Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοείται... θα στείλω κινητό με pm και θα κανονίσουμε αν είναι...

α... ο Αλέξης είναι 18 μηνών οπότε με τη Μελίνα μία χαρά θα τα πάει... :)

ρε συ εισαι μανουλα νοεμβρη του 08??? εγω δεκεμβρη!!!! πως δεν ξαναβρεθηκαμε εδω μεσα????οεο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

despina... η Κορωνησία είναι ακριβώς απέναντι από τον Μενίδι... μέσα στον Αμβρακικό... χαχα... με το αυτοκίνητο είναι πάντως καμμιά 45αριά χλμ...

ellain... εσύ δεν θα πας καθόλου στο χωριό στους παπούδες φέτος... και εσύ κοντά είσαι...

όλη η Άρτα σε ένα forum... :)

αααα απο την Κορωνησια εισαι? η πεθερα μου ολο λεει τι υπεροχο μερος ειναι, πηγαινε με τα παιδια διακοπες οταν ηταν μικρα.

Εγω ουσιαστικα δεν εχω σχεση με την Αρτα, αλλα παντα μου αρεσε η Ηπειρος καθοτι ο κολλητος μου απο την Γραμμενιτσα και την εχω αγαπησει. Ουτε τα πεθερικα μου μενουν εκει. Απλα εχουν συγγενεις και πηγαινουν συχνα. Ο αντρας μου Αθηνα γεννηθηκε, μονο τα καλοκαιρια πηγαινε στο χωριο. Παντως υπεροχη φυση και ζεστοι ανθρωποι.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

tsipouridion το χρωμα απο το καροτσακι που λεω δεν ειναι μωβ, ειναι της λεβαντας, σχεδον γαλαζιο και μου αρεσει πολυ και σε αντρικα ρουχα, π.χ. πουκαμισα, t-shirt οποτε γιατι οχι και για καροτσακι για το παπακι μου??? δες εδω http://www.ebaby.gr/trio-pliko-switch-modular-lavanda-peg-perego.html?csid=35e40d45a799e06267738b4370ed7c70&sl=GR&currency=eur

Kαλό το pilko... αλλά είναι θεόβαρο το άτιμο... να το ξέρεις αυτό... αν και θα το δεις και στο χεράκι σου...εμείς από καρότσι προτιμήσαμε MacLaren και κάθισμα Recaro με isofix...

το isofix είναι μία βάση που δένει στο σκελετό του αυτοκινήτου για να ασφαλίσει το κάθισμα και δεν χρησιμοποιείς τις ζώνες του αυτοκινήτου... και σε εμένα φάνηκε πολύ βολικό...

beSZp2.pngdsR5p2.png

μαρη ποσα κιλα εχεις παρει????γιατι δεν λες εεε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα η κοιλια μου ειναι τεραστια αλλα το ιδιο και κωλος μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:

προσπαθω να μην το σκεφτομαι:D

Λοιπον εγω ξεκινησα 70,200 αλλα στην αρχη εχασα και πηγα 67.600 τωρα ειμαι περιπου 73 αντε λιγο πιο πατω θα με ζυγισει ο γιατρουλης το Σαββατο τωρα τι εχεις να πεις????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να σημειωσω οτι στο προηγουμενο ραντεβου ημουνα 70.!!!!!!!!:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Nα πω ότι τα έχω πάρει άσχημα... φυσικά και η πεθερούλα μου δεν κράτησε τον μικρό...

ούτε τηλέφωνο... ούτε ακρόαση σήμερα... και το είχαμε κανονίσει από τη Δευτέρα...

απλά θα πήγαινε το πρωί φαγητό στη μαμά της... που είναι κατάκοιτη και όλη μέρα τρώει ελαφριά φαγητά όπως σουτζουκάκια με πατάτες τηγανητές...και μετά θα μας έπαιρνε τηλέφωνο να πάμε τον μικρό...

Ο μόνος λόγος που πήρε τον άντρα μου τηλέφωνο είναι για το γιο της κουνιάδας μου... μήπως να πάει να τον πάρει από το σχολικό μια και η κουνιάδα μου είναι σήμερα σε μία συνεδρία...

