Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες και τα φιλάκια σας.

Κορίτσια δείτε και εδώ για έπιπλα κάνουν πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

http://www.bebe-asterias.gr/

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω τι γινεται αλλα και εγω εβαλα πολλα κιλα αυτον τον μηνα χωρις να φαω κατι παραπανω και συν οτι σηκωθηκα που σημαινει καιω πεισσοτερο......δεν ξερω μηπως ειναι φυσιολογικο στον μηνα που ειμαστε????

παντως ουτε και η κοιλια εκανε μεγαλη διαφορα να πω εκει πηγαν:roll::roll::roll:

μαρη ποσα κιλα εχεις παρει????γιατι δεν λες εεε????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα η κοιλια μου ειναι τεραστια αλλα το ιδιο και κωλος μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε κουπελες...ποσα κιλα εχετε παρει???εχω παθει καταθλιψη λεμε....7 κιλα στην 24η εβδομαδα??? μα 7 κιλα???? (εκ των οποιων τα 4 σε ενα μηνα!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!)

Άμα σου πω... κινδυνεύω να με πάρεις στο κυνήγι... -3 παρακαλώ αυτή τη στιγμή...

είναι γεγονός ότι ήμουν στο -5 άρα μάλλον πάω καλύτερα.. και όχι δεν έχω ανακατωσούρες και τα τοιαύτα... και ναι τρώω και γλυκά... απλά κάθε απόγευμα κάνουμε βόλτα με τον μικρό γύρω στα 3χλμ και μάλλον κάπου βοηθάει αυτό... αφού ο γιατρός μου έδωσε εντολή να τρώω... χιχι

beSZp2.pngdsR5p2.png

Άμα σου πω... κινδυνεύω να με πάρεις στο κυνήγι... -3 παρακαλώ αυτή τη στιγμή...

είναι γεγονός ότι ήμουν στο -5 άρα μάλλον πάω καλύτερα.. και όχι δεν έχω ανακατωσούρες και τα τοιαύτα... και ναι τρώω και γλυκά... απλά κάθε απόγευμα κάνουμε βόλτα με τον μικρό γύρω στα 3χλμ και μάλλον κάπου βοηθάει αυτό... αφού ο γιατρός μου έδωσε εντολή να τρώω... χιχι

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ????ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩΩ????ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!:evil::evil::evil::evil:

Μα καλα 3 χιλιομετρα τη μερα???:confused::confused::confused:εγω ουτε 100 μετρα δεν μπορω να κανω πια με τη ζεστη!!!παω τη μικρη στις κουνιες και νομιζω οτι εσκαβα 3 ωρες!!!:confused::confused::confused::confused: ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

despina... η Κορωνησία είναι ακριβώς απέναντι από τον Μενίδι... μέσα στον Αμβρακικό... χαχα... με το αυτοκίνητο είναι πάντως καμμιά 45αριά χλμ...

ellain... εσύ δεν θα πας καθόλου στο χωριό στους παπούδες φέτος... και εσύ κοντά είσαι...

όλη η Άρτα σε ένα forum... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Γιωτίτσα μου μπράβο μπράβο μπράβο!!!!Και όσο για το οτι σε ξεχάσαμε για συγνώμη σε κάνω χίλιες αγκαλιές και σου δίνω 2.000 φιλιάααααααααααααααα

Δεσποινάκι εγώ είμαι +7 στην 21η....Και με διατροφολόγο μη μιλάς μη μιλάς!!!!!Α και με μία κυτταρίτιδα μέχρι το αυτί!!!(το λαιμό τον ξεπεράσαμε)

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Γιωτίτσα συγχαρητήρια!!!!

Δέσποινα η Στέλλα είναι η μια κοπέλα αλλά θα γεννήσει αν δεν κάνω λάθος τον Αύγουστο επομένως πάρε τα μέτρα σου αν και δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Αλήθεια που πάμε για να κλείσουμε ραντεβού για τα μαθήματα στο Έλενα. Ξέρω ότι υπάρχει ένα τηλέφωνο αλλά ίσως στις 21/6 που θα πάω για το τρίπλεξ ρωτήσω τότε. Έχω αγχωθεί λίγο μια και θέλω να κάνω οπωσδήποτε αλλά δε ξέρω πότε θα έρθει άτομο να μου κρατήσει τα παιδιά!

