Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας!!

Εχω να μπω μερικες μερες και μου λειψατε ;)

Χαιρετιζω ολα τα καινουρια κοριτσια, october power!!

clelia χαρηκα πολυ με τα υπεροχα νεα για τα χτυποκαρδια σας!! Μπραβο ρε κοριτσι!!

Ολα τελεια θα πανε!

Εμεις ειχαμε επισκεψεις το Σ/Κ και η μεγιστη βλακεια που εκανα (και φυσικα δεν το ξανακανω, ναι βριστε με ολεςςςς μαζι) ηταν οτι προκειμενου να τους διασκεδασουμε πηγαμε εκδρομη την Κυριακη και απο τις 10 ως τις 19.00!!! Καλο??? Δεν το περιμενα οτι θα κουραζομουν τοσο... Δεν εχω αναγουλες, ζαλαδες , τιποτα, γενικα νιωθω μια χαρα και ξεθαρρεψα η ηλιθια! Ευτυχως ολα πηγαν καλα και δεν ειχα κανενα παρατραγουδο. Δεν το ξανακανω ομως με τιποτα, τωρα θα καθομαι στα αυγουλακια μου και θα τα κλωσαω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια γεια σας!!

Εχω να μπω μερικες μερες και μου λειψατε ;)

Χαιρετιζω ολα τα καινουρια κοριτσια, october power!!

clelia χαρηκα πολυ με τα υπεροχα νεα για τα χτυποκαρδια σας!! Μπραβο ρε κοριτσι!!

Ολα τελεια θα πανε!

Εμεις ειχαμε επισκεψεις το Σ/Κ και η μεγιστη βλακεια που εκανα (και φυσικα δεν το ξανακανω, ναι βριστε με ολεςςςς μαζι) ηταν οτι προκειμενου να τους διασκεδασουμε πηγαμε εκδρομη την Κυριακη και απο τις 10 ως τις 19.00!!! Καλο??? Δεν το περιμενα οτι θα κουραζομουν τοσο... Δεν εχω αναγουλες, ζαλαδες , τιποτα, γενικα νιωθω μια χαρα και ξεθαρρεψα η ηλιθια! Ευτυχως ολα πηγαν καλα και δεν ειχα κανενα παρατραγουδο. Δεν το ξανακανω ομως με τιποτα, τωρα θα καθομαι στα αυγουλακια μου και θα τα κλωσαω...

Θελω και εγω εκδρομηηηη!!!!!ολη μερα μες στο σπιτι ειμαι!!!!!βαρεθηκααα!!!!!

clelia το μισοκιλο που βρηκες στο δρομο ηταν το δικό μου!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!το ξαναχασα!!!! πανω κατω πανω κατω παει αυτη η ζυγαρια!!! και οι εμετοι στο φουλ!!! μεχρι και τις φρυγανιες βγαζω τωρα!! βοηθειααααααα!!!!!! με εχει ταραξει αυτο το μπεμπακι!!!

Βonjourakia Κόρες!

πολύ χαίρομαι για το δυναμικό μας OCTOBER POWER!!!!!!!

το λοιπόν: Ploegisi, Foteini, Γιωτιτσα και Ellain είμαστε μαζί!!! 12/10 έχω κι εγώ ΠΗΤ!

οσο για τα μαλλιά αφήστε τα κορίτσια.... ας ρωτήσουμε τους γιατρούς και τα ξαναλέμε κατά την 12η εβδομάδα (καλό είναι πριν να μην κάνουμε κάτι). ανταύγες θα κάνω μάλλον που δεν πιάνουν ρίζα ....

ELLAIN: κατσε να κλωσήσεις το αυγό σου λίγο !!!!!! ακου όλη μέρα έξω!!!!!!!!

θα γίνω σαν την Clelia που (καλώς) μου φώναζε όλο το σκ : ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΞΑΠΛΑ!!!!!!!

ευχαριστώ Clelia!

πολλοί μου λένε ότι οι αναγούλες ξεκινάνε στην 7η, 8η εβδομάδα, ξέρει καμιά;

προς το παρόν δεν έχω τίποτα τέτοιο... μόνο λύσσα για τυριά έχω (λογικό με πίεση 10 - 6 μαξ) αλλά μεγάλη λύσσα!!!!! φοβόμουν τα γλυκά η γουρούνα και τώρα μου έκατσαν τα τυριά!!!!!

μήπως οι εμετοί είναι μία λύση;;;;;;;;;

η κοιλιά μου έχει φουσκώσει πάρα πολύ, το εντεράκι μου με έχει κουράσει λίγο.....

αυτά είναι τα υπέροχα νέα μου....

να έχετε μία υπέροχη GASTRO - MERA!!!!!!!!!!!:wink:

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

despoinaki καλο ειναι και το εξω, αλλα στην δικη μου περιπτωση μαλλον ηταν χαζο, γιατι μετρον αριστον κι εγω δυστυχως δεν το ακολουθησα...Υπομονη...

tsipouritsa (τωρα που το ανεφερα καιρο εχω να φαω τσιπουρα... :) ) υπομονη κι εσυ, η κοιλιτσα θα φουσκωνει, το αντερακι θα συνεχισει να μας παιδευει, το μαλλι θα μεινει αβαφο, αλλα....σε λιγους μηνες (αν ολα πανε καλα) θα κραταμε τα ροζακια αγκαλια!!!