Και στην τελική... αν δεν ήθελε... ή δεν μπορούσε ή οτιδήποτε... ας μου το έλεγε και θα έλεγα όλα μία χαρά... αλλά μην μου το παίζετε ότι εγώ φταίω που δεν αφήνω παιδί πουθενά... αφού και όταν είπα να τον αφήσω και τα είχα όλα έτοιμα... πάλι δεν έγινε τίποτα... και φυσικά το ταξίδι στην Κύπρο θα το κάνει ο σύζυγος μόνος του... πλέον αν δεν μπορώ να πάρω το παιδί μου δεν θα κανονίζω τίποτα... μην έχω και υποχρέωση δηλαδή...

ουφ τα είπα και νιώθω καλύτερα...

αν και καλύτερα θα νιώσω το βράδυ που θα τα ακούσει το στεφάνι μου...

ναι, ξέρω... θα γίνω η κακιά και στρίγγλα νύφη... αλλά δεν με νοιάζει πλέον...

τουλαχιστον εσενα σου τα κανει η πεθερα...εμενα μου τα κανει η μανα μου..17 μηνες τωρα δεν εχει ερθει ΠΟΤΕ να βοηθησει και οταν παω εγω εκει δεν κραταει το παιδι ουτε για μια ωρα να παμε για ενα καφε..και σιγα μην την αφηνα δηλαδη γιατι ειναι περα βρεχει...τωρα που πηγαμε πανω μαθαινε στο παιδι να σκαρφαλωνει τα καγκελα του μπαλκονιου (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!) και της εδινε κερασια με το κουκουτσι!!!αντε αντε!!!

Διαφημίσεις

Ellain μου η αλήθεια είναι οτι δεν με νοιάζουν τόσο πολυ τα κιλά!!!!!Αλλα η βρωμοκυτταρίτιδα!!!!!!Την σιχαίνομαι!!!!!

Αχ τζωρτίνα μου καλως ήρθες στο club εγώ να δεις τι πεθερά έχω!!!!Τα κορίτσια ξέρουν!!!!

Α ρε Δεσποινιώ...Μαζί πάμε σε όλα!!!!

Γεια σου Cleliaaaaaaaaaaaaaaaa

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

:lol::lol::lol::lol:

προσπαθω να μην το σκεφτομαι:D

Λοιπον εγω ξεκινησα 70,200 αλλα στην αρχη εχασα και πηγα 67.600 τωρα ειμαι περιπου 73 αντε λιγο πιο πατω θα με ζυγισει ο γιατρουλης το Σαββατο τωρα τι εχεις να πεις????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να σημειωσω οτι στο προηγουμενο ραντεβου ημουνα 70.!!!!!!!!:roll:

σιγα τα ωα!!!:D:D:D μας δυυλευεις μαρη???3 κιλα εχεις παρει μονο!!! και εισαι και ντερεκι!!!! φτου σου και εσενα!!

τουλαχιστον εσενα σου τα κανει η πεθερα...εμενα μου τα κανει η μανα μου..17 μηνες τωρα δεν εχει ερθει ΠΟΤΕ να βοηθησει και οταν παω εγω εκει δεν κραταει το παιδι ουτε για μια ωρα να παμε για ενα καφε..και σιγα μην την αφηνα δηλαδη γιατι ειναι περα βρεχει...τωρα που πηγαμε πανω μαθαινε στο παιδι να σκαρφαλωνει τα καγκελα του μπαλκονιου (ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!) και της εδινε κερασια με το κουκουτσι!!!αντε αντε!!!

Η μάνα μου... μένει 30χλμ μακρυά... δεν οδηγεί... και για να έρθει 4-5 φορές όλες όλες έπρεπε να την φέρει ο αδερφός μου... και ας είμαι κοντά σε metro...

από κει και πέρα... δουλεύει σε εργοστάσιο.. βάρδιες... οπότε δεν έχω απαίτηση... άλλωστε δεν μου έχει πει και τίποτα...

Η πεθερούλα μου ήταν που έκανε κόμμα με τον γιο της... να αφήνω τον Αλέξη...

αστα να πάνε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

αααα απο την Κορωνησια εισαι? η πεθερα μου ολο λεει τι υπεροχο μερος ειναι, πηγαινε με τα παιδια διακοπες οταν ηταν μικρα.

Εγω ουσιαστικα δεν εχω σχεση με την Αρτα, αλλα παντα μου αρεσε η Ηπειρος καθοτι ο κολλητος μου απο την Γραμμενιτσα και την εχω αγαπησει. Ουτε τα πεθερικα μου μενουν εκει. Απλα εχουν συγγενεις και πηγαινουν συχνα. Ο αντρας μου Αθηνα γεννηθηκε, μονο τα καλοκαιρια πηγαινε στο χωριο. Παντως υπεροχη φυση και ζεστοι ανθρωποι.