Έλενα θα σε συμβούλευα να κρατήσετε το λογαριασμό σας στη Κύπρο τουλάχιστον για ένα διάστημα μέχρι να δείτε πως θα πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα. Ακούγονται πάρα πολλά και έχουμε λίγο αγχωθεί με αυτό το θέμα (βγάλαμε και εμείς δυο δρχ τρία χρόνια στο εξωτερικό και τα βλέπουμε να κάνουνε φτερά!) αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω πια!

Όσο για τα κιλά η ζυγαρία μου τώρα με δείχνει +5 κιλά! (αλλά μόλις έφαγα, μετράει; )

Εμείς για τα έπιπλα του μωρού δε θέλαμε να δώσουμε ένα σωρό χρήματα και τα πήραμε απο Ικεα και αυτά όπως αργότερα πήρα και μια αλλαξιέρα για το μπάνιο. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα και βγήκαν πολύ οικονομικά! Πορτ μπεμπέ δεν πήρα, δε το θεωρήσαμε απαραίτητο. Να δώσετε μεγάλη σημασία στο καρεκλάκι αυτοκινήτου. Εμάς είχε ειδική βάση στο αυτοκίνητο και μπορούσες να το βγάλεις και να το τοποθετήσεις στο καρότσι. Ειδικά τους πρώτους μήνες το χρησιμοποιήσαμε πάρα πολύ, το είχαμε συνέχεια εκεί το μωρό και δε χρειαζότανε να το ξυπνήσουμε αν κοιμότανε.

Πάω να κοιμήσω τώρα τα παιδάκια μου αν μου κάνουν το χατήρι!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

despina... η Κορωνησία είναι ακριβώς απέναντι από τον Μενίδι... μέσα στον Αμβρακικό... χαχα... με το αυτοκίνητο είναι πάντως καμμιά 45αριά χλμ...

ellain... εσύ δεν θα πας καθόλου στο χωριό στους παπούδες φέτος... και εσύ κοντά είσαι...

όλη η Άρτα σε ένα forum... :)

unbelievable!!! θα εισαι πανω τον αυγουστο??? επιβαλλεται να πιουμε καφε!!!ολα τα βλαχακια εδω μαζευτηκαμε!!:mrgreen::mrgreen:

Γειά σας κούκλες!!!

Σήμερα πολλή δουλειά, τώρα ξελάσκαρα!!

Stone και Γιωτίτσα μπράβο βρε κοπέλες για την β' επιπέδου!!! Πάντα τέτοια. Πιστεύω ότι ευθύνεται η θετική ενέργεια του ψαριδίου (= tsipoura). Φανταστείτε όταν μείνει εκείνη έγκυος πόσο καλά όλα θα της πάνε με τόοοοοση θετική ενέργεια από όοοοοοοοοολες μας :D.

Καμπύλη ζαχάρου νομίζω μου είπε θα κάνω κατά την 26η εβδομάδα, την άλλη εβδομάδα που έχω ραντεβού μάλλον θα την κανονίσουμε. Θα τον ρωτήσω αν θα κάνουμε doppler.

Διακοπές δεν θα πάμε :(. Αν είναι να πάμε θα πάμε κάπου σε στεριά, αλλιώς νησάκι φοβάμαι, δεν θέλω μακριά από τον γιατρούλη μου... Έχω και έναν σκύλο που πρέπει να κουβαλάω, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο...

Λοιπόν, εγώ έχω πάρει 9 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης (όχι από τότε που άρχισε να με ζυγίζει) και ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος. Και γενικότερα βρε τσούπρες, σε όσες ήδη μανούλες το έχω πει, μια χαρά τους φαίνονται τα κιλά μου. Δλδ πόσο θα έπρεπε να έχουμε πάρει στον 6ο που είμαστε, 2 κιλά? Σαν την ploegisi ένα πράγμα? :tongue: :tongue: Φιλάκια τζουτζού!!

Κάδο για πάνες θα πάρω και εγώ. Επίσης sling από το asteraki αν δεν απατώμαι (εκεί δεν είναι η Στέλλα από το parents?). Είχα αγοράσει ένα sling για μια μανούλα Οκτωβρίου 2009 που το βολεύτηκε απίστευτα...