Οσο για τις αναγουλες, ετσι εχω ακουσει κι εγω για τις 7-8 εβδομαδες, αλλα ο καιρος περναει και δεν εχω τιποτα προσωπικα, μπορει απλα να ειμαστε απο αυτες που δεν εχουν...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

πολύ χαίρομαι που είμαστε τόσες πολλές τελικά! ευκαιρία να τα λέμε και να πίνουμε το καφεδάκι μας!

σήμερα κορίτσια πήγα σε διατροφολόγο:idea:... ήταν έτσι κι αλλιώς λίγο αυξημένο το βάρος μου γύρω στα 10-11 κιλά παραπάνω, οπότε αποφάσισα να πάω για να μου πει τι να τρώω. έτσι ώστε να μην παραγίνει το κακό τώρα με την εγκυμοσύνη. με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου βέβαια!

είμαι ικανοποιημένη με τη διατροφή που μου έδωσε και ελπίζω να έχω τη δύναμη να την στηρίξω μέχρι τέλους...

clelia, μια ενυδατική ημέρας μόνο χρησιμοποιώ, αλλά έχω καλά γονίδια, ούτε μια άσπρη τρίχα! και είμαι 29:lol: μόνο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

μπράβο σου Ploegisi! σωστή κίνηση που πήγες σε διατροφολόγο!

Εγώ που είχα πολλά παραπανίσια πριν μείνω εγγυος, συνεχίζω να πηγαίνω στην διατροφολόγο (ευτυχώς είχα χάσει 7 κιλά !!!!! κάτι είναι κι αυτό).

Βέβαια τώρα δυσκολεύει το πράγμα γιατί αφενός δεν έχω ναυτίες κλπ αλλά εχοντας κόψει και το τσιγάρο ... ζορίζομαι με το φαγητό. σκέφτομαι βέβαια το ροζάκι και κάνω κουράγιο.......

γιατρός και διατροφολογος μου είπαν ότι δέχονται 8-10 κιλά να πάρω το πολύ!

είχα πολύ άγχος (όπως με όλα όπως έχετε καταλάβει.... ) για τα παραπανίσια κιλά που εχω, αλλά δεν μπορώ να πάω τον χρόνο πίσω, από εδώ και πέρα ότι μπορώ κάνω (και καμιά ατασθαλία μέσα στο πρόγραμμα είναι, το μόνο που έχω αποκλείσει εντελώς είναι τα γλυκά γιατί δεν μαζεύομαι)

κι εγω ως φοιτητρια ημουν + 15 κιλα, το παλεψα μεδιατροφη και γυμναστικη και διατηρουμαι στα 52-53 τα τελευταια 5 χρονια, δεν θελει κοπο, θελει τροπο. Τωρα ομως μεγαλιααααα ζορια να μην παρω κιλα, μου ειπαν πως το λογικο ειναι ως 11-12 κιλα. Ελα που στις 7 εβδομαδες εχω παρει ηδη 1 και δεν μπορω να μαζευτω... Αφου πειναω ρε κοριτσια ειλικρινα, δεν κανω πλακα. Κι εχω και τον αντρα μου που δεν μου λεει οχι, μου δινει να φαω ο,τι θελω. Και χωρις γυμναστικη , αστα να πανε... Τουλαχιστον να πανε ολα καλα να περασουν 4-5 βδομαδες ακομα, να ειμαστε καπως πιο ηρεμοι και θα αρχισω εστω λιγο περπατημα. Αεροβικη, γιογκα κτλ δεν ρισκαρω, ειμαι φοβιτσιαρα τι να κανω. Αλλα λιγο περπατηματακι κοριτσια, πιστευω θα βοηθησει

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γειας σας κοριτσια...

εγω και στις 2 εγκυμοσυνες τα ειχα βαψει τα μαλλια αρχες Δεκεμβριου και στο καπακι εμενα εγκυος.στην πρωτη τα ειχα ξαναβαζει και γυρω στον 8ο μηνα,βεβαια εμενα τα μαλλια μου ειναι καστανο μαυρα και τα εβαφα σοκολα,οποτε και η ριζα οταν βγαινει δε φαινεται.ο γιατρος μου ειχε πει οχι το πρωτο τριμηνο.

να κερασω φραουλιτσες?τις αγορασα σημερα απο την λαικη και τις εχω ταραξει...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Kαλημερα!!!

χθεσ ακουσαμε την καρδουλα.!!!!Ενα εκατοστο το μπιζελι!!!Παντως φοβερος ο υπερηχος .Καμια σχεση με την κορη μου!!!