Ο σύζυγος είναι από εκεί... εγώ είμαι βέρα Μακεδόνα... μαμά Κιλκίς με ποντιακές ρίζες... και δεν θέλω σχόλια... και μπαμπάς από τα Σέρρας... αλλά το μόνο σπίτι που παίζει είναι στην Κορωνησία... και έχει και θάλασσα... ενώ τα άλλα είναι τα μικρά σπίτια στα λιβάδια...

η Χάιντι μας λείπει...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστω πολύ για τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες σας, δεν σας μάλωσα πρίν ξέρω οτι δεν γίνεται να θυμόμαστε όλες τις ημερομηνιες, είναι και η αφηρημάδα της εγκυμοσύνης στη μέση και άστα να πάνε.

Δεσποινα μην με βρίσεις (το λεω προκαταβολικά), τα κιλά που εχω βάλει είναι μολις 2, δεν τρωω γλυκα και ψωμι γιατι δεν μου αρέσουν και χαιρομαι που έχω καβαντζα να βάλω τώρα που έρχονται οι ληγουρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Οι συστάσεις για την αύξηση βάρους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να είναι εξατομικευμένες, σύμφωνα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) της μητέρας πριν την εγκυμοσύνη (ΒΜΙ = βάρος/ύψος2), σύμφωνα με τον πίνακα του Institute Of Medicine (IOM, βλ. παρακάτω).

ατευθυντήριες Γραμμές Αύξησης Βάρους Εγκύου

(IOM) ΒΜΙ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΜΙ < 19,812,5 έως 18,0 κιλά0,5 κιλά

ΒΜΙ > 19,8 έως 26.011,5 έως 16,0 κιλά 0,4 κιλά

ΒΜΙ > 26,0 έως 29.07,0 έως 11,5 κιλά 0,3 κιλά

ΒΜΙ > 29,07,0 κιλά

Κυοφορία Διδύμων15,9 έως 20,4 κιλά0,7

κιλά Κυοφορία Τριδύμων22,7 κιλά

Ανάλογα με τον τύπο, την συχνότητα, την διάρκεια και την ένταση της, η άσκηση είναι δυνατόν να έχει ευεργετικές επιδράσεις για την μητέρα και το έμβρυο. Οι γυναίκες που δεν έχουν επιπλοκές κατά την κύηση, μπορούν να εκτελούν τακτική μέτριας έντασης άσκηση, ανάλογα με τις οδηγίες του γυναικολόγου. Δραστηριότητες που θεωρούνται γενικά ασφαλείς (σε μέτρια ένταση) είναι το περπάτημα, η κολύμβηση, το τρέξιμο και η αεροβική. Δραστηριότητες αντίθετα που δεν είναι γενικά ασφαλείς είναι τα παιχνίδια με μπάλα, η άρση βαρών, οι καταδύσεις, οι πολεμικές τέχνες και η αναερόβια άσκηση (sprint).

Καλησπέρα βρήκα αυτά για τα κιλά εστί θα ξεανχοθουμε όλες και σίγουρα είναι θέμα ύψους τα κιλά και σωματικής διαπλάσεις κάθε γυναικάς

:tongue::tongue:

Πάντως κορίτσια εμένα ο γιατρος μου μου την είπε μονο στον 4ο μήνα που πήρα 4.5 κιλά!!!!Τώρα έβαλα 2.5 και του είπα οτι δεν τρώω τα έχω κόψει όλα η κακομοίρα και μου απάντησε οτι προφανώς ο οργανισμός μου σε αυτή τη φάση αποροφά όλες τις θερμίδες του φαγητού και μου είπε να προσπαθήσω την επόμενη φορα να προσπαθήσω να βάλω ένα!!!!!Από την αρχή βεβαία ήταν κάθετος με τα κιλά μου!!!!Να μην ξεπεράσω τα 10!!!Ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη 60 κιλά.....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

http://news.pathfinder.gr/health/features/pregnancy_diet.html

Καλύτερα εστί να το δείτε δεν μου βγήκε καλά για τα κιλά μην αγχώνεστε και για την κυτταρίτιδα φεύγουν και επανέρχεται το σώμα αυτό που πρέπει αν προσέξουμε είναι οι ραγάδες να μην εμφανιστούν ποτέ αλήθεια εσείς τι κρεμά προτιμήσατε ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...