Πάω να φάω βερύκοκα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιωτίτσα μου μπράβο μπράβο μπράβο!!!!Και όσο για το οτι σε ξεχάσαμε για συγνώμη σε κάνω χίλιες αγκαλιές και σου δίνω 2.000 φιλιάααααααααααααααα

Δεσποινάκι εγώ είμαι +7 στην 21η....Και με διατροφολόγο μη μιλάς μη μιλάς!!!!!Α και με μία κυτταρίτιδα μέχρι το αυτί!!!(το λαιμό τον ξεπεράσαμε)

Σ'αγαπαωωωωωω!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και ναι ρε μαμωτο με τη γαμωκυτταριτιδα!!!παλι τα ιδια!!!και εγω σκατα ειμαι! παντως αν και στην 1η εγκυμοσυνη ειχα κανει πολυ, μετα τη γεννα εφυγε!!!οποτε μη φρικαρεις!!στο δευτερο παλι!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Nα πω ότι τα έχω πάρει άσχημα... φυσικά και η πεθερούλα μου δεν κράτησε τον μικρό...

ούτε τηλέφωνο... ούτε ακρόαση σήμερα... και το είχαμε κανονίσει από τη Δευτέρα...

απλά θα πήγαινε το πρωί φαγητό στη μαμά της... που είναι κατάκοιτη και όλη μέρα τρώει ελαφριά φαγητά όπως σουτζουκάκια με πατάτες τηγανητές...και μετά θα μας έπαιρνε τηλέφωνο να πάμε τον μικρό...

Ο μόνος λόγος που πήρε τον άντρα μου τηλέφωνο είναι για το γιο της κουνιάδας μου... μήπως να πάει να τον πάρει από το σχολικό μια και η κουνιάδα μου είναι σήμερα σε μία συνεδρία...

Και στην τελική... αν δεν ήθελε... ή δεν μπορούσε ή οτιδήποτε... ας μου το έλεγε και θα έλεγα όλα μία χαρά... αλλά μην μου το παίζετε ότι εγώ φταίω που δεν αφήνω παιδί πουθενά... αφού και όταν είπα να τον αφήσω και τα είχα όλα έτοιμα... πάλι δεν έγινε τίποτα... και φυσικά το ταξίδι στην Κύπρο θα το κάνει ο σύζυγος μόνος του... πλέον αν δεν μπορώ να πάρω το παιδί μου δεν θα κανονίζω τίποτα... μην έχω και υποχρέωση δηλαδή...

ουφ τα είπα και νιώθω καλύτερα...

αν και καλύτερα θα νιώσω το βράδυ που θα τα ακούσει το στεφάνι μου...

ναι, ξέρω... θα γίνω η κακιά και στρίγγλα νύφη... αλλά δεν με νοιάζει πλέον...

beSZp2.pngdsR5p2.png

TSIPOURA ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μας χαστουκισεις ολεςςςςςςςςςςς!!!!ΞΕΧΑΣΑΜΕ την φιλεναδα την Γιωτα!!!! Γιωτακι μου ζητω ταπεινα συγγνωμη. Παντως οπως και να'χει το αποτελεσμα εχει σημασια και εσενα σε δικαωσε! Ολα καλα η ζουζουνιτσα σου!! ΜΠΡΑΒΟ και θα πω και σε σενα καλη συνεχεια!

tsipouridion το χρωμα απο το καροτσακι που λεω δεν ειναι μωβ, ειναι της λεβαντας, σχεδον γαλαζιο και μου αρεσει πολυ και σε αντρικα ρουχα, π.χ. πουκαμισα, t-shirt οποτε γιατι οχι και για καροτσακι για το παπακι μου??? δες εδω http://www.ebaby.gr/trio-pliko-switch-modular-lavanda-peg-perego.html?csid=35e40d45a799e06267738b4370ed7c70&sl=GR&currency=eur

Δεσποινα κι εγω στα ιδια με εσενα ειμαι, + 7, ο γιατρος ειπε οτι ειμαι οκ, απλα ως συνηθως να αποφευγω τις υπερβολες τοσο σε γλυκα οσο και στα αλμυρα. ενταξει το 15αρι το εχζω στο τσεπακι, αλλα αφου κατα τα αλλα (αν εξαιρεσουμε αυτο το καινουριο με τον θυροειδη) ειμαι καλα, δεν θα σκασω για λιγα κιλα. Ξεκινησα απο 53 κι εκει θα ξαναφτασω οταν γεννησω, γιατι απλα εχω θεληση. αυτα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

unbelievable!!! θα εισαι πανω τον αυγουστο??? επιβαλλεται να πιουμε καφε!!!ολα τα βλαχακια εδω μαζευτηκαμε!!:mrgreen::mrgreen:

Εννοείται... θα στείλω κινητό με pm και θα κανονίσουμε αν είναι...

