αλλιώς στην οθόνη και αλλιώς στον τοίχο!!!!!!!! (για αυτό καλό είναι να κάνουμε δείγμα μεγάλο και σε γωνία για να κάνει και τις σκιές κλπ κλπ μην σας ζαλίζω άλλο)

έτσι για μία ιδέα μπορείτε να παίξετε κι εδώ:

http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=sidebarportlet_1_2&sidebarportlet_1_2_actionOverride=/bm/cms/ContentRenderer/selectSideBarArticle&sidebarportlet_1_2np=public_site/articles/application_article/app_personal_color_viewer&sidebarportlet_1_2isNonSecure=true&_pageLabel=fh_explorecolor

Tsipoura... είσαι super... εύγε κόρη...

ότι πρέπει ήταν αυτό για να διαλέξω χρώματα για το δωμάτιο του μεγάλου...

και μια που μου ήρθε η έμπνευση... πάω τώρα να πάρω μία τσιπούρα για να φάει ο μικρός αύριο... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...