Μου ειπε το εξής χθες ο ντοκτορ.Οτι να βαψω αν θελω μαλλια -οποτε θελω- και μαλιστα με κανονικη βαφη γιατι οι φυτικες εχουν παρα πολυ οξυζενε και επίσης οι ενημερωμενες κομμωτριες και αυτοι που ασχολουνται με ειδη κομμωτηριου το γνωριζουν καλα αυτο και το επισημαινουν μαλιστα και στα σεμιναρια...''οχι φυτικες σε εγγυους!!!''Τι να πω;;;;;Δεν ξερω τι θα κανω...Προς το παρον μια ερευνα στο ιντερνετ!!!

καλημέρα τι κάνετε κορίτσια;

μπράβο RENAH που ακούσατε καρδούλα

εμείς την άλλη βδομάδα θα πάμε στη γιατρό και την παρασκευή περιμένω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου. άντε να δούμε

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

αυτά είναι τα υπέροχα νέα μου....

να έχετε μία υπέροχη GASTRO - MERA!!!!!!!!!!!:wink:

καλα που την σκευτηκεσ αυτη την λεξη??GASTRO - MERA!!φοβερη!!!!!!

[quote=ellain;185597

tsipouritsa (τωρα που το ανεφερα καιρο εχω να φαω τσιπουρα... :) ) .

προχτεσ ετρωγα τσιπουρα και δεν θα το πιστεψεισ!!σε θυμηθηκα κ γελουσα!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

εγκυουλες φουσκωμενες και μη, καλημερα!!!

Τι κανετε? Εγω καλα, το θεμα της υπνηλιας εχει ξεπερασει καθε οριο, νυσταζω απο τις 16.00, τελικα κοιμαμαι κατα τις 22.00 και ξυπναω στις 06.00 το πρωι!!! Τι θα κανω με το πρωινο ξυπνημα?? Α ρε ορμονες τι μας κανετε....

RENAH ΜΠΡΑΒΟ! Ολοκληρο εκατοστο το παιδι σου??!! Θηριο!!! χαχαχα :)

Οσο για τις βαφες πρωτη φορα το ακουω αυτο για τις φυτικες, αν και επειδη δεν τα βαφω δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Παντως και ανταυγειες που κανω, αν δεν παω τελικα σε εναν γαμο τον Ιουλιο δεν θα τα βαψω καθολου! Κοτσιδα ολε!!

maraki στην ιδια φαση ειμαστε, κι εμεις γιατρο την αλλη εβδομαδα κι εχω παραληρησει μεχρι να περασουν οι μερες! Σκεφτομαι αρνητικα, μην συμβει κατι και δεν το παρω γραμμη, αλλα και τι να κανεις! Μετα αυτομαστιγωνομαι και συνερχομαι!! Αντε με το καλο να παρεις και τις εξετασεις σου!

IRINI την χτυπησες την τσιπουρα βλεπω!!! Θα ακολουθησω το παραδειγμα σου το Σαββατο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα GASTRO - ΚΟΡΕΣ!!!!!!

(αφου σας άρεσε.... )

μπράβο Renah!!!!!! αχ τι καλά!!!!!

εμεις θα πάμε την παρασκευή στον γιατρό και τρέμω σαν το ψάρι..... χιχιιχιχιι

θα τα περάσουμε κι αυτά με την απόλυτη δύναμη του

OCTOBER POWER!!!!!!!!!!!!

(εχω καιρό να φάω ψάρι, καλά που το είπατε....)

μάκια

Βρε νενακι... φρούτα εκτός εποχής μην τρως! μην τρώτε γενικά φρούτα και λαχανικά που δεν είναι η εποχή τους γιατί είναι γεμάτα φυτοφάρμακα!!! ωραιότατα πορτοκαλάκια, μανταρινάκια, ακτινίδια, μπανάνες... φράουλες βρήκες??? θα περάσουν όλα στο μωράκι σας, δεν το σκέφτεστε??? ε???

γειας σας κοριτσια...

εγω και στις 2 εγκυμοσυνες τα ειχα βαψει τα μαλλια αρχες Δεκεμβριου και στο καπακι εμενα εγκυος.στην πρωτη τα ειχα ξαναβαζει και γυρω στον 8ο μηνα,βεβαια εμενα τα μαλλια μου ειναι καστανο μαυρα και τα εβαφα σοκολα,οποτε και η ριζα οταν βγαινει δε φαινεται.ο γιατρος μου ειχε πει οχι το πρωτο τριμηνο.

να κερασω φραουλιτσες?τις αγορασα σημερα απο την λαικη και τις εχω ταραξει...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisi η αληθεια ειναι οτι προσεχω αρκετα την διατροφη μου και αποφευγω καποια πραγματα (ειδικα μερικα που δεν ειναι σπιτικα).Ομως τις φραουλες τις λιγουρευτηκα εκεινη την στιγμη και τις πηρα.Δε θα θελα να μενα με την επιθυμια.Τωρα για το τι γενικα πρεπει να αποφευγουμε και πιο να προτιμουμε αυτο ειναι αλλη ιστορια και αν πραγματικα θα επρεπε να αναλογιστω τι μας κανει κακο,καλυτερα να μη ζουσα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...