α... ο Αλέξης είναι 18 μηνών οπότε με τη Μελίνα μία χαρά θα τα πάει... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

TSIPOURA ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να μας χαστουκισεις ολεςςςςςςςςςςς!!!!ΞΕΧΑΣΑΜΕ την φιλεναδα την Γιωτα!!!! Γιωτακι μου ζητω ταπεινα συγγνωμη. Παντως οπως και να'χει το αποτελεσμα εχει σημασια και εσενα σε δικαωσε! Ολα καλα η ζουζουνιτσα σου!! ΜΠΡΑΒΟ και θα πω και σε σενα καλη συνεχεια!

tsipouridion το χρωμα απο το καροτσακι που λεω δεν ειναι μωβ, ειναι της λεβαντας, σχεδον γαλαζιο και μου αρεσει πολυ και σε αντρικα ρουχα, π.χ. πουκαμισα, t-shirt οποτε γιατι οχι και για καροτσακι για το παπακι μου??? δες εδω http://www.ebaby.gr/trio-pliko-switch-modular-lavanda-peg-perego.html?csid=35e40d45a799e06267738b4370ed7c70&sl=GR&currency=eur

Δεσποινα κι εγω στα ιδια με εσενα ειμαι, + 7, ο γιατρος ειπε οτι ειμαι οκ, απλα ως συνηθως να αποφευγω τις υπερβολες τοσο σε γλυκα οσο και στα αλμυρα. ενταξει το 15αρι το εχζω στο τσεπακι, αλλα αφου κατα τα αλλα (αν εξαιρεσουμε αυτο το καινουριο με τον θυροειδη) ειμαι καλα, δεν θα σκασω για λιγα κιλα. Ξεκινησα απο 53 κι εκει θα ξαναφτασω οταν γεννησω, γιατι απλα εχω θεληση. αυτα.

ελενακι εσυ μια χαρα εισαι!!! απο 53???σουπερ!!! εγω η ερμη που ξεκινησα απο τα 63?????ντοινγκ!!!ειδα το 70 στη ζυγαρια και σαλταρα πρωι πρωι...:cry::cry::cry::cry:

Γειά σας κούκλες!!!

Διακοπές δεν θα πάμε :(. Αν είναι να πάμε θα πάμε κάπου σε στεριά, αλλιώς νησάκι φοβάμαι, δεν θέλω μακριά από τον γιατρούλη μου... Έχω και έναν σκύλο που πρέπει να κουβαλάω, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο...

Κάδο για πάνες θα πάρω και εγώ. Επίσης sling από το asteraki αν δεν απατώμαι (εκεί δεν είναι η Στέλλα από το parents?). Είχα αγοράσει ένα sling για μια μανούλα Οκτωβρίου 2009 που το βολεύτηκε απίστευτα...

Πάω να φάω βερύκοκα...

Kορίτσι... υπάρχει πάντα η Λευκάδα... το στεριανό νησί... με νοσοκομείο και super παραλίες... επίσης, μπορείς να διαλέξεις κανά κοντινό νησάκι... 2 ώρες απόσταση δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό... αλλά είναι εσύ πως το νιώθεις...

Εγώ πάντως μία Κέρκυρα θα τη χτυπήσω αλύπητα και φέτος το καλοκαίρι... χαχα

Να πω κάτι για αγορές χωρίς να με πετροβολήσετε... ξέρετε τι με έσωσε;;; Στεγνωτήριο...

ναι ξέρω πρέπει να έχεις το χώρο...και είναι λεφτά επιπλέον και εκτός budget... αλλά αν σας παίρνει σκεφτείτε το σοβαρά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...